Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata Cuneo Family ! Welcome celor noi, sper sa va acomodati si sa nu bagati in seama orice discutie mai aprinsa, sper sa ramaneti cat mai mult, nu sa va dati demisia dupa 2 saptamani :) Ne vedem in game, azi vin si eu la 16:10 de la scoala :-"

Welcome celor noi! Sper sa fiti seriosi si intelegatori si sa va acomodati!

La 17:30-17:45 cine nu este in hq primeste un Faction Warn.

nu pot fi la ora aia , dar la 18 cred ca o sa fiu, cam pe la 17:40 scapt de la sc si ajung pe la 18

:X

Neata Cuneo , Sper sa cucerim multe teritori astazi [-o<8->:)>-

Bafta pe viitor The Cuneo Family , imi iau ramas bun de la ce mai tare mafie si aceea The Cuneo family , bafta pe maine la war si la cat mai multe turfs ;)

Cand nu te tine gura ... e de rau :) P.S. Bafta !

UtHV9ie.png

Cand nu te tine gura ... e de rau :) P.S. Bafta !

UtHV9ie.png

Succes in continuare :* , "Bunule" ;)

Salutare, back si eu de la ultima zi de "scoala" ... urmeaza o saptamana de chin :))) Cu enspemii de activitati si :-J .

Te spun lu maicata, terminasi orele? :)) Nabule, eu chiulii de la sport si RELIGIE [ Doamne iarta-ma ]

Te spun lu maicata, terminasi orele? :)) Nabule, eu chiulii de la sport si RELIGIE [ Doamne iarta-ma ]

Da am terminat :| am avut 2 ore de geometrie ... doamne feri:)) Hai in game

Bravo, ati pierdut 2 war`uri si imediat ca e vina la lider, la sublider. E vina VOASTRA ca nu incercati ! In Stracci am stat fara antrenamente si tot luam turfs !