.Azze. Posted June 1 Share Posted June 1 Nick: persustafenta69bos Rank: 1 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poți veni: 01/06/2022 Lipsesc din motivul: Chiar acum trebuie sa plec Numărul de învoiri din această săptămână: 2/2 ca am pus si ieri dar am putut intra Alte precizări: m a rugat sa ii pun eu invoirea ca nu are timp Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaCsTaBeR.VERiCU Posted June 1 Share Posted June 1 @ .Azze. invoire respinsa, se pune cu minim 15 minute inainte de war. primul war a fost la 20:30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LvYvSvAvNvDvRvU Posted June 2 Share Posted June 2 Nick: xAMAYONxFLORIANx Rank: 1 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poți veni: 02.06.2022 Lipsesc din motivul: Sunt plecat si nu stiu sigur daca reusesc sa ajung la timp pentru war. Numărul de învoiri din această săptămână: 1/2 Alte precizări: x Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaCsTaBeR.VERiCU Posted June 2 Share Posted June 2 (edited) @ South AMAYON invoire respinsa, ai ajuns la war! Edited June 3 by BaCsTaBeR.VERICU Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajesTiKftww Posted June 2 Share Posted June 2 Nick: MajesTiKftww Rank: 1 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poți veni: 02.06.2022 Lipsesc din motivul: Sunt plecat si nu stiu sigur daca reusesc sa ajung la timp pentru war. Numărul de învoiri din această săptămână: 1/2 Alte precizări: x Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW TOTENKOPF.VERICU Posted June 2 Share Posted June 2 Nick: TOTENKOPF.VERICU Rank: 4 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poți veni: 02.06.2022 Lipsesc din motivul: Sunt plecat si nu stiu sigur daca reusesc sa ajung la timp pentru war. Numărul de învoiri din această săptămână: 1/2 Alte precizări: poate poate fac cumva sa ajung Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScorpioNNN. Posted June 2 Share Posted June 2 Nick: ScorpioNNN. Rank: 1 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poți veni: 02.06.2022 Lipsesc din motivul: Sunt plecat. Numărul de învoiri din această săptămână: 1/2 Alte precizări: Exista posibilitatea sa ajung la timp, poate intru! Msss! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaby8888 Posted June 2 Share Posted June 2 Nick: Skyline.SitDog Rank: 1 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poți veni: 02.06.2022 Lipsesc din motivul: Am o problema cu PC-ul și incerc acum sa o rezolv, dar cam durează din păcate. Numărul de învoiri din această săptămână: 1/2 Alte precizări: Dacă voi reuși pana la 20, te anunț. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaCsTaBeR.VERiCU Posted June 2 Share Posted June 2 (edited) @ MajesTiKftww invoire acceptata. @ Gaby8888 invoire respinsa, mi ai zis pe discord ca poti ajunge la war. @ ScorpioNNN. invoire respinsa, ai ajuns, am vorbit pe joc! @ RW TOTENKOPF.VERICU respinsa, ai ajuns la war! Edited June 2 by BaCsTaBeR.VERICU Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Trax69. Posted June 2 Share Posted June 2 Nick: Trax69 Rank: 1 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poți veni: 03.06.2022 Lipsesc din motivul: Am o problema cu PC-ul și incerc acum sa o rezolv, dar cam durează din păcate. Numărul de învoiri din această săptămână: 2/2 Alte precizări: Dacă voi reuși pana la 20, te anunț. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajesTiKftww Posted June 3 Share Posted June 3 Nick-name: MajesTiKftww Rank: 1 Invoire pentru war-ul din data: 03.06.2022 Motivul pentru care nu pot veni la war: Posibil sa nu fiu acasa. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 2/2 Alte precizari: Daca ajung, o anulez! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LvYvSvAvNvDvRvU Posted June 3 Share Posted June 3 Nick: xAMAYONxFLORIANx Rank: 1 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poți veni: 03.06.2022 Lipsesc din motivul: Ajung tarziu acasa si poate nu apuc sa intru pe joc. Numărul de învoiri din această săptămână: 1/2 Alte precizări: x Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaCsTaBeR.VERiCU Posted June 3 Share Posted June 3 (edited) @ Spiderman. @ MajesTiKftww invoiri acceptate @ South AMAYON respinsa, ai fost la war! Edited June 4 by BaCsTaBeR.VERICU Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanbanicajr Posted June 3 Share Posted June 3 Nick: adrianlegend Rank: 6 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poți veni: 03.06.2022 Lipsesc din motivul: sunt plecat Numărul de învoiri din această săptămână: 1/2 Alte precizări: x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moscow. ZEW Posted June 3 Share Posted June 3 Nick:Moscow.JURASSIC Rank:1 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poți veni:03/06/2022 Lipsesc din motivul:nu s acasa Numărul de învoiri din această săptămână:1/2 Alte precizări:- Nick:thug4palestine Rank:1 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poți veni:03/06/2022 Lipsesc din motivul: He has a network problem Numărul de învoiri din această săptămână:1/2 Alte precizări:- Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Kizy Posted June 3 Share Posted June 3 Nick: DonFlame Rank: 1 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poți veni: 03.06.2022 Lipsesc din motivul: e plecat Numărul de învoiri din această săptămână: 1/2 Alte precizări: nu exista Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnGel Posted June 3 Share Posted June 3 Nick: Nofi5a.ROYAL Rank: 1 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poți veni: 03.06.2022 Lipsesc din motivul: Work Numărul de învoiri din această săptămână: 1/2 Alte precizări: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaCsTaBeR.VERiCU Posted June 3 Share Posted June 3 @ stefanbanicajr @ Moscow. ZEW @ TLG Kizy @ AnGel invoiri acceptate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LvYvSvAvNvDvRvU Posted June 6 Share Posted June 6 Nick: xAMAYONxFLORIANx Rank: 1 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poți veni: 06.06.2022 Lipsesc din motivul: Ajung tarziu acasa si poate nu apuc sa intru pe joc. Numărul de învoiri din această săptămână: 1/2 Alte precizări: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaCsTaBeR.VERiCU Posted June 6 Share Posted June 6 (edited) @ South AMAYON respinsa, ai intrat! Edited June 6 by BaCsTaBeR.VERICU Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanbanicajr Posted June 6 Share Posted June 6 Nick: adrianlegend Rank: 6 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poți veni: 06.06.2022 Lipsesc din motivul: sunt plecat Numărul de învoiri din această săptămână: 1/2 Alte precizări: x Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnGel Posted June 6 Share Posted June 6 Nick: Nofi5a.ROYAL Rank: 1 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poți veni: 06.06.2022 Lipsesc din motivul: Work Numărul de învoiri din această săptămână: 1/2 Alte precizări: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaCsTaBeR.VERiCU Posted June 6 Share Posted June 6 @ stefanbanicajr @ AnGel acceptate Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajesTiKftww Posted June 6 Share Posted June 6 Nick: MajesTiKftww Rank: 1 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poți veni: 06.06.2022 Lipsesc din motivul: Sunt plecat si nu stiu sigur daca reusesc sa ajung la timp pentru war. Numărul de învoiri din această săptămână: 1/2 Alte precizări: x Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaCsTaBeR.VERiCU Posted June 6 Share Posted June 6 @ MajesTiKftww acceptata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts