Jump to content

Timp rămas până la începerea ofertelor Black Week

Detalii despre oferte aici

Black Week a început!

Detalii despre oferte aici

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ia o salvare de pe net...

Stiu Blacker...nu-i asa ca-s tari?:))

Le-am facut cand eram in FBI :D

Van face dm aiurea...si isi mai da si warn =))

Mai am cateva mai tari ;))

Edited by SRR

..doamne ... cand jucam gta vice city .... Ce bestial era :X::X:X ma chinuiam putin la misiunea aia cu avionul acela de jucarie ... care trebuia sa plaseze bombe in diferite locuri :D:X ... Ce vremuri ... gta 3 :( ..quake ....

Si ca tot veni vorba de jocuri ... ce jocuri mai stiti ? Faine ... shootere ... curse masini ... cam astea imi plac

Edited by Blacke

ma ... am auzit si eu de padvlad asta ....da cine a fost si ce a facut nu stiu .... nu am jucat o vreme pe b-zone ... si se pare ca atunci a aparut si el ... imi explica si mie cineva ??>

Eu stiu ca pad_vlad era un codat, si nu ne lasa in pace, acum, numai stiu ce a facut el prima data de a luat ban.

In timp ce eram eu in Fbi el era in NG si din cate stiu eu a folosit coduri...si daca avea IP schimbator el a mai intrat de 10 mii de ori batandu-si joc de admini...si acum este derek90, care a vrut sa intre in Cuneo...