Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

În loc să vă salutaţi ,să spuneţi ce mai facem, ar fi mai bine să-i urăm numai bine lui Domino14 în game şi în viaţa reală.

Ştiu că vreţi să faceţi +1 dar, nu e neapărat să postaţi aici numai salutări, găsiţi şi voi nişte teme interesante la care ne vom alătura mai mulţi.

Din cauza posturilor de felul "Salut, ce mai faceţi, ne auzim în game." Loredana este nevoită să închidă topicul de discuţii , primind peste cap şi de la admini.

Aveţi un respect faţă de lider,sublider,rank-urile superioare (4-5).

Eu vă spun noapte bună , şi gîndiţivă la ceea ce am spus.

P.S.: Dacă vor fi greşeli gramaticale , îmi pare rău, că am scris de pe mob.

Neata din nou. Am ales sa dau edit la postul facut recent de mine fiindca asa consider eu ca este mai bine. Avand in vedere ca mi-am luat niste "reprosuri" sa spun asa, de la cineva ,nu voi mai posta chestii de genul " Neata ,buna etc".

Edited by BogdanW BaR

Salutare, Paramedics, as vrea sa le urez BAFTA mai departe lui Domino si lui BechiR, chiar imi pare rau pentru voi, dar inca vom pastra legatura si as vrea sa le mai urez un mare WELCOME celor noi!!! Sper sa va acomodati repede. Sa fiti atenti sa nu gresiti si sa aveti un viitor curat.

Welcome celor noi, sper să ne înțelegem bine, încercați să fiți cât mai activi, să nu greșiți multe în primele 2 săptămâni și să ascultați de cei cu rang mai mare . Neața Paramedics, o zii frumoasă tuturor .

Welcome celor noi !

Salutari paramedici din cate se pare este un inceput de saptamana promitator la cat mai multe lucruri, fie ca norocul si buna vointa sa fie cu voi, am ajuns de la scoala astazi sunt plin de energie, la 5 plec la antrenament deci ne auzim in game pe la 8:30 pe acasa, numai bine paramedici !

Buna seara Paramedics, welcome celor noi sper sa va integrati repede si sa faceti o treaba buna. Din pacate inca nu mi-am luat PC de la reparat si ma cam plictisesc asa ca am zis sa vad ce fac medici mei, va las ma duc sa ma uit la meci va doresc o seara placuta si bafta la rapoarte.

Daca apar greseli sry sunt pe tableta !

Edited by King Gabone

Buna seara paramedics, buna seara barosanule King Gabone, ma bucur ca mai postezi si tu pe aici.

Tocmai am sosit, si se pare ca ziua este pe terminate, imi pare rau de valul acesta de demisii pentru ca, cativa dintre ei imi erau prieteni buni :(, asta este pana la urma ei decid ce este mai bine pentru ei, si le doresc tot ce e mai bun pe lume.

Ne auzim in game cel mai posibil!

Stima!

Paramedicii are membrii cei mai buni decât orice altă facțiune. Avem o relație bună cu toți jucătorii și să se distreze. :)

Lool. Sunny, when i read your resignation, it tuch me on heart. I realy will miss how we name each other "nab" and not ones, not twice, but 10 times.

I wish you good luck in real life and in game.

Capitanu, îţi mulţumesc pentru că mi-ai fost un coleg.

Îţi urez succese în viaţa reală şi în samp. Cristinel.

Pot sa zic ca sunt si eu surprins la cate demisii am vazut in ultimele zile... daca vreodata ma voi mai reapuca de Sa:Mp, sper cu tarie sa mai gasesc si eu vreun veteran in Paramedics. Momentan am sters jocul si ma bucur ca am facut-o cu o asa mare usurinta, by the way, de ce si-a dat demisia Capitanu (Cristi)? Celorlalti, ce sa va zic ba, lasati-o mai usor cu demisiile, bafta la raapoarte si rank up, iar celor noi, ascultati de ai' mai mari.

Nu v-am uitat, va urmaresc din umbra,

InSaNe was here...

P.S. PWP fetele mele! :*

@@SiSu cu S, ne bucurăm că în sfârșit s-a realizat această modificare folositoare, cândva dezbătută și propusă.

Aducem și noi la cunoștință membrilor. Vă mulțumim pentru mobilizare.

Edited by South John

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic