Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions


Alexander
 Share

Recommended Posts

<object width="425" height="349"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=BT9qZlJqX-8?fs=1&hl=en_US"></param><param'>http://www.youtube.com/watch?v=BT9qZlJqX-8?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=BT9qZlJqX-8?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="349"></embed></object>

 

 

Our Leaders :D

Link to comment
Share on other sites

<object width="640" height="390"><param name="movie" value="

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="390"></embed></object>
Link to comment
Share on other sites

Imi cer scuze ca postez aici, dar vreau sa va anunt ca luam niste masuri in privinta sistemului de +/-. Se da suspend de la 1-3 zile pentru +/- date la sectiunea "Discutii intre...". Rog leaderul sa aiba grija de aceasta situatie. Mai multe detalii http://b-zone.ro/forum/topic/59947-reputation-system/ . Multumesc.

Link to comment
Share on other sites

* Job-ul Arms Dealer:

Este interzis sa vinzi arme de fata cu un politist... daca esti prins vei fi sanctionat in functie de level-ul detinut; cei intre level 1-10 au dreptul sa aleaga intre /take la materiale si amenda de 15.000$... iar cei intre level 10 - ..pana la Kaiac (are cel mai mare level), primesc take la materiale.

Pe langa aceasta regula, mafiile au voie sa vanda arme linistiti la targurile organizate de ei.

 

Noua regula...read THIS!

Edited by Stephan
Link to comment
Share on other sites

Atentie!

 

War-ul este ilegal in interiorul oraselor Los Santos si Las Venturas si "legal" (nu intervin politistii) in zonele de la tara, desertul LV, padurile si campiile de pe langa orase, orasul San Fierro.

In zonele "legale" politistii nu au voie sa intervina si sa stopeze un war. Iar in zonele ilegale au dreptul sa intervina si sa opreasca un war/atac, dar sunt obligati sa se organizeze toti politistii (minim 10 politisti) in mai multe masini si elicoptere apoi sa-i avertizeze pe mafioti folosind /m (fara folosirea armelor) sa le zica sa inceteze si sa le puna la dispozitie 5 minute ca sa opreasca war-ul/atacul. Daca mafiotii nu inceteaza war-ul/atacul, atunci politistii trebuie sa intervina cu wanted pentru war in zone publice si sa opreasca war-ul/atacul prin forta (folosirea armelor). Deci, in ultima situatie mafiotii nu au dreptul la predare, vor fi omorati; dar daca vre-un mafiot fuge, este interzis sa ii se dea wanted 6 pentru runner...mafiotul va ramane cu wanted-ul primit pentru war in zone publice dar n-are dreptul la predare, va fi omorat.

 

 

Este interzis sa vinzi arme de fata cu un politist...daca esti prins vei fi sanctionat in functie de level-ul detinut; cei intre level 1-10 au dreptul sa aleaga intre /take la materiale si amenda de 15.000$...iar cei intre level 10 - ..pana la Kaiac (are cel mai mare level), primesc take la materiale.

Pe langa aceasta regula, mafiile au voie sa vanda arme linistiti la targurile organizate de ei.

 

A fost modificat si Regulamentul serverului, recititi-l.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.