Jump to content

[MAYOR] - Aplicaţii Primărie / Mayor Applications


Kelton
 Share

Recommended Posts

Nick: Rocosifredi

Level: 17 ( Rp 930/72 ).

Vârstă (reală): 15 ani.

Sex (real): Masculin.

Vechime pe server: 3 ani.

Poză cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/41/samp355gn.png/

Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Deoarece vreau sa ajut serverul cu tot ce pot.

Ce intenționez să fac pentru jucători: Sa ajut plaery cu lvl mic (2-7).

Link to comment
Share on other sites

Nick: Dj.Croco

Level: 35

Vârstă (reală): 18 ani (Azi :)) )

Sex (real): Masculin.

Vechime pe server: 3 ani si 2 luni

Poză cu /stats: http://www.uploadima...05316597004.png

Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa ajut playerii incepatori.

Ce intenționez să fac pentru jucători:

-Sa ii fac sa inteleaga jocul asa cum trebuie.

-Eventuri speciale.

-Ajutor financiar pentru cele necesare-

Edited by Ultras Dinamo
Link to comment
Share on other sites

Nick:Norbert14

Level:20

Vârstă (reală):17

Sex (real):masculin

Vechime pe server:9 luni

Poză cu /stats:http://i.imgur.com/SWtqB.png

 

Motivul pentru care doresc să fiu Primar:Intotdeauna am vrut sa ajut playeri cu level mai mic.Imi place foarte mult sa ajut playeri cu level mic chiar daca uneori cersesc prea mult.Si as vrea sa am si eu primul meu mandat adevarat de primar si cu un pic ajutor se poate indeplini

 

Ce intenționez să fac pentru jucători:Mai multe eventuri pentru playeri cu level intrea 2-7.Ajut playeri care au nevoie de o licenta sau bani de amenda level up.Nu ma zgarcesc la bani daca am ofer la cei ce imi cer deci fiecare player cu level imi care vine la mine il ajut cu placere.Ii ajut pe cei noi sa cunoasca regulile serverului cat si sa invete unde sunt pozitionate joburile si hq-urile.Intotdeauna fiecarui player ii care vine la mine pentru sfaturi ii voi da cele mai bune sfaturi chiar si in privinta joburilor.Mai mult incerc sa adun cat mai multi bani cu care sper ca le v-a fi de folos pentru ei.Nu vreau sa folosesc bani pe care ii doneaza playeri pentru mine vreau ca bani sa ii ajute pe cei noi pe server.Toata lumea merita o sansa.Si vreau sa opresc cersitul sutn prea mult care nu muncesc numa cersesc altceva nu fac.

Edited by Norbert14
Link to comment
Share on other sites

Nick: The.Mist

Level: 29

Age (real): 19

Gender(real): male

How old are you on the server?: for about 1 year

Screenshot with /stats:http://imageshack.us/photo/my-images/145/sssssssssss006.png/

The reason you want to become a Mayor: i didnt see this faction before , i want to try it ; make friendship with other players ; meet some new players ; and i think its very lovely Faction so i want to join it :D

What I intend to do for other players.: be very helpfull for them ; Charity and other stuffs make them happy !

Link to comment
Share on other sites

Nick: [skillZ]Max

Level: 17

Vârstă (reală): 15 ani

Sex (real): Masculin

Vechime pe server: 1 an

Poză cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/18/samp012yp.png/

Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa devin primar deoarece vreau sa ajut jucatorii nou veniti. Cred ca este un statut care mi se potriveste foarte bine avand in vedere faptul ca stiu sa socializez cu jucatorii mai dificili. Desi in multele momente in care am facut un bine altor jucatori oferind vorbe de lauda, felicitari, ajutor (chiar si financiar), cred ca este foarte putin prin comparatie cu ce as putea face odata ce am devenit primar.

Ce intenționez să fac pentru jucători: In cazul in care voi avea succes si voi castiga mandatul de primar, voi organiza intalniri intre fermieri, camionagii, gunoieri si pescari pentru a-i ajuta sa se inteleaga mai bine intre ei. De asemenea voi organiza evenimente cu scopul de a atrage cat mai multi jucatori pe server. In fiecare zi voi face un eveniment cu premii in bani pentru jucatorii de level mic si le voi asculta problemele zilnice cu cea mai mare placere. Voi sustine evenimentele organizate de jucatorii cu level mai mare si voi ajuta orice factiune care are nevoie de ajutor. O sa ajut jucatorii de level mic care nu dispun de un salariu foarte mare sa isi procure licentele si sa inteleaga regulile serverului cat si bazele modului Roleplay. Ii voi indruma pe drumul cel bun si le voi arata ca totul este posibil daca ai credinta si faci ce e bine!

Link to comment
Share on other sites

Nick: cysy07

Level: 21 +

Vârstă (reală): 17 ani.

Sex (real): Masculin .

Vechime pe server: Un an jumatate .

Poză cu /stats: http://postimage.org/image/j80yvsgcn/

Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Cred ca este timpul unei schimbari . Pana acuma au tot fost jucatori cu vechime pe B-Zone care ii respect si eu dar nu au facut mare treaba in functia de Primar. Cand votezi majoritatea ne uitam la level-ul si vechimea care o are pe servar acel candidat dar este o greseala. Sper sa ajung in functia de Primar si nu cred ca va regreta nimeni.

Ce intenționez să fac pentru jucător: Am vazut la toti contracandidati ca promit tot felul , eu nu voi spune nimica dar am un carnetel pe care am notat totul , ca sa vedeti ce planuri trebuie dora sa ma votati .

Edited by cysy07
Link to comment
Share on other sites

Nick: Barnicle30

Level: 22

Vârstă (reală): 18

Sex (real): Masculin

Vechime pe server: 2 ani si 3 luni.

Poză cu /stats:

Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Consider ca pot oferii ajutorul necesar playerilor de lvl 1-7.

Ce intenționez să fac pentru jucători:

Pentru inceput incerc sa le spun regulile importante ale server-ului, sa le arat locatiile importante, sa le dau cate un sfat despre un job sau o factiune pasnica buna, de unde pot face cativa banuti pentru o masina decenta. In al doilea rand, as organiza diferite event-uri, cu sume mari sau mici, ca de exemplu: sa gaseasca o masina ascunsa in LS/LV, primul /sms castigator si multe altele. Iar, in cele din urma, voi asculta sugestiile/nelamuririle playerilor, atat pe server, cat si pe forum.

 

Va multumesc ! Votati Barniclie30 pentru o viata mai buna !

Link to comment
Share on other sites

Nick: Just.xeS

Level: 42

Vârstă (reală): 15 ani

Sex (real): Masculin

Vechime pe server: 4 ani pe 15 septembrie.

Poză cu /stats: http://i45.tinypic.com/24zyb6d.png

Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa ajut playerii noi si consider ca stiu destule incat sa ocup aceasta functie. Si acum mult timp am mai fost primar. Numit in functie de lexutzu :)

Ce intenționez să fac pentru jucători: Sa ii ajut mereu si sa ajut mereu pe toti . Eventuri , Sa organizez diferite "festivale" speciale pentru playerii noi si diferite concursuri. :)

Edited by Just XeS
Link to comment
Share on other sites

Nick: Catalin.

Level: 35+

Vârstă (reală): 17

Sex (real): Masculin

Vechime pe server: 2 ani si cateva luni

Poză cu /stats: http://s11.postimage...22_53_37_32.png

Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Vreau sa ajut la dezvoltarea oraselor si la buna acomodare a playeri-lor pe B-Zone si consider ca am o experinta destul de mare si merit sa detin aceasta functie.

 

Ce intenționez să fac pentru jucători:

 

Intentionez sa fac actiuni RP cu cei de level mic, multe event-uri cu premii destul de mari pentru introducerea noilor playeri in lumea afacerilor, o sa ofer niste locuri de munca, acestea vor fi platite, respectiv: consilieri,bodyguarzi pentru protectia primarului, pasnici la actiunile organizate si diferite joburi. Joburile vor fi disponibile pentru civili. Voi incerca sa organizez intalniri cu cetatenii orasului pentru a asculta nemultumirile acestora si voi cauta o posibila rezolvare pentru fiecare problema, deasemnea ei pot adresa cateva intrebari in legatura cu server-ul cu modul de functionare al acestuia si cu ce considera ei. Si multe altele...

 

Multumesc anticipat!

Edited by CatalinBZone
Link to comment
Share on other sites

Nick:M.Mihai[km5]

Level: 27+

Vârstă (reală): 15

Sex (real): Masculin

Vechime pe server:1 an si cateva luni

Poză cu /stats: http://postimage.org/image/mjwnf8ij5/

Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Vreau sa ajut la dezvoltarea serverului si la indrumarea playerilor de lvl mic spre lucruri bune, nu DM/DB si alte lucruri. ( EU stiu cum sta treaba cu dm/db de cand aveam lvl mic .. eram un foarte mare DM-ist :)) dar cand m-am calmat mi-am dat seama cate probleme mi-am creat.)

Link to comment
Share on other sites

Nick: Alyin

Level:41

Vârstă (reală):17 ani.

Sex (real):Masculin.

Vechime pe server: 2 anii

Poză cu /stats: http://postimage.org/image/6uf18d625/

Motivul pentru care doresc să fiu Primar:Imi place foarte mult acest "post" si doresc sa ajut playeri de level mai mic.

Ce intenționez să fac pentru jucători:Sa ii ajut cu diferite nevoi, sa organizez mai multe eventuri unele chiar speciale pentru ei, sa le arat drumul spre succes in cariera lor pe b-zone.

Link to comment
Share on other sites

Nick: DH01

Level: 39, next payday 40

Vârstă (reală): 14

Sex (real): Male

Vechime pe server: 1 year and 6 months

Poză cu /stats: http://s11.postimage.org/6pl5cyo6p/sa_mp_011.jpg

Motivul pentru care doresc să fiu Primar: I would like to be the mayor to help all civilians and all members of B-Zone. I would be doing very frequent (at least 1 per day) events on the /gov command with high prizes. I would also love to be the first English mayor.

Ce intenționez să fac pentru jucători: I will give the tax out to the people every day when there is the minimum amount of members on, and of course when I see many level 2-7's on the tab. Also, I would be able to do frequent events on /gov, e.g: "Event SMS: First to SMS me with "abc" wins $100,000".

Link to comment
Share on other sites

Nick: CLouD

Level: 15

Vârstă (reală): 16 ani.

Sex (real):Masculin.

Vechime pe server: 2 ani si 8 luni.

Poză cu /stats:

Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Imi place sa organizez mediul in care "traiesc" pentru a fi ordonat si curat. Acest post imi poate oferi sansa sa fac acest lucru.

Ce intenționez să fac pentru jucători: Voi ajuta jucatorii de fiecare data cand vor avea nevoie de o informatie sau un ajutor social, chiar daca nu sunt bogat. Voi organiza event-uri pentru a distra jucatorii, si in acelasi timp sa le dau o mana de ajutor. Pentru mine fiecare player este egal si merita acelasi tratament si acelasi respect. Voi fi prezent la momentele importante ale serverului pentru a le sustine si pentru a le face reclama.

Edited by CLouD X
Link to comment
Share on other sites

Nick: C0Ws

Level: 25 (Soon 26)

Age (real): 15

Gender(real): I am currently male.

How old are you on the server?: 1 Year and 8 Months.

Screenshot with /stats: http://i.imgur.com/73Egg.png

The reason you want to become a Mayor: I would like to become mayor to ensure that the civilians and other members of the community are safe and enjoying their time in b-zone. I will always do events with the governors announcement command and i will always donate money to the city hall to give out the money. I might put a rotor so every Sunday all players level 1-7 would receive £35,000. I would love to do events with all the other players and i would help anyone who calls me. I would keep my phone on all the time so if anyone needs help i will help. Also i will do parades and parties in the streets and i will allow everyone to enjoy time with the tax at $100.

What I intend to do for other players.: I will do events every weekend and do [/sms c0wS] events. The prize would be $100,000 and i will allow the new leveled people to come too. Also i will help any player who needs help in their time.

 

I hope i get in!

Link to comment
Share on other sites

Nick: WeezeL

Level: 55

Vârstă (reală): 20

Sex (real): Masculin

Vechime pe server: 2 ani si 6 luni

Poză cu /stats: http://postimage.org/image/jwu80v8z3/

Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Sa aduc ceva nou pe B-Zone , sa mai binedispun lumea asta , prea multa ura si plictiseala pentru niste bani lumea a uitat motivul principal pentru ce joaca samp , adica Distractia.

Ce intenționez să fac pentru jucători: Imi place sa organizez cat mai multe event-uri , sa ajut playerii de level mai mic cu sfaturi si idei , promit sa donez toata dobanda mea din banca in fiecare zi celor cu level mic prin charity si celor mari sa le ofer cat mai multa distractie.

Link to comment
Share on other sites

Nick: CLouD

Level: 15

Vârstă (reală): 16 ani.

Sex (real):Masculin.

Vechime pe server: 2 ani si 9 luni.

Poză cu /stats: http://imgur.com/DV65v

Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Sa fac din acest server un loc mai bun, unde jucatorii sa se simta bine.

Ce intenționez să fac pentru jucători: Daca voi iesi primar, primul lucru pe care il voi face, va fi sa miscorez taxa de la payday. Voi ajuta orice player, fie cu un sfat, fie cu o suma de bani (nu exagerata). Voi incerca sa fac 1 event la 2 zile, depinde si de timpul pe care il voi avea. Eventurile vor fi si pentru cei de level mic, dar si pentru cei de level mare. Nu voi face niciodata discrimari intre playeri, toti sunt egali pentru mine si merita tratati in egala masura.

 

Sper ca v-am convins prin aceste cuvinte sa ma votati, deoarece ce am spus mai sus, chiar voi aplica ! VOTATI CLOUD PRIMAR !

Link to comment
Share on other sites

Nick: UnnIvErSaLL

Level: 34+

Vârstă (reală): 17 ani.

Sex (real): Masculin.

Vechime pe server: 2 ani și...

Poză cu /stats: http://postimage.org/image/9z6btuest/

Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Îmi place foarte mult această funcție și mi-aș dori la fel de mult să o și obțin ca să ajut server-ul, playerii de level mai mic, chiar și cei de level mare cu tot ce au ei nevoie. Cred că sunt potrivit și capabil să duc la bun sfârșit sarcina.

Ce intenționez să fac pentru jucători: În primul rând: - Vreau să-i ajut cu bani pe cei sub level 7. Atât din taxă, cât și din buzunarul meu. Pentru level, licențe și tot ce este necesar pentru un player de level 1-7.

În al doilea rând: Nu are rost să mă laud sau să mă înșir cu toate planurile mele pentru Primar. Am multe de făcut(idei) dacă aș fi ales în această funcție. Sunt un om cu capul pe umeri și știu ce fac.

Eu, vreau fapte, nu vorbe.

Link to comment
Share on other sites

Nick: Kanye.

Level: 34

Vârstă (reală): 17

Sex (real): Masculin

Vechime pe server: 1 an si 9 luni

Poză cu /stats: http://s17.postimage.org/wigbqiwyn/sa_mp_020.png

Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa devin primar, pentru ca stiu ca sunt capabil de o asemenea raspundere si ca pot schimba ceva. Doresc sa imi dedic timpul, pentru cetateni.

Ce intentionez să fac pentru jucători: O sa fac tot posibilul pentru ca lucrurile sa decurga cum trebuie. Fiind mai mereu online, supraveghez numarul de playeri si activitatea acestora, in functie de care taxa o sa fie setata corect la orice ora. Bineinteles, voi ajuta toti jucatorii care au nevoie de ajutor cu explicatii si indrumari. Voi face eventuri si pe forum vor aparea multe informatii utile, scrise de mine. Voi sprijinii proiectele jucatorilor financiar, pentru ca jucatorii sa isi poata realiza treaba in liniste, fara sa duca grija de bani. Pe langa toate acestea, jucatorii sub level 7 vor primi bani la timpul potrivit dar jucatorii cu level mai mare, nu vor pierde bani aiurea la fiecare payday. Promit organizare si seriozitate.

Link to comment
Share on other sites

Nick: RounD

Level: 17

Vârstă (reală): 18 ani

Sex (real): Masculin

Vechime pe server: De pe 04.12.2010 (2 ani, 9 luni și 26 zile)

Poză cu /stats: http://i.imgur.com/BKLTB.png

Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Singurul motiv pentru care doresc această funcție este de a ajuta playerii care chiar au nevoie de ajutor financiar pentru a rămîne alături de B-Zone, playerii care nu au bani pe clienți pentru a se îmbogăți momentan.

Ce intenționez să fac pentru jucători: Orice apel către primar va fi luat în considerare și evaluat într-un termen cît mai scurt. Sunt dispus să ajut începătorii cît în plan financiar atît și moral, informîndu-i despre orice ce ține de server la nevoia acestora. Întrucît Staff-ul serverului are probleme mult mai importante de rezolvat și de unul singur nu mă voi descurca, voi organiza și o campanie la care începătorii deasemenea vor putea apela pentru a primi un ajutor.

Link to comment
Share on other sites

Nick: Mirra

Level: 50

Vârstă (reală): 15 ani

Sex (real): Masculin

Vechime pe server: 13 Spetemprie 2010

Poză cu /stats: http://postimage.org/image/61zjuf2xz/

Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa ajut playerii incepatori si cei care imi cer ajutorul.

Ce intenționez să fac pentru jucători:

  • Sa ii fac sa inteleaga jocul asa cum trebuie.
  • Ajutor financiar pentru cele necesare lor.
  • Sa organizez tot ce este legat de primarie.

Link to comment
Share on other sites

  • Johnny unlocked this topic
  • Johnny locked this topic
  • Johnny unlocked and locked this topic
  • Johnny unpinned, pinned and unlocked this topic
  • TIBERIU ToV unpinned this topic
  • D r e e W pinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.