Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions


Alexander
 Share

Recommended Posts

@, ai dreptate. Oricum, răspunsul de la cererea mea de unban a fost fantastic.

 

YmNlwnP.png

 

Se pare că jucătorii care şi-au dat interesul pe această comunitate nu mai au nicio şansă.

 

Cum spui şi tu, acum am mai mult timp de altele mai importante. Păstrăm legătura.

 

@, încearcă să termini cu campania. Valabil şi pentru restul, le faceţi doar rău.

Link to comment
Share on other sites

@@South Aure, Ok, imi cer scuze. Dar Kelton sa fim sinceri, nu are habar ce vorbeste, ce a gresit Zeek atunci cand a luat ban? Ca l-a bagat Strandy in rahat pana in gat? Ca a fost tradat? e nesimtire curata asta. Si eu pot sa-ti falsific facebookul si sa ma dau drept Aure, aia nu e dovada clara, sa fim sinceri, e foarte usor de falsificat

Link to comment
Share on other sites

@, uite toată cererea mea de unban.

 

EO7mmpJ.png

 

Mai jos am prezentat şi o poză dintr-un PM în care acum câteva luni mi se oferea 600 de lei pe GSLV. Când am primit acel PM, l-am adăugat pe Rey şi pe Kelton pentru a-l sancţiona pe cel ce dorea astfel de afaceri. Am primit vreo mulţumire? Da, acest ban de acum.

 

6yz73Oj.png

 

Răspunsul lui Kelton.

 

QxtiqjN.png

 

Dovezile pentru care am luat ban.

 

 

Vreau să specific faptul că tot ce apare în video nu conţine vreo replică de a mea în care să specific serverul pe care joc, numele contului meu, ce îi dau în schimb pentru acele paysafe-uri etc etc. Voi ce ziceţi?

Link to comment
Share on other sites

@@South Aure, Le era foame si la admini si nu stiau cum sa faca rost de bani.. Sta-v-ar in gat tot ce cumparati de banii lui Aure.

Si copilu ala nici nu stie sa vorbeasca :)) Luati-as mortii Randy., mergi si ia o gura de aer traiti-ar ma-ta. Majoritatea sunt copii handicapati de 11 ani pe serveru asta fara viata.

Scuze fata de membrii din TTC pentru acest post, nu m-am putut abtine.

Edited by South C a r L
Link to comment
Share on other sites

@South Aure, Il stiu si eu pe Rendy ala, dar nu ma asteptam sa fie atat de ...., na. Eu te stiu Aurele si pot garanta ca nu ai face asa ceva, dar admini nu te stiu si din cate se vede, pana si pe noi playeri vechi ne trateaza cu indiferenta. Din moment ce nu donezi sau nu-ti faci poze cu nasu, n-ai sanse sa stai prin preajma.

A si.. citez ce zicea un om intelept: ''Te pui cu un membru uS, te pui cu serverul'' , if u know what i mean :)

Edited by uV SilviuM
Link to comment
Share on other sites

@South Aure Acuma ca am vazut si eu video-ul pot sa imi dau mai mult cu parerea... adica se pot face o tona de manarii... si eu pot sa imi fac un cont "Aure Stoica"

 

Conversez ceva cu el si dau dupa "inspect element" si schimb in ce vreau eu... ce data sunt trimise o pun tot eu. Tot poti schimba... dar pana la un "refresh". Si rey s-a grabit s-a raspunda... poate aveai alte dovezi sau ceva... ( + copilu ala e analfabet... si doar eu am observat ca spune cred "Da , da" de cele mai multe ori in video ?=)))) adica alt cuvant nu stie ? )

Link to comment
Share on other sites

Pe toti playerii vechi ii trateaza asa ca le patineaza stomacu de foame si au nevoie de bani

Stiu ce zici. Imi aduc aminte cand au fost niste certuri mari legate de host, prin 2013-2014 si bobo spunea ''Tot ce facem, facem pentru b-zone... bla bla''. Si acum, pana si ultimi nobi de joaca de 1-2 luni sunt convinsi ca totul este 100% pentru profit.

Este trist sa vezi, ca un joc care acum 2ani aducea zambete pe buze si creea prieteni, a ajuns intr-un joc de tip hunting. Totul faci pentru tine, furi pentru tine, faci rau altora doar pentru ati fie tie mai bine. S-a dus totul de rapa... si cei care se alatura jocului nu inteleg asta. Ei incep cu ideea asta si cred ca este normal sa faci asa ceva, vazand la restul. Shame on B-zone..

 

@ToVarasu Jorge, nu este frumos sa te iei de copii cu sindromul down, sa nu ajungem acolo. Fara glume la adresa persoanelor cu handicap.

Edited by uV SilviuM
Link to comment
Share on other sites

Am ajuns sa banam playerii pe motive banale, in regulament scrie ca nu se da ban pentru dovezi aduse de pe skype, facebook, youtube, doar din joc, se face dreptate sau nu? Aplicam aceleasi reguli la toti, sau nu?

Nu cred ca ai vazut cine a rasuns pe RPG la reclamatie. Din moment ce X-ulescu, este ''BFF'' cu nasu, poate da ban cui vrea **** lui. Face it!

 

Deja imi fac nervi cand vad in ce hal a ajuns comunitatea. RIP Frumosul b-zone, 2009 - 2014. Ma duc afara sa iau aer, poate iau o punga si pentru cativa dintre hateri.

Link to comment
Share on other sites

@, Rey loveste din nou, era mai bine cand era in vacanta, alea 2 luni sau cat a fost, frumos a fost. VIne un prapadit vai de el sa falsifice facebook, imediat aduc si eu dovezi cum poti face asta destul de usor.

Edited by MarcelM Ultras Victory
Link to comment
Share on other sites

@@South Aure, Mda...in concluzie, Kelton nu-si merita functia, raspudne in sictir si sta cu mana in san, comunitatea se duce de rapa. Eu ma pun la somn, ma trezesc dimineata cu contul spart, fara nici un banut, iar ala care mi-a spart continua sa joace si sa sparga conturi. Iar Kelton a zis ca nu e problema lui. Ce sa faci frate, asta e...si pe alta parte...ce sa-i faci...e doar un copil ala care ti-a facut post, nici nu stie sa vorbeasca romaneste.

Link to comment
Share on other sites

 

 

ToVarasu Jorge, nu este frumos sa te iei de copii cu sindromul down, sa nu ajungem acolo. Fara glume la adresa persoanelor cu handicap

 

+1 nab =)) la asta nu m-am gandit... sunt un nesimtit. I-a auzi la mine... 25 de membrii care se uita la TTC discutii... ma simt urmarit =))

Link to comment
Share on other sites

Ba, copilu ala cand vorbea imi facea impresia ca acus acus se va caca pe el de frica, ii tremura vocea si cred ca ii batea inima de era sa-i iasa din piept la ce emotionat a fost. Aure vreau sa zic ca odata ce Gey iti da ban aiurea si jelton nici nu isi da interesul, e clar ca nu mai spera sa gasesti dreptate. Vorba lui Jelton "Nu-ti place nu juca". Iar Gey crede ca daca a dat bacul la romana din a 3 oara isi poate permite mai multe. Imi cer scuze ca am postat aici.

Link to comment
Share on other sites

p

Cata dreptate poti avea, incerca si el sa para om serios pe /o si /e dar se facea de tot rasul, vorba unui coleg, radeti voi de Rey ca nu a intrat 2 luni pe samp, poate omul a dat toamna asta bacul la Romana.

 

 

In +, BA OAMENI BUNI de cand se sanctioneaza dovezile aduse de pe facebook? IN REGULAMENT SCRIE CLAR, DOVEZILE DUPA FACEBOOK/SKYPE NU SE IA IN CONSIDERARE, doar cele dupa samp CE DOVADA A ADUS ALA CA A ZIS AURE PE SAMP, BA randy, VREI 1KK PE 25LEI? gen un exemplu.

 

APLICATI SANCTIUNILE CORECT, NU MAI FACETI FAVORIZARI!

Edited by MarcelM Ultras Victory
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.