Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts


Andrei

Recommended Posts

Buna seara! Astazi m-am reapucat pe server si din 2017 de cand m-am lasat nu mai stiam pinul deoarece in recover am mailul cu ".ro" iar mesajele de recover le primesc in ".com" si nu mai am acces la acest mail se poate rezolva cumva? Va multumesc mult.

Link to comment
Share on other sites

@SteelHellCat911 post-hunterii sunt tipul acela de jucatori care urmaresc fiecare greseala intentionata sau nu a celorlalti jucatori, iar probabil, la cea mai mica greseala comisa te reclama in speranta ca vei fi sanctionat. Poti sa-ti dai seama de un jucator daca este post-hunter prin intermediul tuturor reclamatiilor excesive facute la adresa diversilor jucatori de-a lungul timpului.

@rwiggs25 in mod normal, daca n-ai acces la adresa de email nu ai cum sa recuperezi codul PIN. Singura varianta este sa deschizi o cerere de recuperare a contului pe website. (urmareste videoclipul de mai jos). In cel mai rau caz poti sa deschizi si un ticket la sectiunea Support (click).

 

 

Quote

 

Cum îmi recuperez contul?

  • Jucătorii care și-au pierdut accesul la cont din diferite motive pot face o cerere de recuperare cont intrând pe pagina de login și apăsând pe butonul "Lost your account?".

Link-ul precizat mai sus vă va duce pe o pagină unde introduceți numele curent al contului tău. În caz că acesta a fost schimbat între timp, puteti da click pe link-ul "Can't find your account? Click here". De acolo veți putea căuta contul după numele anterior.

  • În cadrul cererii de recuperare, întrebările sunt stabilite de admini și este nevoie de răspunsuri cât mai detaliate, astfel încat aceștia să poata stabili pe baza lor dacă contul vă aparține sau nu.

Verificările se fac de către adminii 4+ și fiecare întrebare va putea fi validată sau invalidată de aceștia, urmand să se stabileasca un procentaj.

  • În urma închiderii unei cereri cu răspuns pozitiv, adresa de email setată pe cont va fi înlocuita cu cea completată în cerere.

În momentul închiderii unei cereri, autorul acesteia va primi un mail pe adresa de email completată în formular informându-l cu privire la răspunsul primit și detalii suplimentare. Dacă a fost făcută o încercare de recuperare de cont și a primit un răspuns pozitiv, nu se va putea face alta pentru acel cont timp de un an. Dacă au fost primite 3 răspunsuri negative consecutive, nu se va putea crea o cerere timp de o luna.

 

 

 

 

recovery.gif.345d76599d7c00782994468a3320112e.gif

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Gange said:

Dupa ce ma conectez in LOG trebuie sa astept la Queue dar sunt 100+ , dupa ce ajung primul nu mi apare casuta unde sa bag parola vro idee?

Multumesc

Dacă se mai întâmplă așteaptă 5-10 minute și o să îți apară.

Link to comment
Share on other sites

Am o nelamurire legata de un PD helper, mai exact cel de la TheTom v5.4. Este legal sau ilegal? deoarece multi spun ca comanda /dr [ID] (confisca drogurile jucatorului + ii da wanted 3) nu este permisa.

Link to comment
Share on other sites

@Wsih are o oarecare importanta si trecutul, dar prezentul conteaza cel mai mult in situatia de fata. Daca iti doresti cu adevarat sa te alaturi unei factiuni, trebuie sa fii cat se poate de activ, serios si sa nu ai sanctiuni recente. Eventual poti sa ii explici si liderului factiunii respective motivul pentru care ai acel faction history.

Link to comment
Share on other sites

  • Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.