Jump to content

Hitmen Agency - Agenți de colecție | Agents of the Collection


Addyn
 Share

Recommended Posts

Nume: aLLx

Factiune: Tow Car Company

Ce doresti sa ne transmiti: Ce să zic ? Felicitări ? Nu sunt de ajuns pentru ce au facut ei pentru H.A . Mult succes .

Link to comment
Share on other sites

Nume: Fumy

Factiune: Hitman Agency

Ce doresti sa ne transmiti: In primul rand,tin sa spun ca sunt mandru pentru ca fac parte din aceasta agentie,iar in al doilea rand tin sa-i felicit pe cei care sunt mentionati mai sus,chiar daca unii numai joaca ,tot se va vorbii de ei ,chiar daca v-a fii acum ,peste 10 minute,peste 1 an.

Edited by Fumy
Link to comment
Share on other sites

Nume: Christiano

Factiune: Police Department

Ce doresti sa ne transmiti: Va multumesc ca m-ati trecut aici ma simt foarte mandru ca am fost trecut pe aceasta lista alaturi de playeri vechi care mi-au fost colegi si lideri pe care i-am avut.Pana acum am facut de patru ori parte din Hitman Agency si de fiecare cand am iesit am simtit un regret foarte mare care m-a apasa ca si cum mi-am parasit a doua casa pe care o am.Hitman Agency pentru mine insemana "acasa" deoarece aici m-am simtit foarte bine de fiecare data cand am intrat si mi-am facut prieteni noi cu care tin legatura si acum.Multumesc Addyn ca am fost trecut pe aceasta lista si multumesc Hitman Agency ca m-a gazduit atata timp si liderilor pe care i-am avut( lexutzu , Bill Bonanno , Woozie) pentru ca am fost acceptat.

Link to comment
Share on other sites

Nume: r3g3n3sis.

Factiune: Hitman Agency

Ce doresti sa ne transmiti: Ce pot spune in afara ca : Sunt onorat sa fiu pe aceasta lista . Experienta acumulata de-a lungul timpului in aceasta agentie si-a spus cuvantul . Am aproximativ , daca adunam toata perioada mea petrecuta in Hitman Agency , cam 1 an si 3 luni aici .Multi oameni mi-au fost colegi , m-am imprietenit repede cu ei si la fel de repede s-au schimbat in niste hiene sugatoare de sange . Asta e , lumea trece lumea vine , toate is trecatoare , insa ce am facut eu pentru Hitman Agency nu va trece niciodata . De aceea numesc Hitman Agency , "casa mea". Am pus trup si suflet in aceasta agentie , ca sa iasa totul bine si cum trebuie si nu doresc sa vina cineva intr-o zi , sa strice tot ce am cladit eu de-a lungul timpulu . Multumesc inca o data , este o onoare sa ma aflu pe aceasta lista.

Edited by UslA r3g3n3sis
Link to comment
Share on other sites

Nume: Tohaneanu

Factiune: Hitman Agency

Ce doresti sa ne transmiti: Sunt foarte mandru sa fiu pe aceasta lista , nu oricine ajunge aici chiar astazi am facut 6 luni aici, Hitman Agency o consider "acasa".

Link to comment
Share on other sites

Nume: briaN.

Factiune: Civil.

Ce doresti sa ne transmiti: Bravo celor care au ajuns pe aceasta lista, nu cred ca au ajuns asa, pur si simplu ci au depus mult efort si cu ajutorul lor agentia s-a ridicat foarte mult! Inca o data, bravo si aveti tot respectul.

Link to comment
Share on other sites

Nume: christiaN.

Factiune: Hitman Agency

Ce doresti sa ne transmiti: Mă simt onorat să mă aflu pe această listă, mă bucur că nu am dezamăgit pe nimeni și am să fac o treabă bună în continuare. Felicitări tuturor ce se află pe această listă și mult succes în continuare!

Link to comment
Share on other sites

Nume: Evans

Factiune: -

Ce doresti sa ne transmiti: Vreau sa le urez niste calduroase felicitari pentru munca depusa in agentie. Bravo,big respect 4 you guys.

Link to comment
Share on other sites

Nume: adyTzu

Factiune: Hitman Agency

Ce doresti sa ne transmiti: Ma simnt onorat sa ma vad pe aceasta lista cu care ajungi cu greu pe ea, sper ca nu am dezamagit pe nimeni si ca am facut o treaba buna. Felicitari tuturor celor care se afla pe aceasta lista! Succes in continuare

Link to comment
Share on other sites

  • Bagwell changed the title to Hitmen Agency - Agenți de colecție | Agents of the Collection

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.