Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions


Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare, imi cer scuze ca postez, dar poate va intereseaza.

Ai fost sau sunteti rank 5+ intr-o factiune mai mult de doua luni? Check General Discusions, The Legends of B-Zone! Pentru lideri vechimea este de patru luni. Detalii aici: https://forum.b-zone.ro/topic/139277-the-legends-of-b-zone-community-rpg1-server/?p=5450643


Hello, sorry for posting but maybe you are interesed.

You were or you are rank 5+ in a faction more than two months? Check General Discusions, The Legends of B-Zone! For leaders, you need four months in that faction. Details here: https://forum.b-zone.ro/topic/139277-the-legends-of-b-zone-community-rpg1-server/?p=5450643


Link to comment
Share on other sites

Salutare, Ce mai fac Paramedicii :))

Cum merge școala dar și notele :)

Azi am pregătit o mică surpriză in cadrul facțiunii :P

Nu merge, notele... relativ bine :)) sper să fie o surpriză frumoasă. :))

Link to comment
Share on other sites

Salut Paranabs! Ce mai ziceti?

 

Inca asteptam niste scuze si aici fac referire la conducerea factiunii. Daca voi credeti ca noi nu insemnam nimic pentru serverul asta va inselati. Noi formam Paramedics si fara noi nu ati reusi sa faceti nimic.

 

Mi-am calcat pe cuvant si am decis sa raman alaturi de factiune. Tot ce vreau de la noi toti este sa fim mai implicati si sa dirijam factiunea pe drumul spre succes.

 

Bai paranabilor... pai comentez eu aici fara sa las vreo manea care sa va invioreze? Asta nu se intampla :) Zi-le Guta!

 

https://www.youtube.com/watch?v=MVB3xkMWVdo

 

Link to comment
Share on other sites

@, am discutat si eu cu @@Victory oRoxii in cursul zilei de ieri cu privire la demisia ei, ca fiind coleguta mea draga de clan, de ce sa nu intreb, si mi-a explicat ce si cum.Eu nu ma pot implica, deoarece aici fiecare are de suferit sau de suportat niste consecinte, iar eu inca nu le suport, cand voi avea ocazia sa ma loveste de aceste reguli, care le considerati inutile, pe care, chiar si eu le consider la fel, atunci ma voi implica, insa, pana atunci eu voi ramane in banca mea, dar daca voi aveti de gand sa schimbati ceva anume sau sa luptati pentru drepturile voastre, apai eu atunci ma voi implica, deoarece imi sunteti colegi.

Link to comment
Share on other sites

AlexST2 & Victory UraganX , Salutare băieți. Nu am avut suficient timp zilele trecute să răspund nemulțumirii voastre, dar voi răspunde acum în 10 fraze.

 

1. Conducerea facțiunii, nu oferă scuze AlexST2 , deoarece nu consideră ca fiind necesar acest lucru, de răutate care îi este adusă.

2. Consider că tot colectivul facțiunii, formează o echipă minunată cu care am lucrat până acum și cu care voi lucra și de acum înainte.

3. Nu consider că era necesar să te manifești în acest mod, dacă ai ceva personal cu unul sau cu unii din această facțiune te poți exprima în mod direct și personal, nu așteptați să fiți ridicați în slavi, de ceilalți.

5. Încercați să fiți un exemplu pentru ceilalți, nu doar să criticați anumite lucruri ce nu sunt pe placul vostru personal.

6. oRoxii, nu mai face parte din această facțiune prin urmare, consider ca fiind neinteresantă abordarea ei aici.

7. Aici nimeni nu are de suferit sau de suportat consecințe, trăiți in secolul XXI- nu mai suntem pe timpul Comunismului, nu e nimeni obligat să facă ceia ce nu-i place să facă.

8. Odată ce ai intrat într-o facțiune te supui regulilor si regulamentelor cum o fac toți ceilalți membrii. Nimeni nu este scutit sau mai cu moț decât ceilalți.

9. Toți membrii sunt egali și nimeni mai presus decât celălală, trebuie să respectați membri cu rank-uri superioare și să ascultați de ei în orice moment.

10. Dacă nu suportați regulile acestei facțiuni, atunci nimeni nu va ține cu forța. Sunteți liberi, deoarece sunt mulți civili așteaptă să intre într-o facțiune să facă cu adevărat treabă.

11. Aici toți membrii au aceleași drepturi prevăzut de Regulamentul Serverului cât și de Regulamentul Facțiunii.

 

** O seară bună!

Link to comment
Share on other sites

  • Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.