Jump to content

B-Zone Radar/Hud mode with server locations

Gang Mihai

Recommended Posts

Salut, m-am apucat de aseara sa fac un mod cu care sa ajut mult mai mult incepatorii, si nu numai.

Am facut o harta din 143 de frameuri(un fel de puzzle), cu locatile importante de pe server, vreau sa precizez ca este posibil sa fi uitat de cateva locatii, dar pe viitor o sa revin cu o versiune mult mai adaptata la continutul serverului.

Harta arata cam asa:

sa_mp_094.jpg

sa_mp_095.jpg

sa_mp_097.jpg

Cum fac rost de acest mod?

Descarci arhiva de aici : http://www.2shared.com/file/RAzA9app/B-Zone_Radar-Map_ModeBy_Gang_M.html

Cum instalez modul?

1. Descarcam Acl ImgEditor. ( http://www.2shared.com/file/86P3ev2q/alci_imgeditor.html )

2. Dezarhivam ambele arhive( pack cu harta si acl Imgeditor)

3. Intram in Acli`s Imgeditor.exe aflat in folderul dezarhivat.

4. Selectam meniul File->Open

5. Mergem in directorul unde ati instalat San Andreas, in folderul models si selectam fisierul gta3.img

6. Apoi selectam meniul Actions->Import(remove if exists), acolo selectam toate fisierele aflate in folderul Radar( dezarhivat din packul de mai sus)

7. Apasam pe butonul Rebuild( se boate gasi si in meniul Actions), apoi salvam.

Injoy ^_^!

!IMPORTANT!

Cand instalati modul asigurativa ca NU sunteti intrati in San Andreas sau in clientul SA:MP.

Pentru a evita anumite probleme va recomand sa faceti o copie a fisierului gta3.img, in caz ca nu va merge il puneti peste cel default.

Modul este creat si testat 100% de mine.

Merge foarte bine.

Pentru intrebari/nelamuriri/critici/injuraturi si multe altele puteti lasa un reply.

Multumesc pentru ca imi purtati modul.

O sa caut un colaborator pentru a face una mare, cu abosult toate locatile, numele strazilor, etc... in asa fel sper ca P.D sa actioneze mai RP, sa spunem asa

Bravo e frumos dar eu de astazi nu mai folosesc moduri deoarece astazi nu mi-a mai mers SA si a trebuit REINSTALL.

E bun dar cei care sunt acceptati in Taxi Cab Company nu vor mai pica testele la Traseu .

nu e chiar asa....

Bravo e frumos dar eu de astazi nu mai folosesc moduri deoarece astazi nu mi-a mai mers SA si a trebuit REINSTALL.

nu e un mod care iti schimba graficile, etc , etc

iti inlocuieste doar mapa

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.