Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Donz eu am pus alea in locul lui Babu,cum mi le-a dat el..mi-a zs ca ia platit si am pus alea!Babu are suspend pe forum!

Donz-cumva ai windsor personal?Daca ai si il dai lasa aici pretul!ca sunt eu interesat sa il cumpar!

Buna dimineata Cuneo Family, mie nu imi pare rau ca pleaca " Collonelu ", insa.. ma bucur ca intr-un fel..a tinut cont de sfaturile care i le-am dat pe yahoo.

ce sfaturi ?:))

ce sfaturi ?:))

Ti-am spus " fa ceea ce crezi tu ca e mai bine ", si " nu pune la suflet, trateaza cu indiferenta.. pentru ca doare ".. dar de la un timp, tu te-ai schimbat mult, in rau. Si tocmai de asta, eu nu ma mai agit.. nici cu tine, nici cu nimeni.. daca vrei sa pleci, pleaca.. dar iti spun doar atat " doar un las, renunta la lupta ".

Guest SahYnCuneo

Traiasca ................................................................................

.................................................................................

.......................................................Eu!

:b-emo:<:-P:)>->:D<<'> $-) [-o<o=>>:):-& <)48.gif:-&#036; :!! :b-emo::b-emo::b-emo::b-emo::b-emo::b-emo:

ce face baieti?

e bug la soccerjam si toata lumea ma injura cand dau gol ca cica "DA MA B**LE MIE PASE H****** . ... CA TE OMOR TE PRIND SI TE CASTREZ" , " MA PORTAR PR*** NU VEZI UNDE AI DEGAJAT!?!?!?" etc... romania :-J si oricum se reteaza mapa din minut in minut /:)

Edited by XDoNzX

Ti-am spus " fa ceea ce crezi tu ca e mai bine ", si " nu pune la suflet, trateaza cu indiferenta.. pentru ca doare ".. dar de la un timp, tu te-ai schimbat mult, in rau. Si tocmai de asta, eu nu ma mai agit.. nici cu tine, nici cu nimeni.. daca vrei sa pleci, pleaca.. dar iti spun doar atat " doar un las, renunta la lupta ".

Collonelu' in rau? Glumesti nu? Nu s-a schimbat , doar ca nu ii mai pasa, ceea ce este bine , nu intelegi de ce pleaca? Cuneo s-a dus dracu' , nu mai sunt timpurile de alta data ..

idem theeagle... eu sunt aproape de 4 luni in cuneo cu mici pauze,si ai spus un mare adevar :) , poate odata o s-a se schimbe si cr1spy si odata cu el si mafia

ce banal e sj X(

cateva poze de la SJ :D astept pareri :)

ce fericit e 'Hmm!?' ca a dat cele mai multe goale :-W

Ba randu meu sa ma bucur ca eu am dat cele mai multe de data asta :"> si frumoasa aa aaa :> ?

Se lauda /:) tin si eu scarita o_o

Pe langa cap i-am dat golul =))

Bulan sau tactica?uitati-va sus la kills-uri =))

AStept pareri >:D<<'>

Breaks8 taci din gura ca ma enervezi ma...a zis cineva ca plec?

Nu stiu de ce m-am schimbat eu in rau,eu cred ca mi-am revenit cu picioarele pe pamant,sunt nevoi sa ma calmez,nu mai suportam. Bafta in continuare,voi reveni cat mai repede. Asta e ultimul meu post aici,salut :)