Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions


Alexander
 Share

Recommended Posts

@, treaba asta trebuia sa ne-o spui noua, mie sau lui Adrian si puteam lua masuri. Nu era nevoie sa o faci publica.

 

Daca asa vreti, asa facem. In ultimul timp am demis cativa pentru tractat ilegal, de acum voi fi foarte sever in aceasta privinta.

Link to comment
Share on other sites

Hey, buna seara.

As vrea sa fac in aceasta seara la ora 21:00 un eveniment pentru tot serverul.

OFF-Road race cu masina (toate 4 roti sparte).

Traseul e mai jos:

untitled.png

Punctele albastre inseamna ca in acel punct vor fii 2 tow truck-uri pentru a nu se trisa.

Cine doreste sa ma ajute, va rog sa ma anuntati in game, ajutor financiar sau sa asiste la baricade.

Va doresc o seara frumoasa.

 

 

 

il facem maine dupa eventul lui Charls.

Asta scriu de pe mobil.

Plecat la sanius.

Bafta.

Edited by b A k
Link to comment
Share on other sites

@, il faci in conditia in care nu vine nimeni. Nu ii oblig pe membri sa vina la acest eveniment, ii anunti prea tarziu si nici nu esti stapan pe situatie. Daca vrei discutam, punem totul cap la cap si iese ceva. Nu e bine cum procedezi.

 

Sa nu uitati maine de activitatea cu Charls.

Link to comment
Share on other sites

@, nu mai posta chestii de genul, data viitoare vei fi sanctionat. Vi s-a zis, dar vad ca a intrat pe o ureche si a iesit pe cealalta. Discutati doar daca aveti ceva de spus, fara "BUNA DIMINEATA; AM PLECAT; SALUT; NOAPTE BUNA;".

Link to comment
Share on other sites

Buna seara ,m-am intors si eu de la munte. A fost super ,chiar aveam nevoie de o astfel de pauza de la "monotonia" zilnica. Vreau sa le urez si eu bun venit celor noi ,cu o mica intarziere si sa fie foarte atenti la regulament! Desfac bagajul si intru imediat in joc. Bafta!

Link to comment
Share on other sites

Salutare, am o problema cu serveru. Stiti cum din ce cauza imi arata asa F_r_titlu.jpg eram in joc si am primit server rr..dupaia am incercat sa bag din nou ip-ul la server si imi apare asa, am dat rr si la pc, am reinstalat si samp si degeaba... Ma puteti ajuta? Dupa cum vedeti RPG2 imi merge..

 

 

Problema a fost rezolvata.. :))

Edited by A n d r e y
Link to comment
Share on other sites

Bună ziua!

 

Nu uitaţi de activitatea din acestă seară. Cine nu poate veni să facă o cerere de învoire, altfel va primi FW. Să vă postaţi rapoartele până mâine la ora 15:00.

 

Adrian a postat şi şedinţa, conformaţi-vă.

Link to comment
Share on other sites

Salut.

 

Cu o ora inainte de sedinta vreau sa fiti cat mai multi ON pentru ca se va organiza o super activitate cu toate factiunile, intr-un interior special si cu arme speciale. Activitatea nu este obligatorie pentru ca este anuntata aici si prea tarziu.

 

Nu uitati sa postati rapoartele pana astazi la ora 15.00.

 

 

Topicul va fi inchis sa cititi cu totii.

Link to comment
Share on other sites

Am editat si topicul raport de activitate. Greseli nu au fost in aceasta saptamana. Sper ca asa sa fie de azi inainte, fara greseli!

 

Nu uitati de sedinta din aceasta seara de la ora 21:00. Topicul va fi deschis acum, aveti grija cum postati si ce postati.

Link to comment
Share on other sites

Bună seara. În primul rând, cu ocazia începerii unei noi săptămâni, vă urez să începeţi cu dreptul şi să continuaţi tot aşa.

 

Eu unul voi fi prezent la şedinţă şi sper să fie la fel de frumoasă precum a fost şi war-ul cu School Instructors. Îmi place când se fac astfel de activităţi şi astfel le daţi şi peste nas contestatarilor, făcându-i să înghită în sec la fiecare reuşită. Mă bucur că odată cu înlăturarea uscăturilor facţiunea începe să prospere din ce în ce mai mult. Felicit toată facţiunea pentru asta, dar în special pe cei care ne conduc, deoarece unii fără ceilalţi nu putem să formăm un grup unit, invulnerabil la tot felul de încercări de a ne denigra.

Link to comment
Share on other sites

Buna Ziua !
Am să vă arat ceva, asta face tot raportul :)).

M-am chinuit și tot nu am reușit să o tractez, cum îi atingi roțiile cum îți scade /DL foarte repede.

Dune.png
Link to comment
Share on other sites

Bun venit celor noi. Aveţi grijă ce faceţi de-alungul şederii voastre aici. Cât mai puţine greşeli, cât mai multe întrebări (în caz că aveţi nelămuriri). Nu uitaţi de şedinţa din această seara la ora 20.00. Cine nu poate să vină să facă cerere de învoire, în caz contrar va primi FW.

Link to comment
Share on other sites

Bună dimineaţa. Cei care au lipsit la şedinţă motivat şi au făcut raportul sunt rugati să ne contacteze în joc pe mine sau pe Adrian pentru salarii. Aveţi la dispoziţie două zile.

 

În zilele ce urmează va urma o şedinţă cu cei de rank 4 şi 5.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.