Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions


Alexander
 Share

Recommended Posts

Îmi pare rău că nu am putut recruta azi, dar a intervenit ceva şi nu am putut aştepta. Mâine, la ora 13:00 aplicaţiile vor fii on. Să aveţi o zi frumoasă, felicitări celor care au primit rank-up.

Link to comment
Share on other sites

Bună dimineaţa. Vă rog să postaţi dupa modelul de sus aici. Nu vreau să văd iară topicul închis din cauză că postaţi doar 2-3 cuvinte. Dacă vreţi să postaţi aici, postaţi, nu vă ţine nimeni dar să fie peste 2 propoziţii. Să aveţi o zi frumoasă şi succes la teste!

Link to comment
Share on other sites

Mulţumim pentru hărţi :)). Săptămâna asta s-ar putea să facem o şedinţă, pentru mai multe detalii o să postez în topicul cu şedinţe. Încă nu e sigur, dar dacă voi avea timp o să facem. Să aveţi o seară frumoasă!

Link to comment
Share on other sites

Buna seara Paramedics, imi place ca vad activitate aici. Si faptul ca nu vad numai posturi de genul "sal kf" e si mai bine. Sper ca maine sa fim cat mai multi on, mai ales cei de rank 1, o sa fie o sedinta mai lunga. Dupa poate facem si o activitate, ramane de vazut. Sa aveti o seara faina!

Link to comment
Share on other sites

Eu din pacate nu pot participa la activitate deoarece este ziua unei prietene.Sper sa particip la urmatoare :)). Si ce mai ziceti?

Edited by HEISENBERGG
Link to comment
Share on other sites

Buna Seata Paramedics !

Vad ca nu sa mai postat de mult pe aici... Incercati sa mai postati din cand in ca devine prea inactiv topicul

Ce mai faceti? Cum este la scoala ?

Cum vi se pare noul raport ?

 

Mnea cam atat mai vorbim va asteptam la activitatea lui Drow.

O seara buna in continuare.Bafta la scoala.

Link to comment
Share on other sites

Bonjour paranabilor. Asta e cea mai frumoasa factiune in care sunt si voi ramane mult timp. Vreau sa ii multumesc lui Jonis pentru rank up si nu o sa te dezamagesc. Confuzulee tu esti nab rau si lasa ca te prind eu in joc, de nu te alerg toata mapa. V-am pupat la corason. Ne vedem in joc.

Link to comment
Share on other sites

Salutari tuturor , e prima mea postare in acest topic minunat de discutii dar vaza cu raportul Valy mai atins la sufletel deoarece mi se pare o idee penibilă cu modificările care sau facut la raport , nu voi intelege nici odata cum sa putut mari raportul de activitate când numarul playerilor e in scadere odata cu inceperea scolii plus ca vor fi multi care se vor lasa joc din cauza programului scolar ,dar noi ne-am gasit să mărim raportul de activitate dar nu stiu dc :)) mi se pare o idee de prost gust dar in fine bafta la rapoarte :D

Link to comment
Share on other sites

@, e a doua ta postare: http://imgur.com/jVtDYzN

Se scrie faza*, m-ai*, s-au*, niciodata*, s-a*, de joc*, etc.

In primul rand, inainte, raportul se facea in 2-3 ore, iar dupa erai liber sa faci ce vrei si nu de putine ori s-au gasit playeri care sa se planga ca factiunile pasnice nu sunt destul de active si ca e pustiu pe /services (si au dreptate, chiar nu face mare chestie). Ca sa nu mai fie astfel de plangeri, s-a discutat problema maririi rapoartelor de activitate (iar adminii au avut ideea asta). In vacanta nu se maresc ca vai lumea e afara si nu sta nimeni in casa cand e frumos sa faca raportul si vorba aia, e vacanta si pleci, se umplu factiunile cu inactivitati etc etc. In timpul scolii nu s-ar putea mari ca vai lumea invata, e scoala, fiecare trebuie sa faca teme si nu are nimeni timp de raportul in samp. Iar atunci cand ar trebui marite? In alta ordine de idei, cine n-are timp de raport sau cui nu ii convine, exista topicul cu Demisii. Fiecare cand s-a bagat intr-o factiune si-a luat angajamentul de a face ceva, printre care si raportele de activitate, iar eu consider ca la factiunea noastra acestea sunt decente. (iti dai seama cat iti va mai lua in plus 10-20 heals :)))

P.S. Inainte erau rapoarte si mai mari, ba chiar cu [/accept medic] obligatorii la fiecare rank si culmea, nu mai murea nimeni.

Iar pentru cei care se intreaba de ce rank 1 au rapoarte mai mici decat cei 2-3, ideea a fost ca ei sunt incepatori si nu trebuie sa munceasca atat pentru un rank up, asa cum ar trebui sa faca rank 2 si 3, care sunt mai experimentati si stiu cum sa faca mai eficient raportul. Cat despre rank 4, frate, daca vrei rank 5 (si nu e putin 5), muncesti si tragi, nu stai degeaba ca esti tester si vai ce munca grea de 2 ori pe luna sa dai 1-2 teste.

Edited by IoanaB
Link to comment
Share on other sites

Salut

Mdea ai explicat mai sus tot ce era de inteles.Mai pe scurt ideaia adminilor sa zicem asa a fost ca se da rank up automat pana la r3 si trebuie sa munciti in timpul ala ...

Dar e nasol ca toti o sa vrea sa ajunga la r3 si sa plece cat mai repede ca sa scape de raport.

@@IoanaB cat despre rapoartele vechi cu "service medic" si "/heal" erau mult mai mari si mult mai grele.

 

Link to comment
Share on other sites

  • Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.