Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions


Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Practic la cata vechime am eu in taxi, s-au luat fw din greseli minore :)) nu neaparat de locatii sau cum conduci, post-hunterii nascocesc orice greseala mica sa iti faca tie rau :) ma dau exemplu pe mine cand eram rank 5 si am luat fw si rank down pentru un anim ;) deci sunt multe modalitati asa ca ai grija

Link to comment
Share on other sites

Bine ai venit krunh, apropo vreau si eu un avatar, mai exact daca te poti uita la profilul lui Wizzle (helperul), vreau acel avatar, sau altul insa aceeasi frizura, si sa scrie jos Mihai insa mai ciudat scrisul, si B-zone langa el umpic mai jos.

Link to comment
Share on other sites

Welcome celor noi, după cum spun mereu, aveţi grijă cel mai mult la ocoliri, deoarece dacă ocoliţi puţin şi daţi de un post hunter în maşină deja v-aţi ales aiurea cu un post. Eu unul mă bag la somn deoarece simt că mi se scurge faţa efectiv în faţa monitorului. Noapte faină şi aveţi grijă!

Link to comment
Share on other sites

Salutare, ce fac baietii?

Link to comment
Share on other sites

@, Seepti, încearcă să eviţi să faci posturi atât de simple, că după aceea tot noi ne alegem cu acest topic închis (cum au mai fost cazuri). Bună dimineaţa, ce faceţi, toate bune? Aveţi grijă astăzi că plouă afară şi iar o să aibă B-Zone 1000/1000, adică 30% posthunteri. Ne-am gândit la un eveniment mai mare, nu o să vă dau detalii, dar este cam greu de organizat.

Link to comment
Share on other sites

Salutare!

Au venit rezultatele :)). N-am rămas cu nimic în cap după aceşti 8 ani.. şi totuşi am reuşit să scot de 8,40 (media).

Dar voi? Ce mai faceţi?

, ar fi frumos să facem un event într-un Virtual World.

Link to comment
Share on other sites

Fetelor , imi i-au ramas bun m-am simtit exceent aici mi-a facut sa va regasesc in format nou dar si vechi ( dax , duplin , kovac , hard ) va salut pe toti si sper sa mai vorbim va pup pe toti in special pe Noob-ul nr1

Link to comment
Share on other sites

Neata, mi-am actualizat si eu profilul de forum sa fiu in randul lumii. Mi-ati auzit ieri dedicatia care am dat-o la radio bzone'

Link to comment
Share on other sites

Inca simt nevoia sa mai vad ce se intampla pe aici dupa vre-o 2 luni de cand am iesit, sau 3.. !! Welcome celor care au intrat, si aveti grija la Kovac ca e cel mai gay.... Sanatate si succes va doresc ! Sa auzim numai de bine !!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.