Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions


Alexander
 Share

Recommended Posts

1 hour ago, LorenaRx said:

Buna dragilor, doresc sa va urez tuturor succes și toate cele bune! Mi-a făcut placere sa am șansa de a face parte din acest colectiv.

giphy.gif

 

Mersi de tot ajutorul acordat, @LorenaRx. Te pup :* Ne mai auzim pe [/sms] ❤️

Kisses GIF - FlyingKiss Mwuah Cute GIFs

Link to comment
Share on other sites

On 10/22/2020 at 5:16 PM, Mikkel said:

Mai postez și eu în acest topic. Cred ca de când sunt aici, am maxim 10 posturi aici, iar adăugându-l pe acesta se fac 11. Ce pot spune, nu mai sunt oameni, iar mai nou nici regulile nu-ți mai permit să umpli câteva pagini la discuții cu diferite subiecte.


Din păcate, sau din fericire, fiecare cum dorește să interpreteze asta, cariera mea de reporter se oprește aici. Am petrecut zece luni în aceasta facțiune, o perioadă pe care nu mă gândeam că o voi parcurge atât de repede. Principalul motiv al demisiei mele este monotonia care a început să cuprindă facțiunea, dar și serverul. Nu mai am nici jucători care să urmărească interviurile și uneori simt că tastez niște cuvinte degeaba. În afară de invitat, nimeni altcineva nu se mai ostenește să acorde atenție chat-ului.

 

Al doilea motiv pe care evident cred că-l știu cei ce au trecut pe aici și au fugit când au avut ocazia, este conducerea facțiunii. Una imatură, deși culmea, subliderii care au peste optsprezece ani, mintea lor a rămas undeva la granița pubertății. O facțiune cu un număr constat de 40 / 41 de membrii, a ajuns să numere într-un timp chiar și 26, printre care se aflau conturi secundare și inactive. Mă doare sufletul să văd cum o facțiune atât de minunată și frumoasă a ajuns într-o prăpastie fără fund unde va rămâne mult timp acolo, cu membrii din ce în ce mai puțini. Oamenii nu mai aplică din pricina problemelor legate de conducere, probleme puse-n evidență de oameni importanți, care și-au dat la un moment dat interesul pentru facțiune. Acei oameni au fost lăsați cu un gust amar din partea conducerii, iar aceștia și-au exprimat doar punctul lor de vedere.

 

Singura dată când cineva s-a pus pe mine, a fost atunci când Anne a căutat să mă facă cu 2 FW prin primăvară din pricina unor glume (probabil mult prea exagerate pe /f). Anne, dacă te-au deranjat atât de mult, sau dacă am exagerat cu ceva, ar fi trebuit să vii la mine și să-mi spui chestia asta. Încă am cei șapte ani de acasă, față de alții de pe aici și mi-aș fi cerut scuze. 

 

Însă nu pot spune ca n-am fost intrigat de faptul că unii jucători au fost favorizați, iar asta m-a deranjat. Emilia, ai ținut la automat niște membrii pentru rank-up. De ce? Doar că și-au exprimat o dată opinia în legătură cu ceva? Doar pentru faptul că uneori aceștia au pus o întrebare simplă, iar tu ai fost atât de frustrată și imatură încât să nu le poți oferi un răspuns cu un argument bine structurat? De fiecare dată când cineva întreba ceva ce ține de conducere, sau de testeri, săreai doi metri în sus spunându-i că nu e treaba lui. Draga mea, dacă așa faci și-n realitate, sugerez să-ți revizuiești puțin reacțiile. Cât despre ceea ce se petrece în joc, abordezi o tehnică greșită de a conduce o facțiune, făcându-le vânt jucătorilor, punându-le bețe-n roate. Poate că te-au supărat cu ceva, însă dă dovadă de maturitate și ignora-le comportamentul. Probabil se vor plictisi și ei la un moment dat. V-ați pus pe mai mulți membrii de rang 3+ oferindu-le pachete de anunțuri, deși ei nu mai au o treabă cu așa ceva. Mai bine te-ai uita pe cei ce intră și își fac raportul după care nu mai au o treabă cu facțiunea.

 

Oameni care au însemnat ceva pentru aceasta facțiune: Phenomenal, Samurai, Mushroo, DragonMyr.Garcea, Juvinho, Ome, FicusTataDeZahar, baoke., Ionut., FortuNN, Roberte, Stevensen, Tony_Montana, Raluca și mulți alții pe care nu i-am mai menționat nu cred că au plecat doar că s-au plictisit. Uită-te la facțiuni precum: TTC, LSSI, LVSI, Paramedics, LS Taxi. Problema nu e la baza piramidei, ci în vârf.

 

Cât despre invitații pe care-i am prin interviuri, pot spune că îmi selectez clientela. Așa cum și voi o faceți respingând diferite interviuri, așa fac și eu o selecție a oamenilor care merită să-mi iau din timpul meu prețios pentru a îi face să se simtă în largul lor la interviuri, să abordez întrebări si tematici diferite de fiecare dată. Nu iau interviu cu orice idiot care comentează atunci când scriu două rânduri și fac o mică glumă cu el. Sunt alte persoane care oferă interviuri de genul: „De unde ești?” și „Câți ani ai?”, acolo s-ar simți ei cel mai bine.

 

Îmi place cum tehnica mea de acordare a interviurilor, de formularea unor noi anunțuri Role-Play (chiar și de recrutare a facțiunii News Reporters, știu cum Tendoi s-a agitat că am dat RP de recrutare a facțiunii, el spunând ca n-am voie, că de asta avem AI - în fine, nu mai intru-n detaliu), uneori și de a oferi anunțuri gratuite a prins amploare în rândul facțiunii. A fost nevoie de cineva care să vă aprindă lumina-n cameră, voi până în momentul de față stând pe întuneric.

 

În afara de mine, au mai rămas câțiva jucători care nu se pot integra aici deoarece încă au capul pe umeri și nu vor să facă pe plac conducerii, ei merită tot respectul: LorenaRx (sunt sigur că te integrezi mai bine în School Instructors decât aici) și K1nder. cu Noss (sper că n-am ales greșit). Bisquu, n-am schimbat prea multe vorbe noi doi, însă tu mai dai dovadă de ceva maturitate pe aici, mai ales că ai mai fost, take care. După ce vor ieși acești jucători, facțiunea va rămâne una plină de SIMP, pupători-n dos, și cățeluși care nu comentează, și se dau bine pe lângă conducere. Bravo, băieți,. aveți un caracter de invidiat, tot așa și-n realitate.

 

 

 

Emilia, mult succes cu conducerea facțiunii. Mulțumesc pentru găzduire, și scuză-mă dacă uneori te-am deranjat cu reacțiile mele, însă nu mi-a plăcut discriminarea față de alții, însă am realizat că n-am de ce să mai agit pe un joc în care oricum nu voi schimba nimic. Adminii din prezent nu mai ascultă părerea nimănui, acționează după propria lor voință. Și cred că ți-am mai spus, nu mi-am dorit niciodată sublider sau lider din lipsa timpului și uneori al interesului. Îmi plăcea ca uneori să mai glumesc cu acest fapt. Am obținut ceva mult mai frumos decât un amărât de rank 6, niște laude de la mai mulți oameni care chiar au contat și m-au motivat să mai rămân pe aici. Iar cele cuvinte valorează mult mai mult decât funcția de sublider.

 

Anne, încearcă să nu te mai dai atât de importantă pe un joc care oricum se va închide în curând. Și încearcă să scrii și tu corect din punct de vedere gramatical. Nu mai sancționa pentru orice nimic, când tu faci greșeli și nu ți le recunoști.

 

Tendoi, nu înțeleg cum de ai ajuns iar sublider. baoke făcea treabă mult mai bună decât tine, chiar dacă am greșit față de el și-mi cer scuze, însă nici nu mai caut explicații de la tine.

 

 

Îmi cer scuze față de toți cei cărora le-am greșit într-un fel sau altul. Sper să nu ținem ranchiună pe un joc. ?

 

 

vjKNP62.jpg

 

 

 

 

Succes, dragi reporteri în redactarea ziarelor, a anunțurilor și în acordarea interviurilor. Nu uitați, cel mai important este ca voi să vă simțiți bine și fericiți. Nu vă luați angajamente pentru nimeni și nu vă dați interesul acolo unde nu are rost. Acordați o atenție mai mare caracterului vostru din viața reală, a sănătății voastre, atât mintale cât și fizice și nu mai puneți atâta suflet într-un joc demodat. Și dacă nu vă convine ceva, nu suntem în Coreea de Nord să fim împușcați. Exprimați-vă punctul de vedere, altfel veți rămâne cu niște frustrări care vă vor măcina pe viitor. Și dacă nu vă dă rank, ce contează?

 

Pace și iubire, cum ar spune LorenaRx.

 

Pupiki cu skilipiki, cum ar spune .Anne.

 

Live your life, cum spun eu.

 

 

 

 

 

Reporter Mikkel put down his microphone and camera and leaves the building. (pe bune, chestia asta chiar ar trebui implementată când dăm [/duty]).

 

 

 

Trecând peste această mică diferenţă de timp între afirmaţiile acestui stimabil fost reporter şi administrator al comunităţii B-Zone şi răspunsul meu, cu afirmaţiile şi părerile mele personale, pot spune ca de început faptul că tot ce a spus aici se poate lua în considerare mult şi bine şi în ziua de astăzi, ba chiar pot spune că astăzi este mai rău.

Am să îmi încep balada netradiţională şi neconformă facţiunii din care am făcut parte din luna Noiembrie a anului precedent (da, ştiu, scuzaţi-mi folosirea unor cuvinte Premium, n-a fost cu intenţie rea) cu o mică paranteză adresată către fosta şi, posibil, cea mai nedemnă de funcţia aceasta sublideriţă a întregii noastre facţiuni, anume .Anne. Draga mea, de ce nici până în momentul de faţă nu eşti în stare să scrii corect? De ce nici până în momentul de faţă nu ai fost în stare să îi dobori afirmaţiile lui Mikkel (pentru cunoscători, AUDI_RS8) dacă chiar erau atât de greşite şi dânsul era chiar atât de prost şi de idiot precum spuneai tu pe Discord-ul facţiunii (unde anumiţi oameni, printre care şi eu, am fost interzişi ori de câte ori Emiliei nu îi convenea ceva legat de noi, dar ajung şi la asta imediat), de ce nu ai fost în stare să îţi asumi faptul că şi în momentul de faţă chiar dacă eşti la o facultate limba română te-a părăsit acum multă vreme şi de ce nu recunoşti faptul că tu nici măcar nu erai în  facţiune cu aşa o gândire puerilă, care te face să crezi din primele aparenţe faptul că ai maxim 15 ani, dacă nu era Emilia verişoara ta şi nu se chinuia ea să treacă prin toate scandalurile juste ale fostei grupări de reporteri, cea la care Maty. a fost lider? Ştim amândoi că mă înjuri, că mă bârfeşti şi că mă faci cu ou şi cu oţet pe acel server, unde doar anumiţi oameni au acces (de preferat cei care mereu vor fi de acord cu ideile şi opiniile Emiliei şi ale lui Sir.Matei), ştim amândoi faptul că ai o ură pe mine fiindcă m-am revoltat pentru fostele mele conturi, pentru faptul că Sir.Matei a avut intenţia de a nu mai face parte din facţiune (motiv pentru care m-a picat la teste, acesta fiind pe forum şi căutând prin regulament orice mi-ar putea asigura eventualul picaj la aşa-zisul "test de intrare în facţiune") sau fiindcă nu mai doream să mai primesc alte sute de pachete de anunţuri după ce cred că am avut undeva la 7 sau 8 pachete date şi cu toţii ştiaţi că mă descurc excelent (ce naiba, doar este un    anunţ copiat şi postat de un anumit număr de ori) la care mereu mi-am făcut treaba şi nu am comentat deloc, doar pentru a vă face vouă un bine. De când Mikkel a dat unele cuvinte pe faţă şi de când oameni de renume ai facţiunii, precum Evil. sau baoke. au apărut la momentul potrivit şi au completat spusele acestuia, aţi sărit ca pe jar pentru a-l face să tacă şi pentru a ascunde toate adevărurile lui, cu speranţa că viitorii membrii nu vor mai afla nimic din ce s-a întâmplat şi că vei putea să te comporţi la fel cu cei noi (lucru pe care l-ai făcut şi cu mine, ţinându-mă la rank-up automat sau refuzând să-mi mai acorzi rank-up de la 3 în sus) fără să îşi pună cineva şi cel mai mic semn de întrebare şi fără să se întrebe cineva dacă aceşti trei băieţi au spus un crud adevăr sau doar au blafat cât au putut de mult în acest topic, fiindcă altundeva mai clar unde s-au putut exprima n-au mai avut unde, întrucât nu se acceptă purul adevăr. Ne-aţi băgat pe gât pachete de anunţuri, ne interziceţi să dăm interviuri propriu-zise, vă luaţi de noi la cea mai mică greşeală, sancţionaţi doar ce vă convine şi pe cine nu suportaţi, oferiţi tester doar cui este dispus să stea după voi până moare şi multe altele, toate le găsiţi aici şi doar aici, mă întreb însă de ce oare.


.Anne, ştim amândoi câtă ură ascunzi în spate, câtă lipsă de respect şi câtă ranchiună posezi, însă nu am de ce să mai spun orice altceva în plus aici, ştim amândoi că ţi-ai da şi restul anilor din viaţă doar pentru a putea îngropa pe cineva, la propriu şi figurat, însă ne bucurăm toţi cei care am avut regretabila întâmplare de a te cunoaşte faptul că nu ne poţi face asta prea curând.

Trecând peste drama cu fosta sublideriţă a acestei facţiuni (îţi mulţumim faptul că încă nu doreşti să te reîntorci pe acest joc şi că poate, doar poate, ţi-ai găsit un mod mai sănătos de a-ţi duce în continuare traiul), am să dezbat nişte întâmplări mai "sumbre" despre anumiţi membrii. Le voi spune pe scurt, nu am de ce să mă lungesc întrucât prea mulţi ştiţi deja crudul adevăr, cel pe care nici morţi nu l-aţi face public.


Tendoi, cred că de tine am cele mai puţine de spus, întrucât acţiunile tale meschine şi lipsite de caracter de pe server deja pot convinge şi ultimul civil ce munceşte la carieră sau a auzit de Paramedics şi Taxi de gândirea şi comportamentul tău, ambele dezolante, dacă mi se permite să fac această remarcă foarte controversată, însă adevărată. De ce îl vânezi pe Chevy (da puiule, Chevy), de a-l face să iasă din LVPD pe greşeli multiple? Nu îţi convine faptul că eşti pe dinafară cu regulile de condus, chiar dacă ai 22 de ani şi s-ar presupune că eşti obligat să le ştii? I-ai făcut o reclamaţie pe website (https://www.rpg.b-zone.ro/factions/report/92875), pe dovezile altei colege de-a noastră din facțiune, crezând fals că respectivul va fi sancţionat fiindcă ţi-a dat amendă şi ţi-a confiscat permisul, tu parcând în mod ilegal în mijlocul străzii şi stând acolo de o bucată bună de timp. Pe lângă asta, hai să mai facem public ceva, anume nişte conversaţii care nu prea te-ar favoriza pe tine ca lider al unei mafii, fost Helper şi fost Adminstrator pe serverul curent, mai ales la vârsta ta (https://imgur.com/a/9IUvmnD, de precizat faptul că identitatea fetei din poză este încă neconfirmată, însă se bănuieşte că are, sau avea, 14 ani, tu fiind mult mai în vârstă comparativ cu ea). M-ai înjurat pe Discord-ul facţiunii de morţi, de familie şi de multe alte cele, prin mesaje şi prin apel vocal (lucru pe care în continuare îl faci ori de câte ori îmi este numele pronunţat), ai plâns la Emilia mult şi bine când ţi-a scos subliderul şi era nervoasă pe tine, nervoasă cu motiv întrucât eşti un om lipsit de caracter şi de orice morală care dintotdeauna a ales să meargă doar pe calea uşoară şi mereu a preferat să taie sfoara de sub fund oricui poţi doar pentru a-ţi asigura pielea în orice situaţie. Ştiu, inadmisibil, dar asta este, mergem mai departe cu ce putem, fiindcă atât putem.


Cel mai bun exemplu al schimbării la faţă, mai ceva ca Iisus, este nimeni altul decât Sir.Matei, cunoscut pentru popor drept .AkU. Acesta i-a copiat tot stilul lui Mikkel, a intrat în facţiune necunoscând regulamentul, a recunoscut de multe ori că a dat testele în facţiunii în conversaţii cu prieteni şi nici în momentul de faţă nu cunoaşte suficient de bine regulamentul încât să îţi răspundă la o întrebare din prima (de cele mai multe ori spune un răspuns, apoi stă 2-3 minute, se gândeşte puţin şi după realizează că a răspuns greşit şi că jucătorul respectiv putea greşi dacă îi asculta sfatul şi nu verifica singur veridicitatea răspunsului dat de sublider în regulament). Ştiu, te-a durut grav că am spus asta despre tine, însă priveşte şi partea bună, nu am uitat niciodată faptul că m-ai ajutat când am susţinut primul meu interviu în facţiune cu tine, nu am uitat când mi-ai spus că am un pachet de anunţuri, când mi-ai reamintit să-mi fac raportul sau când vorbeam pe /c sau pe /f. Însă, toate aceste fapte bune pălesc în spatele lipsei de respect, ranchiunii şi dorinţei tale arzătoare de a fi tu omul de bază la orice, de la forum până la facţiune, joc şi comunitate (de-asta ai 30 de chat-uri şi te plângi deseori pe joc de faptul că nu vezi de multe ori ce se petrece, la 14 ani este foarte complicat să îţi iei atâtea angajamente în spate fără ca nimeni să te roage ceva). Ne-ai restricţionat de N ori chat-ul facţiunii fiindcă dădeam pe faţă lipsa ta de interes faţă de oricine nu îţi este de folos sau poate fi uşor manipulat, însă niciodată nu te-ai întrebat dacă şi tu eşti de vină, la fel cum nu au făcut nici Emilia, sau .Anne, sau Tendoi.


LorenaRx, posibil cea mai prost vorbită şi cea mai bârfită fată a acestei facţiuni. Emilia nu te-a suportat niciodată, mereu s-a luat de tine, ţi-a pus beţe în roate şi a vrut să rămâi la rank 3 fiindcă nu te-a suportat absolut deloc, însă norocul tău a fost că mai mult sau mai puţin ai fost deşteaptă, nu ai acceptat să fii luată peste picior în aşa hal şi ai făcut posibilă avansarea ta în rank de la 3 la 5, lucru pe care nici draga mea lideră nu l-ar fi anticipat din timp. De când te-am cunoscut şi până acum am avut o părere foarte proastă despre tine şi au fost momente când chiar te-am bârfit, nu pot să neg, la modul grav chiar, însă regret toate aceste fapte acum fiindcă am realizat căci tu chiar eşti judecată greşit şi chiar ai încercat să ajuţi pe oricine avea nevoie cu ce ai putut (mă dau pe mine exemplu, care deşi nu mă ştia mi-a oferit modele de concursuri, mi-a răspuns la câteva curiozităţi despre regulament şi a fost mereu sinceră cu mine, nu s-a ascuns de nimic. Îmi pare rău pentru ce am făcut,     poate într-o zi o să am cum să-mi cer scuze pe măsură, însă până atunci am scris aceste mici cuvinte pentru tine, cuvinte care îmi vor asigura doar miştourile şi mai agresive pe Discord-ul facţiunii, la fel cum au fost şi cu tine, şi cu Barter6/CortezZ/[J]ama1., când a primit ban şi a fost câteva săptămâni bătaia de joc a facţiunii cu meme-uri şi apropouri nesărate la adresa sa.

Jamal, grasule, nu ştiu dacă vei citi asta, însă îţi mulţumesc că mi-ai deschis ochii, că am vorbit cu tine anumite lucruri şi că le-ai ţinut secret şi îţi urez succes pe viitor în ce-ţi propui. Mă bucur că te-ai ridicat singur, fără o facţiune şi că ai reuşit să îţi formezi un grup de prieteni care îţi sunt alături şi când greşeşti unor persoane publice. Îmi pare rău că nu mi-am dat seama la timp că aveai dreptate şi îmi pare rău că te-am bârfit, însă măcar acum se mai află adevărul ascuns sub nişte "cortine închise şi lumini stinse" (da, am făcut şi eu o glumă, n-a fost cu inteţie rea).


Emilia, poate într-o bună zi te vei schimba, poate când mai creşti (chiar dacă nu sunt în măsură să vorbesc de vârstă întrucât şi eu am 17 ani, şi da, ştiu că am vorbit de .Anne şi Tendoi deşi sunt mai în vârstă decât mine, nu-mi pasă, la vârstele respective nu trebuie să te comporţi ca şi ce am spus mai sus), vei înţelege faptul că nu eşti perfectă, că nu totul trebuie să fie cum vrei tu şi că oamenii au concepţii şi păreri diferite. Mikkel a avut deosebită dreptate când a spus că le bagi beţe-n roate celor care fac un adevăr public sau celor care nu au în mod special cea mai bună părere despre tine sau despre comportamentul şi gândirea ta pe joc, dar şi când a spus că trebuie să dăm adevărul pe faţă şi că nu contează un rank sau un sublider într-o facţiune, mai ales aici, unde ar fi trebuit să fim o familie unită de reporteri, toţi cu acelaşi ţel: să prezentăm ştirile [da, alea pe care le tot interzici şi sari ca pe jar (scuzaţi repetiţia) când eşti întrebată despre ele], să luăm interviuri oneste şi lungi (nu de o oră, cum te zbaţi de multă vreme să fie aşa şi ai în plan să sancţionezi pe oricine întrece limita asta, chiar dacă cu toţii credem că este cea mai mare prostie), să susţinem emisiuni şi concursuri interactive şi interesante (nu Smash or Pass sau Am/N-am, cum vedeam pe YouTube în 2016-2017) şi să fim toţi pentru unul şi unul pentru toţi, fără cenzură, fără certuri şi conflicte mai multe decât numărul membrilor cu conturi principale şi fără perdele trase şi limbi tăiate. Nu te-am urât niciodată, nici măcar acum, când în continuare îmi scriu și editez balada pentru a fi cât mai corectă și concisă, pe măsura tuturor, nu pot spune că am vreun sentiment de dispreț față de tine, pe lângă SA:MP îmi pari chiar o fată de treabă și, cel mai probabil, complet diferită de caracterul pe care îl ai pe acest joc, însă cea mai mare problemă a ta este influența negativă a lui .Anne asupra ta. Nu ştii să-ţi vezi lungul nasului, ai complexe şi fetish-uri legate de acest joc şi te minţi singură când spui că nu îţi pasă de mediul ăsta, deşi se vede de la o poştă că aici trăieşti o mare parte din viaţă şi ai face orice să fii tu mereu considerată victima şi tu să ai ultimul cuvânt de spus, chiar dacă asta se întâmplă doar cu micul tău grup de reporteri pe care îi ai sub aripa ta (vă ştiţi voi, ăia de faceţi gură mare când se ia cineva de deciziile ei total greşite sau exagerate) şi nu cu oricine altcineva întrucât mereu îţi este închisă gura cu argumente, dar, asta e, aşa eşti tu şi nu te schimbi, unicul tău argument fiind să ne punem demisia dacă nu ne convine.


Lebus, Trebor şi tuser, cred că voi trei aţi fost, sunteţi şi veţi fi cei mai neinteresanţi şi neimportanţi membrii ai facţiunii. De când aţi intrat în această facţiune şi până acum nu aţi realizat nimic important, v-aţi pierdut timp preţios din viaţă pe un joc şi aţi stat după Emilia să îi daţi dreptate şi să comentaţi la orice, crezându-vă voi marii cocoşi ai serverului. Sunteţi tipul omului care trăieşte din a se da bine pe lângă altcineva, nu aveţi nimic important de zis înafară de jigniri sau insulte când vi se spune cât de plictisitori sunteţi şi credeţi că totul se învârte în jurul vostru. Nu v-am pus separat încât sunteţi la fel, doar că aveţi alt nume.

Alucard. De tine chiar nu am ce spune, ai fost suficient de imatur încât să uiţi faptul că atunci când erai la început şi nu erai mare lucru pe server am fost pe lângă tine, vorbeam, ne înţelegeam şi ne aveam bine, însă astea pălesc atunci când sentimentele liderului tău sunt rănite de cineva care zice tot ce gândeşte pe faţă şi nu are teamă de faptul că nu va avansa în rang. Îmi pare nespus de rău că trebuie să mă bârfeşti pentru a fi considerat un colider capabil, îmi pare rău că ţi-am luat apărarea când CortezZ se lua de tine şi îţi zicea că ai sublider doar fiindcă ai intrat în [low] şi te-ai dat bine pe lângă Emilia (fiindcă astea sunt cerinţele pentru a ajunge bine în facţiunea asta, respectul şi sinceritatea pălesc) fiindcă chiar avea mare dreptate. Îmi pare rău că m-am certat cu el şi te respectam, nu meritai, dar eu am fost prea băiat cu toţi cei menţionaţi pe această listă, sunteţi toţi o apă şi un pământ şi nu vă veţi schimba niciodată.


Pe data de 17/04/2021 am purtat o discuţie cu Emilia pe Discord întrucât aceasta mi-a dat mesaj şi din felul cum vorbea mai avea puţin şi mă strângea de cât că l-am întrebat pe .AkU pe chat-ul facţiunii de ce le interzice pe Discord-ul facţiunii tuturor testerilor să susţină testul de intrare cu GaBBlue. Am discutat aproape trei ore, nu am rezolvat nimic, decât mi-am exprimat eu nişte nemulţumiri iar ea în loc să îmi răspundă nu a făcut decât să spună indirect că am dreptate şi că să nu mă mai bag în treburile ei că nu o priveşte. Dragilor, de ce faceţi diferenţe între aplicanţi? Nu a fost GaBBlue un exemplu de jucător, are motivele lui pentru care este aşa displăcut pe server, însă de ce trebuie să le fie interzis celorlalţi testeri (care au funcţia strict pentru a da teste de intrare în facţiune) să susţină testul cu acesta, de ce a trebuit să îi faceţi voi un test special, pe care să fiţi siguri că nu îl va trece, cu întrebări pe care nici măcar managerii nu le pot răspunde în maxim un minut fără regulamentul facţiunii în faţă? De ce vă doare când vi se spune tristul adevăr? De ce vă revoltaţi pe mine că vă întreb asta? De ce după ce l-am întrebat pe .AkU acest aspect, Lebus a început să mă insulte pe chat-ul facţiunii şi să-mi spună că nu meritam acel loc aici? Vă doare când ştiţi că GaBBlue ştie mai multe despre Emilia şi despre voi şi nu se teme să spună adevărul despre comportamentele voastre? De ce îl jigniţi pe la spate, în loc să aveţi curajul să vorbiţi cu el? De ce mă jigniţi pe mine pe la spate? De ce bârfiţi pe oricine nu vă este vouă simpatic sau nu vă oferă nimic important la schimb pentru atenţia pe care v-o prefaceţi că i-o oferiţi? Sunt atâtea întrebări, şi toate fără răspuns şi în momentul de faţă. Dar, evident, de ce aţi vrea voi să recunoaşteţi adevărul şi să fiţi corecţi când puteţi să vă bateţi joc de aşa frumuseţe de facţiune şi să vă formaţi propriul grup, unde doar voi existaţi şi doar voi sunteţi singurii jucători de pe sever care merită ‘respect’?


Ştiu, chiar nu vă face plăcere să fie facţiunea ca în vremea lui N.Catalin, Maty. sau Danony, însă niciun jucător din rândul celor vechi nu a uitat de ei şi mulţi se uită cu dispreţ la ce a ajuns facţiunea aceasta în zilele noastre (crede-mă, cu mulţi am purtat discuţii lungi în care dezbăteam facţiunea şi problemele ei şi mulţi dintre ei abia dacă aveau ceva bun de spus în toată discuţia, unde apăream eu să îi contrazic şi să spun că eşti un lider bun, că nu mi-ai greşit cu nimic şi că nu am ce reproşa rău la adresa ta, argumente pe care le-am avut mereu şi pe care mai mult sau mai puţin le regret).


Jucătorii vechi nu mai vor să mai fie implicaţi în această facţiune, cei noi îşi fac raportul şi ies sau aşteaptă să primească rank 5 şi îşi pun demisia, sau fac tot posibilul să te mulţumească sufleteşte şi spiritual şi îţi vor fi alături până vei avea nevoie de un nou sublider/-ă şi îi vei pune pe dânşii/dânsele. Însă, dragilor, de la rank 5 până la rank 6 este cale mai lungă decât aţi crede voi, vă spune un jucător care a intrat în facţiune prima dată cu cele mai frumoase gânduri în plan, şi care îşi exprimă acum opiniile cu regret.


Nu vedem doar ce vrem noi să vedem, Emilia, funcţia ta de lider şi funcţia de Administrator sunt într-adevăr complicate, însă defectul nostru (pentru tine cel puţin) este că noi vedem şi în spatele a ce vrei TU să vedem, defectul nostru este că nu ne este ruşine să spunem un adevăr, chiar dacă doare şi îţi garantez eu că niciodată în viaţă adevărul nu va fi doar cu consecinţe negative asupra ta sau a celor din jurul tău, adevărul este şi binevoitor dar şi cu recompense pe măsură, lucru pe care nu-l prea accepţi, mai ales când i-ai spus lui Mikkel că mai bine vorbeşti cu persoana pe care nu o suporţi în privat (să ascunzi tot adevărul şi să vezi cum poţi să o manipulezi să îţi fie de folos, cel mai probabil), în loc să fii un om sincer până la moarte şi să dai tot adevărul pe faţă, pentru a arăta lumii ce se ascunde (ideea ta fiind foarte bine respectată şi pusă în aplicare de Guvernul şi Parlamentul ţării noastre, însă ăsta este un alt subiect).


Facţiunea aceasta este una minunată, singura facţiune despre care am avut la început doar cuvinte de laudă şi singura facţiune unde în continuare aş rămâne cu stimă, dar să ştiu că mi-am realizat ce mi-am propus şi că nu mai există falsitatea, minciuna şi adevărul ascuns sub preş care există acum.

Evident, aceste afirmaţii nu sunt şi nici nu vor fi doar ale mele, sunt alţi câţiva membrii care îmi iau partea, însă mulţi dintre ei nu vor să spună toate lucrurile pe faţă şi vor să se bucure de acest joc, unde în mod normal intrii să te recreezi şi să uiţi de problemele tale din realitate, nu unde vii şi dai de alt exemplu negativ al poporului. Poate caracterele jucătorilor din spatele conturilor nu se reflectă şi în realitate, poate că persoanele menţionate mai sus sunt exact opusul a ce ştiu eu, dar şi alţii, pe joc, însă în momentul de faţă sunt ferm convins că dacă unii şi alţii vă comportaţi aşa pe un amărât de joc care "poate mâine se închide şi toate amintirile noastre aici vor fi trecute într-o carte cu titlul "TRECUT" (aşa cum a menţionat baoke.), atunci cu siguranţă că nu veţi fi deloc diferiţi nici în realitate, unde viaţa nu este măsurată de un număr de zile până avansezi la un om care are alte avantaje şi responsabilităţi la locul său de muncă şi unde trebuie să munceşti pentru a obţine ceea   ce vrei.


Sunt conştient de faptul că nu am fost cea mai frumoasă voce a poporului, sunt conştient de faptul că de multe ori am fost oaia neagră şi că mi-am căutat scandal de varii ori, însă nimeni nu s-a întrebat de ce oare doar eu am ceva de spus negativ şi restul pozitiv, sau de ce doar eu zic un lucru şi restul tac sau neagă? Este foarte uşor să fii majoritar în viaţă, să nu îţi pese de părerea altora care nu gândesc cum gândeşti tu, însă este mult mai sănătos să asculţi părerile celorlalţi şi să fii un om de seamă, un adevărat lider, fiindcă un adevărat lider ascultă mereu părerile tuturor şi încearcă să găsească cele mai bune soluţii în orice situaţie, nu să se oftice, să se enerveze şi să facă experienţa celor cărora doar vor să spună adevărul într-un calvar în loc de o experienţă de neuitat alături de voi.


În concluzie, aştept ca într-o bună zi să renunţi la clanul lui .Anne, Emilia şi să aplici în Team of Veterans, unde mi-ai spus că îţi doreai de mult, dar unde este şi Mikkel şi nu eşti sigură că te va dori alături de el, dar, cine ştie, poate el s-a schimbat, a uitat faptele tale şi este gata să te accepte cu braţele deschise, nu cu aroganţă şi dispreţ, cum îl vezi tu pe el în ochi.


Eu nu am avut prieteniile pe care Mikkel, Evil., baoke. şi toţi cei care au fost şi ştiu cum este acum facţiunea le-au avut sau încă le au, eu doar mi-am exprimat propria-mi opinie raportat la ideile, argumentele şi opiniile pe care aceştia le-au făcut publice în trecut, oferindu-mi propria opinie şi propriul cuvânt de spus. Cu toate că nu este cel mai bun lucru pe care l-am putut face, este cel mai corect. nu sunt interesat de sancţiuni, de a fi sluga cuiva sau de a fi de acord cu cineva tot timpul, asta dacă nu vreau să îmi fie pătată cariera de membru al unei facţiuni deoarece este doar un joc antic, care se va închide în curând şi pe care niciodată nu a meritat şi nu va merita să fiu inferiorul sau valetul nimănui. sunt propria-mi persoană, cu bune sau rele, iar cui nu-i convine de mine să facă ce ştie cel mai bine, fiindcă nu aştept mila sau aprobarea părerilor mele din partea nimănui.


Ştiu în ce m-am băgat, ştiu că nu este cel mai bun lucru pe care l-am putut face, ştiu faptul că multora nu le va conveni ceea ce am spus adineauri, însă toată viaţa mi-a plăcut să fiu un om sincer şi onest, chiar dacă am plătit, plătesc şi voi plăti scump pentru asta, prefer să spun adevărul până la capăt fiindcă aşa este cel mai bine. Fiţi sinceri, fiţi oameni, fiindcă adevărul în viaţă chiar dacă răneşte vă pot garanta oricând că face mai bine decât 3 minciuni sau 4 ascunzişiuri. Schimbaţi-vă, nu vă lăsaţi folosiţi sau manipulaţi de nimeni şi fiţi mereu cea mai bună variantă a voastră, fiindcă nimic nu face un om rău să se oftice mai tare decât dovada clară că puteţi mai mult decât el.



Pace și iubire, cum ar spune LorenaRx.
Live your life, cum ar spune Mikkel.

Pupiki cu sklipiki, cum ar spune .Anne.

Fii propriul tău stăpân înainte să te stăpânească alţii, cum aş spune eu.


End.

?

Edited by rewiNd
s-a mai editat câte ceva
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, rewiNd said:

Trecând peste această mică diferenţă de timp între afirmaţiile acestui stimabil fost reporter şi administrator al comunităţii B-Zone şi răspunsul meu, cu afirmaţiile şi părerile mele personale, pot spune ca de început faptul că tot ce a spus aici se poate lua în considerare mult şi bine şi în ziua de astăzi, ba chiar pot spune că astăzi este mai rău.

Am să îmi încep balada netradiţională şi neconformă facţiunii din care am făcut parte din luna Noiembrie a anului precedent (da, ştiu, scuzaţi-mi folosirea unor cuvinte Premium, n-a fost cu intenţie rea) cu o mică paranteză adresată către fosta şi, posibil, cea mai nedemnă de funcţia aceasta sublideriţă a întregii noastre facţiuni, anume .Anne. Draga mea, de ce nici până în momentul de faţă nu eşti în stare să scrii corect? De ce nici până în momentul de faţă nu ai fost în stare să îi dobori afirmaţiile lui Mikkel (pentru cunoscători, AUDI_RS8) dacă chiar erau atât de greşite şi dânsul era chiar atât de prost şi de idiot precum spuneai tu pe Discord-ul facţiunii (unde anumiţi oameni, printre care şi eu, am fost interzişi ori de câte ori Emiliei nu îi convenea ceva legat de noi, dar ajung şi la asta imediat), de ce nu ai fost în stare să îţi asumi faptul că şi în momentul de faţă chiar dacă eşti la o facultate limba română te-a părăsit acum multă vreme şi de ce nu recunoşti faptul că tu nici măcar nu erai în  facţiune cu aşa o gândire puerilă, care te face să crezi din primele aparenţe faptul că ai maxim 15 ani, dacă nu era Emilia verişoara ta şi nu se chinuia ea să treacă prin toate scandalurile juste ale fostei grupări de reporteri, cea la care Maty. a fost lider? Ştim amândoi că mă înjuri, că mă bârfeşti şi că mă faci cu ou şi cu oţet pe acel server, unde doar anumiţi oameni au acces (de preferat cei care mereu vor fi de acord cu ideile şi opiniile Emiliei şi ale lui Sir.Matei), ştim amândoi faptul că ai o ură pe mine fiindcă m-am revoltat pentru fostele mele conturi, pentru faptul că Sir.Matei a avut intenţia de a nu mai face parte din facţiune (motiv pentru care m-a picat la teste, acesta fiind pe forum şi căutând prin regulament orice mi-ar putea asigura eventualul picaj la aşa-zisul "test de intrare în facţiune") sau fiindcă nu mai doream să mai primesc alte sute de pachete de anunţuri după ce cred că am avut undeva la 7 sau 8 pachete date şi cu toţii ştiaţi că mă descurc excelent (ce naiba, doar este un    anunţ copiat şi postat de un anumit număr de ori) la care mereu mi-am făcut treaba şi nu am comentat deloc, doar pentru a vă face vouă un bine. De când Mikkel a dat unele cuvinte pe faţă şi de când oameni de renume ai facţiunii, precum Evil. sau baoke. au apărut la momentul potrivit şi au completat spusele acestuia, aţi sărit ca pe jar pentru a-l face să tacă şi pentru a ascunde toate adevărurile lui, cu speranţa că viitorii membrii nu vor mai afla nimic din ce s-a întâmplat şi că vei putea să te comporţi la fel cu cei noi (lucru pe care l-ai făcut şi cu mine, ţinându-mă la rank-up automat sau refuzând să-mi mai acorzi rank-up de la 3 în sus) fără să îşi pună cineva şi cel mai mic semn de întrebare şi fără să se întrebe cineva dacă aceşti trei băieţi au spus un crud adevăr sau doar au blafat cât au putut de mult în acest topic, fiindcă altundeva mai clar unde s-au putut exprima n-au mai avut unde, întrucât nu se acceptă purul adevăr. Ne-aţi băgat pe gât pachete de anunţuri, ne interziceţi să dăm interviuri propriu-zise, vă luaţi de noi la cea mai mică greşeală, sancţionaţi doar ce vă convine şi pe cine nu suportaţi, oferiţi tester doar cui este dispus să stea după voi până moare şi multe altele, toate le găsiţi aici şi doar aici, mă întreb însă de ce oare.


.Anne, ştim amândoi câtă ură ascunzi în spate, câtă lipsă de respect şi câtă ranchiună posezi, însă nu am de ce să mai spun orice altceva în plus aici, ştim amândoi că ţi-ai da şi restul anilor din viaţă doar pentru a putea îngropa pe cineva, la propriu şi figurat, însă ne bucurăm toţi cei care am avut regretabila întâmplare de a te cunoaşte faptul că nu ne poţi face asta prea curând.

Trecând peste drama cu fosta sublideriţă a acestei facţiuni (îţi mulţumim faptul că încă nu doreşti să te reîntorci pe acest joc şi că poate, doar poate, ţi-ai găsit un mod mai sănătos de a-ţi duce în continuare traiul), am să dezbat nişte întâmplări mai "sumbre" despre anumiţi membrii. Le voi spune pe scurt, nu am de ce să mă lungesc întrucât prea mulţi ştiţi deja crudul adevăr, cel pe care nici morţi nu l-aţi face public.


Tendoi, cred că de tine am cele mai puţine de spus, întrucât acţiunile tale meschine şi lipsite de caracter de pe server deja pot convinge şi ultimul civil ce munceşte la carieră sau a auzit de Paramedics şi Taxi de gândirea şi comportamentul tău, ambele dezolante, dacă mi se permite să fac această remarcă foarte controversată, însă adevărată. De ce îl vânezi pe Chevy (da puiule, Chevy), de a-l face să iasă din LVPD pe greşeli multiple? Nu îţi convine faptul că eşti pe dinafară cu regulile de condus, chiar dacă ai 22 de ani şi s-ar presupune că eşti obligat să le ştii? I-ai făcut o reclamaţie pe website (https://www.rpg.b-zone.ro/factions/report/92875), pe dovezile fetei pe care în momentul de faţă tot încerci să o îmbunezi (nu ştiu ce încerci să faci, însă ai încercat şi cu Emilia ceva, în perioada în care ţi-a dat în mod repetat sublider în cadrul facţiunii), anume adruti, crezând fals că respectivul va fi sancţionat fiindcă ţi-a dat amendă şi ţi-a confiscat permisul, tu parcând în mod ilegal în mijlocul    străzii şi stând acolo de o bucată bună de timp. Pe lângă asta, hai să mai facem public ceva, anume nişte conversaţii care nu prea te-ar favoriza pe tine ca lider al unei mafii, fost Helper şi fost Adminstrator pe serverul curent, mai ales la vârsta ta (https://imgur.com/a/9IUvmnD, de precizat faptul că identitatea fetei din poză este încă neconfirmată, însă se bănuieşte că are, sau avea, 14 ani, tu fiind mult mai în vârstă comparativ cu ea). M-ai înjurat pe Discord-ul facţiunii de morţi, de familie şi de multe alte cele, prin mesaje şi prin apel vocal (lucru pe care în continuare îl faci ori de câte ori îmi este numele pronunţat), ai plâns la Emilia mult şi bine când ţi-a scos subliderul şi era nervoasă pe tine, nervoasă cu motiv întrucât eşti un om lipsit de caracter şi de orice morală care dintotdeauna a ales să meargă doar pe calea uşoară şi mereu a preferat să taie sfoara de sub fund oricui poţi doar pentru a-ţi asigura pielea în orice situaţie. Ştiu, inadmisibil, dar asta este, mergem mai departe cu ce putem, fiindcă atât putem.


Cel mai bun exemplu al schimbării la faţă, mai ceva ca Iisus, este nimeni altul decât Sir.Matei, cunoscut pentru popor drept .AkU. Acesta i-a copiat tot stilul lui Mikkel, a intrat în facţiune necunoscând regulamentul, a recunoscut de multe ori că a dat testele în facţiunii în conversaţii cu prieteni şi nici în momentul de faţă nu cunoaşte suficient de bine regulamentul încât să îţi răspundă la o întrebare din prima (de cele mai multe ori spune un răspuns, apoi stă 2-3 minute, se gândeşte puţin şi după realizează că a răspuns greşit şi că jucătorul respectiv putea greşi dacă îi asculta sfatul şi nu verifica singur veridicitatea răspunsului dat de sublider în regulament). Ştiu, te-a durut grav că am spus asta despre tine, însă priveşte şi partea bună, nu am uitat niciodată faptul că m-ai ajutat când am susţinut primul meu interviu în facţiune cu tine, nu am uitat când mi-ai spus că am un pachet de anunţuri, când mi-ai reamintit să-mi fac raportul sau când vorbeam pe /c sau pe /f. Însă, toate aceste fapte bune pălesc în spatele lipsei de respect, ranchiunii şi dorinţei tale arzătoare de a fi tu omul de bază la orice, de la forum până la facţiune, joc şi comunitate (de-asta ai 30 de chat-uri şi te plângi deseori pe joc de faptul că nu vezi de multe ori ce se petrece, la 14 ani este foarte complicat să îţi iei atâtea angajamente în spate fără ca nimeni să te roage ceva). Ne-ai restricţionat de N ori chat-ul facţiunii fiindcă dădeam pe faţă lipsa ta de interes faţă de oricine nu îţi este de folos sau poate fi uşor manipulat, însă niciodată nu te-ai întrebat dacă şi tu eşti de vină, la fel cum nu au făcut nici Emilia, sau .Anne, sau Tendoi.


LorenaRx, posibil cea mai prost vorbită şi cea mai bârfită fată a acestei facţiuni. Emilia nu te-a suportat niciodată, mereu s-a luat de tine, ţi-a pus beţe în roate şi a vrut să rămâi la rank 3 fiindcă nu te-a suportat absolut deloc, însă norocul tău a fost că mai mult sau mai puţin ai fost deşteaptă, nu ai acceptat să fii luată peste picior în aşa hal şi ai făcut posibilă avansarea ta în rank de la 3 la 5, lucru pe care nici draga mea lideră nu l-ar fi anticipat din timp. De când te-am cunoscut şi până acum am avut o părere foarte proastă despre tine şi au fost momente când chiar te-am bârfit, nu pot să neg, la modul grav chiar, însă regret toate aceste fapte acum fiindcă am realizat căci tu chiar eşti judecată greşit şi chiar ai încercat să ajuţi pe oricine avea nevoie cu ce ai putut (mă dau pe mine exemplu, care deşi nu mă ştia mi-a oferit modele de concursuri, mi-a răspuns la câteva curiozităţi despre regulament şi a fost mereu sinceră cu mine, nu s-a ascuns de nimic. Îmi pare rău pentru ce am făcut,     poate într-o zi o să am cum să-mi cer scuze pe măsură, însă până atunci am scris aceste mici cuvinte pentru tine, cuvinte care îmi vor asigura doar miştourile şi mai agresive pe Discord-ul facţiunii, la fel cum au fost şi cu tine, şi cu Barter6/CortezZ/[J]ama1., când a primit ban şi a fost câteva săptămâni bătaia de joc a facţiunii cu meme-uri şi apropouri nesărate la adresa sa.

Jamal, grasule, nu ştiu dacă vei citi asta, însă îţi mulţumesc că mi-ai deschis ochii, că am vorbit cu tine anumite lucruri şi că le-ai ţinut secret şi îţi urez succes pe viitor în ce-ţi propui. Mă bucur că te-ai ridicat singur, fără o facţiune şi că ai reuşit să îţi formezi un grup de prieteni care îţi sunt alături şi când greşeşti unor persoane publice. Îmi pare rău că nu mi-am dat seama la timp că aveai dreptate şi îmi pare rău că te-am bârfit, însă măcar acum se mai află adevărul ascuns sub nişte "cortine închise şi lumini stinse" (da, am făcut şi eu o glumă, n-a fost cu inteţie rea).


Emilia, poate într-o bună zi te vei schimba, poate când mai creşti (chiar dacă nu sunt în măsură să vorbesc de vârstă întrucât şi eu am 17 ani, şi da, ştiu că am vorbit de .Anne şi Tendoi deşi sunt mai în vârstă decât mine, nu-mi pasă, la vârstele respective nu trebuie să te comporţi ca şi ce am spus mai sus), vei înţelege faptul că nu eşti perfectă, că nu totul trebuie să fie cum vrei tu şi că oamenii au concepţii şi păreri diferite. Mikkel a avut deosebită dreptate când a spus că le bagi beţe-n roate celor care fac un adevăr public sau celor care nu au în mod special cea mai bună părere despre tine sau despre comportamentul şi gândirea ta pe joc, dar şi când a spus că trebuie să dăm adevărul pe faţă şi că nu contează un rank sau un sublider într-o facţiune, mai ales aici, unde ar fi trebuit să fim o familie unită de reporteri, toţi cu acelaşi ţel: să prezentăm ştirile [da, alea pe care le tot interzici şi sari ca pe jar (scuzaţi repetiţia) când eşti întrebată despre ele], să luăm interviuri oneste şi lungi (nu de o oră, cum te zbaţi de multă vreme să fie aşa şi ai în plan să sancţionezi pe oricine întrece limita asta, chiar dacă cu toţii credem că este cea mai mare prostie), să susţinem emisiuni şi concursuri interactive şi interesante (nu Smash or Pass sau Am/N-am, cum vedeam pe YouTube în 2016-2017) şi să fim toţi pentru unul şi unul pentru toţi, fără cenzură, fără certuri şi conflicte mai multe decât numărul membrilor cu conturi principale şi fără perdele trase şi limbi tăiate. Nu te-am urât niciodată, nici măcar acum, când în continuare îmi scriu și editez balada pentru a fi cât mai corectă și concisă, pe măsura tuturor, nu pot spune că am vreun sentiment de dispreț față de tine, pe lângă SA:MP îmi pari chiar o fată de treabă și, cel mai probabil, complet diferită de caracterul pe care îl ai pe acest joc, însă cea mai mare problemă a ta este influența negativă a lui .Anne asupra ta. Nu ştii să-ţi vezi lungul nasului, ai complexe şi fetish-uri legate de acest joc şi te minţi singură când spui că nu îţi pasă de mediul ăsta, deşi se vede de la o poştă că aici trăieşti o mare parte din viaţă şi ai face orice să fii tu mereu considerată victima şi tu să ai ultimul cuvânt de spus, chiar dacă asta se întâmplă doar cu micul tău grup de reporteri pe care îi ai sub aripa ta (vă ştiţi voi, ăia de faceţi gură mare când se ia cineva de deciziile ei total greşite sau exagerate) şi nu cu oricine altcineva întrucât mereu îţi este închisă gura cu argumente, dar, asta e, aşa eşti tu şi nu te schimbi, unicul tău argument fiind să ne punem demisia dacă nu ne convine.


Lebus, Trebor şi tuser, cred că voi trei aţi fost, sunteţi şi veţi fi cei mai neinteresanţi şi neimportanţi membrii ai facţiunii. De când aţi intrat în această facţiune şi până acum nu aţi realizat nimic important, v-aţi pierdut timp preţios din viaţă pe un joc şi aţi stat după Emilia să îi daţi dreptate şi să comentaţi la orice, crezându-vă voi marii cocoşi ai serverului. Sunteţi tipul omului care trăieşte din a se da bine pe lângă altcineva, nu aveţi nimic important de zis înafară de jigniri sau insulte când vi se spune cât de plictisitori sunteţi şi credeţi că totul se învârte în jurul vostru. Nu v-am pus separat încât sunteţi la fel, doar că aveţi alt nume.

Alucard. De tine chiar nu am ce spune, ai fost suficient de imatur încât să uiţi faptul că atunci când erai la început şi nu erai mare lucru pe server am fost pe lângă tine, vorbeam, ne înţelegeam şi ne aveam bine, însă astea pălesc atunci când sentimentele liderului tău sunt rănite de cineva care zice tot ce gândeşte pe faţă şi nu are teamă de faptul că nu va avansa în rang. Îmi pare nespus de rău că trebuie să mă bârfeşti pentru a fi considerat un colider capabil, îmi pare rău că ţi-am luat apărarea când CortezZ se lua de tine şi îţi zicea că ai sublider doar fiindcă ai intrat în [low] şi te-ai dat bine pe lângă Emilia (fiindcă astea sunt cerinţele pentru a ajunge bine în facţiunea asta, respectul şi sinceritatea pălesc) fiindcă chiar avea mare dreptate. Îmi pare rău că m-am certat cu el şi te respectam, nu meritai, dar eu am fost prea băiat cu toţi cei menţionaţi pe această listă, sunteţi toţi o apă şi un pământ şi nu vă veţi schimba niciodată.


Pe data de 17/04/2021 am purtat o discuţie cu Emilia pe Discord întrucât aceasta mi-a dat mesaj şi din felul cum vorbea mai avea puţin şi mă strângea de cât că l-am întrebat pe .AkU pe chat-ul facţiunii de ce le interzice pe Discord-ul facţiunii tuturor testerilor să susţină testul de intrare cu GaBBlue. Am discutat aproape trei ore, nu am rezolvat nimic, decât mi-am exprimat eu nişte nemulţumiri iar ea în loc să îmi răspundă nu a făcut decât să spună indirect că am dreptate şi că să nu mă mai bag în treburile ei că nu o priveşte. Dragilor, de ce faceţi diferenţe între aplicanţi? Nu a fost GaBBlue un exemplu de jucător, are motivele lui pentru care este aşa displăcut pe server, însă de ce trebuie să le fie interzis celorlalţi testeri (care au funcţia strict pentru a da teste de intrare în facţiune) să susţină testul cu acesta, de ce a trebuit să îi faceţi voi un test special, pe care să fiţi siguri că nu îl va trece, cu întrebări pe care nici măcar managerii nu le pot răspunde în maxim un minut fără regulamentul facţiunii în faţă? De ce vă doare când vi se spune tristul adevăr? De ce vă revoltaţi pe mine că vă întreb asta? De ce după ce l-am întrebat pe .AkU acest aspect, Lebus a început să mă insulte pe chat-ul facţiunii şi să-mi spună că nu meritam acel loc aici? Vă doare când ştiţi că GaBBlue ştie mai multe despre Emilia şi despre voi şi nu se teme să spună adevărul despre comportamentele voastre? De ce îl jigniţi pe la spate, în loc să aveţi curajul să vorbiţi cu el? De ce mă jigniţi pe mine pe la spate? De ce bârfiţi pe oricine nu vă este vouă simpatic sau nu vă oferă nimic important la schimb pentru atenţia pe care v-o prefaceţi că i-o oferiţi? Sunt atâtea întrebări, şi toate fără răspuns şi în momentul de faţă. Dar, evident, de ce aţi vrea voi să recunoaşteţi adevărul şi să fiţi corecţi când puteţi să vă bateţi joc de aşa frumuseţe de facţiune şi să vă formaţi propriul grup, unde doar voi existaţi şi doar voi sunteţi singurii jucători de pe sever care merită ‘respect’?


Ştiu, chiar nu vă face plăcere să fie facţiunea ca în vremea lui N.Catalin, Maty. sau Danony, însă niciun jucător din rândul celor vechi nu a uitat de ei şi mulţi se uită cu dispreţ la ce a ajuns facţiunea aceasta în zilele noastre (crede-mă, cu mulţi am purtat discuţii lungi în care dezbăteam facţiunea şi problemele ei şi mulţi dintre ei abia dacă aveau ceva bun de spus în toată discuţia, unde apăream eu să îi contrazic şi să spun că eşti un lider bun, că nu mi-ai greşit cu nimic şi că nu am ce reproşa rău la adresa ta, argumente pe care le-am avut mereu şi pe care mai mult sau mai puţin le regret).


Jucătorii vechi nu mai vor să mai fie implicaţi în această facţiune, cei noi îşi fac raportul şi ies sau aşteaptă să primească rank 5 şi îşi pun demisia, sau fac tot posibilul să te mulţumească sufleteşte şi spiritual şi îţi vor fi alături până vei avea nevoie de un nou sublider/-ă şi îi vei pune pe dânşii/dânsele. Însă, dragilor, de la rank 5 până la rank 6 este cale mai lungă decât aţi crede voi, vă spune un jucător care a intrat în facţiune prima dată cu cele mai frumoase gânduri în plan, şi care îşi exprimă acum opiniile cu regret.


Nu vedem doar ce vrem noi să vedem, Emilia, funcţia ta de lider şi funcţia de Administrator sunt într-adevăr complicate, însă defectul nostru (pentru tine cel puţin) este că noi vedem şi în spatele a ce vrei TU să vedem, defectul nostru este că nu ne este ruşine să spunem un adevăr, chiar dacă doare şi îţi garantez eu că niciodată în viaţă adevărul nu va fi doar cu consecinţe negative asupra ta sau a celor din jurul tău, adevărul este şi binevoitor dar şi cu recompense pe măsură, lucru pe care nu-l prea accepţi, mai ales când i-ai spus lui Mikkel că mai bine vorbeşti cu persoana pe care nu o suporţi în privat (să ascunzi tot adevărul şi să vezi cum poţi să o manipulezi să îţi fie de folos, cel mai probabil), în loc să fii un om sincer până la moarte şi să dai tot adevărul pe faţă, pentru a arăta lumii ce se ascunde (ideea ta fiind foarte bine respectată şi pusă în aplicare de Guvernul şi Parlamentul ţării noastre, însă ăsta este un alt subiect).


Facţiunea aceasta este una minunată, singura facţiune despre care am avut la început doar cuvinte de laudă şi singura facţiune unde în continuare aş rămâne cu stimă, dar să ştiu că mi-am realizat ce mi-am propus şi că nu mai există falsitatea, minciuna şi adevărul ascuns sub preş care există acum.

Evident, aceste afirmaţii nu sunt şi nici nu vor fi doar ale mele, sunt alţi câţiva membrii care îmi iau partea, însă mulţi dintre ei nu vor să spună toate lucrurile pe faţă şi vor să se bucure de acest joc, unde în mod normal intrii să te recreezi şi să uiţi de problemele tale din realitate, nu unde vii şi dai de alt exemplu negativ al poporului. Poate caracterele jucătorilor din spatele conturilor nu se reflectă şi în realitate, poate că persoanele menţionate mai sus sunt exact opusul a ce ştiu eu, dar şi alţii, pe joc, însă în momentul de faţă sunt ferm convins că dacă unii şi alţii vă comportaţi aşa pe un amărât de joc care "poate mâine se închide şi toate amintirile noastre aici vor fi trecute într-o carte cu titlul "TRECUT" (aşa cum a menţionat baoke.), atunci cu siguranţă că nu veţi fi deloc diferiţi nici în realitate, unde viaţa nu este măsurată de un număr de zile până avansezi la un om care are alte avantaje şi responsabilităţi la locul său de muncă şi unde trebuie să munceşti pentru a obţine ceea   ce vrei.


Sunt conştient de faptul că nu am fost cea mai frumoasă voce a poporului, sunt conştient de faptul că de multe ori am fost oaia neagră şi că mi-am căutat scandal de varii ori, însă nimeni nu s-a întrebat de ce oare doar eu am ceva de spus negativ şi restul pozitiv, sau de ce doar eu zic un lucru şi restul tac sau neagă? Este foarte uşor să fii majoritar în viaţă, să nu îţi pese de părerea altora care nu gândesc cum gândeşti tu, însă este mult mai sănătos să asculţi părerile celorlalţi şi să fii un om de seamă, un adevărat lider, fiindcă un adevărat lider ascultă mereu părerile tuturor şi încearcă să găsească cele mai bune soluţii în orice situaţie, nu să se oftice, să se enerveze şi să facă experienţa celor cărora doar vor să spună adevărul într-un calvar în loc de o experienţă de neuitat alături de voi.


În concluzie, aştept ca într-o bună zi să renunţi la clanul lui .Anne, Emilia şi să aplici în Team of Veterans, unde mi-ai spus că îţi doreai de mult, dar unde este şi Mikkel şi nu eşti sigură că te va dori alături de el, dar, cine ştie, poate el s-a schimbat, a uitat faptele tale şi este gata să te accepte cu braţele deschise, nu cu aroganţă şi dispreţ, cum îl vezi tu pe el în ochi.


Eu nu am avut prieteniile pe care Mikkel, Evil., baoke. şi toţi cei care au fost şi ştiu cum este acum facţiunea le-au avut sau încă le au, eu doar mi-am exprimat propria-mi opinie raportat la ideile, argumentele şi opiniile pe care aceştia le-au făcut publice în trecut, oferindu-mi propria opinie şi propriul cuvânt de spus. Cu toate că nu este cel mai bun lucru pe care l-am putut face, este cel mai corect. nu sunt interesat de sancţiuni, de a fi sluga cuiva sau de a fi de acord cu cineva tot timpul, asta dacă nu vreau să îmi fie pătată cariera de membru al unei facţiuni deoarece este doar un joc antic, care se va închide în curând şi pe care niciodată nu a meritat şi nu va merita să fiu inferiorul sau valetul nimănui. sunt propria-mi persoană, cu bune sau rele, iar cui nu-i convine de mine să facă ce ştie cel mai bine, fiindcă nu aştept mila sau aprobarea părerilor mele din partea nimănui.


Ştiu în ce m-am băgat, ştiu că nu este cel mai bun lucru pe care l-am putut face, ştiu faptul că multora nu le va conveni ceea ce am spus adineauri, însă toată viaţa mi-a plăcut să fiu un om sincer şi onest, chiar dacă am plătit, plătesc şi voi plăti scump pentru asta, prefer să spun adevărul până la capăt fiindcă aşa este cel mai bine. Fiţi sinceri, fiţi oameni, fiindcă adevărul în viaţă chiar dacă răneşte vă pot garanta oricând că face mai bine decât 3 minciuni sau 4 ascunzişiuri. Schimbaţi-vă, nu vă lăsaţi folosiţi sau manipulaţi de nimeni şi fiţi mereu cea mai bună variantă a voastră, fiindcă nimic nu face un om rău să se oftice mai tare decât dovada clară că puteţi mai mult decât el.



Pace și iubire, cum ar spune LorenaRx.
Live your life, cum ar spune Mikkel.

Pupiki cu sklipiki, cum ar spune .Anne.

Fii propriul tău stăpân înainte să te stăpânească alţii, cum aş spune eu.


End.

?

Bun, acum iti bagi demisia?

Link to comment
Share on other sites

daca aveti chef de cearta, o sa o rog pe Emilia sa va faca un topic numit "Certuri / Fights"

daca ati terminat cu prosteala, certati va pe discord in privat, nimanui nu i pasa de conflictele voastre sincer

Edited by Veycer
Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, rewiNd said:

Trecând peste această mică diferenţă de timp între afirmaţiile acestui stimabil fost reporter şi administrator al comunităţii B-Zone şi răspunsul meu, cu afirmaţiile şi părerile mele personale, pot spune ca de început faptul că tot ce a spus aici se poate lua în considerare mult şi bine şi în ziua de astăzi, ba chiar pot spune că astăzi este mai rău.

Am să îmi încep balada netradiţională şi neconformă facţiunii din care am făcut parte din luna Noiembrie a anului precedent (da, ştiu, scuzaţi-mi folosirea unor cuvinte Premium, n-a fost cu intenţie rea) cu o mică paranteză adresată către fosta şi, posibil, cea mai nedemnă de funcţia aceasta sublideriţă a întregii noastre facţiuni, anume .Anne. Draga mea, de ce nici până în momentul de faţă nu eşti în stare să scrii corect? De ce nici până în momentul de faţă nu ai fost în stare să îi dobori afirmaţiile lui Mikkel (pentru cunoscători, AUDI_RS8) dacă chiar erau atât de greşite şi dânsul era chiar atât de prost şi de idiot precum spuneai tu pe Discord-ul facţiunii (unde anumiţi oameni, printre care şi eu, am fost interzişi ori de câte ori Emiliei nu îi convenea ceva legat de noi, dar ajung şi la asta imediat), de ce nu ai fost în stare să îţi asumi faptul că şi în momentul de faţă chiar dacă eşti la o facultate limba română te-a părăsit acum multă vreme şi de ce nu recunoşti faptul că tu nici măcar nu erai în  facţiune cu aşa o gândire puerilă, care te face să crezi din primele aparenţe faptul că ai maxim 15 ani, dacă nu era Emilia verişoara ta şi nu se chinuia ea să treacă prin toate scandalurile juste ale fostei grupări de reporteri, cea la care Maty. a fost lider? Ştim amândoi că mă înjuri, că mă bârfeşti şi că mă faci cu ou şi cu oţet pe acel server, unde doar anumiţi oameni au acces (de preferat cei care mereu vor fi de acord cu ideile şi opiniile Emiliei şi ale lui Sir.Matei), ştim amândoi faptul că ai o ură pe mine fiindcă m-am revoltat pentru fostele mele conturi, pentru faptul că Sir.Matei a avut intenţia de a nu mai face parte din facţiune (motiv pentru care m-a picat la teste, acesta fiind pe forum şi căutând prin regulament orice mi-ar putea asigura eventualul picaj la aşa-zisul "test de intrare în facţiune") sau fiindcă nu mai doream să mai primesc alte sute de pachete de anunţuri după ce cred că am avut undeva la 7 sau 8 pachete date şi cu toţii ştiaţi că mă descurc excelent (ce naiba, doar este un    anunţ copiat şi postat de un anumit număr de ori) la care mereu mi-am făcut treaba şi nu am comentat deloc, doar pentru a vă face vouă un bine. De când Mikkel a dat unele cuvinte pe faţă şi de când oameni de renume ai facţiunii, precum Evil. sau baoke. au apărut la momentul potrivit şi au completat spusele acestuia, aţi sărit ca pe jar pentru a-l face să tacă şi pentru a ascunde toate adevărurile lui, cu speranţa că viitorii membrii nu vor mai afla nimic din ce s-a întâmplat şi că vei putea să te comporţi la fel cu cei noi (lucru pe care l-ai făcut şi cu mine, ţinându-mă la rank-up automat sau refuzând să-mi mai acorzi rank-up de la 3 în sus) fără să îşi pună cineva şi cel mai mic semn de întrebare şi fără să se întrebe cineva dacă aceşti trei băieţi au spus un crud adevăr sau doar au blafat cât au putut de mult în acest topic, fiindcă altundeva mai clar unde s-au putut exprima n-au mai avut unde, întrucât nu se acceptă purul adevăr. Ne-aţi băgat pe gât pachete de anunţuri, ne interziceţi să dăm interviuri propriu-zise, vă luaţi de noi la cea mai mică greşeală, sancţionaţi doar ce vă convine şi pe cine nu suportaţi, oferiţi tester doar cui este dispus să stea după voi până moare şi multe altele, toate le găsiţi aici şi doar aici, mă întreb însă de ce oare.


.Anne, ştim amândoi câtă ură ascunzi în spate, câtă lipsă de respect şi câtă ranchiună posezi, însă nu am de ce să mai spun orice altceva în plus aici, ştim amândoi că ţi-ai da şi restul anilor din viaţă doar pentru a putea îngropa pe cineva, la propriu şi figurat, însă ne bucurăm toţi cei care am avut regretabila întâmplare de a te cunoaşte faptul că nu ne poţi face asta prea curând.

Trecând peste drama cu fosta sublideriţă a acestei facţiuni (îţi mulţumim faptul că încă nu doreşti să te reîntorci pe acest joc şi că poate, doar poate, ţi-ai găsit un mod mai sănătos de a-ţi duce în continuare traiul), am să dezbat nişte întâmplări mai "sumbre" despre anumiţi membrii. Le voi spune pe scurt, nu am de ce să mă lungesc întrucât prea mulţi ştiţi deja crudul adevăr, cel pe care nici morţi nu l-aţi face public.


Tendoi, cred că de tine am cele mai puţine de spus, întrucât acţiunile tale meschine şi lipsite de caracter de pe server deja pot convinge şi ultimul civil ce munceşte la carieră sau a auzit de Paramedics şi Taxi de gândirea şi comportamentul tău, ambele dezolante, dacă mi se permite să fac această remarcă foarte controversată, însă adevărată. De ce îl vânezi pe Chevy (da puiule, Chevy), de a-l face să iasă din LVPD pe greşeli multiple? Nu îţi convine faptul că eşti pe dinafară cu regulile de condus, chiar dacă ai 22 de ani şi s-ar presupune că eşti obligat să le ştii? I-ai făcut o reclamaţie pe website (https://www.rpg.b-zone.ro/factions/report/92875), pe dovezile fetei pe care în momentul de faţă tot încerci să o îmbunezi (nu ştiu ce încerci să faci, însă ai încercat şi cu Emilia ceva, în perioada în care ţi-a dat în mod repetat sublider în cadrul facţiunii), anume adruti, crezând fals că respectivul va fi sancţionat fiindcă ţi-a dat amendă şi ţi-a confiscat permisul, tu parcând în mod ilegal în mijlocul    străzii şi stând acolo de o bucată bună de timp. Pe lângă asta, hai să mai facem public ceva, anume nişte conversaţii care nu prea te-ar favoriza pe tine ca lider al unei mafii, fost Helper şi fost Adminstrator pe serverul curent, mai ales la vârsta ta (https://imgur.com/a/9IUvmnD, de precizat faptul că identitatea fetei din poză este încă neconfirmată, însă se bănuieşte că are, sau avea, 14 ani, tu fiind mult mai în vârstă comparativ cu ea). M-ai înjurat pe Discord-ul facţiunii de morţi, de familie şi de multe alte cele, prin mesaje şi prin apel vocal (lucru pe care în continuare îl faci ori de câte ori îmi este numele pronunţat), ai plâns la Emilia mult şi bine când ţi-a scos subliderul şi era nervoasă pe tine, nervoasă cu motiv întrucât eşti un om lipsit de caracter şi de orice morală care dintotdeauna a ales să meargă doar pe calea uşoară şi mereu a preferat să taie sfoara de sub fund oricui poţi doar pentru a-ţi asigura pielea în orice situaţie. Ştiu, inadmisibil, dar asta este, mergem mai departe cu ce putem, fiindcă atât putem.


Cel mai bun exemplu al schimbării la faţă, mai ceva ca Iisus, este nimeni altul decât Sir.Matei, cunoscut pentru popor drept .AkU. Acesta i-a copiat tot stilul lui Mikkel, a intrat în facţiune necunoscând regulamentul, a recunoscut de multe ori că a dat testele în facţiunii în conversaţii cu prieteni şi nici în momentul de faţă nu cunoaşte suficient de bine regulamentul încât să îţi răspundă la o întrebare din prima (de cele mai multe ori spune un răspuns, apoi stă 2-3 minute, se gândeşte puţin şi după realizează că a răspuns greşit şi că jucătorul respectiv putea greşi dacă îi asculta sfatul şi nu verifica singur veridicitatea răspunsului dat de sublider în regulament). Ştiu, te-a durut grav că am spus asta despre tine, însă priveşte şi partea bună, nu am uitat niciodată faptul că m-ai ajutat când am susţinut primul meu interviu în facţiune cu tine, nu am uitat când mi-ai spus că am un pachet de anunţuri, când mi-ai reamintit să-mi fac raportul sau când vorbeam pe /c sau pe /f. Însă, toate aceste fapte bune pălesc în spatele lipsei de respect, ranchiunii şi dorinţei tale arzătoare de a fi tu omul de bază la orice, de la forum până la facţiune, joc şi comunitate (de-asta ai 30 de chat-uri şi te plângi deseori pe joc de faptul că nu vezi de multe ori ce se petrece, la 14 ani este foarte complicat să îţi iei atâtea angajamente în spate fără ca nimeni să te roage ceva). Ne-ai restricţionat de N ori chat-ul facţiunii fiindcă dădeam pe faţă lipsa ta de interes faţă de oricine nu îţi este de folos sau poate fi uşor manipulat, însă niciodată nu te-ai întrebat dacă şi tu eşti de vină, la fel cum nu au făcut nici Emilia, sau .Anne, sau Tendoi.


LorenaRx, posibil cea mai prost vorbită şi cea mai bârfită fată a acestei facţiuni. Emilia nu te-a suportat niciodată, mereu s-a luat de tine, ţi-a pus beţe în roate şi a vrut să rămâi la rank 3 fiindcă nu te-a suportat absolut deloc, însă norocul tău a fost că mai mult sau mai puţin ai fost deşteaptă, nu ai acceptat să fii luată peste picior în aşa hal şi ai făcut posibilă avansarea ta în rank de la 3 la 5, lucru pe care nici draga mea lideră nu l-ar fi anticipat din timp. De când te-am cunoscut şi până acum am avut o părere foarte proastă despre tine şi au fost momente când chiar te-am bârfit, nu pot să neg, la modul grav chiar, însă regret toate aceste fapte acum fiindcă am realizat căci tu chiar eşti judecată greşit şi chiar ai încercat să ajuţi pe oricine avea nevoie cu ce ai putut (mă dau pe mine exemplu, care deşi nu mă ştia mi-a oferit modele de concursuri, mi-a răspuns la câteva curiozităţi despre regulament şi a fost mereu sinceră cu mine, nu s-a ascuns de nimic. Îmi pare rău pentru ce am făcut,     poate într-o zi o să am cum să-mi cer scuze pe măsură, însă până atunci am scris aceste mici cuvinte pentru tine, cuvinte care îmi vor asigura doar miştourile şi mai agresive pe Discord-ul facţiunii, la fel cum au fost şi cu tine, şi cu Barter6/CortezZ/[J]ama1., când a primit ban şi a fost câteva săptămâni bătaia de joc a facţiunii cu meme-uri şi apropouri nesărate la adresa sa.

Jamal, grasule, nu ştiu dacă vei citi asta, însă îţi mulţumesc că mi-ai deschis ochii, că am vorbit cu tine anumite lucruri şi că le-ai ţinut secret şi îţi urez succes pe viitor în ce-ţi propui. Mă bucur că te-ai ridicat singur, fără o facţiune şi că ai reuşit să îţi formezi un grup de prieteni care îţi sunt alături şi când greşeşti unor persoane publice. Îmi pare rău că nu mi-am dat seama la timp că aveai dreptate şi îmi pare rău că te-am bârfit, însă măcar acum se mai află adevărul ascuns sub nişte "cortine închise şi lumini stinse" (da, am făcut şi eu o glumă, n-a fost cu inteţie rea).


Emilia, poate într-o bună zi te vei schimba, poate când mai creşti (chiar dacă nu sunt în măsură să vorbesc de vârstă întrucât şi eu am 17 ani, şi da, ştiu că am vorbit de .Anne şi Tendoi deşi sunt mai în vârstă decât mine, nu-mi pasă, la vârstele respective nu trebuie să te comporţi ca şi ce am spus mai sus), vei înţelege faptul că nu eşti perfectă, că nu totul trebuie să fie cum vrei tu şi că oamenii au concepţii şi păreri diferite. Mikkel a avut deosebită dreptate când a spus că le bagi beţe-n roate celor care fac un adevăr public sau celor care nu au în mod special cea mai bună părere despre tine sau despre comportamentul şi gândirea ta pe joc, dar şi când a spus că trebuie să dăm adevărul pe faţă şi că nu contează un rank sau un sublider într-o facţiune, mai ales aici, unde ar fi trebuit să fim o familie unită de reporteri, toţi cu acelaşi ţel: să prezentăm ştirile [da, alea pe care le tot interzici şi sari ca pe jar (scuzaţi repetiţia) când eşti întrebată despre ele], să luăm interviuri oneste şi lungi (nu de o oră, cum te zbaţi de multă vreme să fie aşa şi ai în plan să sancţionezi pe oricine întrece limita asta, chiar dacă cu toţii credem că este cea mai mare prostie), să susţinem emisiuni şi concursuri interactive şi interesante (nu Smash or Pass sau Am/N-am, cum vedeam pe YouTube în 2016-2017) şi să fim toţi pentru unul şi unul pentru toţi, fără cenzură, fără certuri şi conflicte mai multe decât numărul membrilor cu conturi principale şi fără perdele trase şi limbi tăiate. Nu te-am urât niciodată, nici măcar acum, când în continuare îmi scriu și editez balada pentru a fi cât mai corectă și concisă, pe măsura tuturor, nu pot spune că am vreun sentiment de dispreț față de tine, pe lângă SA:MP îmi pari chiar o fată de treabă și, cel mai probabil, complet diferită de caracterul pe care îl ai pe acest joc, însă cea mai mare problemă a ta este influența negativă a lui .Anne asupra ta. Nu ştii să-ţi vezi lungul nasului, ai complexe şi fetish-uri legate de acest joc şi te minţi singură când spui că nu îţi pasă de mediul ăsta, deşi se vede de la o poştă că aici trăieşti o mare parte din viaţă şi ai face orice să fii tu mereu considerată victima şi tu să ai ultimul cuvânt de spus, chiar dacă asta se întâmplă doar cu micul tău grup de reporteri pe care îi ai sub aripa ta (vă ştiţi voi, ăia de faceţi gură mare când se ia cineva de deciziile ei total greşite sau exagerate) şi nu cu oricine altcineva întrucât mereu îţi este închisă gura cu argumente, dar, asta e, aşa eşti tu şi nu te schimbi, unicul tău argument fiind să ne punem demisia dacă nu ne convine.


Lebus, Trebor şi tuser, cred că voi trei aţi fost, sunteţi şi veţi fi cei mai neinteresanţi şi neimportanţi membrii ai facţiunii. De când aţi intrat în această facţiune şi până acum nu aţi realizat nimic important, v-aţi pierdut timp preţios din viaţă pe un joc şi aţi stat după Emilia să îi daţi dreptate şi să comentaţi la orice, crezându-vă voi marii cocoşi ai serverului. Sunteţi tipul omului care trăieşte din a se da bine pe lângă altcineva, nu aveţi nimic important de zis înafară de jigniri sau insulte când vi se spune cât de plictisitori sunteţi şi credeţi că totul se învârte în jurul vostru. Nu v-am pus separat încât sunteţi la fel, doar că aveţi alt nume.

Alucard. De tine chiar nu am ce spune, ai fost suficient de imatur încât să uiţi faptul că atunci când erai la început şi nu erai mare lucru pe server am fost pe lângă tine, vorbeam, ne înţelegeam şi ne aveam bine, însă astea pălesc atunci când sentimentele liderului tău sunt rănite de cineva care zice tot ce gândeşte pe faţă şi nu are teamă de faptul că nu va avansa în rang. Îmi pare nespus de rău că trebuie să mă bârfeşti pentru a fi considerat un colider capabil, îmi pare rău că ţi-am luat apărarea când CortezZ se lua de tine şi îţi zicea că ai sublider doar fiindcă ai intrat în [low] şi te-ai dat bine pe lângă Emilia (fiindcă astea sunt cerinţele pentru a ajunge bine în facţiunea asta, respectul şi sinceritatea pălesc) fiindcă chiar avea mare dreptate. Îmi pare rău că m-am certat cu el şi te respectam, nu meritai, dar eu am fost prea băiat cu toţi cei menţionaţi pe această listă, sunteţi toţi o apă şi un pământ şi nu vă veţi schimba niciodată.


Pe data de 17/04/2021 am purtat o discuţie cu Emilia pe Discord întrucât aceasta mi-a dat mesaj şi din felul cum vorbea mai avea puţin şi mă strângea de cât că l-am întrebat pe .AkU pe chat-ul facţiunii de ce le interzice pe Discord-ul facţiunii tuturor testerilor să susţină testul de intrare cu GaBBlue. Am discutat aproape trei ore, nu am rezolvat nimic, decât mi-am exprimat eu nişte nemulţumiri iar ea în loc să îmi răspundă nu a făcut decât să spună indirect că am dreptate şi că să nu mă mai bag în treburile ei că nu o priveşte. Dragilor, de ce faceţi diferenţe între aplicanţi? Nu a fost GaBBlue un exemplu de jucător, are motivele lui pentru care este aşa displăcut pe server, însă de ce trebuie să le fie interzis celorlalţi testeri (care au funcţia strict pentru a da teste de intrare în facţiune) să susţină testul cu acesta, de ce a trebuit să îi faceţi voi un test special, pe care să fiţi siguri că nu îl va trece, cu întrebări pe care nici măcar managerii nu le pot răspunde în maxim un minut fără regulamentul facţiunii în faţă? De ce vă doare când vi se spune tristul adevăr? De ce vă revoltaţi pe mine că vă întreb asta? De ce după ce l-am întrebat pe .AkU acest aspect, Lebus a început să mă insulte pe chat-ul facţiunii şi să-mi spună că nu meritam acel loc aici? Vă doare când ştiţi că GaBBlue ştie mai multe despre Emilia şi despre voi şi nu se teme să spună adevărul despre comportamentele voastre? De ce îl jigniţi pe la spate, în loc să aveţi curajul să vorbiţi cu el? De ce mă jigniţi pe mine pe la spate? De ce bârfiţi pe oricine nu vă este vouă simpatic sau nu vă oferă nimic important la schimb pentru atenţia pe care v-o prefaceţi că i-o oferiţi? Sunt atâtea întrebări, şi toate fără răspuns şi în momentul de faţă. Dar, evident, de ce aţi vrea voi să recunoaşteţi adevărul şi să fiţi corecţi când puteţi să vă bateţi joc de aşa frumuseţe de facţiune şi să vă formaţi propriul grup, unde doar voi existaţi şi doar voi sunteţi singurii jucători de pe sever care merită ‘respect’?


Ştiu, chiar nu vă face plăcere să fie facţiunea ca în vremea lui N.Catalin, Maty. sau Danony, însă niciun jucător din rândul celor vechi nu a uitat de ei şi mulţi se uită cu dispreţ la ce a ajuns facţiunea aceasta în zilele noastre (crede-mă, cu mulţi am purtat discuţii lungi în care dezbăteam facţiunea şi problemele ei şi mulţi dintre ei abia dacă aveau ceva bun de spus în toată discuţia, unde apăream eu să îi contrazic şi să spun că eşti un lider bun, că nu mi-ai greşit cu nimic şi că nu am ce reproşa rău la adresa ta, argumente pe care le-am avut mereu şi pe care mai mult sau mai puţin le regret).


Jucătorii vechi nu mai vor să mai fie implicaţi în această facţiune, cei noi îşi fac raportul şi ies sau aşteaptă să primească rank 5 şi îşi pun demisia, sau fac tot posibilul să te mulţumească sufleteşte şi spiritual şi îţi vor fi alături până vei avea nevoie de un nou sublider/-ă şi îi vei pune pe dânşii/dânsele. Însă, dragilor, de la rank 5 până la rank 6 este cale mai lungă decât aţi crede voi, vă spune un jucător care a intrat în facţiune prima dată cu cele mai frumoase gânduri în plan, şi care îşi exprimă acum opiniile cu regret.


Nu vedem doar ce vrem noi să vedem, Emilia, funcţia ta de lider şi funcţia de Administrator sunt într-adevăr complicate, însă defectul nostru (pentru tine cel puţin) este că noi vedem şi în spatele a ce vrei TU să vedem, defectul nostru este că nu ne este ruşine să spunem un adevăr, chiar dacă doare şi îţi garantez eu că niciodată în viaţă adevărul nu va fi doar cu consecinţe negative asupra ta sau a celor din jurul tău, adevărul este şi binevoitor dar şi cu recompense pe măsură, lucru pe care nu-l prea accepţi, mai ales când i-ai spus lui Mikkel că mai bine vorbeşti cu persoana pe care nu o suporţi în privat (să ascunzi tot adevărul şi să vezi cum poţi să o manipulezi să îţi fie de folos, cel mai probabil), în loc să fii un om sincer până la moarte şi să dai tot adevărul pe faţă, pentru a arăta lumii ce se ascunde (ideea ta fiind foarte bine respectată şi pusă în aplicare de Guvernul şi Parlamentul ţării noastre, însă ăsta este un alt subiect).


Facţiunea aceasta este una minunată, singura facţiune despre care am avut la început doar cuvinte de laudă şi singura facţiune unde în continuare aş rămâne cu stimă, dar să ştiu că mi-am realizat ce mi-am propus şi că nu mai există falsitatea, minciuna şi adevărul ascuns sub preş care există acum.

Evident, aceste afirmaţii nu sunt şi nici nu vor fi doar ale mele, sunt alţi câţiva membrii care îmi iau partea, însă mulţi dintre ei nu vor să spună toate lucrurile pe faţă şi vor să se bucure de acest joc, unde în mod normal intrii să te recreezi şi să uiţi de problemele tale din realitate, nu unde vii şi dai de alt exemplu negativ al poporului. Poate caracterele jucătorilor din spatele conturilor nu se reflectă şi în realitate, poate că persoanele menţionate mai sus sunt exact opusul a ce ştiu eu, dar şi alţii, pe joc, însă în momentul de faţă sunt ferm convins că dacă unii şi alţii vă comportaţi aşa pe un amărât de joc care "poate mâine se închide şi toate amintirile noastre aici vor fi trecute într-o carte cu titlul "TRECUT" (aşa cum a menţionat baoke.), atunci cu siguranţă că nu veţi fi deloc diferiţi nici în realitate, unde viaţa nu este măsurată de un număr de zile până avansezi la un om care are alte avantaje şi responsabilităţi la locul său de muncă şi unde trebuie să munceşti pentru a obţine ceea   ce vrei.


Sunt conştient de faptul că nu am fost cea mai frumoasă voce a poporului, sunt conştient de faptul că de multe ori am fost oaia neagră şi că mi-am căutat scandal de varii ori, însă nimeni nu s-a întrebat de ce oare doar eu am ceva de spus negativ şi restul pozitiv, sau de ce doar eu zic un lucru şi restul tac sau neagă? Este foarte uşor să fii majoritar în viaţă, să nu îţi pese de părerea altora care nu gândesc cum gândeşti tu, însă este mult mai sănătos să asculţi părerile celorlalţi şi să fii un om de seamă, un adevărat lider, fiindcă un adevărat lider ascultă mereu părerile tuturor şi încearcă să găsească cele mai bune soluţii în orice situaţie, nu să se oftice, să se enerveze şi să facă experienţa celor cărora doar vor să spună adevărul într-un calvar în loc de o experienţă de neuitat alături de voi.


În concluzie, aştept ca într-o bună zi să renunţi la clanul lui .Anne, Emilia şi să aplici în Team of Veterans, unde mi-ai spus că îţi doreai de mult, dar unde este şi Mikkel şi nu eşti sigură că te va dori alături de el, dar, cine ştie, poate el s-a schimbat, a uitat faptele tale şi este gata să te accepte cu braţele deschise, nu cu aroganţă şi dispreţ, cum îl vezi tu pe el în ochi.


Eu nu am avut prieteniile pe care Mikkel, Evil., baoke. şi toţi cei care au fost şi ştiu cum este acum facţiunea le-au avut sau încă le au, eu doar mi-am exprimat propria-mi opinie raportat la ideile, argumentele şi opiniile pe care aceştia le-au făcut publice în trecut, oferindu-mi propria opinie şi propriul cuvânt de spus. Cu toate că nu este cel mai bun lucru pe care l-am putut face, este cel mai corect. nu sunt interesat de sancţiuni, de a fi sluga cuiva sau de a fi de acord cu cineva tot timpul, asta dacă nu vreau să îmi fie pătată cariera de membru al unei facţiuni deoarece este doar un joc antic, care se va închide în curând şi pe care niciodată nu a meritat şi nu va merita să fiu inferiorul sau valetul nimănui. sunt propria-mi persoană, cu bune sau rele, iar cui nu-i convine de mine să facă ce ştie cel mai bine, fiindcă nu aştept mila sau aprobarea părerilor mele din partea nimănui.


Ştiu în ce m-am băgat, ştiu că nu este cel mai bun lucru pe care l-am putut face, ştiu faptul că multora nu le va conveni ceea ce am spus adineauri, însă toată viaţa mi-a plăcut să fiu un om sincer şi onest, chiar dacă am plătit, plătesc şi voi plăti scump pentru asta, prefer să spun adevărul până la capăt fiindcă aşa este cel mai bine. Fiţi sinceri, fiţi oameni, fiindcă adevărul în viaţă chiar dacă răneşte vă pot garanta oricând că face mai bine decât 3 minciuni sau 4 ascunzişiuri. Schimbaţi-vă, nu vă lăsaţi folosiţi sau manipulaţi de nimeni şi fiţi mereu cea mai bună variantă a voastră, fiindcă nimic nu face un om rău să se oftice mai tare decât dovada clară că puteţi mai mult decât el.



Pace și iubire, cum ar spune LorenaRx.
Live your life, cum ar spune Mikkel.

Pupiki cu sklipiki, cum ar spune .Anne.

Fii propriul tău stăpân înainte să te stăpânească alţii, cum aş spune eu.


End.

?

Ti-ai uzat tastatura degeaba, nu o sa citeasca nimeni, citirea opinii tale este doar o risipa de timp :*

Edited by tuser
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Veycer said:

daca aveti chef de cearta, o sa o rog pe Emilia sa va faca un topic numit "Certuri / Fights"

daca ati terminat cu prosteala, certati va pe discord in privat, nimanui nu i pasa de conflictele voastre sincer

Cam tarziu, multumim @Veycerpentru idee, o sa aibe si @rewiNd ocazia sa-si exprime crizele existentiale.

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Veycer said:

daca aveti chef de cearta, o sa o rog pe Emilia sa va faca un topic numit "Certuri / Fights"

daca ati terminat cu prosteala, certati va pe discord in privat, nimanui nu i pasa de conflictele voastre sincer

Eu i-am zis ca nu e frumos sa ne spalam rufele in public, dar mna, nu mai zic nimic. :)) 

 

image.png.3fdbe4130678664479946f7f434eeef2.png 

Nu stiu de ce se baga unde nu-i fierbe oala, eu cu Lorena suntem ok. Sunt destul de matura incat sa-mi cer iertare de la persoanele carora chiar le-am gresit.

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Ailime said:

Eu i-am zis ca nu e frumos sa ne spalam rufele in public, dar mna, nu mai zic nimic. :)) 

 

image.png.3fdbe4130678664479946f7f434eeef2.png 

Nu stiu de ce se baga unde nu-i fierbe oala, eu cu Lorena suntem ok. Sunt destul de matura incat sa-mi cer iertare de la persoanele carora chiar le-am gresit.

bravo!!! asta as vrea sa vad si de la ceilalti, sa terminati odata cu "taberele" astea ca sincer nu si au rostul, deja devine penibil, parerea mea, adica e doar un joc la dracu, nu inteleg ce aveti de impartit ?

Link to comment
Share on other sites

21 minutes ago, rewiNd said:

Trecând peste această mică diferenţă de timp între afirmaţiile acestui stimabil fost reporter şi administrator al comunităţii B-Zone şi răspunsul meu, cu afirmaţiile şi părerile mele personale, pot spune ca de început faptul că tot ce a spus aici se poate lua în considerare mult şi bine şi în ziua de astăzi, ba chiar pot spune că astăzi este mai rău.

Am să îmi încep balada netradiţională şi neconformă facţiunii din care am făcut parte din luna Noiembrie a anului precedent (da, ştiu, scuzaţi-mi folosirea unor cuvinte Premium, n-a fost cu intenţie rea) cu o mică paranteză adresată către fosta şi, posibil, cea mai nedemnă de funcţia aceasta sublideriţă a întregii noastre facţiuni, anume .Anne. Draga mea, de ce nici până în momentul de faţă nu eşti în stare să scrii corect? De ce nici până în momentul de faţă nu ai fost în stare să îi dobori afirmaţiile lui Mikkel (pentru cunoscători, AUDI_RS8) dacă chiar erau atât de greşite şi dânsul era chiar atât de prost şi de idiot precum spuneai tu pe Discord-ul facţiunii (unde anumiţi oameni, printre care şi eu, am fost interzişi ori de câte ori Emiliei nu îi convenea ceva legat de noi, dar ajung şi la asta imediat), de ce nu ai fost în stare să îţi asumi faptul că şi în momentul de faţă chiar dacă eşti la o facultate limba română te-a părăsit acum multă vreme şi de ce nu recunoşti faptul că tu nici măcar nu erai în  facţiune cu aşa o gândire puerilă, care te face să crezi din primele aparenţe faptul că ai maxim 15 ani, dacă nu era Emilia verişoara ta şi nu se chinuia ea să treacă prin toate scandalurile juste ale fostei grupări de reporteri, cea la care Maty. a fost lider? Ştim amândoi că mă înjuri, că mă bârfeşti şi că mă faci cu ou şi cu oţet pe acel server, unde doar anumiţi oameni au acces (de preferat cei care mereu vor fi de acord cu ideile şi opiniile Emiliei şi ale lui Sir.Matei), ştim amândoi faptul că ai o ură pe mine fiindcă m-am revoltat pentru fostele mele conturi, pentru faptul că Sir.Matei a avut intenţia de a nu mai face parte din facţiune (motiv pentru care m-a picat la teste, acesta fiind pe forum şi căutând prin regulament orice mi-ar putea asigura eventualul picaj la aşa-zisul "test de intrare în facţiune") sau fiindcă nu mai doream să mai primesc alte sute de pachete de anunţuri după ce cred că am avut undeva la 7 sau 8 pachete date şi cu toţii ştiaţi că mă descurc excelent (ce naiba, doar este un    anunţ copiat şi postat de un anumit număr de ori) la care mereu mi-am făcut treaba şi nu am comentat deloc, doar pentru a vă face vouă un bine. De când Mikkel a dat unele cuvinte pe faţă şi de când oameni de renume ai facţiunii, precum Evil. sau baoke. au apărut la momentul potrivit şi au completat spusele acestuia, aţi sărit ca pe jar pentru a-l face să tacă şi pentru a ascunde toate adevărurile lui, cu speranţa că viitorii membrii nu vor mai afla nimic din ce s-a întâmplat şi că vei putea să te comporţi la fel cu cei noi (lucru pe care l-ai făcut şi cu mine, ţinându-mă la rank-up automat sau refuzând să-mi mai acorzi rank-up de la 3 în sus) fără să îşi pună cineva şi cel mai mic semn de întrebare şi fără să se întrebe cineva dacă aceşti trei băieţi au spus un crud adevăr sau doar au blafat cât au putut de mult în acest topic, fiindcă altundeva mai clar unde s-au putut exprima n-au mai avut unde, întrucât nu se acceptă purul adevăr. Ne-aţi băgat pe gât pachete de anunţuri, ne interziceţi să dăm interviuri propriu-zise, vă luaţi de noi la cea mai mică greşeală, sancţionaţi doar ce vă convine şi pe cine nu suportaţi, oferiţi tester doar cui este dispus să stea după voi până moare şi multe altele, toate le găsiţi aici şi doar aici, mă întreb însă de ce oare.


.Anne, ştim amândoi câtă ură ascunzi în spate, câtă lipsă de respect şi câtă ranchiună posezi, însă nu am de ce să mai spun orice altceva în plus aici, ştim amândoi că ţi-ai da şi restul anilor din viaţă doar pentru a putea îngropa pe cineva, la propriu şi figurat, însă ne bucurăm toţi cei care am avut regretabila întâmplare de a te cunoaşte faptul că nu ne poţi face asta prea curând.

Trecând peste drama cu fosta sublideriţă a acestei facţiuni (îţi mulţumim faptul că încă nu doreşti să te reîntorci pe acest joc şi că poate, doar poate, ţi-ai găsit un mod mai sănătos de a-ţi duce în continuare traiul), am să dezbat nişte întâmplări mai "sumbre" despre anumiţi membrii. Le voi spune pe scurt, nu am de ce să mă lungesc întrucât prea mulţi ştiţi deja crudul adevăr, cel pe care nici morţi nu l-aţi face public.


Tendoi, cred că de tine am cele mai puţine de spus, întrucât acţiunile tale meschine şi lipsite de caracter de pe server deja pot convinge şi ultimul civil ce munceşte la carieră sau a auzit de Paramedics şi Taxi de gândirea şi comportamentul tău, ambele dezolante, dacă mi se permite să fac această remarcă foarte controversată, însă adevărată. De ce îl vânezi pe Chevy (da puiule, Chevy), de a-l face să iasă din LVPD pe greşeli multiple? Nu îţi convine faptul că eşti pe dinafară cu regulile de condus, chiar dacă ai 22 de ani şi s-ar presupune că eşti obligat să le ştii? I-ai făcut o reclamaţie pe website (https://www.rpg.b-zone.ro/factions/report/92875), pe dovezile fetei pe care în momentul de faţă tot încerci să o îmbunezi (nu ştiu ce încerci să faci, însă ai încercat şi cu Emilia ceva, în perioada în care ţi-a dat în mod repetat sublider în cadrul facţiunii), anume adruti, crezând fals că respectivul va fi sancţionat fiindcă ţi-a dat amendă şi ţi-a confiscat permisul, tu parcând în mod ilegal în mijlocul    străzii şi stând acolo de o bucată bună de timp. Pe lângă asta, hai să mai facem public ceva, anume nişte conversaţii care nu prea te-ar favoriza pe tine ca lider al unei mafii, fost Helper şi fost Adminstrator pe serverul curent, mai ales la vârsta ta (https://imgur.com/a/9IUvmnD, de precizat faptul că identitatea fetei din poză este încă neconfirmată, însă se bănuieşte că are, sau avea, 14 ani, tu fiind mult mai în vârstă comparativ cu ea). M-ai înjurat pe Discord-ul facţiunii de morţi, de familie şi de multe alte cele, prin mesaje şi prin apel vocal (lucru pe care în continuare îl faci ori de câte ori îmi este numele pronunţat), ai plâns la Emilia mult şi bine când ţi-a scos subliderul şi era nervoasă pe tine, nervoasă cu motiv întrucât eşti un om lipsit de caracter şi de orice morală care dintotdeauna a ales să meargă doar pe calea uşoară şi mereu a preferat să taie sfoara de sub fund oricui poţi doar pentru a-ţi asigura pielea în orice situaţie. Ştiu, inadmisibil, dar asta este, mergem mai departe cu ce putem, fiindcă atât putem.


Cel mai bun exemplu al schimbării la faţă, mai ceva ca Iisus, este nimeni altul decât Sir.Matei, cunoscut pentru popor drept .AkU. Acesta i-a copiat tot stilul lui Mikkel, a intrat în facţiune necunoscând regulamentul, a recunoscut de multe ori că a dat testele în facţiunii în conversaţii cu prieteni şi nici în momentul de faţă nu cunoaşte suficient de bine regulamentul încât să îţi răspundă la o întrebare din prima (de cele mai multe ori spune un răspuns, apoi stă 2-3 minute, se gândeşte puţin şi după realizează că a răspuns greşit şi că jucătorul respectiv putea greşi dacă îi asculta sfatul şi nu verifica singur veridicitatea răspunsului dat de sublider în regulament). Ştiu, te-a durut grav că am spus asta despre tine, însă priveşte şi partea bună, nu am uitat niciodată faptul că m-ai ajutat când am susţinut primul meu interviu în facţiune cu tine, nu am uitat când mi-ai spus că am un pachet de anunţuri, când mi-ai reamintit să-mi fac raportul sau când vorbeam pe /c sau pe /f. Însă, toate aceste fapte bune pălesc în spatele lipsei de respect, ranchiunii şi dorinţei tale arzătoare de a fi tu omul de bază la orice, de la forum până la facţiune, joc şi comunitate (de-asta ai 30 de chat-uri şi te plângi deseori pe joc de faptul că nu vezi de multe ori ce se petrece, la 14 ani este foarte complicat să îţi iei atâtea angajamente în spate fără ca nimeni să te roage ceva). Ne-ai restricţionat de N ori chat-ul facţiunii fiindcă dădeam pe faţă lipsa ta de interes faţă de oricine nu îţi este de folos sau poate fi uşor manipulat, însă niciodată nu te-ai întrebat dacă şi tu eşti de vină, la fel cum nu au făcut nici Emilia, sau .Anne, sau Tendoi.


LorenaRx, posibil cea mai prost vorbită şi cea mai bârfită fată a acestei facţiuni. Emilia nu te-a suportat niciodată, mereu s-a luat de tine, ţi-a pus beţe în roate şi a vrut să rămâi la rank 3 fiindcă nu te-a suportat absolut deloc, însă norocul tău a fost că mai mult sau mai puţin ai fost deşteaptă, nu ai acceptat să fii luată peste picior în aşa hal şi ai făcut posibilă avansarea ta în rank de la 3 la 5, lucru pe care nici draga mea lideră nu l-ar fi anticipat din timp. De când te-am cunoscut şi până acum am avut o părere foarte proastă despre tine şi au fost momente când chiar te-am bârfit, nu pot să neg, la modul grav chiar, însă regret toate aceste fapte acum fiindcă am realizat căci tu chiar eşti judecată greşit şi chiar ai încercat să ajuţi pe oricine avea nevoie cu ce ai putut (mă dau pe mine exemplu, care deşi nu mă ştia mi-a oferit modele de concursuri, mi-a răspuns la câteva curiozităţi despre regulament şi a fost mereu sinceră cu mine, nu s-a ascuns de nimic. Îmi pare rău pentru ce am făcut,     poate într-o zi o să am cum să-mi cer scuze pe măsură, însă până atunci am scris aceste mici cuvinte pentru tine, cuvinte care îmi vor asigura doar miştourile şi mai agresive pe Discord-ul facţiunii, la fel cum au fost şi cu tine, şi cu Barter6/CortezZ/[J]ama1., când a primit ban şi a fost câteva săptămâni bătaia de joc a facţiunii cu meme-uri şi apropouri nesărate la adresa sa.

Jamal, grasule, nu ştiu dacă vei citi asta, însă îţi mulţumesc că mi-ai deschis ochii, că am vorbit cu tine anumite lucruri şi că le-ai ţinut secret şi îţi urez succes pe viitor în ce-ţi propui. Mă bucur că te-ai ridicat singur, fără o facţiune şi că ai reuşit să îţi formezi un grup de prieteni care îţi sunt alături şi când greşeşti unor persoane publice. Îmi pare rău că nu mi-am dat seama la timp că aveai dreptate şi îmi pare rău că te-am bârfit, însă măcar acum se mai află adevărul ascuns sub nişte "cortine închise şi lumini stinse" (da, am făcut şi eu o glumă, n-a fost cu inteţie rea).


Emilia, poate într-o bună zi te vei schimba, poate când mai creşti (chiar dacă nu sunt în măsură să vorbesc de vârstă întrucât şi eu am 17 ani, şi da, ştiu că am vorbit de .Anne şi Tendoi deşi sunt mai în vârstă decât mine, nu-mi pasă, la vârstele respective nu trebuie să te comporţi ca şi ce am spus mai sus), vei înţelege faptul că nu eşti perfectă, că nu totul trebuie să fie cum vrei tu şi că oamenii au concepţii şi păreri diferite. Mikkel a avut deosebită dreptate când a spus că le bagi beţe-n roate celor care fac un adevăr public sau celor care nu au în mod special cea mai bună părere despre tine sau despre comportamentul şi gândirea ta pe joc, dar şi când a spus că trebuie să dăm adevărul pe faţă şi că nu contează un rank sau un sublider într-o facţiune, mai ales aici, unde ar fi trebuit să fim o familie unită de reporteri, toţi cu acelaşi ţel: să prezentăm ştirile [da, alea pe care le tot interzici şi sari ca pe jar (scuzaţi repetiţia) când eşti întrebată despre ele], să luăm interviuri oneste şi lungi (nu de o oră, cum te zbaţi de multă vreme să fie aşa şi ai în plan să sancţionezi pe oricine întrece limita asta, chiar dacă cu toţii credem că este cea mai mare prostie), să susţinem emisiuni şi concursuri interactive şi interesante (nu Smash or Pass sau Am/N-am, cum vedeam pe YouTube în 2016-2017) şi să fim toţi pentru unul şi unul pentru toţi, fără cenzură, fără certuri şi conflicte mai multe decât numărul membrilor cu conturi principale şi fără perdele trase şi limbi tăiate. Nu te-am urât niciodată, nici măcar acum, când în continuare îmi scriu și editez balada pentru a fi cât mai corectă și concisă, pe măsura tuturor, nu pot spune că am vreun sentiment de dispreț față de tine, pe lângă SA:MP îmi pari chiar o fată de treabă și, cel mai probabil, complet diferită de caracterul pe care îl ai pe acest joc, însă cea mai mare problemă a ta este influența negativă a lui .Anne asupra ta. Nu ştii să-ţi vezi lungul nasului, ai complexe şi fetish-uri legate de acest joc şi te minţi singură când spui că nu îţi pasă de mediul ăsta, deşi se vede de la o poştă că aici trăieşti o mare parte din viaţă şi ai face orice să fii tu mereu considerată victima şi tu să ai ultimul cuvânt de spus, chiar dacă asta se întâmplă doar cu micul tău grup de reporteri pe care îi ai sub aripa ta (vă ştiţi voi, ăia de faceţi gură mare când se ia cineva de deciziile ei total greşite sau exagerate) şi nu cu oricine altcineva întrucât mereu îţi este închisă gura cu argumente, dar, asta e, aşa eşti tu şi nu te schimbi, unicul tău argument fiind să ne punem demisia dacă nu ne convine.


Lebus, Trebor şi tuser, cred că voi trei aţi fost, sunteţi şi veţi fi cei mai neinteresanţi şi neimportanţi membrii ai facţiunii. De când aţi intrat în această facţiune şi până acum nu aţi realizat nimic important, v-aţi pierdut timp preţios din viaţă pe un joc şi aţi stat după Emilia să îi daţi dreptate şi să comentaţi la orice, crezându-vă voi marii cocoşi ai serverului. Sunteţi tipul omului care trăieşte din a se da bine pe lângă altcineva, nu aveţi nimic important de zis înafară de jigniri sau insulte când vi se spune cât de plictisitori sunteţi şi credeţi că totul se învârte în jurul vostru. Nu v-am pus separat încât sunteţi la fel, doar că aveţi alt nume.

Alucard. De tine chiar nu am ce spune, ai fost suficient de imatur încât să uiţi faptul că atunci când erai la început şi nu erai mare lucru pe server am fost pe lângă tine, vorbeam, ne înţelegeam şi ne aveam bine, însă astea pălesc atunci când sentimentele liderului tău sunt rănite de cineva care zice tot ce gândeşte pe faţă şi nu are teamă de faptul că nu va avansa în rang. Îmi pare nespus de rău că trebuie să mă bârfeşti pentru a fi considerat un colider capabil, îmi pare rău că ţi-am luat apărarea când CortezZ se lua de tine şi îţi zicea că ai sublider doar fiindcă ai intrat în [low] şi te-ai dat bine pe lângă Emilia (fiindcă astea sunt cerinţele pentru a ajunge bine în facţiunea asta, respectul şi sinceritatea pălesc) fiindcă chiar avea mare dreptate. Îmi pare rău că m-am certat cu el şi te respectam, nu meritai, dar eu am fost prea băiat cu toţi cei menţionaţi pe această listă, sunteţi toţi o apă şi un pământ şi nu vă veţi schimba niciodată.


Pe data de 17/04/2021 am purtat o discuţie cu Emilia pe Discord întrucât aceasta mi-a dat mesaj şi din felul cum vorbea mai avea puţin şi mă strângea de cât că l-am întrebat pe .AkU pe chat-ul facţiunii de ce le interzice pe Discord-ul facţiunii tuturor testerilor să susţină testul de intrare cu GaBBlue. Am discutat aproape trei ore, nu am rezolvat nimic, decât mi-am exprimat eu nişte nemulţumiri iar ea în loc să îmi răspundă nu a făcut decât să spună indirect că am dreptate şi că să nu mă mai bag în treburile ei că nu o priveşte. Dragilor, de ce faceţi diferenţe între aplicanţi? Nu a fost GaBBlue un exemplu de jucător, are motivele lui pentru care este aşa displăcut pe server, însă de ce trebuie să le fie interzis celorlalţi testeri (care au funcţia strict pentru a da teste de intrare în facţiune) să susţină testul cu acesta, de ce a trebuit să îi faceţi voi un test special, pe care să fiţi siguri că nu îl va trece, cu întrebări pe care nici măcar managerii nu le pot răspunde în maxim un minut fără regulamentul facţiunii în faţă? De ce vă doare când vi se spune tristul adevăr? De ce vă revoltaţi pe mine că vă întreb asta? De ce după ce l-am întrebat pe .AkU acest aspect, Lebus a început să mă insulte pe chat-ul facţiunii şi să-mi spună că nu meritam acel loc aici? Vă doare când ştiţi că GaBBlue ştie mai multe despre Emilia şi despre voi şi nu se teme să spună adevărul despre comportamentele voastre? De ce îl jigniţi pe la spate, în loc să aveţi curajul să vorbiţi cu el? De ce mă jigniţi pe mine pe la spate? De ce bârfiţi pe oricine nu vă este vouă simpatic sau nu vă oferă nimic important la schimb pentru atenţia pe care v-o prefaceţi că i-o oferiţi? Sunt atâtea întrebări, şi toate fără răspuns şi în momentul de faţă. Dar, evident, de ce aţi vrea voi să recunoaşteţi adevărul şi să fiţi corecţi când puteţi să vă bateţi joc de aşa frumuseţe de facţiune şi să vă formaţi propriul grup, unde doar voi existaţi şi doar voi sunteţi singurii jucători de pe sever care merită ‘respect’?


Ştiu, chiar nu vă face plăcere să fie facţiunea ca în vremea lui N.Catalin, Maty. sau Danony, însă niciun jucător din rândul celor vechi nu a uitat de ei şi mulţi se uită cu dispreţ la ce a ajuns facţiunea aceasta în zilele noastre (crede-mă, cu mulţi am purtat discuţii lungi în care dezbăteam facţiunea şi problemele ei şi mulţi dintre ei abia dacă aveau ceva bun de spus în toată discuţia, unde apăream eu să îi contrazic şi să spun că eşti un lider bun, că nu mi-ai greşit cu nimic şi că nu am ce reproşa rău la adresa ta, argumente pe care le-am avut mereu şi pe care mai mult sau mai puţin le regret).


Jucătorii vechi nu mai vor să mai fie implicaţi în această facţiune, cei noi îşi fac raportul şi ies sau aşteaptă să primească rank 5 şi îşi pun demisia, sau fac tot posibilul să te mulţumească sufleteşte şi spiritual şi îţi vor fi alături până vei avea nevoie de un nou sublider/-ă şi îi vei pune pe dânşii/dânsele. Însă, dragilor, de la rank 5 până la rank 6 este cale mai lungă decât aţi crede voi, vă spune un jucător care a intrat în facţiune prima dată cu cele mai frumoase gânduri în plan, şi care îşi exprimă acum opiniile cu regret.


Nu vedem doar ce vrem noi să vedem, Emilia, funcţia ta de lider şi funcţia de Administrator sunt într-adevăr complicate, însă defectul nostru (pentru tine cel puţin) este că noi vedem şi în spatele a ce vrei TU să vedem, defectul nostru este că nu ne este ruşine să spunem un adevăr, chiar dacă doare şi îţi garantez eu că niciodată în viaţă adevărul nu va fi doar cu consecinţe negative asupra ta sau a celor din jurul tău, adevărul este şi binevoitor dar şi cu recompense pe măsură, lucru pe care nu-l prea accepţi, mai ales când i-ai spus lui Mikkel că mai bine vorbeşti cu persoana pe care nu o suporţi în privat (să ascunzi tot adevărul şi să vezi cum poţi să o manipulezi să îţi fie de folos, cel mai probabil), în loc să fii un om sincer până la moarte şi să dai tot adevărul pe faţă, pentru a arăta lumii ce se ascunde (ideea ta fiind foarte bine respectată şi pusă în aplicare de Guvernul şi Parlamentul ţării noastre, însă ăsta este un alt subiect).


Facţiunea aceasta este una minunată, singura facţiune despre care am avut la început doar cuvinte de laudă şi singura facţiune unde în continuare aş rămâne cu stimă, dar să ştiu că mi-am realizat ce mi-am propus şi că nu mai există falsitatea, minciuna şi adevărul ascuns sub preş care există acum.

Evident, aceste afirmaţii nu sunt şi nici nu vor fi doar ale mele, sunt alţi câţiva membrii care îmi iau partea, însă mulţi dintre ei nu vor să spună toate lucrurile pe faţă şi vor să se bucure de acest joc, unde în mod normal intrii să te recreezi şi să uiţi de problemele tale din realitate, nu unde vii şi dai de alt exemplu negativ al poporului. Poate caracterele jucătorilor din spatele conturilor nu se reflectă şi în realitate, poate că persoanele menţionate mai sus sunt exact opusul a ce ştiu eu, dar şi alţii, pe joc, însă în momentul de faţă sunt ferm convins că dacă unii şi alţii vă comportaţi aşa pe un amărât de joc care "poate mâine se închide şi toate amintirile noastre aici vor fi trecute într-o carte cu titlul "TRECUT" (aşa cum a menţionat baoke.), atunci cu siguranţă că nu veţi fi deloc diferiţi nici în realitate, unde viaţa nu este măsurată de un număr de zile până avansezi la un om care are alte avantaje şi responsabilităţi la locul său de muncă şi unde trebuie să munceşti pentru a obţine ceea   ce vrei.


Sunt conştient de faptul că nu am fost cea mai frumoasă voce a poporului, sunt conştient de faptul că de multe ori am fost oaia neagră şi că mi-am căutat scandal de varii ori, însă nimeni nu s-a întrebat de ce oare doar eu am ceva de spus negativ şi restul pozitiv, sau de ce doar eu zic un lucru şi restul tac sau neagă? Este foarte uşor să fii majoritar în viaţă, să nu îţi pese de părerea altora care nu gândesc cum gândeşti tu, însă este mult mai sănătos să asculţi părerile celorlalţi şi să fii un om de seamă, un adevărat lider, fiindcă un adevărat lider ascultă mereu părerile tuturor şi încearcă să găsească cele mai bune soluţii în orice situaţie, nu să se oftice, să se enerveze şi să facă experienţa celor cărora doar vor să spună adevărul într-un calvar în loc de o experienţă de neuitat alături de voi.


În concluzie, aştept ca într-o bună zi să renunţi la clanul lui .Anne, Emilia şi să aplici în Team of Veterans, unde mi-ai spus că îţi doreai de mult, dar unde este şi Mikkel şi nu eşti sigură că te va dori alături de el, dar, cine ştie, poate el s-a schimbat, a uitat faptele tale şi este gata să te accepte cu braţele deschise, nu cu aroganţă şi dispreţ, cum îl vezi tu pe el în ochi.


Eu nu am avut prieteniile pe care Mikkel, Evil., baoke. şi toţi cei care au fost şi ştiu cum este acum facţiunea le-au avut sau încă le au, eu doar mi-am exprimat propria-mi opinie raportat la ideile, argumentele şi opiniile pe care aceştia le-au făcut publice în trecut, oferindu-mi propria opinie şi propriul cuvânt de spus. Cu toate că nu este cel mai bun lucru pe care l-am putut face, este cel mai corect. nu sunt interesat de sancţiuni, de a fi sluga cuiva sau de a fi de acord cu cineva tot timpul, asta dacă nu vreau să îmi fie pătată cariera de membru al unei facţiuni deoarece este doar un joc antic, care se va închide în curând şi pe care niciodată nu a meritat şi nu va merita să fiu inferiorul sau valetul nimănui. sunt propria-mi persoană, cu bune sau rele, iar cui nu-i convine de mine să facă ce ştie cel mai bine, fiindcă nu aştept mila sau aprobarea părerilor mele din partea nimănui.


Ştiu în ce m-am băgat, ştiu că nu este cel mai bun lucru pe care l-am putut face, ştiu faptul că multora nu le va conveni ceea ce am spus adineauri, însă toată viaţa mi-a plăcut să fiu un om sincer şi onest, chiar dacă am plătit, plătesc şi voi plăti scump pentru asta, prefer să spun adevărul până la capăt fiindcă aşa este cel mai bine. Fiţi sinceri, fiţi oameni, fiindcă adevărul în viaţă chiar dacă răneşte vă pot garanta oricând că face mai bine decât 3 minciuni sau 4 ascunzişiuri. Schimbaţi-vă, nu vă lăsaţi folosiţi sau manipulaţi de nimeni şi fiţi mereu cea mai bună variantă a voastră, fiindcă nimic nu face un om rău să se oftice mai tare decât dovada clară că puteţi mai mult decât el.



Pace și iubire, cum ar spune LorenaRx.
Live your life, cum ar spune Mikkel.

Pupiki cu sklipiki, cum ar spune .Anne.

Fii propriul tău stăpân înainte să te stăpânească alţii, cum aş spune eu.


End.

?

ba, imi esti prieten, dar sincer n ai fost creier la faza asta, e un joc frt.

nu cred ca o sa intereseze pe nimeni cand intra pe acest forum sa citeasca acest roman sa vada adevarata fata a lui x sau cum va spalati voi rufele in public, astea ar trebui tinute in privat. 

de asemenea, ai postat anumite conversatii cu Tendoi din ce am aruncat un ochi pe acolo, nu se face frt, de aia e o conversatie privata, ca sa ramana PRIVATA, daca voia sa se afle acele chestii cred ca le scria pe un grup sau ceva gen.

in plus, ROG PE TOATA LUMEA CARE CITESTE ASTA SA LASATI PROSTIILE SI SA AVETI SI VOI UN PIC DE CREIER CA E DOAR UN JOC, AR TREBUI SA NE DISTRAM NU SA NE CERTAM.

Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Veycer said:

ba, imi esti prieten, dar sincer n ai fost creier la faza asta, e un joc frt.

nu cred ca o sa intereseze pe nimeni cand intra pe acest forum sa citeasca acest roman sa vada adevarata fata a lui x sau cum va spalati voi rufele in public, astea ar trebui tinute in privat. 

de asemenea, ai postat anumite conversatii cu Tendoi din ce am aruncat un ochi pe acolo, nu se face frt, de aia e o conversatie privata, ca sa ramana PRIVATA, daca voia sa se afle acele chestii cred ca le scria pe un grup sau ceva gen.

in plus, ROG PE TOATA LUMEA CARE CITESTE ASTA SA LASATI PROSTIILE SI SA AVETI SI VOI UN PIC DE CREIER CA E DOAR UN JOC, AR TREBUI SA NE DISTRAM NU SA NE CERTAM.

Are dreptul sa-si spuna frustrarile si ofurile.

Jesus Christ GIF

Edited by Ailime
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Ailime said:

Are dreptul sa-si spuna frustrarile si ofurile.

Jesus Christ GIF

stiu, dar zic ca deja aceste conflicte o dau in penibil la modul grav

de ce te ai certa cu un om pe care cel mai probabil nu o sa l intalnesti in viata ta in realitate?..

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Veycer said:

stiu, dar zic ca deja aceste conflicte o dau in penibil la modul grav

de ce te ai certa cu un om pe care cel mai probabil nu o sa l intalnesti in viata ta in realitate?..

Nu stiu, iubire, chiar nu stiu raspunsul la aceasta intrebare. Fie ca pacea sa va umple inima rautacioasa. ❤️ 

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Ailime said:

Nu stiu, iubire, chiar nu stiu raspunsul la aceasta intrebare. Fie ca pacea sa va umple inima rautacioasa. ❤️ 

cum zice ea pr mei scumpi si dragi intre care Adelin Petrisor o sa paraseasca acest topic

Link to comment
Share on other sites

câte suferințe din partea unora am putut să citesc, am râs, sincer.
și legat de conversația aia, nu e privată când faci screenshot și o împărtășești altora, mesajele alea nu sunt private și exprimă cu cine stai de vorbă, dacă ăsta este nivelul unora și atât se poate, atât se poate.

eu vă las, comentați în continuare că atât puteți, știți și voi cine sunteți și fără să scriu eu un mic roman în care vă descriu câteva adevăruri pe care n-ați fi vrut membrii să le citească și nici dacă acoperiți cu mesaje nu rezolvați nimic ;).

Link to comment
Share on other sites

@rewiNdDeci fi atent ce cred eu despre toata aceasta situatie. Tu ai incercat sa pari un fel de Mikkel 2, dar adevarul e ca Mikkel a avut argumente destul de bune, unele le-ai avut, destul de bune si tu, dar tu ai ajuns sa pui niste barfe in acel "roman" doar ca sa il faci de cacat pe tendoi, pana acolo am citit si mai printre randuri, cand am vazut pozele alea am zis ca deja devine penibil, adevarul e ca crezi ca daca spui tot ce ai in minte si iti spui opinia tu crezi tot timpul ca e adevarata. Dar adevarul e ca tie iti place foarte mult barfa si certurile, te stiu din noiembrie si consider ca te-am cunoscut destul de bine. Si chestia cu tendoi din roman poate demonstra la ce ma refer eu aici. Atat o sa zic, ca na daca noi venim cu unele argumente tu zici ca "plangem". Bafta! A da, si chestia ca incerci sa fii un MIkkel 2 se poate vedea si la finalul romanului tau si a lui Mikkel cu chestiile alea ce le-ai zis a fost exact ce a zis si Mikkel. Atat o sa zic, nu mai continui cearta asta:)

Edited by Lebus
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.