Jump to content

[MAYOR] - Aplicaţii Primărie / Mayor Applications


Kelton
 Share

Recommended Posts

Nick: xTm[Legend]
Level:  76
Vârstă (reală): 19 Ani
Sex (real): Masculin
Vechime pe server:  3 ani si 5 luni (
07.02.2015 20:23)
RPG profil  LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/xTm[Legend]

Ai mai avut aceasta functie? Nu, imi doresc foarte mult
Motivul pentru care doresc să fiu 
Primar
Doresc sa devin Mayor, fiindca este o functie importanta pe server, si daca voi detine aceasta functie, voi putea ajuta mult jucatorii, care nu au bani/sunt incepatori. De accea imi doresc sa devin Mayor, ca sa ajut playerii, deoarece, cand m-am alturat serverului RPG 2 B-Zone, ca orice incepator, am parcurs tutorialul, am facut niste banuti, dar bine-inteles, ca nu aveam multi bani, pot spune ca aveam suficienti bani sa imi cumpar un Glendale. Stiu cum este sa stai prost cu banii. Imi doream multi bani, un Infernus si o casa. Si stiu cand se imparteau banii de la caritate, ma bucuram foarte mult. Cum eu ma bucuram de banii de la caritate, vreau ca si eu sa le fac bucurii altora, sa-i ajut: financiar,cu tot ce au ei nevoie.
Ce intenționez să fac pentru jucători: 

- In primul rand imi doresc sa fac evenimente zilnice, cu premii cat mai mari deoarece jucatorii mici au nevoie de aceste premii. 

- Doresc sa fac cat mai multe activitati, targuri de masini la care sa fie invitati atat playerii de nivel mic cat si cei de nivel mare pentru a putea comunica, pentru a putea playerii de nivel mic sa primeasca sfaturi bune. 

- Doresc sa fac tombole pentru jucatorii acestui server, mereu cand au fost aceste tombole pe server jucatorii erau intr-un numar foarte mare pentru a participa.

- Am cateva harti facute de mine pentru evenimente, cu ajutorul lui Adi o sa putem sa facem evenimente in ele!

- Sfaturile pentru inceput sunt esentiale insa si cele de viitor sunt necesare iar eu vreau sa ajut jucatorii si cu sfaturi de viitor, pentru a putea intra intr-o factiune, deaorece acesta este un prim lucru important pe care il poti face.

- Doresc sa fac evenimente zilnice, cat mai multe deoare este vara, activitatea pe server va creste.

- O sa fac momente in care vom rade cu playerii, deoarece este nevoie si de distractie pe server.

 

Va multumesc! 

Link to comment
Share on other sites

Nick: [uS]Mihai
Level: 98
Vârstă (reală): 18
Sex (real): Masculin.
Vechime pe server: 5 ani
RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Mihai

Ai mai avut aceasta functie?: Nu am mai avut această funcţie în trecut.
Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Motivul pentru care doresc să fiu primar este unul esenţial. Doresc să ajut această comunitate să se dezvolte spre bine iar pentru acest lucru avem nevoie de un primar competent. Consider că am foarte multă experienţă pe această comunitate şi pot ajuta. Vreau să creez o serie de evenimente pentru cei care iubesc distracţia, evenimente cu premii pe măsură. Sunt o fire foarte prietenoasă care are răbdare pentru toată lumea, o să vă ascult pe toţi în parte şi o să culeg idei de la fiecare. 
Ce intenționez să fac pentru jucători: Intenţionez sa i ajut pe toti jucatorii care au nevoie in special pe cei de level mic cu sfaturi si bani.

Edited by South Mihai
Link to comment
Share on other sites

ro32.png
Candidații care se vor afla pe lista de vot pentru funcția de primar al lunii August vor fi: Peleg, Irina, Flane, Joker[Z] si BulaieSilentTSA.
Votul va avea loc in data de 30.07.2018, la ora 18:00.
Votul se va face printr-un sondaj de opinie organizat pe website. Puteti vota favoritul aici: https://www.rpg.b-zone.ro/players/poll/212

 

Succes!

 

uk32.png
The candidates who will be on the vote list for the mayor of August will be: Peleg, Irina, Flane, Joker[Z] and BulaieSilentTSA
The vote will be on 30.07.2018, at 18:00 (RO time).
The vote will be made with a poll/survey on website. You can vote here: https://www.rpg.b-zone.ro/players/poll/212

 

Good luck!
Edited by Robica
Link to comment
Share on other sites

  • robica locked this topic
  • SaRtOR unlocked this topic

Nick: Example
Level: 62
Vârsta (reala): 17
Sex (real): Masculin.
Vechime pe server: Cam 3 ani si 1 an pe acest cont.
RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Example

Ai mai avut această funcție? Nu.
Motivul pentru care doresc sa fiu Primar:  Vreau sa  devin
mayor pentru ca imi place sa ajut playeri si vreau sa incerc ceva nou ca de fiecare data, este o experienta frumoasa, sa ajuti playeri noi cat si pe cei care au nevoie de o suma mica de bani, sa fac evente zilnice din bani mei, pana cand voi primi donatii pentru event, in fiecare zi o sa fac un event special pentru jucatori de nivel 3-10, pentru a avea o sansa si cei care nu se pricep.
Ce intenționez sa fac pentru jucatori:
->Voi face event uri zilnice din banii mei pentru toti jucatorii.

                                                           ->Event uri pentru jucatorii de nivel mic cu o suma mai maricica.

                                                           ->Taxa o sa fie setata mereu 1$, in orice situatie.

                                                           ->O sa fac alte event uri random anuntate pe [/gov] care nu necesita multa experienta in arme si alte chestii.

                                                           ->Voi face si un event pe saptamana cu o masina pentru inceput la cei de nivel mic, (3-10).

                                                           -> Voi acorda sfaturi celor de nivel mic care vor sa intre intr o factiune.

Edited by South Example
Link to comment
Share on other sites

Nick: .Ceausescu.
Level: 43
Vârstă (reală): 21
Sex (real): Masculin
Vechime pe server: 5 ani
RPG profil LinK: .Ceausescu..png

Ai mai avut aceasta functie?: Nu
Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Pentru că mi se pare o funcție foarte importantă pe server și îmi place să ajut jucătorii de level mic atât cu o anumită sumă de bani, cât și cu informații despre server, probleme pe care le întâmpină fiecare sau orice altceva.
Ce intenționez să fac pentru jucători: Doresc să devin Primar ca să organizez multe evenimente, activităţi, împărţirea taxelor, olimpiade între facţiuni, ganguri, departamente şi clanuri, premiile vor fii pe măsură şi nu în ultimul rând ca playerii să fie fericiţi şi a le creea un ambient cât mai plăcut, angajarea playerilor dornici la primărie în a le oferii un job şi un salariu pe măsură şi multe altele. Votati-ma sa pot schimba si realiza ceea ce visez pentru voi.

Edited by Ceausescuu
Link to comment
Share on other sites

85aZvz8.png

 

Nick: Sebi.
Level: 81
Vârstă (reală): 15 ani.
Sex (real): Masculin.
Vechime pe server: 3 ani și 7 luni.
RPG profil LinK:  
Sebi..png

Ai mai avut aceasta functie?: Nu.
Motivul pentru care doresc să fiu 
Primar Doresc să devin primar pentru a ajuta cât mai mult playerii începători care activează pe acest server, nu doar prin evenimentele zilnice pe care le fac, doresc să fac asta şi prin oferirea taxelor, organizarea de evenimente pe /gov. Doresc să inițiez toți playeri noi pe server, deschizându-le un orizont către acest joc pentru a le face "munca" mai uşoară. Mai pe scurt, doresc să devin primar pentru a ajuta cât mai mult playerii începători şi nu numai. Doresc să devin primar deoarece cred că este cea mai potrivită facțiune pentru mine, fiind o persoana care se înțelege bine cu majoritatea playerilor.
Ce intenționez să fac pentru jucători: 

1. Vreau ca taxa să fie setată la 1$ indiferent de ora sau zi.

 

 

2. Voi face un topic la secțiunea mayor numit "Cere şi vei primi", unde playeri cu level intre 2 si 7 vor fi sponsorizați de mine printr-o cerere aferentă facută în acel topic. In urma acestei cereri voi oferi o sumă modestă de 10.000$, puteți face această cerere o dată la o saptămână.

 

3. De luni până vineri la ora 20:30 voi imparți taxa playerilor cu level intre 2 şi 7. Iar sâmbată şi duminica o voi imparți odata la ora prânzului adică ora 14:00 şi odata seara la ora 20:00.

 

 

4. De luni până vineri de la ora 22:00 voi organiza câte un event clasic ( LMS, LCS, X/O, etc ) cu un premiu destul de ridicat. La aceste evenimente vor participa doar playeri cu level sub 50.

 

 

5. Vineri seara la ora 23:00 voi organiza un event nocturn, ceva mai special, cu un premiu măricel unde vor participa toți playeri.

 

 

6. Duminică dimineața şi seara voi organiza aşa zisă plimbare cu limuzina primarului, unde vom cutreiera harta în lung şi în lat.

 

 

7. În fiecare duminica voi pune la bătaie o maşina cu pretul intre 50.000$ si 100.000$, aceasta maşină va fi caştigată doar printr-un event.

 

 LUNI - VINERI

15:00-17:00: Eventuri clasice.
19:00-21:00: Eventuri clasice.
20:00: Împărţirea taxei.

21:00-22:00: Event Special.


SÂMBĂTĂ
14:00: Evente Clasice.
16:00-17:00: Târg auto.

18:00: Evente Clasice.

20:00: Împărţirea taxei.
20:30: Ajutor finaciar playerilor de level 2-9.

DUMINICĂ
15:00: Eventuri clasice

17:00-18:00: Ajutor financiar pentru jucătorii de nivel 2-9.

18:00-20:00: Eventuri clasice
20:00: Împărţirea taxei.
20:30-21:30: Eventuri speciale.
21:30-22:00: Eventuri Speciale.

 

Ce înseamnă event clasic?
Eventul clasic este unul cu prize 50.000$, dintre cele comune: LMS, LCS, Ruleta Rusească, Par / Impar, Simon spune, SMS, Primul cu /w, Protect the V.I.P, Primul cu kill, Primul cu G, Primul cu F, Paintball, Find & Bring, Race Arena, Gungame Arena etc.

 

Ce înseamnă event special?

Eventul special este de obicei un eveniment nou, cu un premiu peste 50.000$, organizat special pentru jucători, la final de săptămână, pentru a se putea bucura cât mai mulţi jucători de distracţie şi de bani.

 

Ce înseamnă Fun Hour?

Fun Hour este acea oră în care toţi jucătorii sunt invitaţi să participe la o activitate distractivă, organizată de către primar.

 

 
           În  cazul în care mă veţi susţine şi vreţi să fac şi altceva decât este prezentat mai sus, aştept câte un PM din partea voastră, iar ideile ce mi se vor părea cele mai interesante le voi aplica.
                                                  
                                                                             dyM8Beb.png
Edited by S e b i
Link to comment
Share on other sites

Nick : Joker[Z]

Level : 100

Varsta ( reala): 18

Sex (real): Masculin

Vechime pe server: 3 ani aproape

Rpg profil link :Joker[Z].png

Ai mai avut aceasta functie ? : Nu

Motivul pentru care doresc sa fiu primar : Vreau sa ajut toti playerii noi veniti pe aceasta comunitate, cu bani, sfaturi pentru joc etc. Doresc sa ofer ajutor tuturor playerilor de pe aceasta comunitate indiferent de level-ul pe care il au!

CE intentionez sa fac pentru jucatori:

- Vreau sa fac evenimente zilnice atat in bani cat si in gold

-SA setez taxa la 1$ toata luna in care voi fii primar

- SA ofer ajutor financiar tuturor jucatorilor

-Voi face un eveniment de 1kk cel putin odata la 3 zile

-Voi oferii cate o masina pe saptamana

-Voi ajuta cu sfaturi toti playerii noi pe societate si nu numai

Edited by joker65
Link to comment
Share on other sites

Nick: xTm[Legend]
Level:  80
Vârstă (reală): 19 Ani
Sex (real): Masculin
Vechime pe server:  3 ani si 5 luni (
07.02.2015 20:23)
RPG profil  LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/xTm[Legend]

Ai mai avut aceasta functie? Nu, imi doresc foarte mult
Motivul pentru care doresc să fiu 
Primar
Doresc sa devin Mayor, fiindca este o functie importanta pe server, si daca voi detine aceasta functie, voi putea ajuta mult jucatorii, care nu au bani/sunt incepatori. De accea imi doresc sa devin Mayor, ca sa ajut playerii, deoarece, cand m-am alturat serverului RPG 2 B-Zone, ca orice incepator, am parcurs tutorialul, am facut niste banuti, dar bine-inteles, ca nu aveam multi bani, pot spune ca aveam suficienti bani sa imi cumpar un Glendale. Stiu cum este sa stai prost cu banii. Imi doream multi bani, un Infernus si o casa. Si stiu cand se imparteau banii de la caritate, ma bucuram foarte mult. Cum eu ma bucuram de banii de la caritate, vreau ca si eu sa le fac bucurii altora, sa-i ajut: financiar,cu tot ce au ei nevoie.
Ce intenționez să fac pentru jucători: 

- In primul rand imi doresc sa fac evenimente zilnice, cu premii cat mai mari deoarece jucatorii mici au nevoie de aceste premii. 

- Doresc sa fac cat mai multe activitati, targuri de masini la care sa fie invitati atat playerii de nivel mic cat si cei de nivel mare pentru a putea comunica, pentru a putea playerii de nivel mic sa primeasca sfaturi bune. 

- Doresc sa fac tombole pentru jucatorii acestui server, mereu cand au fost aceste tombole pe server jucatorii erau intr-un numar foarte mare pentru a participa.

- Am cateva harti facute de mine pentru evenimente, cu ajutorul lui Adi o sa putem sa facem evenimente in ele!

- Sfaturile pentru inceput sunt esentiale insa si cele de viitor sunt necesare iar eu vreau sa ajut jucatorii si cu sfaturi de viitor, pentru a putea intra intr-o factiune, deaorece acesta este un prim lucru important pe care il poti face.

- Doresc sa fac evenimente zilnice, cat mai multe deoare este vara, activitatea pe server va creste.

- O sa fac momente in care vom rade cu playerii, deoarece este nevoie si de distractie pe server.

 

Va multumesc! 

Edited by xTm Legend
Link to comment
Share on other sites

On 23.08.2018 at 9:51 PM, South Example said:

Nick: Example
Level: 62
Vârsta (reala): 17
Sex (real): Masculin.
Vechime pe server: Cam 3 ani si 1 an pe acest cont.
RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Example

Ai mai avut această funcție? Nu.
Motivul pentru care doresc sa fiu Primar:  Vreau sa  devin
mayor pentru ca imi place sa ajut playeri si vreau sa incerc ceva nou ca de fiecare data, este o experienta frumoasa, sa ajuti playeri noi cat si pe cei care au nevoie de o suma mica de bani, sa fac evente zilnice din bani mei, pana cand voi primi donatii pentru event, in fiecare zi o sa fac un event special pentru jucatori de nivel 3-10, pentru a avea o sansa si cei care nu se pricep.
Ce intenționez sa fac pentru jucatori:
->Voi face event uri zilnice din banii mei pentru toti jucatorii.

                                                           ->Event uri pentru jucatorii de nivel mic cu o suma mai maricica.

                                                           ->Taxa o sa fie setata mereu 1$, in orice situatie.

                                                           ->O sa fac alte event uri random anuntate pe [/gov] care nu necesita multa experienta in arme si alte chestii.

                                                           ->Voi face si un event pe saptamana cu o masina pentru inceput la cei de nivel mic, (3-10).

                                                           -> Voi acorda sfaturi celor de nivel mic care vor sa intre intr o factiune.

Retrag, vreau sa las pe alt cineva din uS sa candideze. 

Link to comment
Share on other sites

ro32.png
Candidații care se vor afla pe lista de vot pentru funcția de primar a lunii Septembrie vor fi: uSp, Joker[Z] & .Ceausescu.
Votul va avea loc in data de 30.08.2018, la ora 18:00.
Votul se va face printr-un sondaj de opinie organizat pe website. Puteti vota favoritul aici: https://www.rpg.b-zone.ro/players/poll/216

 

Succes!

 

uk32.png
The candidates who will be on the vote list for the mayor of September will be: uSp, Joker[Z] & .Ceausescu. 
The vote will be on 30.08.2018, at 18:00 (RO time).
The vote will be made with a poll/survey on website. You can vote here: https://www.rpg.b-zone.ro/players/poll/216

 

Good luck!
Edited by SaRtOR
Link to comment
Share on other sites

  • SaRtOR locked this topic
  • SaRtOR unlocked and locked this topic
  • SaRtOR unlocked this topic

Nick: TNT.Beleaua
Level: 55
Vârstă (reală): 18ani.
Sex (real): Masculin.
Vechime pe server: 1an si 3luni.
RPG profil LinK:  TNT.Beleaua.png

Ai mai avut aceasta functie?: Nu, nu am mai avut aceasta functie.
Motivul pentru care doresc să fiu 
Primar: Doresc sa fiu Primar pe acest server pentru a ajuta jucatorii de nivel 1-7 si de a face pe plac jucatorilor.
Ce intenționez să fac pentru jucători: Doresc sa fac 250 de evenimente pentru jucatori cu premii cuprinse intre 150-300k, sa ii ajut cu orice problema.

Edited by TNTGEORGE
Link to comment
Share on other sites

Nick: Chronos[X]
Level: 35 (RP-uri pentru nivel 36)
Vârstă (reală): Am vârsta de 17 ani, în curând împlinesc 18.
Sex (real): Masculin.
Vechime pe server: Dacă ar fi să mă gândesc foarte bine, activez din anul 2015, mai exact am o vechime de 3 ani și 7 luni pe comunitate.
RPG profil Link: "]Chronos[X.png] // Din cauza numelui, nu merge link -> 
Chronos[X]

Ai mai avut aceasta funcție? Nu.
Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Având în vedere că se apropie perioada de retragere, aș dori să încerc pe cât cu putință să îmi încerc norocul în fiecare facțiune a acestei comunități minunate. Voi încerca să activez cât mai mult cu putință pentru a le face jucătorilor un joc cât mai plăcut și plin de evenimente noi și interesante, mai ales că sistemul actual ne permite să ne "jucăm" cu opțiunile de care dispunem, zeci de evenimente noi pot fi create, însă totul cere activitate și timp, ceea ce mai am momentan. uSp mi s-a părut modelul perfect de urmat, un Mayor activ, seria lui de 300 de evenimente a fost una foarte interesantă, o diversitate, ceea ce mai toți jucătorii își doresc.

Ce intenționez să fac pentru jucători:

  • Pentru cei care nu știu, am o serie de 400 de evenimente împărțite pe durata a doi ani, aceste evenimente au fost realizate cu ajutorul jucătorilor [x]FireBlade[x] și Gabblue, așa că vom încerca să ne continuăm această serie, probabil vom atinge suma de 1000 de evenimente pe comunitate, cine știe.
  • Știind că există și jucători începători pe comunitate, unele evenimente vor fi dedicate și lor, pentru a nu exista unele suspiciuni că jucătorii de nivel mare se loghează cu conturi secundare, evenimentele predestinate jucătorilor începători nu vor fi de tip "Last Man Standing" si nici "Duels", deoarece nu toți au o experiență așa crescută având în vedere armele.
  • Setarea taxei la 1$ pe toată durata mandatului.
  • Împărțirea taxei la fiecare PayDay (taxa va fi împărțită în funcție de programul meu, minim de 3 ori pe zi).
  • Organizarea unor evenimente ce implică facțiunile, noi avantaje pentru cei ce doresc să își demonstreze calitățile în fața colegilor (detalii în privat).
  • Aș vrea să diversificăm puțin lucrurile, mai ales ca mie îmi place sa socializez cu lumea. Zilnic voi discuta cu un reporter pentru a susține un interviu/două interviuri spontane, mai exact diverse teme despre care veți dori să discutăm, cei care doresc acest lucru mă pot contacta atât în joc prin intermediul comenzii [/sms], cât și pe forum prin PM. Astfel putem râde, glumi și ne putem cunoaște mai bine, aparențele înșeală uneori.
  • Având în vedere că am fost membrul facțiunii News Reporters, m-am obișnuit cu un colectiv deschis și plin de idei, voi încerca să pun în aplicare ideea de "Misiunea săptâmânii", însă aceasta va fi "Misiunea zilei", voi discuta cu un Admin 4+ dacă voi putea să creez un nou Topic în care vă puteți posta dovezile pentru concursul precizat anterior, astfel nu va exista un singur câștigător, m-am gândit la un top 3, mai exact, primii 3 jucători care duc la bun sfârșit misiunea.
  • Având în vedere că unii dintre voi aveți momente mai WOW în timp ce jucați, voi posta o fotografie pe profilul meu de forum în fiecare zi, iar cei ce doresc să câștige vor trebui să precizeze locația din poză. Pentru cei ce nu au înțeles ideea, o să explic în acel moment mai în detaliu.
  • Programul meu prestabilit pentru fiecare zi a săptâmânii:
    • Luni
      •  07:00 - 14:00 -> Program personal
      • 14:00 - 20:00 -> Evenimente și comunicare cu jucătorii
      • 20:00 - 22:00 -> Wars + Pauză (posibilitatea de adresare a anumitor întrebări pe diverse conturi)
      • 22:00 - 23:00 -> Nelămuriri pentru ziua actuală
    • Marți
      •  07:00 - 14:00 -> Program personal
      • 14:00 - 20:00 -> Evenimente și comunicare cu jucătorii
      • 20:00 - 22:00 -> Wars + Pauză (posibilitatea de adresare a anumitor întrebări pe diverse conturi)
      • 22:00 - 23:00 -> Nelămuriri pentru ziua actuală
    • Miercuri
      •  07:00 - 14:00 -> Program personal
      • 14:00 - 20:00 -> Evenimente și comunicare cu jucătorii
      • 20:00 - 22:00 -> Wars + Pauză (posibilitatea de adresare a anumitor întrebări pe diverse conturi)
      • 22:00 - 23:00 -> Nelămuriri pentru ziua actuală
    • Joi
      •  07:00 - 14:00 -> Program personal
      • 14:00 - 20:00 -> Evenimente și comunicare cu jucătorii
      • 20:00 - 22:00 -> Wars + Pauză (posibilitatea de adresare a anumitor întrebări pe diverse conturi)
      • 22:00 - 23:00 -> Nelămuriri pentru ziua actuală
    • Vineri
      •  07:00 - 14:00 -> Program personal
      • 14:00 - 20:00 -> Evenimente și comunicare cu jucătorii
      • 20:00 - 22:00 -> Wars + Pauză (posibilitatea de adresare a anumitor întrebări pe diverse conturi)
      • 22:00 - 23:00 -> Nelămuriri pentru ziua actuală
    • Sâmbătă și duminică
      • Program nestabilit, putem jongla cu el.
      • Orele 11:00 - 13:00 - Activități personale
      • Orele 16:00 - 19:00 - Activități personale

În cazul în care aveți anumite probleme și nu puteți da de mine, puteți să îl întrebați pe [x]FireBlade[x] sau pe Gabblue.

Sper că apreciezi ideile, o zi bună tuturor!

Edited by chronosx
Link to comment
Share on other sites

Nick: Keks.
Level: 45
Vârstă (reală): 15 ani.
Sex (real): Masculin.
Vechime pe server: In general de pe toate conturile activez aici din 2014.
RPG profil LinK:Keks..png

Ai mai avut aceasta functie? Nu/
Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Imi doresc sa fiu primar deoarece vad perioada de retragere, nu mai sunt ca pe vremuri bune cate 800-1000 jucatori online si cowS face eventuri peste eventuri, toti primarii care i-am vazut pana acum nu se implica la nivel inalt pentru aceasta functie si deoarece ca imi permite bugetul as vrea sa reintorc eu aceste timpuri bune cu eventuri originale si premii mari, mi-as dori aceasta functie pentru a avea inca o experitenta in cariera mea de samp.
Ce intenționez să fac pentru jucători: Pentru jucatori intentionez sa fac urmatoarele lucruri:

1. Taxa mereu setata la 1$.

2. Voi participa activ si voi depune activitate in aceasta luna pentru strangerea donatiilor pentru incepatori.

3. Voi face zilnic multe evenimente cu premii mari de exemplu 200,000$ | 500,000$ | 1,000,000$, imi permite bugetul si vreau sa ajut jucatorii.

4. Donatiile oferite prin /charity jucatorilor incepatori dupa parerea mea sunt insuficiente asa ca am in plan sa organizez saptamanal evenimente doar pe plan de "Ajutor Financiar" in care fiecare jucatori level 2-7 va primi un bonus de 30,000$ / 40,000$ in bugetul sau.

5. Odata in saptamana am de gand sa fac diferite activitati pe samp pentru a mai atrage jucatorii si pentru a distruge monotonia de pe server ca de exemplu: Vanzare masini pe aero parasit, diferite LMS-uri pe avion only 4FUN si multe alte activitati de acest gen.

6. Voi discuta cu jucatorii zilnic nelamuririle si problemele acestora.

7. Ma voi stradui sa organizez diferite tombole.

Deoarece nu vreau sa vorbesc prea multe chestii si sa nu le fac cum procedeaza multi primari trecuti inactivi non stop, prefer sa ma opresc aici si sa va garantez ca voi schimba monotonia.

Vote Keks. Mayor! 

PS: Daca sunt acceptat iau demisie din LSSI instant, va multumesc pentru atentie o zi faina!

Edited by Keks Legend
Link to comment
Share on other sites

85aZvz8.png

 

Nick: Sebi.
Level: 87
Vârstă (reală): 15 ani.
Sex (real): Masculin.
Vechime pe server: 3 ani și 9 luni.
RPG profil LinK:  
Sebi..png

Ai mai avut aceasta functie?: Nu.
Motivul pentru care doresc să fiu 
Primar Doresc să devin primar pentru a ajuta cât mai mult playerii începători care activează pe acest server, nu doar prin evenimentele zilnice pe care le fac, doresc să fac asta şi prin oferirea taxelor, organizarea de evenimente pe /gov. Doresc să inițiez toți playeri noi pe server, deschizându-le un orizont către acest joc pentru a le face "munca" mai uşoară. Mai pe scurt, doresc să devin primar pentru a ajuta cât mai mult playerii începători şi nu numai. Doresc să devin primar deoarece cred că este cea mai potrivită facțiune pentru mine, fiind o persoana care se înțelege bine cu majoritatea playerilor.
Ce intenționez să fac pentru jucători: 

1. Vreau ca taxa să fie setată la 1$ indiferent de ora sau zi.

 

 

2. Voi face un topic la secțiunea mayor numit "Cere şi vei primi", unde playeri cu level intre 2 si 7 vor fi sponsorizați de mine printr-o cerere aferentă facută în acel topic. In urma acestei cereri voi oferi o sumă modestă de 10.000$, puteți face această cerere o dată la o saptămână.

 

3. De luni până vineri la ora 20:30 voi imparți taxa playerilor cu level intre 2 şi 7. Iar sâmbată şi duminica o voi imparți odata la ora prânzului adică ora 14:00 şi odata seara la ora 20:00.

 

 

4. De luni până vineri de la ora 22:00 voi organiza câte un event clasic ( LMS, LCS, X/O, etc ) cu un premiu destul de ridicat. La aceste evenimente vor participa doar playeri cu level sub 50.

 

 

5. Vineri seara la ora 23:00 voi organiza un event nocturn, ceva mai special, cu un premiu măricel unde vor participa toți playeri.

 

 

6. Duminică dimineața şi seara voi organiza aşa zisă plimbare cu limuzina primarului, unde vom cutreiera harta în lung şi în lat.

 

 

7. În fiecare duminica voi pune la bătaie o maşina cu pretul intre 50.000$ si 100.000$, aceasta maşină va fi caştigată doar printr-un event.

 

 LUNI - VINERI

15:00-17:00: Eventuri clasice.
19:00-21:00: Eventuri clasice.
20:00: Împărţirea taxei.

21:00-22:00: Event Special.


SÂMBĂTĂ
14:00: Evente Clasice.
16:00-17:00: Târg auto.

18:00: Evente Clasice.

20:00: Împărţirea taxei.
20:30: Ajutor finaciar playerilor de level 2-9.

DUMINICĂ
15:00: Eventuri clasice

17:00-18:00: Ajutor financiar pentru jucătorii de nivel 2-9.

18:00-20:00: Eventuri clasice
20:00: Împărţirea taxei.
20:30-21:30: Eventuri speciale.
21:30-22:00: Eventuri Speciale.

 

Ce înseamnă event clasic?
Eventul clasic este unul cu prize 50.000$, dintre cele comune: LMS, LCS, Ruleta Rusească, Par / Impar, Simon spune, SMS, Primul cu /w, Protect the V.I.P, Primul cu kill, Primul cu G, Primul cu F, Paintball, Find & Bring, Race Arena, Gungame Arena etc.

 

Ce înseamnă event special?

Eventul special este de obicei un eveniment nou, cu un premiu peste 50.000$, organizat special pentru jucători, la final de săptămână, pentru a se putea bucura cât mai mulţi jucători de distracţie şi de bani.

 

Ce înseamnă Fun Hour?

Fun Hour este acea oră în care toţi jucătorii sunt invitaţi să participe la o activitate distractivă, organizată de către primar.

Link to comment
Share on other sites

Nick: HouR
Level: 90 
Age (real): my age is 19 years old
Gender(real): Male 
How old are you on the server?: I’m playing since 2013, around 6 year
RPG profile link: 
https://www.rpg.b-zone.ro/account/mystats

Did you been Mayor in the past?: i never was a mayor in B-Zone RPG1
The reason you want to become a Mayor
I think I have gained full experience, this function suits me and I can impose my self in front of the players, I think this is the strength of each mayor.
What I intend to do for other players.: I'm trying to show the little players of the level the good way, to explain them what is good to do and what not.
#)I try to advise them how to earn money, explain the rules, give them concrete evidence of what happens if you break the rules. .
#)I try to convince the players that this server is very nice and deserves to stay. . I will help them with money from my own pocket.
#) will raise funds for the poor, no one will be bypassed.
#) will make nice, fun and interesting events and perhaps a bit of general cul ture with some awards, for example: (sums of beauties of $, cars,).
#)The prizes will be on the table, many surprises will be waiting for you. .

Link to comment
Share on other sites

As dori sa retrag aplicatia, nu stiam ca in cazul in care detii aceasta functie nu mai ai dreptul de a detine alte conturi in factiuni. Imi pare rau, poate alta data. Succes Speedy!

Link to comment
Share on other sites

ro32.png
Candidații care se vor afla pe lista de vot pentru funcția de primar a lunii Octombrie vor fi: Speedy, HouR. Keks.
Votul va avea loc in data de 29.09.2018, la ora 18:00.
Votul se va face printr-un sondaj de opinie organizat pe website. Puteti vota favoritul aici: https://www.rpg.b-zone.ro/players/poll/223

 

Succes!

 

uk32.png
The candidates who will be on the vote list for the mayor of October will be:  Speedy, HouR, Keks.
The vote will be on  29.09.2018, at 18:00 (RO time).
The vote will be made with a poll/survey on website. You can vote here:  https://www.rpg.b-zone.ro/players/poll/223

 

Good luck!
Edited by TIBERIU ST
Link to comment
Share on other sites

  • Johnny locked this topic
  • Johnny unlocked this topic
  • Johnny unpinned, pinned and unlocked this topic
  • TIBERIU ToV unpinned this topic
  • D r e e W pinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.