Jump to content

[MAYOR] - Aplicaţii Primărie / Mayor Applications


Kelton
 Share

Recommended Posts

Nick:Bita93[Legend]..
Level:34
Vârstă (reală):22 de ani impliniti
Sex (real):Barbat
Vechime pe server:Aproximativ 3 ani
Poză cu /stats:
http://i.imgur.com/OXrA1ml.pngMai am inca 3 conturi.

Motivul pentru care doresc să fiu Primar:Doresc sa fac parte din aceasta factiune deoarece mi se pare cea mai buna alegere unde sa ma stabilesc pentru o perioada lunga sper. Pe langa motivul principal as mai vrea sa precizez ca mi se pareo factiune foarte civilizata si respectat si iubesc asta, de aceea doresc nespus sa aplic aici.
Ce intenționez să fac pentru jucători:Doresc să devin Primar este să organizez multe evenimente, activităţi, împărţirea taxelor, olimpiade între facţiuni, ganguri, departamente şi clanuri, premiile vor fii pe măsură şi nu în ultimul rând ca playerii să fie fericiţi şi a le creea un ambient cât mai plăcut, angajarea playerilor dornici la primărie în a le oferii un job şi un salariu pe măsură şi multe altele, ştiu cum este să ai level mic, să nu ai fonduri necesare, să munceşti mult pentru a câştiga o sumă de bani, de asta doresc să ajut şi să mă implic. Am mai avut un mandat, şi anume mandatul pe luna Octombrie, urmat de cel pe luna Martie, am organizat atunci B-Clan's Olympics, evenimente şi multe altele, de asemenea, acum îmi doresc să organizez B-Clan's Olympics EDITION II şi olimpiade între facţiuni şi departamente. Voi organiza plimbări cu playerii de level 2-7, le voi arăta toate locaţiile importante de pe acest server, de la hq-urile facţiunilor până la unele business-uri renumite şi multe altele.

Edited by MikeRiverra A
Link to comment
Share on other sites

Ro: Candidații acceptati pentru funcția de primar sunt:

Eng: This are the candidates for Mayor:

 

 

http://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Cosmin

http://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Deuce.

http://www.rpg.b-zone.ro/players/general/SaRtOR

http://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Spawn.

http://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Strandy

http://www.rpg.b-zone.ro/players/general/KeNNeDy

http://www.rpg.b-zone.ro/players/general/[DeeA]BrunetA

 

 

Ro: Votul va avea loc Luni, 31 August 2015 dupa ora 15:00.

Eng: The election will take place Monday, 31 of August 2015, after 15:00.

 

Primarul a fost ales. Felicitari!

 

http://i.imgur.com/MeINxXf.jpg

Edited by Vinnie
Link to comment
Share on other sites

Nick:Divyanshu
Level:36
Age (real):16
Gender(real):Male
How old are you on the server?:1 + Year
Screenshot with /stats:
http://imgur.com/t5uLMja
The reason you want to become a Mayor: I want to Gain Experience ,Also i Want To Try Helping Other Players And Have My Name On Top.
What I intend to do for other players.:I Will Make At Least 2-3 Events Per Day, Also The Main Function: Set reasonable Tax, Help Players,maintain /charity and Give $ To players 2-7.

Link to comment
Share on other sites

Nick: RyderKing.
Level: 42
Vârstă (reală): 17
Sex (real): Masculin.
Vechime pe server:
Join date 02.05.2011 11:15 (4 ani)

Poză cu /stats: http://imgur.com/kzkKQrk
Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Deoarece cred ca sunt potrivit pentru acest lucru si imi doresc foarte mult sa ajut playerii cu level mic.
Ce intenționez să fac pentru jucători: Intentionez sa le fac "viata" mai usoara a celor de level mic.

Intentionez sa ii fac pe cei de level mic sa nu mai duca lipsa baniilor.

Intentionez sa fac mici activitati de-a lungul timpului cat voi fi Mayor.

Intentionez sa ajut playerii care au nelamuriri despre server/pe cei noi veniti.

Edited by Laur LN
Link to comment
Share on other sites

Nick:BulanN
Level: 33
Vârstă (reală): 12 ani.
Sex (real): Masculin
Vechime pe server: pe contul asta de aproximativ 5 luni si pe celelalt cont de 1 an.
Poză cu /stats:
http://i.imgur.com/G9vAkHc.png
Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Sa ajut persoanele ce se afla la inceput de drum cu evenimente ce contin premii mari de pana la 50.000$, sa ofer sprijin financiar si sa ajut persoanele cu sfaturi.
Ce intenționez să fac pentru jucători:: Doresc sa tin taxa cat mai mica si sa fac cat mai multe evenimente interactive si distractive cu premii mari!

 

Edited by BulanN
Link to comment
Share on other sites

Nick: Estrada
Level: 73
Vârstă (reală): 24
Sex (real): Masculin.
Vechime pe server: 3 ani si ceva.
Poză cu /stats: http://imgur.com/CqP0aY0

Motivul pentru care doresc să fiu Primar:

 

Vreau sa fiu primar deoarece consider ca in toti acesti ani pe acest server, cu bune cu rele nu am fost de folos cu nimic... Vreau sa ajut cat de multi playerii deoarece am fost si eu incepator si nu am fost ajutat de nimeni nici macar cu un sfat,stiu cum este sa o iei de la inceput pe un server destul de dificil. Daca voi fi ales primar chiar vreau sa ajut toti playerii de pe b-zone, eu nu promit multe minciuni ca ceilalti candidati ai mei, eu spun lucruri pe care le voi intemeia, sunt un om de cuvant care isi vede de "lungul nasului" si care ii place sa se distreze foarte mult, unii dintre noi mai avem si defecte, nu exista om care sa nu aiba defecte, daca chiar vreti sa devin primar, Votati Estrada[ADM]!

 

 

Ce intenționez să fac pentru jucători:

 

Vreau sa ajut playerii cu mai multe evente de tip "deagle" pentru a se antrena si ei pentru viitoarele lor factiuni, eventuri de 100.000$, bani de licente, bani de buzunar, chiar daca nu am eu bani in /stats, dar am masini pe care le voi vinde,am multi prieteni care ma vor ajuta cu eventurile si o parte din premii, voi face eventuri zilnic,vom avea multe eventuri de tip find & bring,V.I.P,LMS(with cars),SMS si multe altele nu ma prea pricep sa vorbesc mult vreau sa fac fapte,program:

 

Luni-Vineri:

 

Ora 13:00- Event special de 50.000$

Ora: 16:00- Event deagle pentru incepatori de level 5-15

Ora 19:00- Ajutor playeri cu level-ul 2-8

Ora 21:00- Event special de 100.000$

 

Sambata-Duminica:

 

 

Ora 09:00- Event race cu masini de 50.000$

Ora 11:00- Event special de 50.000$

Ora 15:00- Event deagle mafii de la rank 4+.

Ora 18:00- Event deagle civili (orice level)

Ora 21:00- Discutii cu playerii in fata primariei pentru nelamuriri.

Ora 23:00- Event special.

 

Link to comment
Share on other sites

Nick: mag1[c]
Level: 113
Vârstă (reală): 21
Sex (real): Masculin
Vechime pe server: 4 ani+
Poză cu /stats: http://imgur.com/jnO7B40
Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Vreau sa ajut toti incepatorii sa evolueze cat mai bine pe server.Cunosc aceasta meserie destul de bine si cred ca pot face o treaba foarta buna ca PRIMAR.
Ce intenționez să fac pentru jucăto
ri: Sa ii ajut cu tot ce pot [bani,sfaturi,eveturi]

Edited by mag1c
Link to comment
Share on other sites

All the players that applied will be in the vote list.

The election will take place on 30.09.2015 at 20:00. Good luck everyone!

 

Toti cei care au aplicat se vor afla pe lista candidatilor.

Votul va avea loc in data de 30.09.2015 la ora 20:00. Succes tuturor!

Link to comment
Share on other sites

Nick: Cosmin
Level: 48
Vârstă (reală): Am 17 ani.
Sex (real): Masculin.
Vechime pe server: Contul meu a fost creat pe 9.01.2014.
Poză cu /stats:
http://imgur.com/nlmW0Tu + http://imgur.com/TVNxYZ8si voi vinde restul masinilor daca intru in functie si raman fara bani.
Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Pai, dupa parerea mea, principalul rol al primarului este de a ajuta playerii, in special nou-venitii pe server si de a crea un mediu placut jucatorilor pe server. Deci, asta imi doresc sa fac si eu, sa organizez tot felul de evenimente si actiuni pentru a indeplini aceste lucruri.
Ce intenționez să fac pentru jucători: Nu cred ca voi avea un program strict, dar doresc sa fac evenimente pentru jucatori cat mai diversificate, o parte semnificativa dintre aceste evenimente va fi alocata playerilor de level 2-7. Nu voi neglija nici taxele, nici ajutorul financiar care trebuie oferit de catre primar. Avand si destul timp liber, voi sesiuni de intrebari si pareri adresate primarului, pentru ca eu cred ca sunt multi care au nevoie de indrumare, mai mare sau mai mica. In concluzie, imi voi face datoria de primar.

Edited by Cosminz0r
Link to comment
Share on other sites

Nick: [F4L]Andrei
Level: 82
Vârstă (reală): 20
Sex (real): Masculin.
Vechime pe server: In 2011 am avut primul cont, iar acest cont, adica [F4L]Andrei este din data de 04.03.2012
Poză cu /stats: http://imgur.com/tcnwsvQ
Motivul pentru care doresc să fiu Primar
: Dintr-un simplu motiv, acesta fiind faptul ca indiferent daca detin sau nu o functie, tot apare dorinta de a ajuta in special acei jucatori care au nevoie de indrumare, acestia fiind jucatorii mai noi care nu stiu exact cu ce se mananca acest server. Am ajutat si voi ajuta in continuare orice persoana indiferent de situatia ei, indiferent de level, indiferent de ce are sau nu are. Ce poate sa fie mai frumos decat sentimentul care il ai dupa ce ai facut un bine, dupa ce ai ajutat si indrumat o persoana spre calea cea buna, spre ceea ce isi doreste? Nimic zic eu... Asadar astept sustinerea voastra si momentul in care va vom putea rezolva problemele impreuna! Aveti grija de voi si nu uitati sa intrebati, nu este rusinos, este cel mai important!


Ce intenționez să fac pentru jucători: Pe langa organizarea de evenimente, voi avea grija ca orice jucator care apeleaza la mine sa nu duca lipsa de informatii sau sa aiba nelamuriri in legatura cu ceva. Trebuie sa fim primitori si sa incercam sa ne pastram jucatorii, sa ne autodepasim ca doar aceasta este calea spre succes, spre o atmosfera cat mai placuta si relaxanta pe server.

Va multumesc frumos pentru atentie si astept sustinerea voastra! Indiferent daca voi ajunge sau nu in functie, adresandu-ma in special jucatorilor care nu au experienta, vreau sa va spun din nou sa nu uitati sa va informati, sa cereti ajutorul fara ezitari pentru a putea avea o idee despre ceea ce vreti sa stiti inainte sa actionati. Pe langa acest lucru, fiti cinstiti si buni pentru ca doar asa veti avea de castigat. Distractie placuta pe server si o seara placuta in continuare!

Link to comment
Share on other sites

Nick:[HG].ks_original.
Level:32
Vârstă (reală):
16 ani.
Sex (real):Masculin
Vechime pe server:4 luni pe acest cont mentionat mai sus,dar am avut 3 conturi secundare cu 7-8 luni in urma.
Poză cu /stats:
http://i.imgur.com/VeHxw2C.png(check rpg pt dovezi)
1.Motivul pentru care doresc să fiu Primar:Pe parcursul carierei mele in SA:MP,am ajutat orice player care la level 1-5 cereau 1-2k.Sunt o fire care nu lasa nici o persoana neajutata.Deasemenea nu sunt fatarnic,si nu promit lucruri de genul:Voi da la fiecare jucator in fiecare zi cate 10k,dar voi face eventuri in care,sa fie cat mai distractiv pe server iar unii jucatori vor fi bucurosi de suma primita.Sunt deacord sa fac eventuri de 1.000.000$ pe perioada cat voi fi eu primar,si daca voi fi eu ales de playeri.Ceea ce pot oferi eu playerilor este multe eventuri ce consta in diferite premii,in care nu se duce lipsa de distractie.Cuvinte spuse aiurea nu sunt necesare sau altceva care te avantajeaza pentru a fi candidat,cel mai mult conteza faptele.Eu cred ca am si eu o sansa sa fiu candidat,avand o reputatie si o faima destul de buna pe acest server de RPG1.
2.Ce intenționez să fac pentru jucători:Eventuri distractive,setarea taxelor mici sau mari,depinde de situatie.Iar din banii stransi din seiful bancii sau din /charity voi bucura multe sufletele cu eventuri si ajutor financiar pe multi playeri de pe server,care voi contribui si eu cu bani din contul meu.Nu voi omite nici un player fara sa fie ajutat.Succese la toti!


3.Multumesc tuturor pentru citirea aplicatiei si sper sa fac treaba buna pe perioada de primar,in caz ca sunt ales

Edited by MegaOriginal
Link to comment
Share on other sites

Nick: Ezio
Level: 60
Vârstă (reală): 21
Sex (real): Masculin
Vechime pe server: 3 ani , 2 luni si 2 saptamani
Poză cu /stats: DisjQwN.png

Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Pe parcursul experientei mele de gaming pe comunitatea B-zone Comunity unde joc eu pe RPG1 Server am capatat foarte multa experienta de a impartasii si cu altii ,si doresc sa candidez ca si primar pentru ca vreau sa ajut playerii de level mici sa le ajut cu bani etc...si sa ajut jucatori noi care sunt in crestere si sa le dam un pas de incepere a carierei lor de comunitate...si acesta poate face numai primaria si sa le oferim un mic ajutor din partea noastra numai noi putem reusi sa ii facem oameni mari pe comunitate si mai este si sentimentul ala deosebit de a ii ajuta si pe altii mai mici.
Ce intenționez să fac pentru jucători: Planurile mele pentru LUNA: Noiembrie 2015 sunt urmatoarele:

 

1).Sa ma ocup cu ajutor finaciar pentru jucatorii de level 2-7

2).Sa organizez evenimente cate mai deosebite pe placul cetatenilor Los Santos ,San Fiero si Las Venturas si pentru cei cu level mic.

3).Sa ma ocup de locuri de munca pentru playerii comunitatii.

4).Sa deschid primu guvern ca si in realitate unde ne putem organiza pentru evenimente/petreceri sambata si duminica /concursuri /etc.

5).Voi avea grija sa informez orice jucator de level mic despre tot ce se intampla pe RPG1.

 

Altele planuri vor urma pe parcurs.

Link to comment
Share on other sites

Nick: Wizzle

Level: 80+

Vârstă (reală): 18

Sex (real): Masculin

Vechime pe server: 2 ani şi jumătate

Poză cu /stats: http://imgur.com/4AKxjCu

Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Vreau să ajut serverul dintr-o postură mai specială, una care are de-a face cu toate categoriile de playeri.

 

Ce intenționez să fac pentru jucători:

  1. Voi seta taxa 1$ pe toată durata mandatului meu
  2. Pe lângă ajutorul oferit de Primărie, voi organiza din proprii mei bani eventuri pentru începători.
  3. Intenţionez ca odată pe săptămână să mă întâlnesc cu jucătorii ce întâmpină probleme pe server şi să încercăm să le rezolvăm împreună.
  4. Am să discut personal cu playerii ce au probleme în a intra într-o facţiune şi îi voi ajuta cu sfaturi în legătură cu aplicaţia
  5. Târg Auto – playerii vor putea vinde sau cumpăra vehicule personale într-un cadru organizat şi sigur
  6. B-Zone Weekly Events – alături de Staff-ul RPG1 voi aduce înapoi aceste eventuri. Premiile vor consta în gold, bani şi ore jucate
  7. Olimpiada Facţiunilor - reinventată
  8. Clan Wars – Last Team Standing între clanuri, mai multe detalii într-un viitor topic
  9. Pe lângă banii oferiţi de Primărie pentru începători, se va putea apela şi la un serviciu marca Ultras South pentru cei nevoiaşi
  10. Nici jucătorii experimentaţi nu vor fi uitaţi, voi organiza concursuri de popularitate şi interviuri cu legendele serverului
Edited by South Wizzle
Link to comment
Share on other sites

Nick: mag1[c]
Level: 113
Vârstă (reală): 21
Sex (real): Masculin
Vechime pe server: 4 ani+
Poză cu /stats:
http://imgur.com/LDqnTML
Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Vreau sa ajut toti incepatorii sa evolueze cat mai bine pe server.Cunosc aceasta meserie destul de bine si cred ca pot face o treaba foarta buna ca PRIMAR.
Ce intenționez să fac pentru jucăto
ri: Sa ii ajut cu tot ce pot [bani,sfaturi,eveturi]

Link to comment
Share on other sites

Nick: Skipper

Level: 84

Vârstă (reală): 18
Sex (real): Masculin
Vechime pe server: 2 ani şi 1 lună
Poză cu /stats: Click
Motivul pentru care doresc să fiu Primar:

  • Doresc să obţin această funcţie pentru ajutorarea playerilor de level mic cu banii proprii.
  • Pentru a organiza evenimente speciale cu premii pe măsură ce vor consta în bani, gold şi multe altele, activităţi pentru absolut toate facţiunile paşnice, gangurile, departamentele şi nu în ultimul rând pentru clanuri.
  • Să organizez olimpiade între facţiuni, între clanuri şi multe altele, mereu pe primul loc trebuie să fie activitatea, distracţia, seriozitatea şi nu în ultimul rând ca playerii să aibă un ambient cât mai plăcut.
  • Desigur că şi premiile de la evenimente, activităţi contează şi vor fii unele pe măsură, dar totul este ca playerii serverului să se bucure de ele şi să participe la ele.
  • Cine mă cunoaşte ştie ce fel de persoană sunt şi are încredere în mine, funcţia de Mayor este foarte importantă dedicată serverului şi nu cred că a fii Mayor trebuie să împarţi taxe şi să faci câteva evenimente pe zii, a fii Mayor înseamnă a merita această funcţie, a face un ambient plăcut tuturor playerilor, vreau ca toate facţiunile să fie un colectiv cât mai apropiat una de cealaltă şi a bucura playerii cu taxele împărţite, cu evenimentele şi activităţile creeate, cu olimpiadele între facţiunile paşnice, ganguri, departamente şi clanuri, a le oferii tuturor playerilor dornici de un loc de muncă în a se angaja la primărie şi a le oferii un job cu un salariu pe măsură, ca toată lumea să fie şi să se simtă perfect şi că joacă cu cel mai mare drag.

Ce intenţionez să fac pentru jucători? : Cum am menţionat şi mai sus, scopul pentru care doresc să devin Primar este să organizez multe evenimente, activităţi, împărţirea taxelor, olimpiade între facţiuni, ganguri, departamente şi clanuri, premiile vor fii pe măsură şi nu în ultimul rând ca playerii să fie fericiţi şi a le creea un ambient cât mai plăcut, angajarea playerilor dornici la primărie în a le oferii un job şi un salariu pe măsură şi multe altele, ştiu cum este să ai level mic, să nu ai fonduri necesare, să munceşti mult pentru a câştiga o sumă de bani, de asta doresc să ajut şi să mă implic. Am mai avut un mandat, şi anume mandatul pe luna Octombrie, urmat de cel pe luna Martie, am organizat atunci B-Clan's Olympics, evenimente şi multe altele, de asemenea, acum îmi doresc să organizez B-Clan's Olympics EDITION WINTER şi olimpiade între facţiuni şi departamente. Voi organiza plimbări cu playerii de level 2-7, le voi arăta toate locaţiile importante de pe acest server, de la hq-urile facţiunilor până la unele business-uri renumite şi multe altele.

Vă mulţumesc tuturor celor care aţi citit această aplicaţie, nu vă voi dezamăgii! Retrag.

Edited by Skipper
Link to comment
Share on other sites

Nick: Giuliano

Level: 58
Vârstă (reală): 19
Sex (real): Masculin
Vechime pe server: 6 ani +
Poză cu /stats: http://imgur.com/IcjEY3c
Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Imi doresc sa contribui la formarea celor nou veniti pe server, cat si la imbunatatirea mediului de joc pentru toate persoanele.
Ce intenționez să fac pentru jucători:

  1. Voi seta taxa $1 pe intreaga mea perioada ca primar.
  2. Voi incerca sa le ofer cat mai multi bani celor care au nevoie.
  3. Le voi acorda, de asemenea,si suport moral, ii voi ajuta si cu lucruri ce tin de formarea personalitatii.
  4. Voi face evenimente cu premii in bani sau vehicule personale pentru toate clasele sociale.
  5. Voi arata ca experienta aduce cu sine rabdarea si indulgenta.
  6. ​Imi voi dedica integral timpul pentru a ajuta jucatorii.
Edited by Giuliano
Link to comment
Share on other sites

  • Johnny unlocked this topic
  • Johnny locked this topic
  • Johnny unlocked and locked this topic
  • Johnny unpinned, pinned and unlocked this topic
  • TIBERIU ToV unpinned this topic
  • D r e e W pinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.