Jump to content

[MAYOR] - Aplicaţii Primărie / Mayor Applications


Kelton
 Share

Recommended Posts

Nick: OVERLOOS

Level: 25

Vârsta: 16

Sex: masculin

Vechime pe server: 2 ani

RPG profile link: OVERLOOS.png

Ai mai avut aceasta funcție: nu

Motivul pentru care doresc să fiu Primar:

  • Pentru ca vreau sa ma dedic cat mai mult posibil server-ului.
  • Vreau sa ajut player-ii cat mai mult și consider ca cu aceasta funcție voi putea face asta foarte ușor.
  • Vreau sa ajut la readucerea server-ului la apogeu, si ma refer la 1000 de playeri online
  • Chiar daca nivelul meu nu e atat de mare precum al fostlior primari, consider ca nu doar experienta e importanta ci si dedicarea. Voi fi 100% dedicat acestei functii.

 

Ce intenționez sa fac pentru jucători:

  • Sa ii ajut, în special pe cei nu nivel mic.
  • Sa ajut jucătorii noi pe server, sa le spun ce și cum astfel încât sa se acomodeze ușor cu acesta.
  • Voi face evenimente de mai multe ori pe zi.
  • Voi fi foarte activ si voi face tot ceea ce pot pentru ca server-ul sa atinga din nou 1000 de jucatori on.
  • Voi lasa taxa la minim.
  • Voi astepta frecvent la primarie ca ei sa vina la mine, sa imi spuna problemele lor, ca impreuna sa le rezolvam!

 

Edited by OVERLOOS
Remedierea unor mici greseli nesemnificative.
Link to comment
Share on other sites

0eea0eE.png

 

Nick: Ragnar47
Level: 36
Vârstă (reală):17 ani.
Sex (real): Masculin
Vechime pe server:  aproape 3 ani
RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Ragnar47

*e cont nou, celalt cont e 47Ragnar*
Ai mai avut aceasta functie? Nu!
Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa incerc ceva nou si sa incerc sa ajut serverul, in special playerii de level 2-7.
Ce intenționez să fac pentru jucători:
Am o lista ce vreau sa o completez pana la sfarsitul mandatului de mayor.

- Doresc alaturi de liderul sau membrii rank 4+ News Reporters sa organizez in fiecare SAMBATA un TARG AUTO pentru jucatorii ce vor sa isi cumpere sau sa vanda un autovehicul.
- Pentru playerii de level 2-15 va exista un nou topic "AJUTOR FINANCIAR LEVEL 2-15". In functie de skillul obtinut la un job, acesta va primi bani.

- Taxa in weekend = 1$!
- Eveniment TRIVIA in fiecare zi pe [/gov] sau pe [/e], mai multe intrebari random la ore aleatorii.
- Evenimente clasice LSM/LCS/Simon Spune/Par # Impar / Deagle / Primul cu [/w] etc.
- Evenimente speciale de tip Maraton / Race / Parkour cu premii diferite.
- Doresc sa colaborez cu toate factiuniile pentru evenimente si diferite activitati, astfel, activitatea membriilor va creste, totodata si monotonia va disparea.
- Doresc sa ajung la suma de minim  100 evenimente la sfarsitul mandatului.
- Continuarea evenimentelor "cel mai bun reporter / cel mai bun taximetrist / cel mai bun politist / cele mai multe amenzi" in coordonare cu liderii acelor factiuni.
Cam atat, multe altele pe langa TAXE /ajutor la cumpararea unei case sau afacere ce tin de un primar nu le-am enumerat deoarece e logic. 

Nu vreau sa promit multe, tot ce am enumerat mai sus vor fii 100% realizate. O sa mai apara surprize pe parcurs.

DACA MĂ VOTEZI LASĂ UN +1, MULTUMESC.

 

dyM8Beb.png

Edited by South Ragnar47
Link to comment
Share on other sites

wEb73xA.gif

Nick: Dionis
Level: 113
Vârstă (reală): 21 de ani si 10 luni.
Sex (real): Masculin
Vechime pe server: 8 ani cu acest cont, am activat cu un prim cont inca de la deschiderea comunitatii.
RPG profil LinK: 
click aici

 Dionis.png 

 

Ai mai avut aceasta functie?: Nu am detinut functia de Primar pe serverul rpg.b-zone.ro insa am avut ocazia pe RPG4.
 

Motivul pentru care doresc să fiu Primar: 

Doresc această funcţie, deoarece sunt sigur că sunt pregătit pentru toate provocările ce implică acest statut, considerând că, în urma evenimentelor pe care le-am trăit, am acumulat o vastă experiență cu privire la organizare, gestionare și rezolvare de situații. Sunt agresiv în tactici şi îmi place să deţin controlul. Caracterul meu este unul stabil, care inspiră încredere şi seriozitate. Bineînțeles, un caracter puternic reprezintă pilonul de susținere pentru o carieră de succes, iar această determinare trebuie să fie sprijinită, în mod obligatoriu, de fapte concrete și relevante.

Consider că ocupând această funcție, trebuie să eficientizez și să ușurez buna funcționare și aplicare a tuturor operațiunilor, fără a folosi pretext factorii externi, posibil perturbatori.

Calitatea majoră de care un primar trebuie să dea dovadă este, fără doar și poate, comunicarea.

Așadar, luând drept referință ceea ce mă reprezintă, cred că un primar trebuie să fie într-o continuă formare și evoluție, adaptându-se nevoilor și intereselor celorlalți, astfel evitându-se o relație rigidă. De fapt, acest lucru marchează și diferența dintre șef și mayor, cele două atitudini făcând parte din contexte total diferite.

Un primar trebuie să aibă în atenţie fiecare detaliu, acţiune, pentru a putea prioritiza sarcinile în funcţie de importanţă, urgenţă. Nu trebuie să îi lipsească concentrarea, esenţială în această poziţie. Puterea de organizare eficientă este poate cea care leagă calităţile unui primar.

Este greu de stabilit o reţetă care adună “ingredientele” unui primar adevărat, însă ce poate arăta capacitatea unei persoane de a fi primar sunt experienţa şi rezultatele obținute. Fiecare persoană învață din greșeli şi îţi dorește să devină o persoană de succes în cariera sa, fie că este cea de primar, fie că este oricare alta.

: Trebuie să recunosc, cu sinceritate, că unul dintre defectele pe care le consider majore se rezumă la implicarea și dedicarea maximă în tot ceea ce întreprind, chiar dacă, de cele mai multe ori, se întâmplă să fie banale, lucruri cotidiene. Nu-mi place să fac nimic doar pentru a fi făcut și, de aceea, investesc nu numai timp, interes, nervi, bunăvoință, ci și, mai presus de toate, responsabilitate. De fapt, asta e trăsătura de caracter cea mai importantă ce mă reprezintă: responsabilitatea.

Consider că atuurile mele sunt cele care mă detașează de ceilalți: seriozitate, implicare, determinare, perseverență, însă ce este cel mai important este faptul că mă aflu într-o continuă competiție, nu numai cu ceilalți, ci chiar cu mine. De ce cu mine? Pentru că îmi doresc să-mi depășesc condiția de la un moment la altul, să fiu mereu mai bun decât mă aflu într-o situație dată și să pot dovedi că pot fi cel mai bun. Consider că a fi critic cu tine însuți este cea mai mare capacitate de care o persoană, nu numai un mayor, poate beneficia, fiind din punctul meu de vedere cheia de propulsare și evidențiere în raport cu ceilalți candidați.

Niciodată nu îmi fixez limite în ceea ce-mi propun să realizez, dorindu-mi să îmi pun competențele în aplicare un timp cât mai îndelungat. Evident, perioada de ocupare a acestei poziții este corelată modului în care activitatea mea, în calitate de primar, este percepută de staff-ul cu care colaborez. În consecință, sper ca abilitățile și priceperile de care dispun să mulțumească posibila viitoare echipă și, astfel, să reușesc să ating standardele și așteptările în ceea ce mă privește, atât timp cât este posibil.

De fiecare dată când sunt pus în situația de a confrunta o situație problematică, încerc să nu acționez impulsiv, superficial și dezinteresat, principiul după care îmi direcționez activitatea de soluționare fiind în special caracterizat de calmitate și „gândire la rece”. Am afirmat că sunt o fire tacticoasă. Prin urmare, prin analiză și sintetizare a problemei, încerc să găsesc rezolvarea cea mai indicată, atfel încât să nu dezavantajez pe nimeni.


Ce intenționez să fac pentru jucători:

 

1. Taxa o sa fie pastrata mereu la 1$!

2. Evenimente complexe si mai putin complexe pentru a putea satisface orice jucator. Acesta avand un grad mic, mediu sau mare de dificultate in functie de acestea, desigur premiul fiind pe masura. Evenimentele nu vor fi create mai devreme de orele 12:00 si nu mai tarziu de 00:00 pentru a oferi posibilitatea tuturor sa participe.

3. Redeschiderea Radio-ului B-Zone si emisiilor live unde, jucatorii pot avea un interviu sau pot apela in timpul emisiei. Apelurile se fac pentru a participa la un anumit tip de eveniment, pentru a pune intrebari sau pentru a oferi un mesaj/dedicatie unui ascultator/prieten.

4. POPULARE SI ACTVITATE: Prin acest titlu doresc sa aduc la cunostinta ca am intentia de a ridica cat mai mult serverul si de a ajuta alaturi de staff-ul competent la dezvoltarea acestuia. Fiecare jucator nou care intra pe server sau se reapuca are nevoie de o motivare.  Motivarea aceasta aduce la randul sau satisfacerea acestora de a participa in continuare pe serverele noastre. 

5. Multe evenimente filmate si postate pe canalul meu de youtube unde multi jucatori pot participa vocal sau pur si simplu in joc la dezvoltarea acestora si crearea unei imagini bune a comunitatii. 

6. Atunci cand unul din jucatori are o problema/nelamurire cu referire la joc pot acorda sprijin pe TS.B-ZONE.RO cu referire la o mica indrumare. Tot pe aceasta cale pot asculta neplacerile jucatorilor vechi si de a incerca sa transmit mai departe staff-ului pentru o mai buna functionare a serverului nostru.

 

 

Acestea fiind spuse, in cazul in care sunt acceptat pentru vot, tu, cel care citesti aceasta aplicatie nu uita sa votezi faptele, nu vorbele!

 

 

 

Edited by Dionis Barbosu
Link to comment
Share on other sites

Nick: BeTweeN.
Level: 56
Vârstă (reală): Am varsta de 17 ani.
Sex (real): Masculin.
Vechime pe server: Pe acest cont ce vreo doi ani dar in total aproximativ patru ani.
RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/BeTweeN.

Ai mai avut aceasta functie? Nu, nu am mai avut aceasta functie si de aceea imi doresc acest lucru.
Motivul pentru care doresc să fiu 
Primar:Doresc sa devin Primar deoarece imi place sa comunic cu serverul mai mult, pentru a face cat mai multe eveniment pentru jucatorii de level mai mic, cat si pentru impartirea taxei. Consider ca sunt destul de matur pentru a obtine aceasta functie, dar si vechimea este una pe masura. Functie de primar m-ar ajuta sa imi indeplinesc visul  daca pot spune asa de a avea o functie pe server pentru a ajuta jucatorii.
Ce intenționez să fac pentru jucători: 

-> Sa organizez evenimente zilnice cu premii peste 50.000$ cum ar fi: LMS, LCS, SMS, Primu' la mine, Maraton, Simon Spune etc.

-> Sa organizez minim doua evenimente Speciale cu premiul minim 500.000$.

-> Setarea taxei zilnice la 1$.

-> Impartirea taxei zilnice.

-> Fun hour.

-> Targ auto odata pe saptamana.

-> Ajutor funanciar jucatorilor cu nivel mic.

#Fapte_Nu_Vorbe!

#Voteaza_Cu_Stil!

Link to comment
Share on other sites

Nick: iSwitcH.
Level: 85
Vârstă (reală):  20 ani

Sex (real):Masculin
Vechime pe server:4 ani+
RPG profil LinK: iSwitcH..png

Ai mai avut aceasta functie? Nu
Motivul pentru care doresc să fiu 
Primar: Doresc sa devin primar deoarece imi place sa ajut jucatorii de level mic cu bani/masini si alte premii care sa i ajute pentru a excela pe acest server.
Ce intenționez să fac pentru jucători: O sa fac eventuri de minim 50k in fiecare zi , bineinteles cand sunt liber de la munca , o sa fac evenimente de tip DUELE cu premii de 500k + masini.

 

 

 

QASaLSL.thumb.png.3499f54ad6cd7d8a30edd45a1db4f88f.png

24.thumb.png.ff7942bad23757300a6aa792c1eb93db.png

36741714_675319446134062_1363363086655815680_n.png.8fe87810abf6f64c4a3c65cd6b38ce09.png

image.png.12042ddf7843e219942685d6b7a6acd0.png
image.png.4e1bfc46764616e1f5802710e3278c28.png
image.png.350fe728cd221023997e20d4d1c86b02.png
image.png.b6d9be29f2cb4bdfe3746076004f4db2.png
image.png.846302f7304d3ec2629b929cf42dbae5.png
image.png.b978ca255e5418fbdcb870b9291bd044.png
image.png.4799d5324ff94ee8d377452e3bbcbb94.png
image.png.2ffd85bab2534861463944c8de28af89.png
image.png.37a659cc86df471ed1c9bed7bd3a8cdc.png
image.png.0b5dd66ec52c2211fad0a7114c954023.png
image.png.9e972c2c8e11c047f180020118e3e87b.png

image.png.b4bffd1e067f0ebed9899c780ca5bde4.png

image.png.ef32ead47ca5fe7ba47334aafe9f12aa.png

image.png.0d252c2746c1f21be60ea9d0c43b3f19.png

image.png.80bd05b7aab8658226af76cc30fa2a9b.png

image.png.ec002cca441337bd13bb62f96e0185e5.png

image.png.e24317363acfdabaf5b3903f4afeadbb.png

image.png.15f0234d1c29a7313002ab2d7bc226c9.png

image.png.5c01deed707a4743a2c667480b811487.png

image.png.c63895b63e26032b032895cf9dbb35c6.png

image.png.6082510a4975a04d69759939659e5999.png

image.png.c1bc5ef002b93a428ba7d7b29d03a288.png

image.png.dd14cd0690c32f9da3e50fcc5ae47b4b.png

image.png.865dd2e98ec97df51f42cc75811255dc.png

image.png.c5890666952b59d8c592ed75f5df3bd2.png

Edited by i S w i t c H
Link to comment
Share on other sites

Nick: Nitzelea
Level: 22
Vârstă (reală): 17
Sex (real): Masculin.
Vechime pe server: 1 an si 6 luni
RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Nitzelea

Ai mai avut aceasta functie? Nu, acest lucru ma ambitioneaza sa imi doresc functia.
Motivul pentru care doresc să fiu Primar:

  • Doresc da devin primar deoarece iubesc sa interactionez cu playerii.
  • Imi place sa ajut playerii incepatori.
  • Imi place sa organizez evenimente.

Ce intenționez să fac pentru jucători:

  • Evenimente zinlice de tip:
  1. Simon spune.
  2. LMS.
  3. LCS.
  4. SMS.
  5. Slender Man.
  6. Whisper.
  7. Hide and seek.
  • Taxa va fi setata la 1$.
  • Sa incurajez jucatorii noi sa petreaca cat mai mult timp pe server.
  • Sa fac cate un flash-event pe ora. Flash-eventul este un event mai mic in care primul jucator care imi da SMS primeste o recompensa semnificativa.

> "Aparentele inseala, voteaza faptele" <

 

Link to comment
Share on other sites

ro32.png
Candidații care se vor afla pe lista de vot pentru funcția de primar al lunii februarie vor fi: Dionis, Ragnar47, iSwitcH., Skipper și NiRiCK.
Votul va avea loc in data de 30.01.2018  la ora 16:00.
Votul se va face printr-un sondaj de opinie organizat pe website. Puteti vota favoritul aici: https://www.rpg.b-zone.ro/players/poll/276

 

Succes!

 

uk32.png
The candidates who will be on the vote list for the mayor of February will be: Dionis, Ragnar47, iSwitcH., Skipper and NiRiCK.
The vote will be on 30.01.2018 at 16:00 (RO Time). 
The vote will be made with a poll/survey on website. You can vote here: https://www.rpg.b-zone.ro/players/poll/276

 

Good luck!
Link to comment
Share on other sites

RO: Aplicațiile pentru luna Martie au fost deschise. 
EN: Applications for March are now open.

 

 

Puteti sa incepeti campania tocmai de pe 23.02.2019.

You can start the campaign on 23.02.2019.

 

EDIT: Do not forget about // Nu uitati de:

 

Cererea de bani jucatorilor pentru evenimente (/transfer) duce la Faction Warn (prima abatere) - demitere daca continua.

The player's request for money for events (/ transfer) leads to Faction Warn (first offense) - dismissal if he continues.

Link to comment
Share on other sites

  • robica unlocked this topic


Nick: .HOBBS
Level:49
Vârstă (reală):24
Sex (real):Masculin
Vechime pe server:5 ani

RPG profil LinK:.Hobbs.png

Ai mai avut aceasta functie ? Deocamdata nu.

Motivul pentru care doresc să fiu Primar:Singurul motiv pentru care doresc această funcție este de a ajuta playerii care chiar au nevoie de ajutor financiar pentru a rămîne alături de B-Zone.
Ce intenționez să fac pentru jucători:Orice apel către primar va fi luat în considerare și evaluat într-un termen cît mai scurt.Voi ajuta orice player ori de cate ori va avea nevoie.Pe timpul mandatului meu voi avea un plan plin de evente care va pot schimba soarta pe acest server.

Premii la eventele organizate de mine:

-Gold intre 200-1000G

-Inoire clan o luna

-Casa de lvl 999  de la bobo

-Case normale

-Masini

-Premii in bani de minim 500k

-Eventuri cu premii de 2,3,4,5kk

-Event de 10kk

-Voi organiza Targ Auto in fiecare Duminica .

-Voi incerca sa organizez impreuna cu liderii departamentelor parade.

-Sa merg sa stau de vorba cu toti membri factiunilor sa vad ce parere au despre factiunea lor si alte probleme.

 

Este o vorba; ,,Vorba multa , saracia omului! ,, VOTATI .HOBBS MAYOR PENTRU O LUNA PLINA DE SURPRIZE SI DE FAPTE NU VORBE!

BZONE.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nick: BeTweeN.
Level: 57
Vârstă (reală): Am varsta de 17 ani.
Sex (real): Masculin.
Vechime pe server: Pe acest cont de vreo trei ani dar in total aproximativ cinci ani.
RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/BeTweeN.

Ai mai avut aceasta functie? Nu, nu am mai avut aceasta functie si de aceea imi doresc acest lucru.
Motivul pentru care doresc să fiu 
Primar:Doresc sa devin Primar deoarece imi place sa comunic cu serverul mai mult, pentru a face cat mai multe eveniment pentru jucatorii de level mai mic, cat si pentru impartirea taxei. Consider ca sunt destul de matur pentru a obtine aceasta functie, dar si vechimea este una pe masura. Functie de primar m-ar ajuta sa imi indeplinesc visul  daca pot spune asa de a avea o functie pe server pentru a ajuta jucatorii.
Ce intenționez să fac pentru jucători: 

-> Sa organizez evenimente zilnice cu premii peste 50.000$ cum ar fi: LMS, LCS, SMS, Primu' la mine, Maraton, Simon Spune etc.

-> Sa organizez minim doua evenimente Speciale cu premiul minim 100.000$.

-> Setarea taxei zilnice la 1$.

-> Impartirea taxei zilnice.

-> Fun hour.

-> Targ auto odata pe saptamana.

-> Ajutor funanciar jucatorilor cu nivel mic.

#Fapte_Nu_Vorbe!

#Voteaza_Cu_Stil!

Link to comment
Share on other sites

Nick: RoLanL
Level: 54
Vârstă (reală): 16
Sex (real): Masculin
Vechime pe server: In data de 22.05.2016 m-am inceput de aceasta comunitate, adica de aproape de 3 ani.
RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/RoLanL

Ai mai avut aceasta functie?: Nu.
Motivul pentru care doresc să fiu 
Primar: Vreau sa devin primar sa ajut jucatorii care joaca pe acesta comunitate cu bani, prin evenimente, taxa setata la $1 toata luna si prin a oferi jucatorilor intre nivel 2-7 banii primiti de la jucatorii mai bogati sau chiar si de la mine. Stiu sa comunic respectuos cu oamenii si sa ii explic orice lucru care nu inteleg sau inteleg dar au nevoie de ajutor. Cand jucatorii comunitatii imi cer parerea inainte sa faca o afacere, prefer sa ii refuz deoarece nu prea sunt cu preturile la zi pentru ca s-au adaugat stocuri, si decat sa iasa pe minus din cauza mea, prefer sa ii refuz mai bine si sa ii explic la fiecare jucator care ma intreaba acest lucru ce am preciazat si mai sus, ca nu sunt la zi cu preturile. In rest cu tot ce pot ii ajut, mai multe detalii mai jos.

Ce intenționez să fac pentru jucători: 

1. Doresc sa impart banii jucatorilor intre nivel 2-7

2. Doresc sa fac evenimente cu premii mari pentru jucatorii acestei comunitati.

3.Doresc sa ajut jucatorii nu numai financiar ci si prin modul de ai ajuta cu raspunsuri daca aceastia au nevoie de ele.

4. Vrea ca cat mai multi jucatori sa intre si sa joace pe acest server fiindca o sa stabilesc un interval de ora cand o sa fac evenimente.

5. M-am gandit sa fac minim 3 evenimente cu premii mari pe zi.

6. Eu am socotit ca din evenimente intr-o zi as da $5.000.000

7. As dori ca in fiecare zi sa fac minim 3 evenimente a caror premii sa fie $5.000.000 per total minimum.

8. Vreau ca jucatorilor sa ii urce in banca zerourile dupa numere.

9. Stiu ca multi zic ca o sa faca evenimente, etc.. si dupa numai fac nimica si voi doar sa se imbogateasca ei prin aceasta functie, dar daca va uitati la averea mea de pe acest cont, eu cred ca pot zice ca am de unde sa ii ajut pe jucatorii acestei comunitati.

10. Oricand cand imi cere un jucator sub nivel 20 o masina ca nu are cu ce sa mearga ii dau givekey la masina aleasa de el/ea.

11. As vrea sa ajut oamenii care imi dau sms si au sub nivel 20 cu o suma intre $10.000-$25.000. ( O persoana poate fi ajutata doar o data pe saptamana, in rest, pe zi doar primele 20 de persone sub nivel 20 o sa primeasca acest ajutor mic de la primar.

12. (Era sa uit) Normal ca taxa o sa fie $1 cat timp o sa fiu eu primar.

Intr-un singur enunt spun, vreau sa ii ajut cu tot ce pot, detalii mai sus.

Edited by South Telefon
Link to comment
Share on other sites

Imagini pentru mayor

Nick: Wolf4eveR
Level: 81
Vârstă (reală): 19
Sex (real): Masculin

Vechime pe server: 3 ani si cateva luni
RPG profil linK:  https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Wolf4eveR

Ai mai avut aceasta functie: Da

Motivul pentru care doresc sa fiu Primar: Dupa timpul petrecut pe server, am realizat ca am adunat experienta necesara pentru a activa intr-o functie mai importanta a acestui server, si anume Mayor. Prin munca mea doresc sa adun cat mai multi jucatori dornici de distractie, pentru ca, pana la urma de asta ne jucam, pentru distractia oferita de acest joc. Consider ca pot face asta prin evenimentele si concursurile pe care vreau sa le duc la bun sfarsit.

Ce intentionezi să faci pentru jucători: Programul va fi unul destul de flexibil intrucat:

  • Intentionez sa fac in fiecare zi minim 5 evenimente de tip: LMS, LCS, SMS, Hide'n Seek si multe multe altele.
  • Odata pe saptamana doresc sa organizez un ajutor financiar.
  • Vreau sa particip in live-uri organizate de reporteri prin care eu sa raspund in mod oficial la intrebarile si sugestiile jucatorilor.
  • Sa organizez concursuri cu ajutorul reporterilor, evenimentelor sau /gov-ului.
  • Taxa sa fie mentinuta la $1.
  • Sa organizez parade sau intalniri pentru a ne plimba si distra pe toata harta.
  • Doresc intr-un ultim rand sa construiesc metrouri toate functionale pe toata harta, si sa asfaltez toate zonele rurale.
Edited by South Wolf4eveR
Link to comment
Share on other sites

Nick: Skipper

Level: 120

Vârstă (reală): 21
Sex (real): Masculin
Vechime pe server: 5 ani si 4 luni

RPG profil Link: Click

Motivul pentru care doresc să fiu Primar:

  • Doresc să obţin această funcţie pentru ajutorarea playerilor de level mic cu banii proprii.
  • Pentru a organiza evenimente speciale cu premii pe măsură ce vor consta în bani, gold şi multe altele, activităţi pentru absolut toate facţiunile paşnice, gangurile, departamentele şi nu în ultimul rând pentru clanuri.
  • Să organizez olimpiade între facţiuni, între clanuri şi multe altele, mereu pe primul loc trebuie să fie activitatea, distracţia, seriozitatea şi nu în ultimul rând ca playerii să aibă un ambient cât mai plăcut.
  • Desigur că şi premiile de la evenimente, activităţi contează şi vor fii unele pe măsură, dar totul este ca playerii serverului să se bucure de ele şi să participe la ele.
  • Cine mă cunoaşte ştie ce fel de persoană sunt şi are încredere în mine, funcţia de Mayor este foarte importantă dedicată serverului şi nu cred că a fii Mayor trebuie să împarţi taxe şi să faci câteva evenimente pe zii, a fii Mayor înseamnă a merita această funcţie, a face un ambient plăcut tuturor playerilor, vreau ca toate facţiunile să fie un colectiv cât mai apropiat una de cealaltă şi a bucura playerii cu taxele împărţite, cu evenimentele şi activităţile create, cu olimpiadele între facţiunile paşnice, ganguri, departamente şi clanuri, a le oferii tuturor playerilor dornici de un loc de muncă în a se angaja la primărie şi a le oferii un job cu un salariu pe măsură, ca toată lumea să fie şi să se simtă perfect şi că joacă cu cel mai mare drag.

Ce intenţionez să fac pentru jucători?: Cum am menţionat şi mai sus, scopul pentru care doresc să devin Primar este să organizez multe evenimente, activităţi, împărţirea taxelor, olimpiade între facţiuni, ganguri, departamente şi clanuri, premiile vor fii pe măsură şi nu în ultimul rând ca playerii să fie fericiţi şi a le creea un ambient cât mai plăcut, angajarea playerilor dornici la primărie în a le oferii un job şi un salariu pe măsură şi multe altele, ştiu cum este să ai level mic, să nu ai fonduri necesare, să munceşti mult pentru a câştiga o sumă de bani, de asta doresc să ajut şi să mă implic. Am mai avut mandate precedente ale functiei de Mayor, am organizat atunci B-Clan's Olympics, evenimente şi multe altele. Voi organiza plimbări cu playerii de level 2-7, le voi arăta toate locaţiile importante de pe acest server, de la hq-urile facţiunilor până la unele business-uri renumite şi multe altele.

Vă mulţumesc tuturor celor care aţi citit această aplicaţie! 

Link to comment
Share on other sites

QlK0G6m.gifNick: Keks.Adv
QlK0G6m.gifLevel: 30
QlK0G6m.gifVârstă (reală): 19 anisori, imediat 20.
QlK0G6m.gifSex (real): Masculin
QlK0G6m.gifVechime pe server: Pe acest sever de aproximativ 6 ani, dar cu pauze pe comunitate neestimate.
QlK0G6m.gifLink profil RPG: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Keks.Adv 

 Motivul pentru care doresc sa fiu Primar

Consider ca am ajuns la pragul in care este nevoie sa fac un pas mai mare, sa incerc sa imi indeplinesc dorinta de a avea un mandat de mayor. Prin aceasta functie vreau sa demonstrez tuturor cum ar trebui sa se ocupe un mayor de functia sa. Multi dintre acestia au avut chef la inceput insa spre final nu au mai avut chef de factiune, majoritatea mayorilor ne-au promis diferite evenimente si diferite chestii insa nu au facut nimic. Doresc sa incerc ca toti sa inteleaga ce inseamna sa fii mayor si cum e sa iti faci treaba asa cum trebuie, pentru ca eu stiu ca am rabdare, pun pasiune in orice tot ceea ce fac. Doresc sa detin functia de mayor pentru a ne distra cu toti si pentru a demonstra cum ar trebui sa fie un primar. Am pus piciorul in prag si uite-ma acum, cantidez pentru a fi primar pentru un minunat server RPG, numit B-Zone, deci, pot zice ca mi sa indeplinit un vis virtual, chiar daca sunt constient ca e destul de greu, imi asum aceasta responsabilitate de a fi Mayor timp de aproximativ 1 luna, sunt sigur ca o sa fie o experienta extraordinara.


QlK0G6m.gifCe intenționez să fac pentru jucători: 

 () Diverse evenimente cu premiu de peste $250.000 sponsorizat de catre jucatorii cu nivel mai mare daca este cazul sau de catre mine (pentru asta       am pregatit undeva la $5.000.000 cel putin). Intentionez sa fac cel putin un eveniment pe zi.

 () O data pe saptamana sa ajut cu bani jucatorii de nivel 3-10 (o suma modesta de $10.000 - $15.000 - $20.000 - $25.000).

 () Setarea taxei la suma de $1.

 () Evenimente pe [/gov] de diverse tipuri. Exemplu: Primul la mine, Primul cu [/w], Primul cu G, SMS, Trivia, etc. cu premii in functie de eveniment. 

 () Cat mai multe plimbari cu jucatorii de pe server.

 () Anuntarea donatiilor pe [/gov].

 () Acordarea taxei catre jucatorii de nivel mai mic cel putin de 3 ori pe zi.

 () Diverse activitati alaturi de jucatori.

 () Evenimente de tip Ultimul vehicul ramas, Ultimul jucator ramas, Duele, Curse, O/X cu premiu de peste $500.000 aproximativ in fiecare zi.

Edited by Keks
Link to comment
Share on other sites

ro32.png
Avand in vedere ca in afara de Wolf4Ever, ceilalti nu s-au incadrat in cerintele minime de a intra in VOT 15+ reputatie la post, stiu ca  Hobbs are 15+ insa are ban recent, drept urmare noul primar pe luna Martie este Wolf4Ever !

 

Felicitari!

 

uk32.png
 
Considering that apart from Wolf4Ever, the others did not fit into the minimum requirements to vote 15+ reputation at post, i know that Hobbs had 15+ but he had an recently ban, so the new Mayor of March is Wolf4Ever !
 
Congratulations !
Link to comment
Share on other sites

  • robica locked this topic
  • TIBERIU ToV unpinned, pinned and unlocked this topic

72gyojy.png

Nick: Tazer
Level: 31( RP de 33)
Vârstă (reală): 18 
Sex (real): Masculin 
Vechime pe server: Joc din 2014 dar am luat pauza si m-am reapucat 
RPG profil LinK: Tazer..png

Ai mai avut aceasta functie?: Nu
Motivul pentru care doresc să fiu 
Primar: Am zis ca vreau sa-mi las amprenta pe server si pot ajuta in mod direct  playerii prin intermediul acestei funcții.
Ce intenționez să fac pentru jucători:

1. As creste taxele, si as mari ajutorul pe care il primesc playerii cu level cuprins între 2-7. Asta ar echilibra putin economia ( la nivel de proiect suna bine, nu stiu in realitate cat de bine functioneaza) 

2. As incerca sa fac cat mai multe eventuri pentru playerii mai mici, sa le ofer șansa să câștige si ei, si asa ar avea un avantaj considerabil si un motiv sa stea pe server pentru ca e greu sa începi de la 0.

3. As incerca sa contribui direct ca primar si sa-mi fac multumiti " cetățenii ", ascultandu-le propunerile, partidul meu susținând libera exprimare a playerilor 

Sper sa fiu acceptat, multumesc!

edit: am depus cererea de demisie pentru a ma incadra in cerințele impuse

Edited by SwaggerRIF
Am editat RPG profil link-ul
Link to comment
Share on other sites

 

JDk5Nra.jpg

 

Nick: BonZy.
Level: 92
Vârstă (reală): 21
Sex (real): Masculin 
Vechime pe server: Joc pe RPG1 din 2013
RPG profil LinK: BonZy..png  https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/BonZy.

Ai mai avut aceasta functie?: Nu
Motivul pentru care doresc să fiu 
Primar: Vreau sa ajut jucatorii si sa cresc buna starea serverului prin evenimente zilnice de amploare si cum am si functia SEO (Special Event Organizer), cred ca ma pot implica prin functia asta la evenimente. 
Ce intenționez să fac pentru jucători

1. As organiza evenimente zilnice pentru jucatorii de nivel 2-7.

2. As organiza evenimente zilnice precum : LMS, LCS, Duele Deagle, Labirint (eveniment special), Gaseste-l si adu-l, Primul cu [/w], Primul la mine, etc

3. As organiza sedinte la primarie de consiliere a jucatorilor care sunt nemultumiti pe server si sa aflu nemultumirea acestora prin gasirea unor metode, propuneri pentru cresterea populatiei a jucatorilor pe server cat si a buna starii jucatorilor. 

4. Activitati cu jucatorii

5. Impartirea taxei

 

Edited by BonZy RPG1
Link to comment
Share on other sites

ro32.png
Candidații care se vor afla pe lista de vot pentru funcția de primar a lunii Aprilie vor fi: Tazer., BonZy.
Votul va avea loc in data de 30.03.2019, la ora 09:00
Votul se va face printr-un sondaj de opinie organizat pe website. Puteti vota favoritul aici: https://www.rpg.b-zone.ro/players/poll/296

 

Succes!

 

uk32.png
The candidates who will be on the vote list for the mayor of April will be: Tazer., BonZy.
The vote will be on 30.03.2019, at 09:00 (RO time).
The vote will be made with a poll/survey on website. You can vote here: https://www.rpg.b-zone.ro/players/poll/296

 

Good luck!
Edited by TIBERIU ST
Link to comment
Share on other sites

RO: Aplicațiile pentru luna mai au fost deschise. 
EN: Applications for may are now open.

 

Puteti să aplicați până pe data de 29.04.2019.

You can apply until 29.04.2019.

 

Important:

Cererea de bani jucatorilor pentru evenimente (/transfer) duce la Faction Warn (prima abatere) - demitere daca continua.

The player's request for money for events (/ transfer) leads to Faction Warn (first time) - dismissal if he continues.

Link to comment
Share on other sites

Nick: Example
Level: 78
Vârsta (reala): 17
Sex (real): Masculin.
Vechime pe server: Cam 3 ani si 2 ani pe acest cont.
RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Example

Ai mai avut această funcție? Nu.
Motivul pentru care doresc sa fiu Primar:  Vreau sa  devin 
mayor pentru ca imi place sa ajut playeri si vreau sa incerc ceva nou ca de fiecare data, este o experienta frumoasa, sa ajuti playeri noi cat si pe cei care au nevoie de o suma mica de bani, sa fac evente zilnice din bani mei, pana cand voi primi donatii pentru event, in fiecare zi o sa fac un event special pentru jucatori de nivel 3-10, pentru a avea o sansa si cei care nu se pricep.
Ce intenționez sa fac pentru jucatori:
 ->Voi face event uri zilnice din banii mei pentru toti jucatorii.

                                                           ->Event uri pentru jucatorii de nivel mic cu o suma mai maricica.

                                                           ->Taxa o sa fie setata mereu 1$, in orice situatie.

                                                           ->O sa fac alte event uri random anuntate pe [/gov] care nu necesita multa experienta in arme si alte chestii.

                                                           ->Voi face si un event pe saptamana cu o masina pentru inceput la cei de nivel mic, (3-10).

                                                           -> Voi acorda sfaturi celor de nivel mic care vor sa intre intr o factiune.

Link to comment
Share on other sites

Nick: WediN.FacSecunda
Level: 39
Vârstă (reală): 17 ani.
Sex (real): Masculin.
Vechime pe server: Multa, peste 5-6 ani.
RPG profil LinK: 
https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/WediN.FacSecunda

Ai mai avut aceasta functie? Nu.
Motivul pentru care doresc să fiu 
Primar: Vreau sa ajut jucatorii cu ce pot, sa-i sprijin in ceea ce vor sa faca. O sa-i ajut cu bani, o sa ii ajut cu sfaturi.

Ce intenționez să fac pentru jucători: O sa fac in fiecare zi cel putin 10 evenimente, o sa ajut jucatorii incepatori cu bani si o sa incerc sa tin jucatorii pe server intr-un mediu calm si linistit, restul aflati pe parcurs ce pot da din mine.

Edited by WediN North
Link to comment
Share on other sites

Nick: Marki
Level: 43
Vârstă (reală): 21 ani.
Sex (real): Masculin.
Vechime pe server: Din 2010, va saluta keenan whitee, Clayton, Mr.GhostX, Marcel.vicious
RPG profil LinK: 
Marki.png

Ai mai avut aceasta functie? Nu.
Motivul pentru care doresc să fiu 
Primar: Vreau sa obțin aceasta functie deoarece imi place sa ajut persoanele, vreau sa fac totul sa fie bine, sper sa va pot multumi pe toti

Ce intenționez să fac pentru jucători: Fapte nu vorbe. N o sa enumăr prea multe aici pentru ca nu mi place sa ma laud. Vreau sa va ajut pe toti, sa ofer un sprijin începătorilor, sa va fac viata mai ușoară si sa facem o campanie unita.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.