Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

• Atacurile se vor da de la ora 22:30 până la ora 19:30 cel târziu.

Nu inteleg ce a vrut sa spuna aici. De la 22:30 la 19:30. In ce lume e asta care a scris de merge timpu inapoi la el? :)))

Adica poti da atac de Duminica seara 22:30 pana luni la 19:30 , amu daca ei n-au specificat cand ...

Va zic multa bafta si aici, pe forum. M-am simtit foarte bine in acest gang.Cum am zis si in cererea de demisie, am avut si momente bune, dar si momente mai putin bune. Chiar imi pare bine ca am intrat aici unde am cunoscut multi oameni de treaba, cu care m-am si imprietenit. Ce sa va zic, bafta la war-uri, sa luati LS-ul cat mai repede. Levyy, ai grija de mafie si iti multumesc pentru sansa acordata. Ne mai auzim in game. Va salut!

Nu deci un mare om a dat attack pe HQ scrappy, vreau sa-i tranzimit un singur lucru: Sa te duci tu cu toata familia ta la acel war pentru ca eu o sa ascult manele in HQ pana la al 2-lea war, nu prea am de gand sa iau bataie ca hotii de cai, ca aveti voi chef sa dati attack pe HQ-uri.

Va zic multa bafta si aici, pe forum. M-am simtit foarte bine in acest gang.Cum am zis si in cererea de demisie, am avut si momente bune, dar si momente mai putin bune. Chiar imi pare bine ca am intrat aici unde am cunoscut multi oameni de treaba, cu care m-am si imprietenit. Ce sa va zic, bafta la war-uri, sa luati LS-ul cat mai repede. Levyy, ai grija de mafie si iti multumesc pentru sansa acordata. Ne mai auzim in game. Va salut!

Sa ai bafta!