Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions


Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut tovarasi, ce faceti ?

Folosesc internet explorer si de asta raspund abia acum... :)) Putin la pc una alta,tu?. Apropo daca va intereseaza o geaca noua model army abia ce-am achizitionat-o si ma oftic ca este mica .

Edited by ScorpioNNNN
Link to comment
Share on other sites

Pentru toti cei din LV Taxi. Din data de 14.12.2016 pana in data de 18.03.2017 , toti membrii din LV Taxi mi-ati fost ca niste frati. Sper sa ne auzim cu bine , va urez succes cu factiunea iar am hotarat sa imi pun demisia deoarece , vreau sa incerc si eu un departament , sa vad cum e sa fi politist. #Monster ai fost un lider super. Poate ne vom reintalnii , mai vedem. #LVTaxi #Power , #RememberSenZaTioN.

Link to comment
Share on other sites

 

 

ok, ma scuzi atunci
Ribe era la capatul pistei in heli, nu a participat la curse, dar a fost prezent totusi, am mai multe filmari de la activitate si apare si el in una din ele.
Link to comment
Share on other sites

@@VAMPIRe, Si eu cam la fel, se mai intampla, bafta baietii ramaneti la fel de smecheri sa moara taxi sf, daca se iau de voi dati-le in bot, la vara cand ma intorc, daca o sa am timp, vreau sa fiti la fel de mafeoti. Va saluta pletosul, mersi Neli pentru tot, numa bine!

Edited by Kakuna
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.