Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions


Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna seara TTC, vreau sa le urez si eu un "bun venit" celor noi si sunt convins ca o sa facem treaba buna impreuna, cum a spus si sRn aveti grija de unde tractati daca nu sunteti siguri, mai bine intrebati un coleg si va lamureste. O seara frumoasa in continuare si spor la tractat !!

Link to comment
Share on other sites

Salut baietii Vreau sa le urez tuturor celor care au reusit sa intre in TTC un calduros " Welcome " !

Noi ne auzim maine ma bag si eu la somn ca maine am o zi destul de grea si trebuie sa stau la scoala pana la 15:00 ... Bafta !

Link to comment
Share on other sites

Neata. Regulile astea doua se contrazic:

 

1.8 - Orice maşină ce face parte din facţiunile: LSPD, LVPD, SFPD, NG, FBI, Paramedics, poate fi tractată oriunde e găsită dacă nu e nimeni pe lângă ea, chiar dacă nu încurcă circulaţia (singura excepţie fiind locurile lor de spawn şi noul jail).

1.9 - Următoarele maşini: Bus, Firetruck, Ambulance, Police Car, Garbage Car, Truck, Taxi, Tow Truck din LV, Tow Truck HQ (când niciun rank 5+ nu este disponibil pentru a da /fvrespawn), dacă una dintre aceste maşini NU este avariată, nu o mai tractaţi, doar o parcaţi înapoi sau o lăsaţi pe marginea unui drum, unde nu încurcă circulaţia, iar dacă una dintre maşinile enumerate anterior ESTE avariată faceţi poza cu /dl înainte să intraţi în /tow. Faceţi poza cu /dl chiar dacă dauna este vizibilă. Dacă o maşină are pe /dl health 1000.0, dar are o daună vizibilă, aveţi voie să tractaţi maşina, iar poza o faceţi cu /dl şi astfel încât să se vadă unde este avariată maşina.

 

Link to comment
Share on other sites

Eu v-am lasat, ma bag sa invat putin la fizica ca mi-e ca raman. Spor la treaba!

 

Care este mai ok, Windows 8 sau 8.1 ?

Dupa parerea mea nu e mare diferenta intre cele doua versiuni. Recunosc ca nici nu am incercat 8.1.

Link to comment
Share on other sites

Eu am incercat si win 8 si win 8.1 . De win 8 am fost cam dezamagit. In schimb de 8.1 de aproximativ 2 luni nu am avut nici cea mai mica problema.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.