Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, doamne fereste, ba! Nici nu vreau sa stiu... Adica stiu ca Florance era in situatia asta, avea 10-20 FPS la war, dar i-am bagat cateva moduri antilag si i l-am dus pe la 30-40, dar tot e naspa, de-asta face el minus la war-uri...

@, Welcome, ba, hai noroc!

Mda, imi pare rau ca nu am putut ajunge azi la waruri. Abia am ajuns si eu ceva mai devreme acasa.

Ba, manca-v-as talentu', nu mai dati ma attack in LV pana nu luam LS-ul. Mai avem putin, stai usor...

EDIT: GG pentru attack-uri!

Edited by SEF CuRcUbEu69 VIP VaLuArE

Felicitari pentru warurile de astazi, daca ne chinuiam luam si HQ RDT, dar vad ca nu va intereseaza deocamdata pe toti LV-ul, nu e o problema, dar era un + doar... Totusi felicitari si pentru 2/2 attack, maine 4 waruri, ar fi frumos sa avem o prezenta maxima sa aratam ca putem continua ceea ce am inceput.

Salutare, nu prea am mai postat pe aici, tineti minte ca mai avem 3 zile de "foc" in care putem ajunge la un obiectiv la care multi au visat, dar nu au reusit!

Deseara sa veniti la waruri in numar cat mai mare pentru 4/4!

GG pentru war-urile de astazi, tot asa. :))

Mie trebuie sa imi faca unu' din Verdant post pentru coduri. :))

Inca 2 zile pana luam LS-ul guys. :X:)

EDIT: Deja attack pe HQ GSB? Nu sunt sigur ca pot veni, sper sa pot, dar vineri sigur ajungeam...

Edited by SEF CuRcUbEu69 VIP VaLuArE

GG pentru war-urile de astazi, tot asa. :))

Mie trebuie sa imi faca unu' din Verdant post pentru coduri. :))

Inca 2 zile pana luam LS-ul guys. :X:)

EDIT: Deja attack pe HQ GSB? Nu sunt sigur ca pot veni, sper sa pot, dar vineri sigur ajungeam...

Legenda spune ca eu am dat secunda de la 80M cu M4 si tot n-am primit post, mirare.

Ti-am spus Tiger, trebuia sa dam vineri pe HQ GSB, nu m-ati ascultat :(, oricum, era mai frumos :(.

@NORMALCASUNTILIVE, te credeam baiat desteptauzi la tine no-recoil pe combat!daca ai observat cand tragi cu combatul nu se mareste tinta,prin urmare no-recoil nu are nici un efect asupra combatului daca ziceai si tu dr ak47,tec da alea au recoil mare.

Edited by CharlesMansonLegend