Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte bună celor care se culcă, mă pregătesc de o noapte lungă de mats :)). Am deschis aplicaţiile, vă rog să daţi ad-uri că recrutăm, o să recrutez până mâine seară cel mai probabil.

De ce nu accepti in seara asta cativa ca sa fim mai multi la war?

http://www.youtube.com/watch?v=rwz--kvRRCE

Edited by rTs BmwX5

De ce nu accepti in seara asta cativa ca sa fim mai multi la war?

Pei asta o să fac.

Anunţ important: Pentru târgul din seara asta, să aveţi toţi jobul de mechanic, dar să faceţi cumva să puteţi lua jobul de arms dealer după târg, doar cei care vor şi au materiale.

Pei asta o să fac.

Anunţ important: Pentru târgul din seara asta, să aveţi toţi jobul de mechanic, dar să faceţi cumva să puteţi lua jobul de arms dealer după târg, doar cei care vor şi au materiale.

Eu nu am cont premium.. Daca ma fac mechanic acum nu mai pot face materiale..

Bună seara, să nu uitaţi vă rog de activităţile din această seară şi să încercaţi să vă prezentaţi în număr cât mai mare.

La ora 20:00 o să facem un târg de 30 de minute la terenurile de tenis, iar după accea la ora 21:00 o să facem un war de distracţie cu echipa lui Daniel. ( SF Taxi ). Nu vreau suferinţe la war, nici în timpul lui, nici după, încă nu ştiu cum o să procedăm cu locaţia, dar vă voi da detalii în game.

În 10 minute să fiţi în HQ, vă aştept.

Să citiţi la Noutăţi şi Informaţii. Am fixat 3 site-uri de upload şi minimul la mecanicul săptămânii de 30 refill şi 30 repair. Noapte bună, mai stau puţin să ascult partydul şi ies, nu uitaţi să postaţi raportul până mâine la ora 19.