Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@ Am luat ba <3

Vorbiti cu un sofer de acum! :))

Am picat cu singura femeie politista care se ocupa de examene auto pe Bucuresti, si auzisem despre ea numai cuvinte nasoale, ca vezi domne nu ti-l da fara spaga! S-a dovedit a fii super de treaba! Am luat fara greseala <3

Ne auzim mai tarziu in joc :*

Bn muzicuta , esti un smecher , tre sa ma plimbi si pe mn

@, in ce zona stai coiosule?, Eu in Pantelimon!@, e cea mai jegoasa politista aia ma dao drq.

Noroc all, poate poate luam si noi un war azi!

Ba sta la ozana asta , poate ne intalnim sambata si facem un socului nebun ;)

@, il stii pe bitoi alexandru daca sta la ozana? Sau alex, gogoanta, Dan. Au fst in nichita toti! Cea mai nebuna clasa aveau=))

Ala sta la ozana nu ma intreba pe mn ;) , nu am intrat eu pe acolo :))!

Salutik de la info. Ne vedem diseara sper, ieri n-am putt intra din cauza internetului. Sper ca acum să nu mai fie probleme.

Va pwwpic.

Of of of... si imi vine sa plang.. ochii imi varsa lacrimi si inima mie plina de patimi :)))). Doamne ba, ia uitati-va si voi la amaru ala de ciarles manson sau cum se numeste ca si asa e nick de pasare, pt ce imi face post :)), cica no recoil ba frate... l0l? :O :O :)))))))) eu ii dau de la 89 m si el cica no recoil.. Of of of, copii.

Stati ba linistiti, au adminii grija de mine, am pile ba la admini si de cate ori se uita un admin pe mine, scot coadele ;):P .

Vand coduri, aim 100e pe clienti norecul-70e pe clienti ual-50e pe clienti si mai vand si ual+aim+norecul+spid+rapidfaiar totul inclus in doar 150e pe clienti.

WoW WoW, WOW? Preturi bomba.

Cand ma lua BlackThief la TW si imi zicea ca-s curat... voi invatati sa tineti deagle in mana ma puradei.

Pup dusmanilor

ARUNCATI CU PIETRE-N MINE, VA E CIUDA CA-MI E BINE, OF DUSMANILOR

DE MI-ATI DA O VORBA BUNA, V-AS DA AIM PENTRU O LUNA, OF DUSMANILOR

SA FITI SI VOI IN LOCU MEU

SA VEDETI CA AIMU E GREU, OF DUSMANILOR

TALENT LA TOTI VA DAU

INAPOI N-AM CUM SA IAU, OF DUSMANILOR

DIN PARTEA MEA, ZJAY CODATU

SI DIN PARTEA MEA, FASTH AIMARU

DEDICATIE PT TOTI DUSMANII!!!!!!!11

pup.

#aim #coade #ban #kick #no way #no aim #no kill

Ba, ce sa zic. Cam pana aici mi-a fost si mie si am parasit acest gang, desi dupa un timp scurt, cu bune placeri. Aici am descoperit prieteni noi, am ajutat cu tot ce am putut si m-am distrat de minune alaturi de voi. V-as multumi pe rand tuturor dar mor de somn, asa ca va zic tutror, mulumesc pentru primirea bestiala si calduroasa cu care am fost intampinat (nuj dak ma exprim prea corect, cum am mai zis sunt "mort"). As insira aici 1000 de cuvinte pentru ca a fost o experienta PERFECTA pentru mine ca membru. Sper sa nu fi dezamagit pe cineva si daca am facuto imi cer scuze acum.

Destema, un lider smek, plin de viata, care stie sa se distreze.

Maxtreme, ne-am cunoscut mai bine in astea 14 zile, sti ca te iubesc.

Cu ei 2 nu m-am prea intalnit decat asa intamplator, cu restul v-am mai vazut prin diferite ganguri si daia nu stau sa explic despre fiecare.

Intr-un final, sper sa ne revedem candva cu bine. Am intrat in SP, pentru ca o sa vina colegul meu de banca Lung sublider si trebuie sa il ajut, din pacate acesta a fost in proportie de 96% scopul plecarii mele.

Va urez multa bafta, sper sa ramanem prieteni in continuare si va zic, chiar daca v-am mai zis, eu nu o sa va vanez asa cum am vazut ca se cuvine. Nu imi place sa fac posturi, nu le suport, e ca si cand m-as duce sa ii spun mamei ca Destema ma face "urat", stiti voi la ce ma refer. =))

Hai gata cu fotosinteza, revin dupa ceva timp cu un nou video de la wars, ultimul din gangul The Tsar Bratva.

Sanatate!

@, Teo de la Barbulesti loveste din nou.Pwp la cusca.

TTB, duminica s-ar putea sa fie programata o sedinta, va anunt maine.

Vreau sa discutam multe lucruri, la comun, tot ce zic decidem toti daca ramane asa sau nu.

Vreau sa veniti cat mai multi, este in interesul vostru si al meu.

Trebuie sa incepem o reorganizare care n-am facut-o nici cu Erik/Beyu.

Daca o sa bagati la cap ce va povestesc duminica, facem basm frumos.

P.S - Cum sa nu va felicit pentru ultimul war de azi.Tot asa, dar prezenta a cam scartait.

Mrr - 4RNlF9T.png

Edited by Destema

Sper sa nu fie vreo problema ca mai postez inca o data aici, dar am zis ca voi face un video de la ultimele waruri ale mele in Tsar Bratva.

Enjoy:

https://www.youtube.com/watch?v=B108BZdbHc0&feature=youtu.be

Sa ne auzim cu bine pe viitor.

Sper sa nu fie vreo problema ca mai postez inca o data aici, dar am zis ca voi face un video de la ultimele waruri ale mele in Tsar Bratva.

Enjoy:

https://www.youtube.com/watch?v=B108BZdbHc0&feature=youtu.be

Sa ne auzim cu bine pe viitor.

SEF , mi a placut atunci in garaj cand am rupt aman2 ;) te pup ne auzim :*

Salutare, eu am sa joc pe cont-ul raul[bBROA]. Nu va faceti probleme, vin de pe RPG2 si nu sunt un noob, pe langa asta pe cont mai joaca si bunul meu prieten TOTENK care m-a sponsorizat cu cont-ul..

3Z320Mq.png

tam3LZO.png2Uo92Uw.png

3vHMeim.png

ySgFAQE.png

tSDg1QA.png

Acestea sunt unele dintre best-urile mele pe care le-am realizat pe rpg2.