Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions


Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata. Stiu ca este destul de, devreme, dar vreau sa va spun ceva. Stiu ca regulamentul spune altceva, ca certurile pe chatul factiunii sunt interzise, dar eu nu sunt de acord cu sanctionarea la asa ceva si o sa va explic si de ce.

 

Poate tu, @SRL sau @South Bubu au avut o zi mai proasta. Uite spre exemplu, eu nu stiu ce am avut ieri de am gresit la doua n-uri si ma enervai, dar m-am gandit sa ies din joc ca sa imi revin. Nimeni nu stie ce probleme reale aveti, dar totusi incercati sa nu mai va expuneti nelinistea sau nervii in joc pentru ca nu se merita asa ceva.

 

Eu zic si cred ca totul se poate rezolva pe cale amiabila, ca sa zic asa. Stiu ca amiabila este atunci cand faci accident, dar si cearta voastra a pornit din nimic, asa cum se intampla si pe strada cand se fac accidente. 

 

@SRL daca @South Bubunu doreste sa discute cu tine sau nu este pe aceeasi frecventa cu glumele tale, nu se merita sa il instigi la cearta si sa te gandesti cum sa il pedepsesti. Nu esti Dumnezeu si nu ai dreptul sa faci asa ceva, chiar daca regulamentul sustine altceva.

 

De cand sunt lider, nu am sanctionat niciodata pentru asa ceva. Mi se pare absurd sa obligi omul sa nu mai zica nimic pe chat, in concluzie sa ii fie frica sa vorbeasca pe /r ca poate o sa fie sanctionat si daca zice cuvantul CASTRAVETE intr-un context nepotrivit.

 

Am zis sa comentez in acest topic pentru ca mesajul este valabil pentru toti din factiune. 

 

O zi faina va doresc. Aveti grija de voi.

Link to comment
Share on other sites

Cred ca ai greșit ordinea cuvintelor, eu ii spuneam sa inceteze si el tot continua, asadar daca eu nu sunt pe aceeași frecventa cu glumele lui sa ma lase. Adminul 4 a spus ca m-a instigat la cearta, așadar merita sa fie sancționat conform regulamentului. O zi buna și vouă! 

Link to comment
Share on other sites

Bun, o voi spune și eu tot aici, ca să fie clar pentru toată lumea. 

In primul rand, sunt convins ca Jayson a venit cu niște dovezi total rupte din context. 

In al doilea rand, nu ma voi justifica în fata nimanui pentru "cearta" avuta. Atat timp cât cearta presupune un schimb de idei/opinii și nu se ajunge la înjurături ca pe maidan, atunci este ceva constructiv.

 

Acest pm este ceva la ce m-aș fi așteptat având în vedere vârsta reclamantului, ceea ce reprezintă o caracteristică definitorie a comparamentului de tipul "nu ma descurc eu, vin cu fratele meu mai mare". 

 

Pace la toată lumea!

Edited by South Bubu
Link to comment
Share on other sites

Iti dau si dovezile pentru care Dreew a decis sa primești FW. 

 

https://imgur.com/a/kgQLnAq

Salutare!

 

 

 

Am analizat dovezile prezentate și cred că jucătorul Bubu poate fi sancționat cu Faction Warn pentru ceartă. Din câte am observat mereu căuta să se afle în seamă, chiar dacă i s-a atras atenția, chiar de un rank superior, să înceteze.

 

 

 

O seară bună!

Link to comment
Share on other sites

Noroc ca ai pus si pozele in care reiesea comportamentul tau exemplar de la micul vostru "concurs de istorie " si fazele de dupa el. Daca stiam ca nu e ceva amical, cum credea si Bubu, va opream si va dadeam cap in cap pe loc, numa' am zis ca sunteti colegi si amici. Nu e prima data cand incerci sa cauzezi altora probleme (e.g. Blacklistul de acum cateva zile) si astepti pana poti face poze in care sa nu apari in context sau sa pari inocent.

 

Aici daca aveai orice fel de bun simt, il adaugai si pe Bubu in PM, ori tu ori Maff, da' stiai ca daca zice el tot ce s-a intamplat, nu mai esti asa ingeras. 

Macar acum stie lumea cu cine sa aiba grija pe viitor, sa nu creada ca am eu ceva cu tine fara motiv.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, SRL said:

Iti dau si dovezile pentru care Dreew a decis sa primești FW. 

 

https://imgur.com/a/kgQLnAq

Salutare!

 

 

 

Am analizat dovezile prezentate și cred că jucătorul Bubu poate fi sancționat cu Faction Warn pentru ceartă. Din câte am observat mereu căuta să se afle în seamă, chiar dacă i s-a atras atenția, chiar de un rank superior, să înceteze.

 

 

 

O seară bună!

Ca sa intelegi. Iti dau un exemplu.

 

Anul trecut la inceputul verii m-am angajat ca distribuitor de pliante in Bucuresti. Din prima zi m-am inteles cu toata echipa, cu toate ca nu aveam incredere daca ma platesc, pana s-a terminat prima luna de munca si am primit vreo 25 milioane. Nu ma intelegeam cu toti, nu toti erau pe aceeasi lungime de unda cu mine, dar incercam sa ii ascult pe toti si sa tac cand este nevoie. Seful meu din masina era tigan, nu discriminez, dar ideea este ca a fost prima oara cand am lucrat cu un tigan, om cu suflet mare care niciodata nu si-a batut joc de mine sau de restul din echipa. 

 

Ideea este urmatoare. Deseori se mai certau intre ei, dar seful niciodata nu le zicea: vezi ca iti scad din salariu sau te concediez. Pur si simplu incerca sa le intelegea punctul de vedere la amandoi si se ajungea la un punct comun. 

 

Asta am facut si eu aici. Stiam ca o sa comentati amandoi aici. Asa ca am asteptat punctul fiecaruia. Eu nu am venit la voi sa va dracui sau sa injur, cum facea seful de la pliante. Eu am venit sa va explic cu frumosul ca puteti ajunge la o intelegere. Daca nu se poate asta, propun sa nu mai discutati intre voi nimic personal. Cu timpul o sa se linisteasca apele. Vad ca Delgado spune ca nu te intelegi cu lumea din factiune.

 

Sper sa nu va mai certati. O zi faina.

Edited by MAff96
Link to comment
Share on other sites

  • Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.