Jump to content

Miss and Mister B-Zone - Editia 5 a început. Te poți înscrie aici

Sign in to follow this  
Kelton

National Guard - Ghidul Începătorului / Beginners Guide

Recommended Posts

news_info.png

1. Obligații și Restricții

 

1.1. Odată intrat în National Guard veți avea grijă de pușcărie și veți asigura liniștea și disciplina aici, și anume:

  - vă veți asigura că toți deținuții au viață și nu duc lipsă de mâncare.

  - veți avea grijă ca niciun deținut să nu evadeze, îi veți pândi pe la porțile din curtea închisorii.

  - vă asigurați că aceștia nu patrulează în Area 51, jos la subsol.

 

* - Membrii de rang 1 nu pot aresta jucătorii / respectiv să-i omoare dacă nu au acordat chiar ei wanted acelui jucător.

 

2. Skinurile facțiunii

nKwMIXh.png

 

1.2. Membrii nu au voie să-și schimbe skinul facțiunii într-unul de rang mai mare. Încălcarea acestei reguli duce la Faction Warn.

* - un membru de rang mai mare poate purta un skin de rang inferior. 

* - membrii au voie să poarte skin Platinum (skin cumpărat de la magazinul de haine).

* - membrii pot schimba skinul într-unul de rang mai mare doar în cazul unui antrenament, dacă liderul/subliderul solicită acest lucru.

 

3. Subforumul facțiunii National Guard

 

1.3. Este total interzisă postarea aiurea în topicurile facțiunii, fiecare topic prezintă un model de postare, excepție topicurile la care doar testerii / liderul / subliderii au acces să posteze. Acest lucru poate duce la sancționarea voastră în joc. 

 

4. Atribuțiile generale ale membrilor National Guard

Rang 2+ - trebuie să se ocupe de suspecții cu wanted (no-drept sau drept).

Rank 3+ - se ocupă de suspecții cu wanted, în special de cei aerieni ajutându-și colegii cu Hunterul în prinderea lor. 

Rank 4+ - aceștia fac parte din administrarea facțiunii, pot semnala liderul / subliderul cu privire la încălcări minore ale regulilor amenzilor din cadrul topicului ”amenzi”. Aceștia își mai ajută colegii în prinderea celor mai periculoși suspecți, respectiv a celor care încearcă să scape bazma curată când fug cu avionul de la rob, folosind Hydra să îi distrugă.

Rank 5+ - aceștia au datoria de a avea grijă de departament și de buna desfășurare a acestuia în lipsa liderului și a subliderilor. Ei pot anunța în momentul în care recrutările sunt ON, printr-un mesaj informativ care va apărea pe tot serverul.

Rank 6+ - ei fac parte din conducerea facțiunii, se ocupă de tot ceea ce ține de facțiune pentru a dezvolta facțiunea și a o ridica la cele mai înalte standarde.

 

4. Avansarea în rang în National Guard (Rank-Up)

 

1.4. În National Guard rank se primește doar respectând următoarele atribuții:

 

Promovare la rang 2 - activitate în cadrul închisorii, efectuând raportul de activitate corect și fiind activi lunar.

Promovare la rang 3 - implicare și muncă în echipă alături de colegii voștrii, prindere suspecților și efectuarea corectă a raportului fără puncte invalide sau greșite.

Promovare la rang 4 - cel mai important lucru în a fi promovat la rang 4 este să ai o bună comunicare cu colegii, să îți întocmești corect raportul de activitate și să nu fi avut reclamații grave cu privire la încălcarea Regulamentului Intern sau al Departamentelor. 

Promovare la rang 5 - reprezintă un pas important în cariera majoritatății jucătorilor. Pentru a fii promovat la rang 5 trebuie să dobândești încrederea liderului și să ai minimul de zile vechime pentru a fi promovat. Trebuie să te implici mult în ceea ce înseamnă membrii și să-i ajuți când aceștia au nevoie. 

 

5. Testerii facțiunii

 

1.5. Liderul (putând fi ajutat și de părerea subliderilor) are dreptul de a-și alege testerii. Membrii care vor să ajungă testeri în acest departament trebuie să dea dovadă de multă activitate și să nu fi avut reclamații grave cu privire la limbaj sau la încălcarea gravă a Regulamentului Serverului (click). Trebuie să aibă un comportament exemplar și să dobândească încrederea membrilor de rang inferior.

 

6. Antrenamente

 

1.6. Antrenamentele generale sunt anunțate cu cel puțin 24h înainte de desfășurarea acestuia. 

 

La un antrenament se vor desfășura activități care vă ajută în mânuirea armelor, cât și dueluri Air vs. Air pentru a testa membrii în aer și a-i instrui în a fi piloți adevărați în doborârea infractorilor din aer. 

 

* - un membru de rang 2+ poate utiliza un avion militar doar pe suspecții care se află în aer, nicidecum pe cei care se află la sol în mașini sau pe jos. Acest lucru poate duce la sancționarea lor, conform Regulamentului Intern. (click)

* - informații generale despre întârzierea la antrenamente sau la ședințe pot fi identificate de asemenea tot în Regulamentul Intern.

 

Alte informații:

* - membrii National Guard nu se ocupă cu amenzile (/ticket). 

* - membrii National Guard nu folosesc comanda [/confiscate] pentru a confisca licenţe, ei pot confisca doar armele. Detalii în Regulamentul Intern. (click)

* - orice alte nelămuriri / întrebări i le puteți adresa liderului, respectiv subliderilor facțiunii printr-un PM pe forum și nu numai. 

 

Legendă:

* - informație

* - informație importantă.

 

Topic restructurat și dezvoltat în totalitate de:

© Shaun

Edited by eB Shaun
Update. Aprobat de RPG2 Administration Team.
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. Sedinta saptamanala a fost modificate

2. Antrenamentele saptamanale au fost modificate

3. Numarul minim de puncte pentru ''Raportul de activitate'' a fost modificat

4. Am adaugat perioada in care trebuie postat raportul

5. Am creat un topic : "National Guard - Membrii & Sanctiunii''

Edited by wook1mnl

Share this post


Link to post
Share on other sites

De astazi 28.11.2012 s-a mai adaugat o ora in care puteti deschide portile la jail . Acea ora este 20:00 - 20:10

Nr. minim de ore pe sapt la jail este de 3 ore

Edited by wook1mnl

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bun , cum am zis si aseara o sa inchid topicul 1-2 zile sa vedeti toti , cine nu vede chiar nu ma intereseaza

 

1. De sapt asta raportul de activitate v-a fi obligatoriu iar minimul de puncte este de 25

 

2. Raportul jail ramane lafel 3 ore pe sapt dar altfel

  • Trebuie sa fiti 3 zile din 7 la jail , adica daca azi (marti) stai 2 ore , vineri 2 ore , mai trebuie neaparat sa mai stati o zi , nu conteaza ca aveti 4 ore . Deci minimul este de 3 puncte , ca puteti sa stati marti 1 ora , vineri 1 ora si duminica lafel 1 ora

3. Am mai si adaugat un punct pentru a duce un suspect sa bea apa iar minumul este de 6 ori pe sapt.

  • Trebuie sa fiti 3 zile din 7 la jail pentru a duce suspectul sa bea apa , puteti sa duceti minim de 2 ore pe zi un suspect sa bea apa odata la 2 ore .
  • Atentie !! Se fac 3 poze , 1 cand ai dai /opencell , una cand el da /drink , una cand il dai /closecell

EX : Daca duceti suspectul sa bea ala la ora 12:43 , mai trebuie neaparat sa mai duceti unu tot in acea zii dar dupa sa fie dupa 16:43 , adica dupa 2 ore . PS : Nu este obligatoriu sa faceti si atunci raportul jail , il duceti cand vreti

 

4. Lafel am mai adaugat si un punct pentru o vizita la jail

  • Aici puteti face doar 1 vizita pe zi , iar minimul pe sapt este de 1 vizita .

PS : Deci raportul obligatoriu este : Raport de activitate (25puncte pe sapt) , Raport jail(3 zile pe sapt) , Sa duceti un suspect la /drink(6 puncte pe sapt)

Share this post


Link to post
Share on other sites

RO:

WAR:

* WAR-ul între mafioţi se va pedepsi cu wanted 1 "WAR" fără drept de predare, iar wanted-ul va fi acordat direct fără somaţii în prealabil tuturor mafiotilor de pe turf. Nu vor exista favorizări, şi orice mafiot (fie el admin, sau orice alt jucător) va primi wanted.

* Nimeni nu va mai putea interveni pe cont propriu la WAR. Membrii departamentelor se vor organiza într-o echipă mare şi vor folosi vehiculele departamentelor pentru intervenţie. Pentru organizare / adunare folosiţi [/d]. Se va respecta următorul şablon:

- Se va forma o echipa de 10 cops (minim). Se va face un screenshot de catre organizator, ca sa dovedeasca ca au fost prezenti 10+ cops la WAR.

-Cei 10+ cops vor fi organizati in 2 echipe. O echipa va da wanted unei mafii, cealalta se va ocupa de a doua mafie prezenta la war.

*La HQ-urile mafiilor nu se va face nici o exceptie, regula ramane aceeasi. Daca mafiotii al caror HQ este atacat vor iesi din HQ vor primi wanted deasemenea.

*Organizatorul membrilor trebuie sa fie un rank 4+. Daca nu este un rank 4+ care sa organizeze nu se va merge la war.

 

EN:

WAR:

* WARS between mafia members will be punished with wanted 1 "WAR" without surrender , which will be given directly without warning to each family member who is located on the turf. There will be no advantageing, any mafia member (even an admin, or any other player) will get wanted.

* No departament member will be allowed to go on his own at wars. Department members must make a big team and organize themselves for interventions. They have to use department vehicles for war interventions. [/d] can be used for organization / gathering. The following team formation must be accomplished:

-It will form a team of 10 cops (minimum). It will take a screenshot by organizer, to prove that 10 + cops were present at WAR. The organizer must be rank 4+

-The 10 + cops will be organized into 2 teams. A team will give a wanted to a family(mafia), the other will punish the second family(mafia) presence at war.

-At Families HQ,there will be no exception, the rule remains the same. If family members, wich HQ is attaked, will get out from the HQ they will get wanted too.

 

 

 

 

Update:

 

RO:

WAR Update:

* In cazul in care o mafie este atacata la HQ, membrii departamentelor nu vor avea voie sa intervina, este singura situatie in care mafiotii sunt lasati sa isi desfasoare war-ul!

 

 

En:

WAR Update:

*If a mafia is attacked at HQ, departament members will not be allowed to intervene, this is the only situations where mafia members are left to perform a war.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sedinta nu va mai fi saptamanala, voi anunta eu pe forum cu 3 zile inainte de a organiza o sedinta.

 

Nu vor mai fi 2 antrenamente pe saptamana ci va fi doar unul singur.

 

Antrenamentul va fi Luni ora 20:00.

Edited by SHeReW
  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Au fost adaugate si salariile in acest topic:

Salarii

Salariile vor fi impartite in felul urmator:

 

Private ( Rank 1 ) - 4.000$

Second Lieutenant ( Rank 2 ) - 5.000$

First Lieutenant ( Rank 3 ) - 7.000$

Captain ( Rank 4 ) - 8.000$

Major ( Rank 5 ) - 10.000$ - Raportul nu este obligatoriu.

 

Salariile vor fi acordate in fiecare Duminica la sedinta.

 

Edited by TLG BLack

Share this post


Link to post
Share on other sites

Topicul a fost rescris în totalitate și actualizat cu informațiile la zi. Topicul este de acum numit Ghidul Începătorului, prezentând informații cu privire la facțiunea National Guard.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.