Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Server DOWN


Guest TheBGMx

Recommended Posts

Guest TheBGMx

Ce se intampla cu serverul? E down de vreo 2 zile, la Announcements cica e down pana ieri seara, dar nici azi nu e pornit... Ce se intampla?

Link to comment
Share on other sites

V-ati luat aiurea de el si il faceti si disperat, omul pur si simplu a intrebat, de bun simt ca avem pretentii ca sunteti voi destepti puteati gasi un raspuns logic si coerent nu raspunsurile astea analfabete !

 

E general discussion ? DA !

 

Eu cred ca voi mai sus v-ati exprimat propriile opinii despre ce o sa faceti voi in zilele fara samp !

 

Chiar rog si alti membri sa zica, de ce atata dispret, TU nu esti superior lui, nu ai produs de cand traiesti nimic decat dureri de cap din moment ce nu lucrezi, nu ai copii, familie, treburi importante !

 

p.s. Nu va mai inchipuiti ca sunteti mai buni, pentru ca nu sunteti si toata aceasta rautate denota o proasta crestere !

 

Nu m-am putut abtine cand am citit ce fel de raspunsuri ati dat ... !

 

O zi faina !

 

sa nu uitam africanule ce fel de om esti tu cu adevarat, avand in vedere ca ai furat de ai spart si ti-ai schimbat numele !

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.