Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions


 Share

Recommended Posts

Nu mai fiti PM-hunteri (aviz membrilor de rank 1), va repet a 100-a oara, nici voua nu o sa va convina cand veti gresi si veti fi sanctionati, terminati cu PM-urile pe la lideri ca nu sunteti mai interesanti si nici nu cred ca o sa va simtiti mai bine daca jucatorul X fi sanctionat, pana la urma cei din LS si cei din SF nu sunt rivalii, sunt colegii nostri.

Link to comment
Share on other sites

Vă anunţ cu o oarecare dezamăgire, că nu o să vă mai fiu lider. Îmi pare rău, dar Kelton a luat o decizie şi nu am cum să o mai întorc.


În continuare cred că nu este corect să te scoată dintr un asemenea motiv, dar pe B zone totul este posibil. Sper să iasă lider


un membru de la noi din facţiune, plănuiam să îmi pun demisia şi să adaug pe vot pe Ev0lutY0n, Bagwell şi Harborym,


cei mai vechi şi de încredere membrii, dar acum totul s a dus. Sper că aţi rămas cu ceva pe vremea mea de lider,


să vă vedeţi de treabă şi să respectaţi. Vă salut cu stimă şi respect :-<



nqPSjUY.png



2sZczZ0.png



Cu alte cuvinte, zarurile au fost date.



Edited by Mentosan
Link to comment
Share on other sites

#RememberMentosan <3 Esti o legenda pentru mine si toti ceilalti! Multumesc pentru rank up si tot ceea ce ai facut pentru factiune! Felicitari si succes in continuare!

Cu MARE RESPECT : GaBBlue

Edited by GaBBlue
Link to comment
Share on other sites

Mult respect, ai fost un lider capabil pentru aceasta factiune, si sunt sigur ca ai mai putea fi.. chiar imi pare rau ca ti-au luat liderul, nu au avut incredere in tine, e chiar naspa.. sper sa te reintorci te asteptam cu bratele deschise in factiunea ta, oricand esti bine venit in factiunea ta.. ce sa mai zic.. mult respect mersi pentru tot sprijinul, si pentru ca nu m-ai lasat sa ies din factiune si as fi dorit ca cariera ta sa se termine printr-o demisie, nu asa.. Salut si mult respect @Mentosan.

Link to comment
Share on other sites

Pe o perioada de o saptamana m-am simtit foarte bine in aceasta factiune. #Mentosan, te stiu de acum 4-5 sau chiar 6 luni, cand am mai fost in #LasVenturasSchoolInstructors, si ai fost un om cumsecade, #Respectat. Imi pare rau pentru motivul dat de Kelton, de ati lua functia de lider pentru niste probleme financiare, dar csf... Iti multumesc pentru sansa pe care mi-ai dat-o in aceasta factiune si sper sa te poti intoarce din nou in acest grup minunat. Multumesc!! #RememberMentosan.

Link to comment
Share on other sites

Salutari. Pentru cei care nu au putut ajunge la sedinta, am sa ma prezint si aici. E posibil sa ma cunoasteti. Am fost lider al acestei factiuni, pana acum un an. Am revenit pentru a oferi o mana de ajutor pentru a duce aceasta factiune spre mai bine. Vreau sa ma considerati colegul vostru, ci nu subliderul. Nu vreau sa ma pupati in fund. Sunt deschis oricand pentru a va oferi sfaturi sau pentru a va raspunde la intrebari.

Edited by Domnul Proto
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.