Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

41 minutes ago, Andrei RPG said:

Multumesc Plutonium pentru al 2-lea FW acordat pe nedrept. Uite dovada ca am dat /news DOAR CU 2 secunde. 

Nu stiu daca magnificul Trouble a falsificat poza dar eu am dovedit ca nu am comis ceva grav pt a primi FW, de ce am postat aici ? SA vada toti cine este domnul trouble si vreau sa astept pareri si de la ei. O sa-ti mai dai PM pt mai multe detalii.

Chiar dacă ar fi primit pe nedrept, treci peste și arată că poți mai mult de atât. Viața o să-ți fie plină de nedreptăți. Chiar dacă e doar un joc, unele lucruri de aici sunt ca în realitate și te pregătesc mai mult sau mai puțin pentru câteva dintre aspectele vieții.

Dragii mei colegi, am vorbit cu Plutonium, am încercat sa-l conving sa-mi dea $50.000 din seiful facțiunii pentru un nou "eveniment", "quest", cum vreți sa-l numiți. Având în vedere ca Plutonium a renunțat la lider acesta nu m-a putut sponsoriza, asa ca am decis sa scot nu $50.000, ci $75.000 din buzunarul meu și sa-i acord reporterului cu cel mai mare raport în săptămâna 22.05.2017-29.05.2017. Deci, pe scurt, reporterul cu cel mai mare raport în săptămâna respectiva primește  $75.000. Banii o sa-i primiți de la mine când se afișează raportul de activitate din săptămâna respectiva. Much love colegi dragi. Succes și amintiti-va de batranu' aRsenie. (Nu, nu ma las)

Edited by aRsenie

33 minutes ago, Donald said:

@aRsenie, ce darnic ești. 

Știu, am mai spus, am multi bani munciți și chiar nu mai am ce sa-mi cumpăr, mai scap și eu de ei, oricum ii fac înapoi odată si odată. Îmi place sa fiu darnic colegilor.

1 hour ago, aRsenie said:

Știu, am mai spus, am multi bani munciți și chiar nu mai am ce sa-mi cumpăr, mai scap și eu de ei, oricum ii fac înapoi odată si odată. Îmi place sa fiu darnic colegilor.

"Munciți" 

AFACERI ILEGALE FORTA

Ia uite-l ba.. fir-ai tu Juve, ai luat lideru'?! B-) Felicitari amice... poate ma intorc in NR sa te mai bat putin la cap.. asta in cazul in care ma primesti:D:-:emo:.. Oricum, felicitari inca odata, batrane!! La cat mai multe sanctiuni si toate cele bune, frumosule.. Ce-as fi vrut sa dau un pachet acuma.. :)) Scuze daca nu trebuia sa postez, dar aya ye.

După sase luni mi-a ajuns, mi-a plăcut aici, am dat de membri ca lumea și de treaba cat și de idioți... Am învățat mai multa romana aici decât la scoala ești nebun? :)) Plec deoarece "n-am experiență". Asa considera adminii, ei nu se gândesc ca am cont secundar sau ca stau sase luni intr-o factiune așteptând ceva, nu ii condamn, ii înțeleg. Pentru cei care ma considera comunist, bulangiu, nesimtit, etc.: Inca nu m-ati cunoscut ca lumea, nu luati decizii fara a vă folosi varza, aveti grija la chestia asta. Ma duc în National Guard la Bonzy bombardieru'. Mult succes, soloaty ♡♡♡ dati +1 pls

Edited by aRsenie

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic