Jump to content

Rolls Royce Phantom Series II - aşa arată faceliftul lui Rolls Royce în 2012


Marius kox
 Share

Recommended Posts

Rolls Royce Phantom Series II - aşa arată faceliftul lui Rolls Royce în 2012

 

Cel mai cunoscut producător de maşini de lux, Rolls Royce, aduce la Salonul Auto Geneva 2012 versiunea revizuită a familiei Phantom. Adică primul facelift oficial al celor patru modele Rolls Royce Phantom: limuzina normală, cea cu ampatament alungit, coupe-ul şi cabrioletul.

 

 

rolls_royce_phantom_series_ii_facelift_0.jpg

 

Pentru că nu vor să fie "băgaţi în aceeaşi oală" cu restul producătorilor auto, oficialii Rolls Royce au înlocuit termenul "facelift" cu "Series II" pentru versiunea revizuită a

familiei Rolls Royce Phantom. Care cuprinde 4 modele: Phantom Saloon, limuzina Phantom Extended Wheelbase, coupe-ul Phantom Coupe şi cabrioletul Phantom Drophead Coupe.

 

rolls_royce_phantom_series_ii_facelift_057.jpg

 

Cea mai importantă modificare pentru Phantom Series II este adoptarea luminilor de poziţie de tip LED, sub formă de baghete orizontale, sub faruri, înlocuind proiectoarele rotunde de ceaţă. Se mai remarcă redesenarea uşoară a spoilerelor, în timp ce farurile sunt ceva mai mari şi beneficiază de noi tehnologii, cum ar fi schimbarea direcţiei în curbe sau ajustarea automată a iluminării. În spate, modificările sunt aproape insesizabile, rezumându-se la o nouă formă a evacuărilor, în timp ce stopurile primesc şi ele tehnologia LED.

 

rolls_royce_phantom_series_ii_facelift_107.jpg

 

Din punct de vedere tehnic, motorul V12 rămâne neschimbat în ce priveşte valorile de putere şi cuplu maxim, însă Phantom Series II beneficiază acum de o nouă cutie automată de origine ZF, cu 8 trepte , dar şi de unnou diferenţial spate. Prin urmare, consumul de benzină scade cu până la 10%, iar emisiile CO 2 coboară de la 385 g/km la 347 g/km (respectiv de la 388 la 349 g/km pentru limuzina Phantom Extended Wheelbase).

 

rolls_royce_phantom_series_ii_facelift_406.jpg

 

 

În interior, Series II presupune adoptarea unei noi interfeţe îmbunătăţite între pasageri şi maşină, începând cu noul display central de 8,8 inch (pe care sunt afişate şi imagini de la cele camerele de filmat din faţă, spate şi de pe acoperiş) şi terminând cu sistemul de navigaţie 3D.

 

Evident, sunt disponibile jante cu un nou design, precum şi o nouă paletă de culori pentru caroserie, inserţii din lemn de esenţă rară sau tapiţerii diverse din piele naturală.

 

rolls_royce_phantom_series_ii_facelift_101.jpg rolls_royce_phantom_series_ii_facelift_102.jpg rolls_royce_phantom_series_ii_facelift_103.jpg

 

rolls_royce_phantom_series_ii_facelift_104.jpg rolls_royce_phantom_series_ii_facelift_105.jpg rolls_royce_phantom_series_ii_facelift_106.jpg

 

Mai multe imagini găsiți pe site-ul

Promotor.ro.

 

Sursa:

Promotor.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.