Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions


Alexander
 Share

Recommended Posts

Ce poate fi rau ba Jilkas pe un joc? Pe bune, va tot jigniti pe un forum, va aruncati cu vorbe goale pe ceva din care nu ve-ti castiga nimic mai mult decat o functie si niste culori pe o mapa. 

Voiam sa nu intervin, nu mi-am batut niciodata capul cu nimeni de pe aceasta comunitate, dar parca acum m-am amuzat prea tare cu unele amenintari. Ne luam de cum arata x si y, ce haine are, dar uitam de unde venim. Urat asa, de aceea suntem o societate de prosti pentru ca nu ne gandim sa actionam rational, ci ajungem sa ne jignim dupa felul cum aratam. Asta la general, ca sa nu zic ca o faceti pe un forum, in fata unui monitor. Nedumerirea mea este urmatoare: oare cat o s-o duceti asa, jigniri, amenintari?  

Nu tin partea nimanui, ca putin imi pasa mie de voi, dar nu ajungeti mai buni daca va luati la injuraturi si amenintari la niste discutii. 

M-am saturat sa tot vad faze ca: "o luam usor, ne vin baietii" sau "in cateva zile ii distrugem", pe bune e doar un joc, oare cand o sa constientizati si voi lucrul asta? Totul este o chestiune de relaxare sau cel putin asa ar trebui sa fie, dar oameni ca voi, fac din asta un "razboi", ceea ce pe mine unul ma amuza foarte tare.

Noapte buna va doresc si tineti minte ca nu ajungeti nicaieri daca o sa aveti o asa mentalitate, o sa fiti doar niste oameni obsedati si interesati de traiul altora! Probabil am aberat pe aici, dar m-am saturat de atata prostie, fie ea si pe un joc din 2004.

Link to comment
Share on other sites

@showy Mare om, mare caracter. +1. Am gasit si eu un om care totusi gândeste, si nu isi bate capul cu toți intr-un anumit de joc / pe un forum. Un om care joacă de distractie acest joc. 

 

Eu unul, nu mi-am pus niciodată capul cu anumiți jucători de pe server (Fănică, de exemplu, check pagina trecută). Ii las sa ma înjure, că deh, pana da X de Y sa-l scuipe între ochi ca "dc ma înjuri pe samp", poate dura foooooaaaartttee mult. Am jucat acest joc din placere din 2015, si cand a venit momentul in care sa iau ban (intenționat, ca puteam sa le refuz), /q - Shut Down PC - Iesit pe afară. Efeciv am râs, nu am plâns ca oricare care ia ban ca a gasit urme de cod de la teste tw (era unu pe rpg2). Si nici nu am vrut sa fac cerere de unban, era meritat.

 

Îmi respect adversarii de pe turf foarte mult, chiar daca are 11 ani sau 22, chiar daca e paletă sau are experiență în mafii de 3 ani, chiar daca e in nu stiu ce team, gen royal, tsa etc.

 

Vorbind de waruri si de de-astea, trebuie sa constientizati un lucru, turfurile vin şi pleacă. Nu uitati acest lucru. La fel si membrii.

 

Am spus si la discuții gsb, o mai spun odată, va spune si băiatul asta de sus: E un joc, doar atât. Scopul acestuia este sa va faceti prieteni, nu dusmani de moarte, care sa va tot injurati ca dc dai cu cod sau ce dreq faci. Nu va faceti fire albe prin cap de la un joc, NU E BINE!

 

Eu va zic noapte bună, domnilor. O seară plăcută. SA FIE PACEEEEE!!@!@!@!@#@@!@

Edited by Paynne
Link to comment
Share on other sites

@xHaku si @Nixi nu are rost sa ne jignim, fiecare dintre noi mai mult sau mai putin am avut vina. Nu are rost sa aruncam vorbe aiurea, ca pana la urma este un joc, no?eu vreau sa termin cu d-astea  ca nu are rost si pana la urma nu ajungem nicaieri. Eu imi cer  scuze, nu imi sta in fire sa fac posturi sau sa verific la sange factiunea ta.  Si cu asta vreau sa inchei aici ca nu are rost.

Link to comment
Share on other sites

Bai Fanica, stii care e parerea mea? Exista doua variante. Ori te-a emotionat pana la lacrimi comentariul lui showy, ori vezi ca deja se ajunge la lucruri urate.

Tu ai post pentru Haku la admini activ chiar in acest moment si vii aici ca sa ce? Incerci sa impresionezi? Vrei sa-ti plang de mila? Cu cat tupeu vii aici si o dai pe de-alea siropoase atata timp cat tu inca ai post activ. Ti-ai dat seama ca nu primeste nimic si vrei sa pui punct? Daca chiar iti doresti asta nu mai fi nesimtit, termina dracu cu post-urile alea excesive si nu-ti mai irosii viata verificand toate topicurile factiunii noastre doar in speranta de-a mai gasi ceva pentru a face post. Ai dat dintr-un singur post in penibil, sper ca esti constient de asta. Macar acum, ca zici ca ti-ai dat seama, inceteaza ca nu ajungi nicaieri. Tot ceea ce ai facut prin zecile de post-uri a fost sa-ti pui in cap zeci de oameni care nu te suporta si sa primesti jigniri si mistouri pe seama ta. Daca intelegi ca nu e ok, opreste-te, daca nu, continua si o sa vezi cat de bine vei ajunge. Valabil si pentru colegii tai.

Link to comment
Share on other sites

@Nixi crede-ma ca sunt destul de matur si constient de lucrurile pe care le fac si pe care le fac, cat despre oamenii care nu ma suporta, nu prea ma intereseaza. Nu imi sta in fire sa fac posturi sau sa ma tiganesc pe aici. Sper sa terminam si gata. #nohate

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, AIM LoreNNNzo said:

Stii, imi pot face altul, hai sa terminam nu ma cert cu logodnica lui xHaku, mi-ar fi frica sa mai vin la waruri cand imi refac contul...

Ai grija ca il faci gelos si te scoate cu 3/3 =)))

Frate, ce-i cu tine? Nu ti-ai baut lapticul si faci urat? =)). Vezi-ti de viata si du-te mai bine la un Minecraft, sau si acolo ai nevoie de Renko?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.