Jump to content

Green Street Bloods - Anunturi importante | Important announcements


 Share

Recommended Posts

Salut! In ultima vreme au tot aparut probleme la factiunile de tip gang in legatura cu numarul de invoiri, astfel suntem nevoiti sa venim cu reguli noi.
Prin urmare impreuna cu ceilalti admini de nivel 4+ am luat decizia de a va impune urmatoarele modificari:

 

1. Este interzisa inchiderea topicului de invoiri (indiferent de situatie, puteti lasa un reply ca nu mai acceptati etc - > aplicabil pentru cel ce se ocupa de acceptarea acestora).

2. Acceptarea a CINCI invoiri in fiecare zi de war. Exceptie in cazul in care sunt facute mai putin de 5 invoiri acestea vor fi automat acceptate.

 

Recomandarea adminilor este sa se raspunda la invoiri dupa waruri, deoarece pot exista persoane ce renunta la invoire si automat un alt membru are sansa de a avea invoirea acceptata.

Exemplu:
Daca se fac 7 invoiri primele 5 sunt automat acceptate (nu aveti voie sa acceptati un numar mai mic de 5 invoiri in cazul in care apar mai multe ulterior)

Link to comment
Share on other sites

  • TiG3R locked this topic

Salut! In ultima vreme au tot aparut probleme la factiunile de tip gang in legatura cu persoanele ce iau ban, dar tot continua sa activeze în madii, astfel suntem nevoiti sa venim cu reguli noi.
Prin urmare impreuna cu ceilalti admini de nivel 4+ am luat decizia de a va impune urmatoarele modificari:

Persoanele ce primesc BAN pentru motivul Cheats (Aimbot/Norecoil/Wallhack), NU o sa poata fi acceptate timp de o luna de zile de la momentul banului in nici o factiune de tip GANG.
Regula se aplica si pentru jucatorii ce isi cumpara unban cu gold.

PS:Aceasta regula se aplica si pentru eventualele conturi pe care cei ce au interdictie vor juca fraudulos (incercand sa pacaleasca interdictia). Daca exista dovezi clare ca un lider accepta astfel de persoane in ganguri acestia vor fi sanctionati drastic. 

Link to comment
Share on other sites

Anunț important

În urma ultimului update s-a adăugat un timer de 5 secunde în care gangsterii pot părăsi turful și încă pot primi damage din partea adversarilor. Liderii au decis să actualizăm regula de părăsire a turfului astfel:

 

   ! ! !   Este interzisă părăsirea intenționată a teritoriului de war fără a mai reveni pe acesta în cel mult 5 secunde atunci când: un adversar se află foarte aproape și v-ar putea scădea din viață; un adversar se află la distanță și trage asupra voastră putând să scadă viață (sancțiune: faction warn).

 

Practic dacă jucătorul iese din greșeală și reintră în acel interval de 5 secunde cât timp încă primește damage nu o să fie sancționat. Dacă părăsește turful și nu mai reintră, o să fie sancționat (cu condiția să tragă cineva după el, să fie adversari lângă el - ca și până acum).

Link to comment
Share on other sites

- Anunț important -

 

Prin acest anunț vreau să clarific câteva lucruri față de perioada viitoare.

War-uri de principiu voi da / vom da seară de seară, evidența va fi făcută la fiecare war. Atunci când eu NU mă voi prezenta la war-uri voi anunța dinainte, voi lăsa înlocuitor sau dacă este posibil în acea seară nu se va face evidența.

TIRAMISU.SILENT va rămâne sublider provizoriu 2-3 zile după care va primi RANK-DOWN, e modul meu de-ai mulțumi pentru că a fost de acord să întocmească evidențele o perioadă bună de timp, a mai pierdut și lideru'.

Verno va fi următorul rank 6. Silence va rămâne rank 6 atât cât își dorește.

În continuare, sunt conștient ca nu am cum să vă mulțumesc pe toți și chiar îmi pare rău ca pe unii dintre voi sunt nevoit să-i refuz, sunt bombardat cu fel și fel de orferte și chiar nu pot să mulțumesc pe toată lumea, asta vis-a-vis de sublider.

 

Ce va urma, în scurt timp voi deschide aplicațiile, voi încerca să aduc activitatea la măcar 25 de membri online / war. Am pretenția de la voi ca, atunci când este nevoie de organizare și nu putem câștiga la modul RAMBO să vă conformați. AȘTEPT SUGESTII DE LA VOI, dacă știți o metodă mai bună, un plan mai bun în anumite situații nu ezitați să-mi spuneți.

 

De principiu, eu aici voi încerca să creez un colectiv în care să vrei să joci la war, în care treaba să meargă bine cu bune și cu rele.

 

 

Link to comment
Share on other sites

- Anunț important -

 

Vă aduc la cunoștință următoarea decizie luată de către STAFF.

 

Reguli privind sancționarea DeathMatch-ului

 - DM-ul se va sancționa doar atunci când există dovezi clare (de preferat video / mai multe poze) care să ateste că jutorul respectiv a făcut DM. Mesajul informativ de daune nu este suficient pentru sancționarea DM-ului (nici cel care specifică cine te-a omorât și de la ce distanță a făcut asta).

Edited by lRomeo
Link to comment
Share on other sites

- Anunț important -

 

Vă aduc la cunoștință următoarea decizie luată de către STAFF.

Din data de 01.05.2020 eu mă voi ocupa de supravegherea activității voastre lunare.

Fiecare membru trebuie să aibă minim 10 ORE JUCATE în fiecare lună altfel se vor percepe sancțiuni.

 

Membrii vor fi sanctionati in urmatorul fel:

  • Sub 10 ore - Prima abatere este Faction Warn.
  • Sub 10 ore - A 2-a abatere este Rank Down.
  • Sub 10 ore - A 3-a abatere este Demitere.
Link to comment
Share on other sites

- Anunț important -

 

Vă aduc la cunoștință următoarea decizie luată de către STAFF.

- Jucatorilor de factiuni nu li se permite detinerea a mai multor conturi simultan in aceeasi factiune. In cazul in care impartiti contul cu alti membrii din factiune urmeaza sa fiti demisi in urma mai multor loguri comune

- In cazul in care jucatorii impartasesc acelasi ip, dar nu sunt aceeasi persoana (ex: 2 frati, un cuplu) trebuie sa faceti un ticket ca sa primiti permisiunea de la un admin 4+ care o sa fie martor in joc ca nu va apartin cele 2 conturi la aceeasi persoana.

 

EN:



A new decission from the STAFF.

- Faction players are not allowed to share multiple accounts simultaneously in one faction. If you share the account with other members of the faction, you will be kicked from the faction based on continuous logins from the same IP.

- In cases where the players share the same ip, but are not the same player (eg: 2 brothers, a couple) they need to make a ticket in order to get the permission from an admin 4+ who will witness in game that their accounts don’t belong to the same person.

Link to comment
Share on other sites

Topicul de interdictii a fost actualizat recent de catre STAFF , vreau ca fiecare membru sa citeasca macar odata regulile noi!

Aici aveti topicul de interdictii:

The topic of interdiction was recently updated by STAFF, I want each member to read the new rules at least once!

Here is the topic of bans:

 

Edited by Dacii ToV
Link to comment
Share on other sites

Attention!

 

O noua regula a fost adaugata:

 

Liderii de gang pot stabili limita de secunde pentru prezenta in cadrul warurilor dupa urmatoarea formula: 

• Pentru warurile din orasul gangului limita poate fi impusa intre 400-800 secunde.
• Pentru warurile din celelalte orase limita poate fi impusa intre 200-600 secunde.

Liderul poate decide sa nu tina cont de secunde pentru o anumita zi de war (fiind necesare 30 de secunde pe turf pentru prezenta) sau sa modifice secundele pentru un anumit war tinand cont de intervalele impuse. In cazul in care exista abuzuri ce tin de aceasta regula se va acorda direct Leader Warn. Adminii 4+ pot solicita dovezi liderului prin care demonstreaza ca a anuntat numarul de secunde.

 

Regula explicata:

1. Regula doreste sa impuna un interval de secunde decent astfel un lider nu poate impune in special un numar exagerat de secunde.
2. Regula ar inlocui actualele mini-reguli din regulamentul intern al fiecarui gang.
3. Partea cea mai importanta a acestei reguli este faptul ca in cazul in care liderul doreste sa NU adauge secunde pentru o zi de war sunt necesare DOAR 30 de secunde pe turf pentru a putea fi considerat prezent.

4. Regula permite o modificare flexibila a secundelor in functie de war/zi de war.

5. Regula va obliga sa faceti dovezi atunci cand anuntati numarul de secunde pentru un war sau pentru o zi de war (de preferat sa se faca pe /fmotd)

 

A new rule has been added:

Gang leaders can set the seconds limit for war presence according to the following formula:
• For gang wars in the main city the limit can be set between 400-800 seconds.
• For gang wars in other city the limit can bet set between 200-600 seconds.
The leader can decide not to take into account seconds for a certain day of war (requiring 30 seconds on the turf for the presence) or to change the seconds for a certain war taking into account the required intervals. In the case of abuse of this rules, the punishment is Leader Warn directly. Admins 4+ can request evidence from the leader by proving that he has announced the number of seconds.

Rule explanation:
1. The rule wants to impose a decent interval of seconds so a leader cannot impose in particular an exaggerated number of seconds.
2. The rule would replace the current mini-rules about the war seconds from the internal rules.
3. The most important part of this rules is that if the leader wants to NOT add seconds for a day of war it takes ONLY 30 seconds on the turf to be considered present.
4. The rule allows a flexible change of seconds depending on the war / day of war.
5. The rule requires you to prove when announcing the number of seconds for a war or a day of war (preferably done on /fmotd).

 

Puteti gasi noua regula si in link-ul urmator:

Link to comment
Share on other sites

Anunt!

 

Azi 15.06.2020 parteneriatul cu factiunea Los Santos School Instructors a fost rupt!

Acest lucru poate fi verificat chiar si in Regulamentul Intern al factiuni GSB!

Link to comment
Share on other sites

  • Madalin changed the title to Green Street Bloods - Anunturi importante | Important announcements

O noua regula a fost adaugata in regulamentul nostru intern:

RO: Pentru evitarea abuzurilor si neintelegerilor atunci cand un membru de gang foloseste comanda /tie, am formulat urmatoarele reglementari:

 

Regulament /tie

- Un membru de gang poate da /tie oricărui jucător pe care comanda poate fi utilizata.

- Un membru din gang nu poate cere o suma mai mare de 15.000$ pentru a dezlega un detinut, daca acesta plateste sunteti obligati sa-l dezlegati;

- Puteti da /tie altor jucători  in intervalul 10:00 - 22:00, dupa acest interval sunteti obligat sa-l dezlegati.

- Un membru ce are /tie poate cere ajutorul oricarui alt membru din ganguri sau departamente.

- Singurul caz in care un mafiot poate fi pe blacklistul unui gang este atunci cand scriptul il adauga automat pentru /q on /tie.

 

 

Incalcarea regulilor de mai sus se pedepseste cu FactionWarn.

uk32.png&key=06e53220742647860382af89318

To avoid abuse and misunderstandings when a gang member uses  command /tie, we have formulated the following regulations:

Rules

- A gang member can give /tie on any player

- A gang member cannot ask for more than 15,000$ to release a detainee, if he pays you are obliged to release him;

- You can /tie any  player between interval10 AM - 10 PM (10-22), after this interval you need to untie them.

- Member who have /tie can ask for help from another gang members or from the departments members.

- Only case when a gangster can be on the blacklist of the another gang is the case when the script add you automatically for /q on tie.

 

Violation of the above rules is punishable with Faction Warn.

Link to comment
Share on other sites

Atentie, incepand de azi, nu voi mai accepta invoiri pe motive, gen :"am treaba, sunt plecat, plec sa mi iau haine", etc. Vreau motive întemeiate si justificate, altfel , riscati sa nu va fie acceptata invoire si prin urmare, FW!!

Link to comment
Share on other sites

Azi, 01.12.2020, avem 1 war pe HQ, vreau prezenta maxima, se accepta maxim 2 invoiri, cine nu asculta la war, ia FW, fara suparari. Cine pune invoire, dupa 2 invoiri acceptate, este respinsa invoirea. Cine pune invoire dupa ora 20, la fel respinsa.

Link to comment
Share on other sites

Astazi 07.12.2020 cu acordul unui admin 4 m-am hotarat sa modific regula:  Nu aveti voie sa acordati M4 la jucatorii cu care avem war. (Sanctiune: Faction Warn)  cu regula:  Nu aveti voie sa vindeti arme adversarilor in timpul warului. (Sanctiune: Faction Warn). Deoarece am auzit de la multi jucatori ca regula veche face inteles la faptul ca nu ai voie sa vinzi doar m4 adversarilor in timpul warului, asa ca am modificat-o ca sa nu mai existe interpretari.

Regula o sa intre in viguare dupa 48 de ore de la postarea acestui anunt important.

Link to comment
Share on other sites

Astazi 09.12.2020 am modifica veche regula (posturile facute liderului va pot aduce demitere sau nu, la alegerea liderului)

Regula updatata (Posturile facute fara rost liderului gangului vostru o sa va aduca un FW la prima abatere si demitere la a doua abatere)

Regula updatata intra in viguare dupa 48 de ore de la postarea acestui anunt important.

Link to comment
Share on other sites

Ro:

Salut. Candidatii care nu au sustinut testul au la dipozitie 48 de ore din momentul publicarii acestui anunt important sa sustina testele cu mine, nu am avut internet de 4 zile si nu am putut sa ma ocup de voi dar acum mi l-au reparat si am tot timpul din lume. Daca in 48 de ore de la publicarea acestui anunt nu va prezentati pe joc pentru a sustine testele cu mine o sa fiti picati.

Eng:

Hello. Candidates who did not take the test have 48 hours at the time of publication of this important announcement to take the tests with me, I have not had internet for 4 days and I could not take care of you but now they have repaired it for me and I still have time in the world. If within 48 hours of the publication of this announcement you do not show up on the game to take the tests with me, you will be disappointed.

Edited by NC FlorianDarmody
Link to comment
Share on other sites

Astazi s-a adaugat o noua regula pentru invoirile la waruri, activitati si sedinte.

- De acum incolo pentru fiecare invoire postata membrul primeste o zi de intarziere la rank-up.

Asta inseamna ca fiecare membru care pune o invoire la war are o zi in plus la rank-up, fiecare care face parte dintr-un departament, o factiune pasnica, o mafie primeste o zi de intarziere la rank daca a postat o invoire la sedinta/activitate.

Exemplu: Ed[w]ard este un membru de rank 1 in Green Street Bloods, acesta s-a folosit de invoirile lui (are voie doua zile pe saptamana sa fie invoit la waruri). In loc sa primeasca rank-up cand face 14 zile, o sa primeasca cand face 16 zile (14 zile de perioada minima plus 2 zile pentru invoirile puse).

In acest fel, rank-up ul va fi acordat in timp doar pentru cei activi si care merita sa avanseze in rank. Vom scapa de cei care intra in factiune si pun invoire non stop sau au minim de activitate si raman doar sa avanseze in rank.

 

Exemplu: Ed[w]ard este un membru de rank 4 sau 5 intr-o factiune oarecare, acesta intra doar sa-si faca raportul, face caterinca si minimul de ore necesare. Nu ajuta colegii, nu acorda testele de intrare, nu acorda atacuri, nu participa la activitati etc. In acest caz liderul lui Ed[w]ard merge la adminii de nivel 4+ de pe orasul unde este situata factiunea si prezinta dovezile, iar daca primeste aprobare il poate sanctiona (depinde cat de inactiv este)

Regula intra in vigoare incepand de Luni 18.01.2021.

Pentru mai multe intrebari imi puteti scrie Mie.

Edited by NC xAMAYONxFLORIANx
Link to comment
Share on other sites

                                                                         Regula intra in vigoare din 01.03.2021, pentru luna asta trebuie sa faceti 10h. 

Salut,

Din cauza faptului ca 10 ore nu erau de ajuns pentru membrii factiunilor, deoarece se faceau foarte usor intr-o luna de zile. Am discutat cu ceilalti admini de nivel 4+ si am ajuns la concluzia ca de acum vor fi 15 ore lunare.

(Verificarea lor o sa se faca DOAR in prima zi a lunii, nu inainte)

 

Membrii vor fi sanctionati in urmatorul fel:

 

Sub 15 ore - Prima abatere este Faction Warn

 

Sub 15 ore - A 2-a abatere este Rank Down

 

Sub 15 ore - A 3-a abatere este Demitere

 

Liderii care nu-si sanctioneaza membrii in prima zi din luna si incepe sanctionarea lor din ziua urmatoare ( de exemplu: 02.03.2021 sau 03.03.2021 ) vor fi sanctionati cu Avertisment Verbal la functie fiind la prima abatere, urmand sa primeasca Leader Warn la a doua abatere.

Aveti 48h sa postati in regulamentul intern + anunturi importante si sa mentionati faptul ca acest lucru o sa fie adaugat de luna viitoare (01.03.2021), pentru luna asta vor fi 10 ore in continuare.

 

O zi frumoasa!

 

 

                                                                                 The rule will be valid from 01.03.2021, for this month only 10h.

uk32.png&key=06e53220742647860382af89318

Hello,

Due to the fact that 10 hours were not enough for the faction members, because it were very easy to do in a month. I talked to the other level 4+ admins and I came to the conclusion that there will be 15 hours a month.

(Their verification will be done ONLY on the first day of the month, not before)

 

Members will be sanctioned as follows:

 

Under 15 hours - The first offense is Faction Warn

 

Under 15 hours - The second offense is Rank Down

 

Under 15 hours - The third offense is Dismissal

 

Leaders who do not sanction their members on the first day of the month and start their sanctioning the next day (for example: 02.03.2021 or 03.03.2021) will be sanctioned with a Verbal Warning to the office being at the first violation, and will receive Leader Warn the second offense.

You have 48h to post in the internal rules + important announcements and to mention the fact that this will be added next month (01.03.2021), for this month there are still 10 hours to make.

Edited by X1oR
Link to comment
Share on other sites

  • X1oR unlocked and locked this topic
  • X1oR unlocked and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.