Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

[MAYOR] - Aplicaţii Primărie / Mayor Applications


Kelton
 Share

Recommended Posts

Imi cer scuze am gresit ,wrong 

Edited by NasuL VODA
Link to comment
Share on other sites

                                             85aZvz8.png

 

 

 

Nick: NasuL
Level: 67
Vârstă (reală): 20 de ani
Sex (real): Masculin
Vechime pe server: Am o vechime de 3 ani 
RPG profil linK: http://NasuL.png
Ai mai avut aceasta functie: Nu,nu am mai avut aceasta functie !
Motivul pentru care doresc sa fiu Primar: Doresc sa fiu Primar, pentru ca vreau sa ajut playeri cu nivel mic, playeri veniti noi pe comunitate cu benefici materiale si sa-i indrum spre un joc cat mai placut si mai linistit. De asemenea, mai doresc sa fiu Primar, pentru a organiza diferite evenimente in premii ce consta in masinii/case/bani, desigur fiecare la momentul lor. Mai doresc functia de Primar, deoarece vreau sa fiu un exemplu pentru un player sosit nou aici, care tocmai paseste pe acest server si sa-l indrum cu ajutorul evenimentelor ce le voi sustine, sa-i ajut cu benificile dorite de ei. Doresc sa fiu primar pentru a avea ocazia sa ma implic in dezvoltarea comunitatii B-ZONE, mai exact cea de pe serverul RPG2. Vreau sa ajut playerii incepatori pe acest server, avand deja o relatie mai speciala cu aceasta categorie de playeri, doresc sa-mi continui evenimentele clasice precum cele de tip SMS, Par / Impar, Trivia, LCS, LMS... etc evenimente de tip Poveste" si nu in ultimul rand evenimentele STUNT.
Ce intentionezi să faci pentru jucători: 

1)Sunt capabil sa ajut jucatorii straini, dar voi face tot posibilul sa ii ajut la fel de bine si pe cei romani, spunandu-le despre factiuni, locuri de munca, ce comenzi pot folosi si desigur, sa le spun despre regulile forumului si multe altele.
2)Sunt activ pe B-Zone, asta insemnand un Mayor activ, jucatorii vor fi fericiti.
3)Imi voi lua functia in serios, nu ma voi prosti.
4)In fiecare duminica voi face un eveniment special cu premiul de 250.000$.
5)Voi ajuta jucatorii cand au nevoie, indiferent de nivel. Voi face multe evenimente cu premii bune.
6)Taxa va fi de 1$ mereu
7)Voi ajuta jucatorii sa se alature factiunilor desigur cum o sa inteleaga si ce sa faca si cu tot ce au nevoie.
8)Voi anunta de cateva ori pe saptamana sa se foloseasca comanda /charity. Cu acesti bani voi ajuta jucatorii de nivel 2-7.
9)Voi lucra impreuna cu alti jucatori sa gasim solutiile potrivite pentru probleme majore, voi crea taxe noi votate de jucatori, multe evenimente, mai multa distractie.
10)Voi lucra pentru reducerea preturilor taxelor si voi realiza un program de distribuire al banilor, voi gasi sponsori, jucatori bogati care sa doneze pentru jucatorii incepatori.
11)Voi munci mult pentru a creste populatia serverului, vor fi evenimente zilnice si evenimente speciale saptamanale..etc.
12)O sa fiu in fiecare seara cand vin de le servici doar acolo pe Radio VODA B-zone unde sunt Manager!(Cum toti ma stiu de #NasuL)

 

Edited by NasuL VODA
Link to comment
Share on other sites

Nick: RoLanL
Level: 49
Vârstă (reală): 16ani
Sex (real): Masculin
Vechime pe server: Aproape 2ani.Pe data de xx.06.2018 fac 2ani.
RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/RoLanL

Ai mai avut aceasta functie? Nu , dar as vrea sa o am.
Motivul pentru care doresc să fiu 
Primar: Eu as vrea sa devin primar deoarece ca primar sunt respectat (ca civil nu sunt asa de mult) si as vrea sa aduc un + serverului prin situatia ca aduc playeri pe acesta comunitate.Am deja aproximativ 25de playeri adusi de mine pe acesta comunitate(dovada se afla la Reffers ID).
Ce intenționez să fac pentru jucători: Eu as vrea sa dau bani la incepator , sa ajut cu mai mult decat cu bani, adica sa vorbesc cu ei , sa raspund la intrebarile puse de el in legatura cu sitiatia comunitatii si sa comunic cu alti lideri,dar acest lucru fac toti primarii,dar eu o sa ma ocup mult mai bine de aceasta comunitate decat fac altii.Sper exemplu ---> o sa impart taxa la timp,nu o sa accept bani prin /transfer , adica nu o sa fur de la playeri cum fac de obicei alti primari pe aceasta comunitate.

Link to comment
Share on other sites

Nick: Sebi.
Level: 72
Vârstă (reală): 14 ani, în curând 15.
Sex (real): Masculin.
Vechime pe server: 3 ani.
RPG profil LinK:  
Sebi..png

Ai mai avut aceasta functie?: Nu, este prima oară când aplic aici.
Motivul pentru care doresc să fiu 
Primar Doresc să devin primar pentru a ajuta cât mai mult playerii începători care activează pe acest server, nu doar prin evenimentele zilnice pe care le fac, doresc să fac asta şi prin oferirea taxelor, organizarea de evenimente pe /gov. Doresc să inițiez toți playeri noi pe server, deschizându-le un orizont către acest joc pentru a le face "munca" mai uşoară. Mai pe scurt, doresc să devin primar pentru a ajuta cât mai mult playerii începători şi nu numai. Doresc să devin primar deoarece cred că este cea mai potrivită facțiune pentru mine, fiind o persoana care se înțelege bine cu majoritatea playerilor.
Ce intenționez să fac pentru jucători: 

1. Vreau ca taxa să fie setată la 1$ indiferent de ora sau zi.

 

 

2. Voi face un topic la secțiunea mayor numit "Cere şi vei primi", unde playeri cu level intre 2 si 7 vor fi sponsorizați de mine printr-o cerere aferentă facută în acel topic. In urma acestei cereri voi oferi o sumă modestă de 10.000$, puteți face această cerere o dată la o saptămână.

 

3. De luni până vineri la ora 20:30 voi imparți taxa playerilor cu level intre 2 şi 7. Iar sâmbată şi duminica o voi imparți odata la ora prânzului adică ora 14:00 şi odata seara la ora 20:00.

 

 

4. De luni până vineri de la ora 22:00 voi organiza câte un event clasic ( LMS, LCS, X/O, etc ) cu un premiu destul de ridicat. La aceste evenimente vor participa doar playeri cu level sub 50.

 

 

5. Vineri seara la ora 23:00 voi organiza un event nocturn, ceva mai special, cu un premiu măricel unde vor participa toți playeri.

 

 

6. Duminică dimineața şi seara voi organiza aşa zisă plimbare cu limuzina primarului, unde vom cutreiera harta în lung şi în lat.

 

 

7. În fiecare duminica voi pune la bătaie o maşina cu pretul intre 50.000$ si 100.000$, aceasta maşină va fi caştigată doar printr-un event.

 

 LUNI - VINERI

15:00-17:00: Eventuri clasice.
19:00-21:00: Eventuri clasice.
20:00: Împărţirea taxei.

21:00-22:00: Event Special.


SÂMBĂTĂ
14:00: Evente Clasice.
16:00-17:00: Târg auto.

18:00: Evente Clasice.

20:00: Împărţirea taxei.
20:30: Ajutor finaciar playerilor de level 2-9.

DUMINICĂ
15:00: Eventuri clasice

17:00-18:00: Ajutor financiar pentru jucătorii de nivel 2-9.

18:00-20:00: Eventuri clasice
20:00: Împărţirea taxei.
20:30-21:30: Eventuri speciale.
21:30-22:00: Eventuri Speciale.

 

Ce înseamnă event clasic?
Eventul clasic este unul cu prize 50.000$, dintre cele comune: LMS, LCS, Ruleta Rusească, Par / Impar, Simon spune, SMS, Primul cu /w, Protect the V.I.P, Primul cu kill, Primul cu G, Primul cu F, Paintball, Find & Bring, Race Arena, Gungame Arena etc.

 

Ce înseamnă event special?

Eventul special este de obicei un eveniment nou, cu un premiu peste 50.000$, organizat special pentru jucători, la final de săptămână, pentru a se putea bucura cât mai mulţi jucători de distracţie şi de bani.

 

Ce înseamnă Fun Hour?

Fun Hour este acea oră în care toţi jucătorii sunt invitaţi să participe la o activitate distractivă, organizată de către primar.

 

 
           În  cazul în care mă veţi susţine şi vreţi să fac şi altceva decât este prezentat mai sus, aştept câte un PM din partea voastră, iar ideile ce mi se vor părea cele mai interesante le voi aplica.
                                                  
                                                                             dyM8Beb.png
Link to comment
Share on other sites

Nick: Edy_Silver
Level:45
Vârstă (reală):18
Sex (real):Masculin
Vechime pe server: 5 ani
RPG profil LinK: 
edy_silver.png

Ai mai avut aceasta functie?:Nu,dar mi-as dorii foarte mult!
Motivul pentru care doresc să fiu 
Primar:Intentionez sa fac server-ul mai bun, sa ajut cat se poate de mult.Am o experienta pe acest server,stiu cam care este treaba cu toate,vreau sa ajut player-ii cu level mic as inteleaga serverul, sa castige cat mai multi bani si sa se tina de acest server!Voi face eventuri pentru ii ajuta, vreau sa fiu respectat , vreau sa fiu cunoscut pentru faptele mele.Vad ca doar player-ii cunoscuti ajung primari pe server si nu fac nimic ,taxe mari ,fara eventuri si asa mai departe,vreau sa schimb asta vreau sa fiu cel mai bun primar de pana acum! 
Ce intenționez să fac pentru jucători:Sa-i ajut cu bani, taxe mici ,voi face eventuri pentru ei,ii voi ajuta cat pot cu bani si cu sfaturi,ii voi ajuta sa inteleaga tot ce tine de server,de la comenzi pana la factiuni si locatii, ii voi trata cu respect,voi face eventuri zilnice,giveaway uri ,etc.

Link to comment
Share on other sites

Nick: Squiz
Level: Detin level 91
Vârstă (reală): Am 21 de ani. 
Sex (real): Masculin
Vechime pe server: Joc cam de pe la deschidere din 2010, cunosc foarte bine GM-ul B-Zone!

RPG profil LinK: Squiz.png

Ai mai avut aceasta functie? Nu am avut niciodat aceasta ocazie.
Motivul pentru care doresc să fiu 
Primar
Doresc sa devin primar deoarece consider ca am experienta necesara pentru a face fata acestui post, pentru a ajuta jucatorii, atat cei cu level mic si nestiutori cat si pe cei cu level mare care au unele probleme, am un intreg plan care ar activa zilnic cu diverse activitati, evenimente si multe multe altele, pe langa sustinerea financiara, pe care o pot oferi desigur, este nevoie si de o biblioteca de informatii pe care o detin, astfel pot indruma, si ajuta jucatorii in acelasi timp.
Ce intenționez să fac pentru jucători: 
Ce pot sa zic in mare este ca am planuri mari, cu premii destul de mari, nu vreau sa ofer mai multe informatii in privinta activitatilor. Voi anunta din timp chestiile importante pentru ca fiecare jucator sa aiba oportunitatea de a participa si a pune mana pe premiul cel mare.

Activitatile o sa se desfasoare des, evenimentele nu mai zic, un numar de evenimente fascinante pe zi.

Nu vreau sa spun aici tot ce vreau sa fac deoarece vreau ca ideile mele sa ramane unice! Daca ma veti vota nu o veti regreta deloc, o sa aveti parte de un regim cu totul special, tin sa precizez ca am o echipa care o sa ma ajute din multe puncte de vedere, in special clanul Ultras South (Clanul unde sunt membru de aproape un an) alaturi de aliata noastra Team of Veterans  si Ultras North factiuni cu care o sa organizam diferite tipuri de activitati unele din care poti castiga bani si din altele informatii utile pe care sa le poti folosi in cariera ta personala ca jucator.

 

  • Pe langa multi civili, membrii din factiunile care imi sustin candidatura si o sa participe la activitati:
  •  
  • Tow Truck Company
  • Federal Bureau of Investigation departament 
  • Los Santos Police Department departament
  • National Guard 
  • Los Santos School Instructors
  • News Reporter
  • Hitmen Agency
  • Los Santos Taxi factiune.
  • Red Dragon Triad
  • El Loco Cartel.
  • Green Street Bloods
  • Vietnamese Boys 
  • The Tsar Bratva 
Link to comment
Share on other sites

Nick: Ryz
Level: 62+
Vârstă (reală): 18 ani
Sex (real): Masculin
Vechime pe server: 2 ani.
RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Ryz Ryz.png

Ai mai avut aceasta functie: Nu.
Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Pentru ca mi se pare o functie interesanta ce mi se potriveste si cred ca le voi lasa o impresie buna jucatorilor prin treaba pe care o voi face, avand foarte multe idei pe care vreau sa le pun in practica.

Ce intenționez să fac pentru jucători: Vreau sa fac o sumedenie de evenimente si activitati in care sa implic toti jucatorii serverului, de la cei cu nivel 3-4 pana la cei cu functii si experienta. Cu siguranta nu voi face nici un jucator sa fie dezamagit de activitatea mea. Luni am de gand sa organizez diferita interviuri in care sa raspund tuturor jucatorilor la nelamuriri si o sa incerc sa ajut toti jucatorii de nivel mic ce imi vor cere ajutorul iar in restul saptamanii am de gand sa fac minim 3-4 evenimente pe zi.

Edited by AIM Ryz
Link to comment
Share on other sites

Nick Day
Level: 53

Age(Real): 20
Gender(real): Female

How old are you on the Server: About 4 Years

RPG profile link: Day.png

Have you ever Been Mayor: No

The reason you want to become a Mayor:

#)I think I have gained full experience, this function suits me and I can impose myself in front of the players, I think this is the strength of each mayor.

#)What am I going to do for the players:. I'm trying to show the little players of the level the good way, to explain them what is good to do and what not.
#)I try to advise them how to earn money, explain the rules, give them concrete evidence of what happens if you break the rules. .
#)I try to convince the players that this server is very nice and deserves to stay. . I will help them with money from my own pocket.
#) will raise funds for the poor, no one will be bypassed.
#) will make nice, fun and interesting events and perhaps a bit of general culture with some awards, for example: (sums of beauties of $, cars,).
#)The prizes will be on the table, many surprises will be waiting for you. .
 
New Idea :

1) Tax will be 1$ for the majority.

2) Daily events from my own pocket money or sponsors.

3) I have massive experience with Events and lots of creativity.

4) The new Events system looks very fun and I believe the players will enjoy this.

4) We will stabilize the To many Players B-Zone RPG1 players.

5) Events you can expect will be X/O, Par/Impar, Deagle, LMS, LCS, Trivia, SMS, Who wants to be a millionaire etc.

6) I have friends in the NR industry who will be able to accomodate with features like [/live]

7) With some free time coming I will be coming online more often for May

 

I will make a program and at certain times I will receive the players in the town hall to listen to their biggest problems and help them solve them. .I will try to keep the server at To many Players all the time and make daily events with the players. I will also include many un-noticed Foreigners into the community and help them make new friends. I will make the following events at least every day, prize 50,000$+

 

What I intend to do for other players.: Keep the tax low at working hours to avoid hidden costs and make sure all players have a great time.

 

Edited by Day
Link to comment
Share on other sites

Nick: Gaaby
Level: 55
Vârstă (reală): 19 ani.
Sex (real): Mascul.
Vechime pe server: 3 ani și ceva.
RPG profil LinK: Gaaby.png

Ai mai avut aceasta functie? Nu.
Motivul pentru care doresc să fiu 
Primar: Motivul, hmm, să mă gândesc. Vreau să fiu primar pentru a ajuta playerii care mai joacă pe această comunitate foarte dragă mie. Playerii noi deopotrivă, voi încerca să îi ajut cu câte un sfat prietenesc, o vorbă bună, chiar și cu bunuri materiale. Consider că am acumulat destulă experiență pentru această funcție și cred că mă voi descurca de minune, fiind o fire foarte deschisă, cred că mă voi înțelege bine cu toți.
Ce intenționez să fac pentru jucători:Toată lumea promite câte ceva pe aici, eu nu pot să vă promit că voi face spitale, voi demola biserici și voi face autostrada fără gropi, însă pot să vă promit un lucru, SINCERITATE. Taxa va fi 1$ pe tot parcursul mandatului. Vor fi evenimente zilnice, sau cel puțin odată la 2 zile în timpul săptămânii, iar în weekend câte 3-4, poate și mai multe pe zi. Vor fi evenimente speciale pentru jucatorii cu level cuprins între 3 și 15. Am de gând să readuc un eveniment care a fost uitat de ceva timp, Ex:”Primul care dă transfer cu 1.000$ primește 10.000$”. Veți afla mai multe detalii pe parcurs, cert este că nu vă veți plictisi cu mine.

 

 

 

Gaaby meserie pentru primărie!

Edited by ToVarasu Gaaby
Link to comment
Share on other sites

On 25.04.2018 at 1:28 PM, AIM Ryz said:

Nick: Ryz
Level: 62+
Vârstă (reală): 18 ani
Sex (real): Masculin
Vechime pe server: 2 ani.
RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Ryz Ryz.png

Ai mai avut aceasta functie: Nu.
Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Pentru ca mi se pare o functie interesanta ce mi se potriveste si cred ca le voi lasa o impresie buna jucatorilor prin treaba pe care o voi face, avand foarte multe idei pe care vreau sa le pun in practica.

Ce intenționez să fac pentru jucători: Vreau sa fac o sumedenie de evenimente si activitati in care sa implic toti jucatorii serverului, de la cei cu nivel 3-4 pana la cei cu functii si experienta. Cu siguranta nu voi face nici un jucator sa fie dezamagit de activitatea mea. Luni am de gand sa organizez diferita interviuri in care sa raspund tuturor jucatorilor la nelamuriri si o sa incerc sa ajut toti jucatorii de nivel mic ce imi vor cere ajutorul iar in restul saptamanii am de gand sa fac minim 3-4 evenimente pe zi.

Ma retrag, nu stiu de ce nu merge sa dau edit.

Link to comment
Share on other sites

Imagini pentru mayor b-zone

Nick: Ezio
Level: 84+
Vârstă (reală): 23 ani
Sex (real): Masculin
Vechime pe server: Peste 5 ani.
RPG profil LinK: Ezio.png

Ai mai avut aceasta functie: Nu.
Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa capat aceasta funtie deoarece mi-ar da posibilitatea sa ajut cu mult mai mult jucatorii incepatori decat cu functia de helper. Consider ca am acumulat experienta necesara pentru a-mi desfasura activitatea in aceasta functie si sunt pregatit sa-mi asum aceasta responsabilitate. 
Ce intenționez să fac pentru jucători: 

Planificare Mayor May 2018

  • Pe parcursu lunii aceste 50-100/evenimente pe luna :simon spune,deagle,race,par/impar, ruleta ruseasca,sms etc
  • Facerea unui clan pentru guvernare Governament B-Zone. de cel putin 15 membri de pe un cont secundar ca sa raman cu asta in ToV.
  • Mici angajari in govern... pe anumite salarii(in lucru).

PARTEA 2(DACA VOI CONTINUA)

 

  • O academie de clan pentru cei incepatori" ACADEMY B-ZONE"
  • O dezvoltare a clanului Governament B-Zone
  • In fiecare sambata si duminica sedinta la primaria pentru rezolvarea problemei persoanei ca sa putem rezolva ceva
  • restabilirea targ auto
  • Cu ajutoru de la staff,,,,continuarea deagle of master.

 

O sa aflati mai multe pe parcurs.

Edited by Ezio ToV
Link to comment
Share on other sites

85aZvz8.png

 

 

 

Nick: Sebi.
Level: 73
Vârstă (reală): 14 ani, în curând 15.
Sex (real): Masculin.
Vechime pe server: 3 ani.
RPG profil LinK:  
Sebi..png

Ai mai avut aceasta functie?: Nu, este prima oară când aplic aici.
Motivul pentru care doresc să fiu 
Primar Doresc să devin primar pentru a ajuta cât mai mult playerii începători care activează pe acest server, nu doar prin evenimentele zilnice pe care le fac, doresc să fac asta şi prin oferirea taxelor, organizarea de evenimente pe /gov. Doresc să inițiez toți playeri noi pe server, deschizându-le un orizont către acest joc pentru a le face "munca" mai uşoară. Mai pe scurt, doresc să devin primar pentru a ajuta cât mai mult playerii începători şi nu numai. Doresc să devin primar deoarece cred că este cea mai potrivită facțiune pentru mine, fiind o persoana care se înțelege bine cu majoritatea playerilor.
Ce intenționez să fac pentru jucători: 

1. Vreau ca taxa să fie setată la 1$ indiferent de ora sau zi.

 

 

2. Voi face un topic la secțiunea mayor numit "Cere şi vei primi", unde playeri cu level intre 2 si 7 vor fi sponsorizați de mine printr-o cerere aferentă facută în acel topic. In urma acestei cereri voi oferi o sumă modestă de 10.000$, puteți face această cerere o dată la o saptămână.

 

3. De luni până vineri la ora 20:30 voi imparți taxa playerilor cu level intre 2 şi 7. Iar sâmbată şi duminica o voi imparți odata la ora prânzului adică ora 14:00 şi odata seara la ora 20:00.

 

 

4. De luni până vineri de la ora 22:00 voi organiza câte un event clasic ( LMS, LCS, X/O, etc ) cu un premiu destul de ridicat. La aceste evenimente vor participa doar playeri cu level sub 50.

 

 

5. Vineri seara la ora 23:00 voi organiza un event nocturn, ceva mai special, cu un premiu măricel unde vor participa toți playeri.

 

 

6. Duminică dimineața şi seara voi organiza aşa zisă plimbare cu limuzina primarului, unde vom cutreiera harta în lung şi în lat.

 

 

7. În fiecare duminica voi pune la bătaie o maşina cu pretul intre 50.000$ si 100.000$, aceasta maşină va fi caştigată doar printr-un event.

 

 LUNI - VINERI

15:00-17:00: Eventuri clasice.
19:00-21:00: Eventuri clasice.
20:00: Împărţirea taxei.

21:00-22:00: Event Special.


SÂMBĂTĂ
14:00: Evente Clasice.
16:00-17:00: Târg auto.

18:00: Evente Clasice.

20:00: Împărţirea taxei.
20:30: Ajutor finaciar playerilor de level 2-9.

DUMINICĂ
15:00: Eventuri clasice

17:00-18:00: Ajutor financiar pentru jucătorii de nivel 2-9.

18:00-20:00: Eventuri clasice
20:00: Împărţirea taxei.
20:30-21:30: Eventuri speciale.
21:30-22:00: Eventuri Speciale.

 

Ce înseamnă event clasic?
Eventul clasic este unul cu prize 50.000$, dintre cele comune: LMS, LCS, Ruleta Rusească, Par / Impar, Simon spune, SMS, Primul cu /w, Protect the V.I.P, Primul cu kill, Primul cu G, Primul cu F, Paintball, Find & Bring, Race Arena, Gungame Arena etc.

 

Ce înseamnă event special?

Eventul special este de obicei un eveniment nou, cu un premiu peste 50.000$, organizat special pentru jucători, la final de săptămână, pentru a se putea bucura cât mai mulţi jucători de distracţie şi de bani.

 

Ce înseamnă Fun Hour?

Fun Hour este acea oră în care toţi jucătorii sunt invitaţi să participe la o activitate distractivă, organizată de către primar.

 

 
           În  cazul în care mă veţi susţine şi vreţi să fac şi altceva decât este prezentat mai sus, aştept câte un PM din partea voastră, iar ideile ce mi se vor părea cele mai interesante le voi aplica.
 
dyM8Beb.png
Link to comment
Share on other sites

ro32.png
Candidații care se vor afla pe lista de vot pentru funcția de primar al lunii Mai vor fi: Day, Gaaby si Ezio.
Votul va avea loc in data de 29.04.2018 - 30.04.2018 in intervalul orar 22:00-22:00.
Votul se va face printr-un sondaj de opinie organizat pe website. Puteti vota favoritul aici: https://www.rpg.b-zone.ro/players/poll/173

 

Succes!

 

uk32.png
The candidates who will be on the vote list for the mayor of May will be: Day, Gaaby and Ezio.
The vote will be on 29.04.2018 - 30.04.2018 between hours 22:00-22:00.
The vote will be made with a poll/survey on website. You can vote here: https://www.rpg.b-zone.ro/players/poll/173

 

Good luck!
Link to comment
Share on other sites

Nick: cowS
Level: 110
Age (real): 20
Gender(real): Male
How old are you on the server?: Since 2009 (9 years)
RPG profile link: cowS.png

Did you been Mayor in the past?: Yes.
The reason you want to become a Mayor: To re-join the community with a fresh new term of Mayor, in the summer months of B-Zone and bring back a sense of enjoyment to this game. Will be a pleasant time-pass for the remaining evenings of Ramadan as well, and, will serve some function to the players of RPG1.
What I intend to do for other players.: Create Events often and supply the daily cash to the players between Level 2-7. There are hopes to restore some old school fun things which seem to have faded away over the years.

Link to comment
Share on other sites

Nick Day
Level: 54

Age(Real): 20
Gender(real): Female

How old are you on the Server: About 4 Years

RPG profile link: Day.png

Have you ever Been Mayor: No

The reason you want to become a Mayor:

#)I think I have gained full experience, this function suits me and I can impose myself in front of the players, I think this is the strength of each mayor.

#)What am I going to do for the players:. I'm trying to show the little players of the level the good way, to explain them what is good to do and what not.
#)I try to advise them how to earn money, explain the rules, give them concrete evidence of what happens if you break the rules. .
#)I try to convince the players that this server is very nice and deserves to stay. . I will help them with money from my own pocket.
#) will raise funds for the poor, no one will be bypassed.
#) will make nice, fun and interesting events and perhaps a bit of general culture with some awards, for example: (sums of beauties of $, cars,).
#)The prizes will be on the table, many surprises will be waiting for you. .
 
New Idea :

1) Tax will be 1$ for the majority.

2) Daily events from my own pocket money or sponsors.

3) I have massive experience with Events and lots of creativity.

4) The new Events system looks very fun and I believe the players will enjoy this.

4) We will stabilize the To many Players B-Zone RPG1 players.

5) Events you can expect will be X/O, Par/Impar, Deagle, LMS, LCS, Trivia, SMS, Who wants to be a millionaire etc.

6) I have friends in the NR industry who will be able to accomodate with features like [/live]

7) With some free time coming I will be coming online more often for June

 

I will make a program and at certain times I will receive the players in the town hall to listen to their biggest problems and help them solve them. .I will try to keep the server at To many Players all the time and make daily events with the players. I will also include many un-noticed Foreigners into the community and help them make new friends. I will make the following events at least every day, prize 50,000$+

 

What I intend to do for other players.: Keep the tax low at working hours to avoid hidden costs and make sure all players have a great time.

Edited by Day ToV
Link to comment
Share on other sites

Nick: Irina

Level: 44

Varsta (reala): 15 ani.
Sex (real): feminim
Vechime pe server: 3 ani.

RPG profil LinK:Irina.png

Ai mai avut aceasta functie? Nu.

  1. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Motivul pentru care doresc sa fiu Primar este acela de a ajuta playerii de pe comunitate, mai ales cei noi veniti pe server ce trebuie ajutati cu tot posibilul. Majoritatea jucatorilor pe care ii cunosc de pe acest server imi sunt amici, si vreau sa ii ajut cu tot posibilul. Un alt motiv este cel de a face evenimente, pentru ca jucatorii sa faca bani din castigarea lor.


Ce intenționez să fac pentru jucători:

1. Vreau sa ajut jucatorii de pe server indiferent de nivelul acestora.

2. Vreau sa fac evenimente pe server, cu aceste ocazii jucatorii pot face bani mai usor.

3. Vreau sa ramana taxa la 1$, ceea ce o sa se intample daca ajung la aceasta functie

4. In timpul saptamanii banii stransi in seif o sa fie donati catre jucatorii cu nivel mic.

5.  Sa conving jucatorii noi veniti pe comunitate ca au ales serverul potrivit.

6. Jucatorii vor avea un primar activ

7.  Voi face un top  cu donatori

8. Voi ajuta si jucatorii straini, cei care vorbesc Limba Engleza, caci vorbesc aceasta limba o vorbesc destul de fluent.

Edited by AIM Irina
Cateva greseli gramaticale nevăzute
Link to comment
Share on other sites

Nick: superman14

Level: 33

Varsta: 17 ani

Sex: Masculin

Vechime pe server: Un an si doua luni!

RPG profil link: https://www.rpg.b-zone.ro/account/general

Ai mai avut aceasta functie?  Nu

 

Motivul pentru care doresc sa fiu Primar este

In primul rand, vreau sa ajut jucatorii noi veniti ( deoarece stiu cat de greu este la inceput). 

In al doilea rand, vreau sa organizez o multime de evenimente ( incepand de azi) cu o suma modesta, iar mai apoi sa continui cu sume cuprinse intre 500.000$-1.000.000$ pe tot parcursul mandatului! 

Si nu in ultimul rand, vreau sa devin Mayor pentru ca m-am saturat de primarii care se folosesc de aceasta functie doar pentru interese personale!

 

Ce intentionez sa fac pentru jucatori!

1. Vreau neaparat sa organizez in fiecare Duminica sau Sambata un targ de masini cu o taxa de intrare de 1.000$ iar cu banii stransi  sa organizez un eveniment! 

2. Taxa o sa ramana de 1$

3. O sa impart banii stransi in seif, jucatorilor de cel putin 5 ori pe saptamana!

4. Vreau sa tin cont de parerile tuturor jucatorilor de pe comunitate, organizand sedinte in sediul primariei!

Nu vreau sa promit prea multe deoarece, stiu ca o sa fie un drum greu dar cu siguranta ce am scris mai sus o sa duc la bun sfarsit! 

                                                                                                                                                                 

                                                                                                                                                                  Multumesc!

Link to comment
Share on other sites

nick:Guma[2]

Level:11

Vârstă (reală):15

Sex (real):masculin

Vechime pe server:3luni

link:https://www.rpg.b-zone.ro/account/general

Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Deoarece este o functie interesanta si indatoririle acesteia sunt onorabile si necesare.

Ce intenționez să fac pentru jucători: Sa ii ajut pe cei de level mic cu banii stransi si sa organizez Event-uri lucru ce mie imi place foarte mult.

Link to comment
Share on other sites

85aZvz8.png

 

 

 

Nick: Sebi.
Level: 74.
Vârstă (reală): 14 ani, în curând 15.
Sex (real): Masculin.
Vechime pe server: 3 ani.
RPG profil LinK:  
Sebi..png

Ai mai avut aceasta functie?: Nu, este prima oară când aplic aici.
Motivul pentru care doresc să fiu 
Primar Doresc să devin primar pentru a ajuta cât mai mult playerii începători care activează pe acest server, nu doar prin evenimentele zilnice pe care le fac, doresc să fac asta şi prin oferirea taxelor, organizarea de evenimente pe /gov. Doresc să inițiez toți playeri noi pe server, deschizându-le un orizont către acest joc pentru a le face "munca" mai uşoară. Mai pe scurt, doresc să devin primar pentru a ajuta cât mai mult playerii începători şi nu numai. Doresc să devin primar deoarece cred că este cea mai potrivită facțiune pentru mine, fiind o persoana care se înțelege bine cu majoritatea playerilor.
Ce intenționez să fac pentru jucători: 

1. Vreau ca taxa să fie setată la 1$ indiferent de oră sau zi.

 

 

2. Voi face un topic la secțiunea mayor numit "Cere şi vei primi", unde playeri cu level intre 2 si 7 vor fi sponsorizați de mine printr-o cerere aferentă facută în acel topic. In urma acestei cereri voi oferi o sumă modestă de 10.000$, puteți face această cerere o dată la o saptămână.

 

3. De luni până vineri la ora 20:30 voi imparți taxa playerilor cu level intre 2 şi 7. Iar sâmbată şi duminica o voi imparți odata la ora prânzului adică ora 14:00 şi odata seara la ora 20:00.

 

 

4. De luni până vineri de la ora 22:00 voi organiza câte un event clasic ( LMS, LCS, X/O, etc ) cu un premiu destul de ridicat. La aceste evenimente vor participa doar playeri cu level sub 50.

 

 

5. Vineri seara la ora 23:00 voi organiza un event nocturn, ceva mai special, cu un premiu măricel unde vor participa toți playeri.

 

 

6. Duminică dimineața şi seara voi organiza aşa zisă plimbare cu limuzina primarului, unde vom cutreiera harta în lung şi în lat.

 

 

7. În fiecare duminica voi pune la bătaie o maşina cu pretul intre 50.000$ si 100.000$, aceasta maşină va fi caştigată doar printr-un event.

 

 LUNI - VINERI

15:00-17:00: Eventuri clasice.
19:00-21:00: Eventuri clasice.
20:00: Împărţirea taxei.

21:00-22:00: Event Special.


SÂMBĂTĂ
14:00: Evente Clasice.
16:00-17:00: Târg auto.

18:00: Evente Clasice.

20:00: Împărţirea taxei.
20:30: Ajutor finaciar playerilor de level 2-9.

DUMINICĂ
15:00: Eventuri clasice

17:00-18:00: Ajutor financiar pentru jucătorii de nivel 2-9.

18:00-20:00: Eventuri clasice
20:00: Împărţirea taxei.
20:30-21:30: Eventuri speciale.
21:30-22:00: Eventuri Speciale.

 

Ce înseamnă event clasic?
Eventul clasic este unul cu prize 50.000$, dintre cele comune: LMS, LCS, Ruleta Rusească, Par / Impar, Simon spune, SMS, Primul cu /w, Protect the V.I.P, Primul cu kill, Primul cu G, Primul cu F, Paintball, Find & Bring, Race Arena, Gungame Arena etc.

 

Ce înseamnă event special?

Eventul special este de obicei un eveniment nou, cu un premiu peste 50.000$, organizat special pentru jucători, la final de săptămână, pentru a se putea bucura cât mai mulţi jucători de distracţie şi de bani.

 

Ce înseamnă Fun Hour?

Fun Hour este acea oră în care toţi jucătorii sunt invitaţi să participe la o activitate distractivă, organizată de către primar.

 

 
           În  cazul în care mă veţi susţine şi vreţi să fac şi altceva decât este prezentat mai sus, aştept câte un PM din partea voastră, iar ideile ce mi se vor părea cele mai interesante le voi aplica.
 
dyM8Beb.png
Link to comment
Share on other sites

  • Johnny locked this topic
  • Johnny unlocked this topic
  • Johnny unlocked and locked this topic
  • Johnny unpinned, pinned and unlocked this topic
  • TIBERIU ToV unpinned this topic
  • D r e e W pinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.