Jump to content

Cowon D3 – un media player cu ecran AMOLED şi sistem Android


QWERTY
 Share

Recommended Posts

Cowon D3 este cel mai nou media player al companiei, un vârf de gamă bazat pe o platformă hardware solidă şi popularul sistem de operare Android.

 

Carcasa cu un design nu foarte diferit de cel al unui smartphone, pune în valoare un ecran AMOLED de 3.7 inch, cu interfaţă touchscreen capacitivă şi o rezoluţie 800 x 480 pixeli.

 

cowon-d3-2.jpg?width=440&height=440

 

D3 poate reda o gamă variată de formate audio şi video, cele din urmă chiar şi la rezoluţie 1080p. Capabilităţile Full HD nu rămân irosite pe rezoluţia limitată a ecranului propriu, filmele putând fi redate direct pe ecranul unui televizor LCD, conectat prin interfaţa HDMI.

 

Cowon D3 este oferit în versiuni cu 8GB, 16GB şi 32GB memorie flash integrată, formatată cu sistem de fişiere NTFS pentru a putea adăposti chiar şi cele mai mari fişiere media. Memoria integrată poate fi suplimentată adăugând un card de microSD.

 

Lista de dotări mai cuprinde difuzor şi microfon integrat, accelerometru , modul radio FM, conector audio pentru căşti şi o ieşire S/PDIF pentru conectarea unui sistem audio prevăzut cu decodor digital.

 

cowon-d3-3.jpg?width=440&height=276

 

Opţiunile de conectivitate includ un modul Bluetooth 2.1 + EDR şi A2DP, respectiv conectivitate WiFi 802.11 b/g pentru accesul la internet prin reţeaua locală.

 

În prezenţa conexiunii la internet avem parte şi de un browser web, client de email, document reader şi player YouTube, capabil să redea conţinut video la rezoluţie 720p şi 1080p.

 

Pachetul cu accesorii conţine un set de căşti, cablul USB, adaptor AC, ghid de utilizare şi un CD cu manualul complet. Din păcate cablurile HDMI, AV şi S/PDIF sunt disponibile doar ca accesorii opţionale şi nu fac parte din pachetul standard.

 

Cowon D3 cântăreşte 120 grame şi dispune de o baterie Li-Polymer, capabilă să îi asigure o autonomie de 21 ore pentru redare audio sau 10 ore pentru vizionarea de filme. Timpul de încărcare a bateriei atinge 3.5 ore folosind adaptorul AC, sau până la 7 ore dacă optăm pentru folosirea cablului USB.

 

cowon-d3-1.jpg?width=440&height=271

 

Cowon D3 va fi disponibil şi în ţara noastră începând cu data de 15 februarie, încadrat la un nivel de preţ cuprins între 1100 Lei pentru versiunea de 8GB şi 1400 Lei pentru modelul cu 32GB memorie flash integrată.

 

Sursa:

go4it.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.