Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

LV School Instructors - Discuţii | Discussions


 Share

Recommended Posts

Ce bine ca n-a trebuit sa facem rapoartele, succes in noua saptamana la cat mai multe licente si totodata succes si maine la scoala.

 

Nopate buna si ne auzim maine :D

Link to comment
Share on other sites

Va urez mult succes mai departe! Vreau sa va multumesc ca ati fost a doua familie pentru mine, pentru sustinere si pentru momentele frumoase petrecute impreuna! Dragos, tu sa ramai lider 1000 ani, iti multumesc si te iubesc. Pana una alta, raman legenda vie. :topic_closed:

Link to comment
Share on other sites

Va multumesc, o sa revin si eu la un moment dat, sper sa va gasesc tot aici. Pana atunci va urez mult succes si voua, Liqquid si Mento ramaneti nabii mei preferati <3.

Link to comment
Share on other sites

Daciana,nu prea am vorbit noi foarte mult la inceput,dar dupa am inceput usor-usor.Ce sa iti zic?Ai respectele mele si vad ca vrajitoarele alea nu si au facut treaba(sti tu ce zic)..Tinem legatura.Nu are rost sa zic ca esti baiat fin si de treaba ca toti stim asta.Pwp.

Link to comment
Share on other sites

Salutare!

Nu am sa o lungesc cu prezentarea, daca doriti sa aflati despre mine puteti foarte simplu sa imi cititi descrierea din aplicatie pe RPG. Cel mai probabil multi dintre voi cand am primit functia de sublider v-ati pus intrebari gen: "Ce-i cu asta?" ceea ce este in regula deoarece aveti tot dreptul sa nu stiti cine sunt cum am si eu dreptul sa nu stiu cine sunteti voi. Am fost lider o perioada destul de lunga al acestei factiuni iar Dragosheloo s-a gandit ca ar fi ok sa revin in conducere DAR asta nu inseamna ca sunt mai presus decat oricine altcineva. Pe mine functia nu ma schimba, ma voi comporta la fel cu un membru rank 1 cum ma voi comporta cu unul rank 4+ si nu vreau ca voi sa va schimbati comportamentul fata de mine doar pentru ca am aceasta functie, nu sunt genul sa port pica pe X ca nu ma place sau ca are un anumit tip de comportament deoarece fiecare din noi avem o anume personalitate.

 

Va inteleg atunci cand glumiti sau ceva dar trebuie sa intelegeti un lucru, am totusi o functie aici in factiune ceea ce inseamna ca atunci cand suntem tovarasi suntem tovarasi dar atunci cand incalcati regulamentul si trebuie sa va sanctionez iar atunci nu mai suntem tovarasi, nu vor exista exceptii, in momentul ala va sunt sublider iar aici trebuie sa ma intelegeti voi pe mine. De asemenea nu vor exista exceptii cand voi propune pe cineva pentru rank up.. Cam atat am vrut sa va spun momentan, sper sa ne intelegem bine. O seara faina!

Edited by PyrOceL
Link to comment
Share on other sites

Sănătate numai bine pyrocel, bine ai (re)venit printre noi, nu am o părere negativă, nici pozitivă despre tine, dar, în timp o să îmi fac o opinie, sper eu, pozitivă. Mult succes şi să aducem facţiunea undeva sus.


Îmi place prezentarea, în ultimul timp, în nici o facţiune cineva dacă lua rank6 direct, nu se mai prezenta şi era direct indulgent, tu văd că eşti altfel, nu


am avut o cazia să te cunosc dar sper să o fac pe parcurs.


Link to comment
Share on other sites

@@PyrOceL,Salutare, bine ai (re)venit la noi, te stiu de foarte mult timp, nu stiu daca ma stii si tu, ai fost lider inaintea lui Roshu (capsunica), baiat fain, mare om, mare caracter! O sa ne intelegem de minune tinand cont ca am intrat amundoi in acceasi zi in factiune :)) Succes in ceea ce iti propui.

Te pupa fratele mutulica (Capitanu' Burcea)

Edited by Mutex VIP
Link to comment
Share on other sites

@Dacii ToV bafta! N-am apucat sa te cunosc, dar respect munca ta depusa pentru aceasta factiune :)

 

@PyrOceL welcome, sper sa ne intelegem bine.

 

O sa intru si eu imediat prin game sa vad ce mai e :))

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.