Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions


Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut. Mulțumesc pentru încrederea și voturile voastre. O să încerc să nu vă dezmăgesc :) . Știu că am promis ceva mare când iau lider, dar o să mă limitez la puțin doar cât să mă fac înțeles. Cei din facțiune știți de evenimentele recente care s-au întâmplat.

 

Nu e frumos să chemi oamenii pe teamspeak și să le spui să te voteze pe tine fără ca tu să fii facut nimic pentru facțiunea asta. Să nu mai zic că în momentul când cineva te-a întrebat cineva de sublider, ai zis că o sa îi schimbi în fiecare lună. Invoci scuze că ești inactiv, că ai fost la muncă sau mai știu eu ce altceva.

 

Cum în 2015 aveai 19 ani și in 2018 ai 18 ani? Nu o să stau să pun toate pozele, știi bine că prietenii tăi au avut grijă să nu ocolească pe mulți din facțiunea asta ( până și eu am fost căutat să te votez, ironic nu? ). E un joc, te-ai agitat atât de mult din momentul în care ai auzit că lasă Fritz liderul până la sfârșit. Deja trecusem de jumătatea membrilor din facțiune la voturi și tu aveai 1 vot, asta în contextul în care te lăudai că tu o să primești funcția de lider. Când ți-am zis în prima zi frumos să încetezi cu lucrurile de genu' că oamenii vin să-mi arate ce fac prietenii tăi, nu ai înțeles. Revenind, o să te simți tu. O să pun doar câteva poze, că așa am promis :)

 

n5FctK2.png

 

j2dazNA.png

 

294mpdn.png

 

S3VjUY4.png

 

Zs3CJps.png

 

 

Poate să aibă și 60 de ani. Tu știi măcar de ce stă el atât în casă? Înainte să scrii astfel de lucruri documentează-te :).

 

Tu îmi scrii mie că îmi "piară" ochelarii în taste pe când tu ai stat pe joc 24/7 de când a început lista până la votul membrilor și când scria cineva "salut" pe chat erai primul. 5 luni n-ai zis nimic, decât 2 zile și ai avut ideea de a vorbi cu toți membrii să le zici să te voteze pe tine că eu nu sunt potrivit, penibil.

 

 

 

Să pun și SS-urile de pe grup uS când ziceai la toți că "nu mă face o funcție, doar că nu vreau să ia ... ăla lider" , "cu prima ocazie îl ard" . Sau SS când ai plâns personal la membrii ? Mai ales la Nerzu, care e băiat fain și tu l-ai amenințat că îl banezi pe joc că nu voia să te voteze. M-am limitat la mai puține poze, dacă ții neapărat pun mai multe.

 

 

CKDs96o.png

 

 

Am fost așa "irelevant" pentru tine încât a trebuit să recurgi la toate metodele posibile să mă discreditezi și tot nu ți-a reușit. Știam de la început unde o să se ajungă, dar mi-a plăcut să văd cât de mult se pot umilii unii oameni doar ca să ajungă ceva, chiar și pe un joc. Mai nasol, nici măcar să nu reușească ?.

 

 

Edited by Leviathan
Link to comment
Share on other sites

  • Leviathan changed the title to Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Salut! Culoarea lunii Februarie este Roz, așa că în zilele care au mai rămas din luna asta puteți să vă vopsiți taxiurile roz. Joi avem o mică ședință, v-am adus aminte și aici ca să nu cumva să uitați. Vă las o piesă ce îmi face plăcere să o ascult în orice stare m-aș afla. 

 

 

Edited by Leviathan
Link to comment
Share on other sites

Am ajuns din intamplare sa citesc ce a scris levi mai sus, hmm, si ce am mai ras.

 

In primul rand, felicitari pentru funtie. 

 

Ba baieti, ba baieti ba, Levi si Fritz, ce ati facut ma voi pentru LV Taxi? Va raspund tot eu NIMIC wow.

A avut factiunea asta acum 2 luni ( daca nu gresesc ) un numar foarte mic de membrii.

 

Am fost lider aici, inaintea mea @South DupliN si dupa mine @South KeNNeDy. Noi 3 am ridicat factiunea asta unde trebuie, printre cele mai dorite de pe server. O factiune unde se imbinau legendele serverului cat si playeri incepatori. 

 

EU am propus adaugarea Maverick-ului, a Huntley-ului sau a altor masini cu 4 locuri, se poate verifica, propunere acceptata de Kelton cu promisiunea ca "pe viitor" o sa fie adaugate, din pacate nu am apuc sa ma folosesc cand am fost lider ci dupa cand am fost sublider. Ceilalti baieti au modificat regulamentu si rescris. Am adaugat cu Floryn_fly si RelaXx proba a 3-a, propunere care a fost inaintata si celorlalte RPG-uri si respinsa de lideri de acolo.

NOI am facut ceva notabil pentru aceasta factiune nu VOI. Ma enervez cand vad ca veniti voi si va laudati ca ce ati facut voi si ce ati dres, nimic ma, nimic.


Vad ca au fost readaugate ( nu stiu de cand ) activitatile obligatorii, o prostie sa obligi membrii sa iti intre la o activitate la care Liderul si sublideri rar sunt ON si sa ii si sanctionezi.

 

Nu ii iau apararea lu' Twix, ca a fost inactiv, asta e adevaru, si ca dupa aproape fiecare vot de lider exista certuri si nemultumiri,  dar nu veniti voi si va laudati ca ati facut ceva wow, ca nu ati facut, sa fim sinceri. 

 

Nu o luati ca pe o cearta sau ceva, nu asta e scopu, ci doresc sa purtam o discutie dar nu va mai laudati ca ati facut ceva pentru aceasta factiune cand nu este asa. TOATE schimbarile majore au fost facute in trecut de mine si baietii de mai sus, restu sunt chestii minore si update-uri la regulament.

 

Edit: Cat despre votu de lider, normal ca tu ai iesit deoarece membrii au ascultat de lider si de sublider, asa a fost mereu.

Sper sa faci ceva dar pana atunci nu te lauda fara sa faci nimic.

Edited by South Edward NissaN
Link to comment
Share on other sites

Pai da, te-am intrebat pentru ca am vazut in ce hal a ajuns factiunea. Dar a zis ca vrei sa bagi pe cineva si nu am mai insistat. 

De imi puneam in cap, luam lider aici ;) .

Link to comment
Share on other sites

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=)) 

Link to comment
Share on other sites

Razi tu razi, dar ca fapt divers, am fost intrebat daca vreau pe lista, am refuzat ;) .

Cat despre intrebarea formulata la inceput, tot astept un raspuns. Pana atunci, o seara faina.

Link to comment
Share on other sites

Copilaș sau ce oi fi tu. Ăsta nu e topic să-ți faci tu post-uri. Te duci și postezi la facțiunea ta. Nu mai îți căuta anturaje aiurea, că nu cred că îți permiți. La next reply îți dau hide la tot. Și apropo, lasă vrăjeala cu lista ta.

Edited by Leviathan
Link to comment
Share on other sites

Adevărul este că dacă încercai să iei lider aici în final ieșeai cu -500.000$ pentru fiecare membru din facțiune care punea botu'. A mai încercat și fratele Kennedy cu ajutorul vostru să ia lider LVSI acum câteva luni și a rămas cam falit. Cu siguranță dacă ajungeai pe listă te votau membrii, un "băiat" care dă vocale înjurând lume de pe SA:MP și pe fundal se aude semnalizarea de logan, penibil. Nu am nimic cu nimeni, însă, ce mă deranjează (nu doar pe mine) sunt comentariile aiurea din partea voastră. A luat lider cine merita, cine era activ și se cine implica. Lăsați ura pentru un amărât de joc și acceptați crudul adevăr. Până acum nimeni nu a comentat nimic și cum a fost votul au apărut discuții aiurea. Să nu uităm de unde am plecat. ?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.