Jump to content

Cea mai subţire tabletă de la CES 2012


ThE MiStEr
 Share

Recommended Posts

 

 

Cei de la Toshiba nu au avut de luptat cu nimeni la CES 2012 pentru titlul de cea mai subţire şi mai uşoară tabletă. Dacă la capitolul smartphone, lupta a fost strânsă între Motorola Droid4 şi Huawei Ascend P1 S, cei de la Toshiba au scos la iveală tableta Excite X10 iar competiţia s-a încheiat. In favoare lor, binenţeles.

 

 

toshiba-x10.jpg

Are o grosime de 0,8 cm şi cântăreşte puţin peste jumătate de kilogram, rulează cel mai recent sistem de operare Google, Ice Cream Sandwich. Şi surprinzător faptului că este foarte subţire, tableta deţine micro-porturi USB şi HDMI, precum şi un conector dock şi slot pentru micro SD. Singura problemă a tabletei este lipsa 3G însă producătorul a încercat să compenseze, cât de cât, cu conectivitatea Wi-Fi. Jucăria prezentată de cei de la Toshiba va fi diponibilă publicului doar spre sfârşitul lunii februarie, preţul pentru varianta de 16 Gb fiind de 530 dolari iar pentru varianta de 32 GB, 600 de dolari.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.