Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am ales sa raman in continuare in Vietnamese Boys pentru simplul fapt ca alte factiuni nu-mi plac si vreau ca aceasta sa fie ultima mea factiune.

Multumesc inca o data tuturor pentru sustinerea pe care mi-ati acordat-o in astea 9 luni cat am fost lider...nu prea am cuvinte sa descriu aceasta experienta, pot sa spun doar ca m-a marcat putin...Va tzuc ma :*

:*:D

Edited by K A Y
is Shaf in continuare.

Gata si cu seria 2:

PachaMan: FNJE0Wn.png

Betty: xRjlxQQ.png

Care mai doresti, imi zici cand ma prinzi on sau imi dai PM. :*

Edit: Si ca de obicei, shaf patron de pagina =))

Edited by K A Y

Hai noroc, daca nu ştiati de astăzi sunt un nou porc Vietnamez dornic de treabă =)):)). Am luat şi eu un best frumuşel, puteam să iau şi la al doilea, dar am zis sa ne organizăm cat mai bine şi nu m-am axat pe killuri. De mâine sper să fiți mai ascultători iar cei de rank 5+ să se ocupe de coordonare si ei. Ne auzim mâine la waruri, cyao!

Edited by PRINTU ZEW

Haideti ma baieti, ce dracu facem? Am ajuns sa dea cei din LV attack pe noi ma, iar VTB ne-au luat hq? vtb care sunt pasnicii pasnicilor? Vai de capu nostru. Maine trebuie sa castigam 2/2 ca altfel e grav. De-acum eu decid pe cine invoiesc la waruri. Pe zi se accepta maxim 3 invoiri. Vreau sa fim cat mai multi la warurile de maine. Noapte buna tuturor.

Uite ca pasnicii astia ti-au luat HQ-ul, iar incepeti cu suferintele de genul?

Vai de viata voastra.

Felicitari pentru war-urile de ieri baietii.

#VTB 2 HQ-uri ce cucu' meu =))

Hai ca best cu +4, nu aveam :D6Bgv2qp.png?1

Ia poftim: JNePlF1.pngIa si tu: jePDyPf.png

Edited by K A Y

Buna seara zeilor, ce faceti? Vad ca sunteti pusi de treaba cu turfurile astea =)) Am intrat si eu de 2 zile si am luat 3 besturi, binisor :)http://imgur.com/a/6AFnV

Maine sper sa avem tot 4/4 si sa luam cat mai multe turfuri, o seara cat mai faina!

Daca nu eram eu, nu luai besturi, ce lasam cu 1hp, repede tu, pai ****-ti ***** =)) Da 10 asisturi!

Seara buna vietnamezi, felicitari pentru astea 3 zile de war-uri, se pare ca ne-am ridicat si noi si sper sa reusim sa ne atingem obiectivul. Sa dati attack ba rank 4+!

Din seria de Besturi: 7dAookC.jpg?1=)) Ne revenim la vechile obiceiuri.

Seara buna vietnamezi, felicitari pentru astea 3 zile de war-uri, se pare ca ne-am ridicat si noi si sper sa reusim sa ne atingem obiectivul. Sa dati attack ba rank 4+!

Din seria de Besturi: 7dAookC.jpg?1=)) Ne revenim la vechile obiceiuri.

Iti revii pe dracu, cu tec si combat iei best cu 7 :-?, iar eu cu deagle si m4 fac atat, chiar si mai mult :)) dar totusi felicitari, mi-ai furat bestul.Poate prindeti si voi 2 attackuri sa avem maine 4/4 daca e, o seara buna.

Iti revii pe dracu, cu tec si combat iei best cu 7 :-?, iar eu cu deagle si m4 fac atat, chiar si mai mult :)) dar totusi felicitari, mi-ai furat bestul.Poate prindeti si voi 2 attackuri sa avem maine 4/4 daca e, o seara buna.

Ba du-te dreacu' , daca fac mai mult ma ia domnii la teste

Edited by MARYUSSSSSS