Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut si welcome celor noi.

Ne vedem in game.

Nb copii

Dormiti ba

"Anunt": Un caine turbat a scapat de la jail,politia este pe urmere lui ii stiu doar numele,DariusTm,sper sa il prindem.

=))) nu au cum sa ma prinda =))

Neatza

Se pare ca mai avem un anunt: Caine turbat de la zoo de aseara cand a scapat a fost vazut in Los Santos,va rugam stati in case.

Go game ne imultim ca soareci

Tu cu anunturiile tale :)) incerca si alceva.

Welcome celor noi ! Sa faceti o treaba buna ! Mai ales, vecinul meu` wanna.fly care a avut cele mai mare functii aici :) .

@ :)))))) .

Edited by icseMz0r

Bun, in primul rand, bun venit celor noi, cu siguranta vom face o treaba buna impreuna.

In al doilea rand, maine la 20:00 va avea loc prima sedinta, ar fi bine sa veniti in numar cat mai mare, iar daca nu puteti, faceti cerere de invoire.

Ma duc sa ma uit cu Blue la Shutter Island.

Bafta!

Bun, in primul rand, bun venit celor noi, cu siguranta vom face o treaba buna impreuna.

In al doilea rand, maine la 20:00 va avea loc prima sedinta, ar fi bine sa veniti in numar cat mai mare, iar daca nu puteti, faceti cerere de invoire.

Ma duc sa ma uit cu Blue la ARGO.

Bafta!

Gata şi update la topic-ul de membrii, mai stau să mai fac nişte chestii pe forum şi mă bag la film cu Daniel, noapte bună, pregătiţi-vă pentru mâine, sau mai bine zis bucuraţi-vă de ultima zi liberă, după intrăm în pâine cum s-ar zice.

Gata şi update la topic-ul de membrii, mai stau să mai fac nişte chestii pe forum şi mă bag la film cu Daniel, noapte bună, pregătiţi-vă pentru mâine, sau mai bine zis bucuraţi-vă de ultima zi liberă, după intrăm în pâine cum s-ar zice.

Te uiti cu Daniel la SHUTTER ISLAND.