Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions


Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut! Sunt moderatorul secţiunii "Politics" şi, după cum ştiţi, duminica aceasta vor avea loc alegerile europarlamentare. De asemenea, preşedintele va organiza un referendum pe justiţie.

 

Am făcut două sondaje, îi invit pe cei cu drept de vot să îşi exprime opţiunile.

 

Sondaj alegeri europarlamentare - click

Sondaj referendum 26 mai - click

 

Vă mulţumesc pentru timpul acordat şi vă încurajez să vă exercitaţi dreptul de a vota! :)

Link to comment
Share on other sites

Neata dragi tovarasi la cat sunt de plictisit o sa va las o melodie in fiecare zii (heiterii vor zica ca fac posturi pe forum) aia e

Link to comment
Share on other sites

Hai ca mi-am terminat treaba prin VTB, nu mai am timp de accest joc, va las sa va impliniti misiunea. Mi-a placut la warurile cu voi(Puteam sa joc cu codu' pe cat voiam eu, nu mai stia admini pe cine sa stea pe voi sau pe noi). Hai luati 72 si retrageti-va dupa accest joc de rahat, mai ales astea de 20 de ani + O sa muriti drq pe samp :) 

@Road2Glory ZEW Nu am nimic cu tine, dar vreau sa-ti spun cate ceva ;) Esti o curva' de om, cu 2-3-4-5-6 fete, chiar si mai multe ;) Nu uita deunde ai pornit, ai avut noroc cu astea de prin Bucuresti si tu sa ajungi cineva pe server(Piscot,Snr,etc..)

@SKY BELEAUA ZEW Si pe tine te-am ajutat de multe ori, dar am primit o mare muie.. cu tine nu am prea multe.. Tu ai fost influentat de altii.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.