Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bună seara, am ajuns şi eu de afară. Ne auzim în game peste câteva minute, peste o oră sau două plec din nou. :)) Să nu uitaţi de war, joi la ora 21:00, am anunţat la activităţi şi încă un lucru, felicitări [bTD]Laur25 pentru câştigarea campionatului de 8pool.

Bună seara, am ajuns şi eu de afară. Ne auzim în game peste câteva minute, peste o oră sau două plec din nou. :)) Să nu uitaţi de war, joi la ora 21:00, am anunţat la activităţi şi încă un lucru, felicitări [bTD]Laur25 pentru câştigarea campionatului de 8pool.

Multumesc frumos. :*

Buna seara, TTC. Astazi nu am putut intra in joc deoarece am fost la padure, dupa cum bine stiti, este 1 mai... Nu stiu daca mai intru azi, deja sunt foarte "obosit" dupa cata bere am baut. :))

Felicitari, Laur, pentru castigarea campionatului.

Aveti grija cu statul afk in cabina de la HQ, blocati colegii care doresc sa iasa din cabina si nu isi pot exercita activitatea... De ce credeti ca am inventat acea regula, asa, de amorul artei, de dragul de a da FW? Nu...

Auziti, am si eu o intrebare.

Ce trebuie sa fac sa imi apare signaturile celorlalti playeri pe forum?Ca nu imi apar pe contul meu pe forum.Am intrat pe contul lui varamio si pe el apar dar pe al meu nu apar.Stiti cumva ce trebuie sa fac sa imi apara?

Salutare, acum am ajuns şi eu acasă. Cel mai tare 1 Mai for ever. Am băut vreo 2 peturi de bere, am mâncat vreo 20 de mici, foarte tare astăzi. Ne auzim mâine !

Ai mancat.Ai baut.Te bagi la somn acum,a? :))

Cu cat isi ia bataie Barcelona?

Ai mancat.Ai baut.Te bagi la somn acum,a? :))

Cu cat isi ia bataie Barcelona?

Bate 2-1 Barcelona. Ce să fac frate? Sunt puţin cam beat, mă rog. Mă duc la somn că-s cam tare în gură şi nu vreau să fac probleme. :))

Bate 2-1 Barcelona. Ce să fac frate? Sunt puţin cam beat, mă rog. Mă duc la somn că-s cam tare în gură şi nu vreau să fac probleme. :))

Mi-e si frica, dute mai bine ca mor de frica :D