Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions


Alexander
 Share

Recommended Posts

15 hours ago, South ENZOKiNG said:

Va salut cu multa stima si respect!

Am nevoie de posturi deci hai sa vorbim cu e cu live-urile!

Citeste prima pagina a topicului pentru a evita sanctiunile pe forum.

Link to comment
Share on other sites

Mai postez și eu în acest topic. Cred ca de când sunt aici, am maxim 10 posturi aici, iar adăugându-l pe acesta se fac 11. Ce pot spune, nu mai sunt oameni, iar mai nou nici regulile nu-ți mai permit să umpli câteva pagini la discuții cu diferite subiecte.


Din păcate, sau din fericire, fiecare cum dorește să interpreteze asta, cariera mea de reporter se oprește aici. Am petrecut zece luni în aceasta facțiune, o perioadă pe care nu mă gândeam că o voi parcurge atât de repede. Principalul motiv al demisiei mele este monotonia care a început să cuprindă facțiunea, dar și serverul. Nu mai am nici jucători care să urmărească interviurile și uneori simt că tastez niște cuvinte degeaba. În afară de invitat, nimeni altcineva nu se mai ostenește să acorde atenție chat-ului.

 

Al doilea motiv pe care evident cred că-l știu cei ce au trecut pe aici și au fugit când au avut ocazia, este conducerea facțiunii. Una imatură, deși culmea, subliderii care au peste optsprezece ani, mintea lor a rămas undeva la granița pubertății. O facțiune cu un număr constat de 40 / 41 de membrii, a ajuns să numere într-un timp chiar și 26, printre care se aflau conturi secundare și inactive. Mă doare sufletul să văd cum o facțiune atât de minunată și frumoasă a ajuns într-o prăpastie fără fund unde va rămâne mult timp acolo, cu membrii din ce în ce mai puțini. Oamenii nu mai aplică din pricina problemelor legate de conducere, probleme puse-n evidență de oameni importanți, care și-au dat la un moment dat interesul pentru facțiune. Acei oameni au fost lăsați cu un gust amar din partea conducerii, iar aceștia și-au exprimat doar punctul lor de vedere.

 

Singura dată când cineva s-a pus pe mine, a fost atunci când Anne a căutat să mă facă cu 2 FW prin primăvară din pricina unor glume (probabil mult prea exagerate pe /f). Anne, dacă te-au deranjat atât de mult, sau dacă am exagerat cu ceva, ar fi trebuit să vii la mine și să-mi spui chestia asta. Încă am cei șapte ani de acasă, față de alții de pe aici și mi-aș fi cerut scuze. 

 

Însă nu pot spune ca n-am fost intrigat de faptul că unii jucători au fost favorizați, iar asta m-a deranjat. Emilia, ai ținut la automat niște membrii pentru rank-up. De ce? Doar că și-au exprimat o dată opinia în legătură cu ceva? Doar pentru faptul că uneori aceștia au pus o întrebare simplă, iar tu ai fost atât de frustrată și imatură încât să nu le poți oferi un răspuns cu un argument bine structurat? De fiecare dată când cineva întreba ceva ce ține de conducere, sau de testeri, săreai doi metri în sus spunându-i că nu e treaba lui. Draga mea, dacă așa faci și-n realitate, sugerez să-ți revizuiești puțin reacțiile. Cât despre ceea ce se petrece în joc, abordezi o tehnică greșită de a conduce o facțiune, făcându-le vânt jucătorilor, punându-le bețe-n roate. Poate că te-au supărat cu ceva, însă dă dovadă de maturitate și ignora-le comportamentul. Probabil se vor plictisi și ei la un moment dat. V-ați pus pe mai mulți membrii de rang 3+ oferindu-le pachete de anunțuri, deși ei nu mai au o treabă cu așa ceva. Mai bine te-ai uita pe cei ce intră și își fac raportul după care nu mai au o treabă cu facțiunea.

 

Oameni care au însemnat ceva pentru aceasta facțiune: Phenomenal, Samurai, Mushroo, DragonMyr.Garcea, Juvinho, Ome, FicusTataDeZahar, baoke., Ionut., FortuNN, Roberte, Stevensen, Tony_Montana, Raluca și mulți alții pe care nu i-am mai menționat nu cred că au plecat doar că s-au plictisit. Uită-te la facțiuni precum: TTC, LSSI, LVSI, Paramedics, LS Taxi. Problema nu e la baza piramidei, ci în vârf.

 

Cât despre invitații pe care-i am prin interviuri, pot spune că îmi selectez clientela. Așa cum și voi o faceți respingând diferite interviuri, așa fac și eu o selecție a oamenilor care merită să-mi iau din timpul meu prețios pentru a îi face să se simtă în largul lor la interviuri, să abordez întrebări si tematici diferite de fiecare dată. Nu iau interviu cu orice idiot care comentează atunci când scriu două rânduri și fac o mică glumă cu el. Sunt alte persoane care oferă interviuri de genul: „De unde ești?” și „Câți ani ai?”, acolo s-ar simți ei cel mai bine.

 

Îmi place cum tehnica mea de acordare a interviurilor, de formularea unor noi anunțuri Role-Play (chiar și de recrutare a facțiunii News Reporters, știu cum Tendoi s-a agitat că am dat RP de recrutare a facțiunii, el spunând ca n-am voie, că de asta avem AI - în fine, nu mai intru-n detaliu), uneori și de a oferi anunțuri gratuite a prins amploare în rândul facțiunii. A fost nevoie de cineva care să vă aprindă lumina-n cameră, voi până în momentul de față stând pe întuneric.

 

În afara de mine, au mai rămas câțiva jucători care nu se pot integra aici deoarece încă au capul pe umeri și nu vor să facă pe plac conducerii, ei merită tot respectul: LorenaRx (sunt sigur că te integrezi mai bine în School Instructors decât aici) și K1nder. cu Noss (sper că n-am ales greșit). Bisquu, n-am schimbat prea multe vorbe noi doi, însă tu mai dai dovadă de ceva maturitate pe aici, mai ales că ai mai fost, take care. După ce vor ieși acești jucători, facțiunea va rămâne una plină de SIMP, pupători-n dos, și cățeluși care nu comentează, și se dau bine pe lângă conducere. Bravo, băieți,. aveți un caracter de invidiat, tot așa și-n realitate.

 

 

 

Emilia, mult succes cu conducerea facțiunii. Mulțumesc pentru găzduire, și scuză-mă dacă uneori te-am deranjat cu reacțiile mele, însă nu mi-a plăcut discriminarea față de alții, însă am realizat că n-am de ce să mai agit pe un joc în care oricum nu voi schimba nimic. Adminii din prezent nu mai ascultă părerea nimănui, acționează după propria lor voință. Și cred că ți-am mai spus, nu mi-am dorit niciodată sublider sau lider din lipsa timpului și uneori al interesului. Îmi plăcea ca uneori să mai glumesc cu acest fapt. Am obținut ceva mult mai frumos decât un amărât de rank 6, niște laude de la mai mulți oameni care chiar au contat și m-au motivat să mai rămân pe aici. Iar cele cuvinte valorează mult mai mult decât funcția de sublider.

 

Anne, încearcă să nu te mai dai atât de importantă pe un joc care oricum se va închide în curând. Și încearcă să scrii și tu corect din punct de vedere gramatical. Nu mai sancționa pentru orice nimic, când tu faci greșeli și nu ți le recunoști.

 

Tendoi, nu înțeleg cum de ai ajuns iar sublider. baoke făcea treabă mult mai bună decât tine, chiar dacă am greșit față de el și-mi cer scuze, însă nici nu mai caut explicații de la tine.

 

 

Îmi cer scuze față de toți cei cărora le-am greșit într-un fel sau altul. Sper să nu ținem ranchiună pe un joc. ?

 

 

vjKNP62.jpg

 

 

 

 

Succes, dragi reporteri în redactarea ziarelor, a anunțurilor și în acordarea interviurilor. Nu uitați, cel mai important este ca voi să vă simțiți bine și fericiți. Nu vă luați angajamente pentru nimeni și nu vă dați interesul acolo unde nu are rost. Acordați o atenție mai mare caracterului vostru din viața reală, a sănătății voastre, atât mintale cât și fizice și nu mai puneți atâta suflet într-un joc demodat. Și dacă nu vă convine ceva, nu suntem în Coreea de Nord să fim împușcați. Exprimați-vă punctul de vedere, altfel veți rămâne cu niște frustrări care vă vor măcina pe viitor. Și dacă nu vă dă rank, ce contează?

 

Pace și iubire, cum ar spune LorenaRx.

 

Pupiki cu skilipiki, cum ar spune .Anne.

 

Live your life, cum spun eu.

 

 

 

 

 

Reporter Mikkel put down his microphone and camera and leaves the building. (pe bune, chestia asta chiar ar trebui implementată când dăm [/duty]).

 

 

 

Edited by Mikkel
Link to comment
Share on other sites

Salutări!

 

Trecând peste faptul că sunt mulți jucători curioși ce doresc să afle motivul demisiei, voi adăuga și eu o vorbă. Sincer, Mikkel, îmi pare foarte rău că s-a ajuns la lucrul ăsta. Ai fost un reporter devotat și foarte serios. Ce-i drept, jucătorii nu sunt atenți la chat în timp ce reporterii acordă interviuri, iar referitor la clienți, da, pot spune că sunt unii care-s paraleli (am pățit-o). Sper să păstrăm legătura. Sincer, ai fost un model pentru mine, începând de la interviuri, anunțuri role-play ș.a.m.d. Nu vreau să scriu un mult, așadar (ma refer la faptul ca nu-mi place sa fac pomelnice si alte minunatii, nu am nimic de reprosat conducerii), baftă!

Edited by A K U
Link to comment
Share on other sites

@Mikkel, deși nu am apucat niciodată sa îți spun ai fost un model pentru mine atât în joc cat și în viata reala. In acele puține dăți când am vorbit mi-ai deschis mintea și m-ai făcut sa ma gândesc de doua ori la un lucru pe care urma sa-l fac, iar de aceea îți mulțumesc. Din punctul meu de vedere, astăzi pierdem cel mai important reporter pe care am avut norocul sa-l cunosc. Sincer, nu ma așteptam sa pleci atât de repede :). Ai cea mai mare dreptate în tot ceea ce ai spus mai sus, dar din păcate asta este lumea în care trăim sau mai bine zis jocul. Degeaba ne chinuim noi sa facem o schimbare daca tot ce primim în schimb este ura. Lipsa de maturitate de care dau unele persoane dovada este mare, dar nu putem face nimic în privința asta, și daca tăcem și ne vedem de treaba tot nu rezolvam nimic. ''Dragostea și compasiunea sunt baza păcii în lume – la toate nivelurile.'' spune Dalai Lama. Îți doresc mult succes în tot ceea ce ți-ai propus, sper sa mai ținem legătura. Ai tot respectul meu!

Pace și iubire!

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

@Mikkel eu anul trecut m-am zbatut foarte tare pentru aceasta factiune, am schimbat cu sustinerea lui Sartor foarte multe in regulament astfel incat s-o fac mai distractiva, aici referindu-ma la multe PM-uri si mesaje pe care le-am trimis si am gasit impreuna niste solutii. (ATENTIE, ASTA CA RANK 1/2/3. CU SIGURANTA UN LIDER POATE FACE MAI MULTE)
Am iesit din factiune si am renuntat sa ma mai zbat pentru ca nu imi era urmat modelul de reporter, cu interviuri interesante, anunturi RP out of the box, etc...
Lumea se joaca acum pentru raport cat mai rapid, nu mai vede nimeni frumusetea factiunii / factiunilor.

 

Mi-as dori ca atunci cand ma voi retrage, sa ma retrag in aceasta factiune si in cele din urma, sa reusesc sa prind o functie de lider ca sa impun un stil de reporter asa cum mi-l imaginez eu, cum era pe vremuri, si cum presupun ca ti-l imaginezi si tu. Poa' sa ramana si 10-15 membri atata timp cat acei membri fac chatul serverului mai interesant prin live-uri si rp-uri out of the box.

 

In subiectul conducere nu ma implic pentru ca imi sunt prieteni si am respect pentru ei, mai exact cel mai mult pentru Emilia.

Edited by Evil ZEW
Link to comment
Share on other sites

Nu mai are rost sa-mi explic actiunile, oricum n-ai intelege sau nu m-ai crede, de aceea nu ma obosesc. Vezi doar ce vrei tu, voi vedeti doar ce va convine, dar asta e normalul din zilele noastre, nu? Pana la rank 5 m-am inteles cu tine, dupa aceea nu stiu ce s-a intamplat de ai inceput sa displaci conducerea, am fost aceeasi dintotdeauna. 
 

Prefer sa nu mint, nu-mi sta in caracter, de aceea iti spun ca plecarea ta nu ma afecteaza, dar, nici nu ma face sa sar in sus de bucurie :) 


N-o sa spun lucruri ce te-ar putea deranja, aici in vazul tuturor. Nu am de gand sa impresionez pe nimeni cu vorbe-n vant, sau arucand cu noroi in celalalt. Ce sa-ti mai zic? Succes in viata reala, sper ca acolo, cand ai ceva de impartit cu cineva, nu mergi si iei microfonul sa te auda toata lumea, ci tragi persoana deoparte si-i spui intre 4 ochi. Kisses

Link to comment
Share on other sites

@LorenaRx iti multumesc pentru cuvintele adresate, cat si pentru melodie. Ma bucur ca inca cineva este de acord cu ceea ce am spus, si ca am fost si un model pentru tine. Macar pentru cineva. Nu am interactionat atat de mult, insa ma bucur ca am facut-o in putinele dati cand ne-am intalnit pe joc. Ai grija de tine si multa atentie la greselile tale care sunt monitorizate de cei care sunt paraleli cu factiunea, cu viata si cu limba romana.

 

 

@Evil ZEW cam asta am incercat sa fac si eu, ceva diferit.

 

 

@Ailime damn, am pierdut pariul. Ma gandeam ca vei veni cu un argument solid la ceea ce am spus, insa m-am inselat. Nu ai contraatacat nimic din ceea ce am pus, poate ca nu ai si de ce deoarece este purul adevar, iar tu ar trebui sa-l primesti cu bratele deschise. Opinia aia e a mai multor oameni, insa doar eu m-am ostenit sa scriu atat. Mi-ai spus care-s rostul actiunilor tale in acel live, te-am intrebat atat eu, cat si alti colegi de ce ai facut aia, iar tu ne-ai inchis gura. N-am ce raspunsuri sa mai caut la tine, stiu deja ce-mi vei spune: "incredere, capabilitate, loialitate, devotament". Ai pierdut multi membrii cu asemenea calitati. Si totusi speram ca vei scrie si tu acolo ceva.

 

Mersi pentru unvinte fara a avea ocazia sa inchiei liveul, dar mai important, fara a-mi lua rams bun de la tine si macar de a schimba o ultima vorba. Am vorbit cu fete si de doisprezece ani, insa nu am intalnit o imaturitate ca aici nicaieri.

 

 

P.S: Sa-ti inveti subliderul sa scrie corect din punct de vedere gramatical, tu vad tu macar ca te descurci.

Greseli comise (in caz ca nu iti dai seama) 

  • alatura => alaturat
  • ajuta => ajutat

 

zBBEzpx.png

 

 

Succes! Bafta cu interviurile lame precum: Am/N-am, Smash or Pass si "Salut, de unde esti si cati ani ani?"

Edited by Mikkel
Link to comment
Share on other sites

N-ai ma cum asa ceva =)))

https://imgur.com/a/wiXYM0n 

Si va mai mirati de ce sunt doar 2 persoane cu r5 in factiune, nu mai scriu nimic aici ca asta ar insemana sa repet tot ce a zis Mihai. 

Tratati jocul ca atare, ca oricum se duce in cativa ani

Anne, si tu incearca sa nu mai ai aere de superioara cu oricine cand iti comenteaza ceva si are niste argumente plauzibile, va pup.
Mihai, tu si cu baoke. ramaneti singurele "legende" adevarate pe mandatul acestor fete. 

Edited by South Florinel
Link to comment
Share on other sites

@Mikkelchiar imi pare rau ca ai ales sa pleci, fix acum, cand am zis si eu sa revin pe server, dar si in factiune (sper). Intotdeauna mi-a placut stilul tau, inca de cand erai si admin, dar si acum, cat te-am prins cat de putin ca reporter. Am incercat, cand am fost aici, sa te "copiez" cat mai mult si sa ofer interviurile la fel cum o faci tu. 

 

Din pacate, ai printre singurii cu capul pe umeri de pe server si nu ai cedat atunci cand oricine altcineva sigur ceda. Omule, din pacate, acest joc a devenit o ura, mai nou.... vezi si tu ce se intampla pe grupul nostru comun de Whats-App. Acum, fiecare e pentru el, lupta pentru el, trage pentru el si nu il mai intereseaza ceea ce ofera jocul, DISTRACTIE. 

 

Mult succes in viitor, Audi. Daca voi intra in factiune, promit sa iti duc "interviurile" mai departe (asta daca ajung la rank 3 :)) ). Mult respect!

Link to comment
Share on other sites

@Mikkel Mihai, eu sincer ma bucur ca pleci de aici daca ai simtit nevoia ca nu mai are rost sa stai in NR. Esti la un alt nivel fata de majoritatea membrilor ce au fost aici in ultimul an si jumatete. Nu o sa zic nimic de ceea ce se intampla acum in factiune pentru ca nu am habar, nu intru in discutii de dragul de a comenta.

NR a pierdut astazi probabil cel mai bun reporter din ultimul an, chiar mai bun ca mine ^^. @Mikkel esti la un alt nivel, tu esti un om citit, cult, super fain, chiar n-avea rost sa-ti pierzi timpul intr-o factiune fara viitor de peste 1 an de zile. Cei care sunteti in factiune si ati ajuns aici fara sa pupati in fund conducerea sau sa aveti orice fel de legatura cu ea, aveti 2 variante, iesiti sau faceti tot posibilul sa plece. V-o spun din pricina unui tip ce a fost acolo sus si a fost alungat ca nu a vrut sa aprobe o gandire de infantili. Cei ce sunt sefi pe aici, pentru ca nu pot sa fie numiti lederi isi vad doar interesul lor si prietenilor lor, daca credeti ca o sa puteti sa ziceti orice lucru negativ pe care sa-l si sustineti impotriva lor fara sa fiti sanctionati mai tarziu va inselati.

Mehh, deja m-am plictisit, am acordat atata atentie doar pt. Mihai. N-am sa ma mai obosesc cu copiii. 

Mihai, ne auzim pe wapp. @Ragnar47 ceau boss,  cand naiba iesim la berea aia? @Evil ZEW iauzi, leader, am mai intrat pe RPG, vad ca-ti faci treaba bine, take care of you guys! Pup!

 

@Ailime grija la pradatori, ce sa mai zic, take care of you, n-am ce sa-ti mai reprosez, daca aveam varsta ta si "functia" asta poate procedam si eu la fel ?‍♂️, dar clar ascultam de cei mai cititi ca mine. 

Link to comment
Share on other sites

Trece cortegiul funerar, o pauză de reculegere, vă rog. Sincere păreri de rău pentru ceea ce se întâmplă în facțiune, a apus în cele din urmă și ultima stea, totodată și ultima lumină de speranță din News Reporters. Am lăsat dezastru, dar între timp a ajuns totul pulbere. Păcat!

O respect și apreciez pe Emilia, nu interpretați greșit ce am zis mai sus, însă să fim serioși, n-a mai rămas aproape niciun membru de calitate în facțiune, iar la faza cu micșorarea sloturilor și puțini membri / aplicanți în facțiune... cred că ar trebui să dea de gândit unora... și nu mă refer la conducerea facțiunii, tot respectul încă o dată pentru ei, au fost oameni cu mine, sunt și eu om cu ei! Ci la conducerea serverului. Moare jocul ăsta fraților...!

 

By the way, m-am abonat la topicul de sancțiuni de ceva vreme și râd copios ori de câte ori îmi mai aduc aminte să intru pe forum. Fiți mai relaxați, oameni buni, nu mai săriți ca niște hiene însetate de victorie și diplomație că nu câștigați nimic, doar vă faceți dușmani, și nu mare vă va fi mirarea când veți realiza că și în realitate veți face la fel. În 2-3 ani tot ce înseamnă SA:MP, va sta undeva într-un folder intitulat cu majuscule „TRECUT”, iar atunci veți constata că de fapt nu ați realizat nimic cu timpul vostru, și vă spun din propria experiență: peste 4000 de ore pentru ce?

 

Ceea ce mulți încă nu înțeleg, chestie pe care am descoperit-o și eu de curând, e că viața reală e mult mai faină. Nu arăt cu degetul pe cineva anume pentru că și eu am mai avut momente când m-am simțit „important” pe acest joc, așa că nu am cum să judec. Jucăm de distracție, ați spune unii dintre voi, sunt de acord, dar mai este distracție? Eu cred că s-a irosit de muuuultă vreme până și ultimul strop de distracție. Acum dacă joci SAMP e un fel de part-time job, doar că nu ești plătit, obligații peste obligații, dar pentru ce? Pierdem timp valoros pentru nimic. Sau, scuzați-mă, poate unii chiar au nevoie de nervi, agitație, drame și nu mai știu eu ce copilărisme ieftine. Pentru că mai sunt certăreți care din asta se hrănesc energetic, care din păcate reprezintă marea majoritate a jucătorilor actuali.

 

Luați o gură de aer, respirați adânc, calmați-vă și lăsați aerele astea. Oamenii frustrați nu aduc niciun bine unei societăți sănătoase și prospere. Faceți chestii productive cu timpul vostru. Cu toate că este pandemie, vă garantez eu că puteți face o mulțime de lucruri înafară de a vă etala talentele pe acest joc mort odată cu visele mafioților de a avea AntiCheat.

 

Aștept report-uri și warn-uri, cu toate că mi s-ar părea patetic având în vedere că am fost în această facțiune o perioadă considerabilă și am contribuit la buna funcționare a acesteia mai mult decât moderatorii care sancționează aceste „post-uri neîntemeiate” au contribuit la această importantă funcție de...#moderator..., dar hai să nu intrăm și în subiectul ăsta.

 

 

Sunt conștient că voi suferi niște consecințe în urma acestui post, însă după astea 2 luni de stat pe bară și privit, m-am simțit nevoit să intervin și să-mi arăt punctul de vedere. A fost prima și ultima dată, garantez asta. Oricum, nu știu câtă vreme mă veți mai vedea pe acest joc, dar am ținut să vă asigur că nu voi mai deranja vreodată :) 

 

Grijă de voi. Cu respect, ex-Network Producer baoke.

Link to comment
Share on other sites

Ma astept imediat sa comenteze tot serverul, si in plus, sunt nevoita sa inchid topicul pentru o perioada nedeterminata de timp, asa cum spun si superiorii mei in regulament. Poate va reveniti si va vedeti de treaba voastra (ceea ce nu prea cred).

Link to comment
Share on other sites

  • Ailime locked this topic

@Sobin, trebuia sa faci screenshot la toate anunturile date din pachet. Ai postat 4 din 40. Verifica topicul cu evidenta pachetelor si nu mai proceda la fel si cu acest pachet pe care-l ai acum. Citeste regulamentul intern pentru a evita sanctiunile. In caz ca nu ai inteles, astept PM.

Link to comment
Share on other sites

  • SaRtOR unlocked this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.