Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions


Alexander
 Share

Recommended Posts

Van, trebuie sa va spun ceva:

 

De cand a inceput furtuna si frigul afara calculatorul meu a luat-o razna

Sta intr-un loc unde frigul cade fix pe el, trebuie sa il scot de la alimentare sa il pornesc de 3 ori ca sa pot sa il pornesc.

Imi este foarte mare teama ca intr-o zi nu se va mai deschide. Daca este sa se intample ceva, si nu il repar in 3 zile sa stiti ca de aceea nu am postat la inactivitate. Multumesc :D. Deocamdata merge o data pornit nu mai are probleme :P.

Link to comment
Share on other sites

ok rampage inteleg:),acum sa nu ai "norocu" sa iti moara calculatoru cand se pune 3.3 si sa vina alt lider...:))

 

Doamne fereste!

 

Si eu am problema de genu asta la procesor...

Daca o sa fiu inactiv o sa fie din cauza asta / am murit :))

...

Noi speram sa ramai u lider :(...nu vrem alt lider :(..

 

Pro!:X

Link to comment
Share on other sites

si eu sper sa raman...acum sa vedem.oricum daca aveti probleme cu calcu anuntati aici din timp sa stiu:),sa nu va dau afara

Link to comment
Share on other sites

Se pare ca nu mai am nici o sansa, din pacate am luat ban si vad ca nu le pot demonstra ca nu am jucat codat. Va multumesc tuturor ca ati fost alaturi de mine, multumesc tuturor membrilor rroms, ii multumesc lui [aka]rtxx ca m-a ajutat prima data cu 1 mil si cu toate licentele, ii multumesc lui moratea ca m-a ajutat cu bani si cu casa, ii multumesc lui alin_maest ca m-a ajutat cu tutorialul si pentru ca m-a ajutat atunci cand am avut o nelamurire, ii multumesc lui van ca s-a comportat foarte frumos cu mine cand a fost nevoie, ii multumesc lui lexutzu care atunci cand avea admin si toata lumea era contra lui mi-a demonstrat ca nu era asa, ii multumesc lui spawn pe care din pacate l-am suparat la inceput dar pana la urma ne-am impacat :P si precizez este si el un lider minunat, ii multumesc lui gab ca m-a "introdus" pe server, mi-a aratat cum sta treaba aici. Imi pare deosebit de rau ca nu am prins v3.3 sa vad cum este. Va urez tuturor playerilor b-zone bafta in continuare si la fel si serverului, ownerilor bafta sa aduca cati mai multi playeri si sa ajungeti o comunitate mare.

 

Pentru cei care nu v-am precizat,

 

Va multumesc ! :).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.