Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

e ora 14:00, iar in celalalt inainte de ora 20:00. Ciccio, daca poti sa modifici incat sa nu

Done!

imba engleza lipseşte facţiunea paşnică pe care o protejăm. Eu am ieşit, noapte bună.

Editat.

sper ca azi vom fi multi la war

La următorul post de acest gen vei primi FW.

a, Vorbim in game.

La următorul post de acest gen vei primi FW.

Neta ce faceti?

neata sper ca azi vom fi multi la war

Buna dimineata, Vorbim in game.

MCS

540120_427733224002043_856611807_n.jpg

ICSEM, uite aici frate, cate cuti am furat si am cerut la magazine sa le saprgi tu cu capu ca ai zis ca nu ai gasit video.

@,

Scuze ciccio urma sa dau edit la faza cu icsem =))

Edited by DC MiLLionerRRR

Sâmbătă (14.09.2013), la ora 20.00 se vor organiza două activităţi. Cele două activităţi vor fi:

• O cursă cu motociclete de tip Sanchez într-un interior special.
  • Un „Last Car Standing” cu maşini speciale, la fel într-un interior special.

*Prezenţa este obligatorie.Cine nu vine va fi sancţionat !

Duminică (15.09.2013), la ora 20:30 se va organiza sedinţa familiei.Această sedinţa(la fel ca şi activităţile ce vor avea loc sâmbătă) va fi foarte benefică familiei.

• Voi implementa anumite lucruri ce ţin de organizarea familiei şi nu numai.
  • Voi raspunde nelămuririlor.(dacă e cazul)
  • Voi mări salariile.

*Prezenţa este obligatorie.Cine nu vine va fi sancţionat !

Notă: Daţi Follow topicului ANUNŢURI IMPORTANTE pentru a vă fi mai uşor să vedeţi anunţurile importante !

New_Bitmap_Image.png

Edited by Ciccio

Bună dimineaţa.

Astăzi mă voi ocupa eu de activitatea de la ora 20.00 deoarece Ciccio nu ştiu daca este online astăzi. El a spus că cine nu este on va fi sancţionat, eu sper să nu fie aşa şi să ne distrăm.

Neața. Acum am ajuns și eu acasă.. am fost la o distracție, așa ca înainte de noul an școlar.

Welcome celor noi, sper să aveți o ședere cât mai lungă aici și să avem o colaborare bună.

Cred că ar fi cazul să mă duc să dorm și eu câteva ore :)). Ne auzim pe la amiază. Pa!

Astăzi am pregătit un program special începând cu jurul orei 12:00,vreau să fiţi prezenţi la cât mai multe activităţi opţionale.Prezenţa la sedinţă este obligatorie (ora 20:30).Să nu uitaţi că astăzi la ora 14:00 se acordă un LEVEL UP gratuit.

Mno, a fost o zii cam incarcata, activitati peste activitati, sedinta.. organizari. Am realizat si eu ceva astazi, am luat rank up si lider la Arms Dealer. Pacat de gafa lui Ronaldo.xD chiar era bun ca si rank 4 pentru la war-uri si organizare. Sper sa facem o treaba buna cu noul program de war.