Jump to content

Toyota Avensis 2012


Rich
 Share

Recommended Posts

Toyota Avensis

Reproiectată Toyota Avensis este acum gata să aterizeze pe piaţă, care va debuta în câteva săptămâni aduce un design modern, exterior elegant, cu o îmbunătăţire generală care oferă mai mult confort şi plăcere driving, precum şi un set complet de modele în cadrul aceleiaşi categorii poate oferi.

 

Aspectul exterior al noului Avensis Toyota se bazează pe un front mai agresiv, cu un aport de aer frontale de dimensiuni mai generoase şi înfrumuseţată de înmatriculare crom, la care se adaugă faruri noi, fata redesenate si barele de protecţie spate Jante din aliaj nepublicate.

an3j9p3yy682sbrqld.jpg

Ştirile pot fi văzute în interiorul, în cazul în care materialele utilizate pentru acoperirea scaunele sunt de calitate superioară şi, în partea de sus din versiunile gamei, necesită prezenţa materialelor, cum ar fi piele perforată şi Alcantara. Mai multe insertii de argint recompensa, de asemenea, aspectul habitaclului şi consolei centrale, care se caracterizează prin unele schimbări cosmetice a faptului că este bine gestionată.

 

 

c8ockxgx1r7df5uj7flq.jpg

Inginerii japonezi s-au concentrat pe îmbunătăţirea izolare fonica, precum şi pe o revizuire a unor componente, cum ar fi servodirecţie electrică, acum capabil să ofere o direcţie mai precisă, şi 2.0 D-4D, care datorită nou turbocompresor oferă o putere maximă de 124 cai putere si un cuplu maxim de 280 Nm, asigurarea unui consum redus de energie la circa 4,5 l/100 km şi emisii de CO2 de 119 g / km.

kb95sc0mc2k5x5gmuap8.jpg

În gama există trei unitati pe benzina: CP de 1,6 litri 132, 1.8 şi 2.0 de la 147 hp de la 152 CP şi 2.2 D-4D motor diesel oferit în variaţia în 150 şi de la 177 cai. Pentru toate există o cutie de viteze manuala cu sase trepte, in timp ce benzina mai puternic, şi anume, 1.8 şi 2.0, pot fi combinate cu transmisia Multidrive S automat cu comenzi pe volan, şi turbodiesel 2.2 de la 150 cai la o transmisie automata şase rapoarte.

 

Standard furnizate de Toyota Avensis este împărţit în patru productii, Sol, Executiv şi Premium, fiecare cu un buget de un standard bun şi include tot ce este necesar pentru a călători în confort. Pentru cei care doresc mai multe opţiuni, există încă interesante şi tehnologic avansate sisteme multimedia, cum ar fi Toyota Touch, Touch & Go şi Touch & Go Plus

 

Noul Toyota Avensis va fi vândut pe piaţa italiană de la ianuarie 2012 un preţ de acces, care va începe de la 27,600 de euro.

 

Edited by Rich
Link to comment
Share on other sites

Vezi ca ai pus poza cu interioru de la Fiat Panda, nu ai pentru ce :D

 

In regulamentul sectiunii Auto scrie clar : Daca observi o gresala o raportezi la un moderator. Postul tau nu-i cu intentie rea dar e +1. Next warn up.

 

Fii mai atent la ce poze posteazi next time. Te rog sa editezi topicul.

Edited by Simon D
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.