Jump to content

Verdant Family - Anunturi Importante | Important Announcement


TheEmperor
 Share

Recommended Posts

Astazi, 09/10/2019, orele 20-22 avem 4/4 wars. SE FACE EVIDENTA! Prezenta sa fie maxima, toata lumea sa aiba jobul de Arms Dealer! ACCEPTAM DOAR 2 INVOIRI!

Edited by AIM NewLife
Link to comment
Share on other sites

Salut! In ultima vreme au tot aparut probleme la factiunile de tip gang in legatura cu numarul de invoiri, astfel suntem nevoiti sa venim cu reguli noi.
Prin urmare impreuna cu ceilalti admini de nivel 4+ am luat decizia de a va impune urmatoarele modificari:

 

1. Este interzisa inchiderea topicului de invoiri (indiferent de situatie, puteti lasa un reply ca nu mai acceptati etc - > aplicabil pentru cel ce se ocupa de acceptarea acestora).

2. Acceptarea a CINCI invoiri in fiecare zi de war. Exceptie in cazul in care sunt facute mai putin de 5 invoiri acestea vor fi automat acceptate.

 

Recomandarea adminilor este sa se raspunda la invoiri dupa waruri, deoarece pot exista persoane ce renunta la invoire si automat un alt membru are sansa de a avea invoirea acceptata.

Exemplu:
Daca se fac 7 invoiri primele 5 sunt automat acceptate (nu aveti voie sa acceptati un numar mai mic de 5 invoiri in cazul in care apar mai multe ulterior)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.