Jump to content

Verdant Family - Anunturi Importante | Important Announcement


TheEmperor
 Share

Recommended Posts

Anunț important

În urma ultimului update s-a adăugat un timer de 5 secunde în care gangsterii pot părăsi turful și încă pot primi damage din partea adversarilor. Liderii au decis să actualizăm regula de părăsire a turfului astfel:

 

   ! ! !   Este interzisă părăsirea intenționată a teritoriului de war fără a mai reveni pe acesta în cel mult 5 secunde atunci când: un adversar se află foarte aproape și v-ar putea scădea din viață; un adversar se află la distanță și trage asupra voastră putând să scadă viață (sancțiune: faction warn).

Link to comment
Share on other sites

Baieti, cam atat a fost cu mine, mi-a parut bine sa fiu alaturi de voi, poate revin inapoi cand scap de fp-uri, sa vedem. Nu imi pare rau ca am pierdut functia, dar imi pare rau ca am pierdut-o prea devreme si nu am reusit sa fac nimic cu mafia. Sper ca urmatorul lider sa faca treaba daca eu nu am reusit...va urez mult succes si sa aveti grija de factiune chiar daca nu mai sunt eu...#RememberOldBossAdeliNN!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.