Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions


Alexander
 Share

Recommended Posts

Ma inteleg chiar foarte bine, inafara de Bubu am nici o treaba cu nimeni, nu il iert, vreau sa fie sancționat. 

Si de ce ii ti partea lui? In loc sa i zici sa vorbească frumos tot de mine zici

Link to comment
Share on other sites

@Delgadodegeaba vorbesti, ca vorbesti aiurea, eu m-am contrazis cu el in limita bunului simt, fara sa apelez la insulte si mistorui, fara sa-l fac mucos. Ne linistisem la un moment dat si peste 10 minute iar incepe cu ''Hai pustiule, atata poti?''. Nu mai vorbi aiurea, zi si mie doi membrii cu care nu ma inteleg bine din factiune daca tot... si ce blacklist am facut aiurea? Al lui Kaiman care zice ca am vrut sa il distrug la misiune? Tu crezi unu care n-are nicio dovada in ceea ce spune? Sau unu care are si dovezi?

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, SRL said:

Ma inteleg chiar foarte bine, inafara de Bubu am nici o treaba cu nimeni, nu il iert, vreau sa fie sancționat. 

Si de ce ii ti partea lui? In loc sa i zici sa vorbească frumos tot de mine zici

Tu ai citit macar tot ce am zis? Iti mai zic din nou: Eu am venit sa va explic cu frumosul ca puteti ajunge la o intelegere. Daca nu se poate asta, propun sa nu mai discutati intre voi nimic personal. Cu timpul o sa se linisteasca apele.

Link to comment
Share on other sites

Salut, stimați colegi și prieteni. Mă scuzați că intervin și eu în disputa aceasta, dar fiind colegi de facțiune și asistând la o mică parte din altercația voastră nu pot rămâne neutru.
În primul rând suntem pe un topic public pentru toată lumea, așa că, recomandarea mea ar fi să păstrăm limita bunului simț și probleme noastre interne să rămână probleme interne, că până la urmă suntem o facțiune serioasă și nu dorim să ne stricăm imaginea doar pentru că ne certăm pe un forum.
În al doilea rând, ca și răspuns pentru Jayson, faptul că Bubu „va primi FW” nu va schimba absolut cu nimic situația actuală, până la urmă ne aflăm pe o platformă virtuală, neavând nicio treabă cu viața dinafara acestei platforme. Sfatul meu este să trecem pur și simplu peste, dăm dovadă de puțină maturitate și lăsăm orgoliul deoparte, încât nimeni să nu fie tras la răspundere pentru chestii minore și părăsind, astfel, această ceartă ca niște oameni maturi, care pot accepta faptul că au greșit. În legătură cu Bubu, lui i-am explicat că, pur și simplu, trebuia să ignore toată aceasta ceartă, dar îi dau dreptate și lui Maff, că fiecare are probleme lui personale și nu știm cu ce se confruntă și se poate exterioriza diferit. 
Dorința mea e să fiți puțin mai empatici, să lăsăm supărările pe dinafară și cel mai important să dăm dovadă de colegialitate, lucrul acesta fiind valabil pentru toți colegii și viitorii colegi ce vizitează acest topic. Mersi mult dacă ați trecut prin ceea ce am scris și eu și vă doresc numai bine!

Link to comment
Share on other sites

Poate va suna aia de la Acces Direct. Un react m-a determinat sa  pun aceasta poza, zic sa ne amintim de un moment memorabil care a schimbat anumite pareri despre acest server si despre o factiune, oare care? Haha, cand iti zice o persoana ca gresesti nu o bagi in seama, dar cand sar mai multi poate problema e la tine, sa fie la fel si aici oare?

Apropo, cred ca s-au ratacit lacustele pe aici.  

https://imgur.com/a/9MKLKJ5

Edited by South Natsu
Link to comment
Share on other sites

@MAff96 tu crezi că eu stau toată ziua pe samp? de ce ai mărit iar raportul că nu înțeleg, vin sărbătorile, ieșim și noi pe afară, familie, prieteni

Edited by S e b i
Link to comment
Share on other sites

S-au postat probele de la Olimpiada. Vor avea loc din 21 pana in 25, dupa ora 20:00.

 

https://forum.b-zone.ro/forum/1687-probe/

 

Va recomand sa luati la cunostinta regulile si modul de desfasurare, de asemenea cine vrea sa se inscrie la ce?

 

Personal m-as baga la Treasure Hunt si la Skydiving. 

 

Cine se simte increzator pentru MMA, Jetpack-uri sau condus la maraton? :D

Link to comment
Share on other sites

  • Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.