Jump to content

Green Street Bloods - Anunțuri importante / Important announcements

iReal
 Share

Recommended Posts

v6YCke6.png

KwctU5z.png

Toate informațiile ce au legătură cu Green Street Bloods, o nouă regulă sau ceva de genul, vor fi postate aici.
Pentru bunul mers al facțiunii, sunteți rugați să aruncați câte o privire des pe acest topic.

Doar liderul și subliderii au voie să posteze aici.

4zs53BZ.png

All the informations about Green Street Bloods, a new rule or something important is to be posted here.

For the good going of the factions, you should check this topic regularly.
Only the leader and the subleaders can post here.

Edited by RW Byrryandy
Modificare aspect.

• Vineri 12.10.2012 ora 21:00 Este organizata prima sedinta Stracci Family cu mine Leader.
  • Toata lumea trebuie sa fie prezenta pentru a discuta ce se vrea la aceasta Mafie si toate cele importante.
  • Cine nu vine va primi FactionWarn !

De astazi voi fi Lider The Stracci Family.

Si sper sa facem o treaba minunata impreuna, sa cucerim tot ce se poate.

Edited by ZaNu

In aceasta seara la ora 20:00 o sa tinem Sedina.

Vreau ca toti sa fiti on, Cine nu e on o sa aibe FW, fara discutie.

In seara asta o sa alegem joburile, salariile, etc.

Prezenta obligatorie.

In seara asta cine nu este on primeste FW, trebuie sa ne luam teritoriile inapoi.

Daca luam 4 teritorii in seara asta va dau cate 200k de fiecare.

Asa ca va vreau pe toti on sa ii rupe.

Maine 01.11.2012 la ora 20:00 O sa avem sedinta, in The Stracci Family.

Cine nu este maine on, va dau FW si chiar acum nu glumesc.

Edited by ZaNu

Maine (28.12.2012) , ora 18:45 vreau sa fiti toti in HQ.De la 19 pana la 23 se va tine waruri consecutive.Prezenta este obligatorie , cine nu poate venii sa faca cerere de invoire.O sa fac o poza iar cine nu este in poza va primii FW , inafara de cei invoiti. Vreau sa fiti toti ON deoarece maine este ultima zi de waruri si vreau sa cucerim LS-ul.

Edited by Gabyy

Marti (01.01.2013) , ora 21:00 va avea loc un antrenament in cadrul factiunii.Prezenta este obligatorie , iar cine nu poate venii sa faca cerere de invoire sau FW.

Edited by Gabyy

Vedeti ca am facut un topic cu toate gruparile , sa verificati topicul ''Grupari''.

Am ales antrenorii factiunii: Black (antrenor principal) , NoLifee (antrenor secundar)

Am facut un tratat de pace cu Corleone.Va rog sa va comportati ca atare cu ei deoarece sunt ca niste frati.

Edited by Gabyy

Am hotarat sa fac un clip pentru mafie.Clipul consta in afaceri,rapiri,cuceriri.Am vorbit cu un baiat care se pricepe sa faca asa ceva si am ajuns la o hotarare.

Pentru asta am nevoie de 7 actori , iar cine ma poate ajut si chiar va rog , sa imi dea un PM.Acest clip il vom face maine , iar ora va anunt eu.

O parte din scenariu primit de la ''regizor'':

Pentru început aranjam HQ-ul cu masini si tot.

Prezentam HQ-ul si membrii.

Vom filma mai multe lucruri.

1. Vor fi 3 / 4 politisti, si 3 membri Stracci dintre care 1 vei fi tu, Don. Vei sta cu /crossarms, iar ei vor trage.

2. O rapire. Cel rapit va iesi intr-o faza din masina si il voi filma cand este cu /crack.

3. O afacere in care o persoana va fi omorata, iar membrii pleaca cu marfa.

4. Pregatire de war cu Tattaglia in HQ

5. Un schimb de focuri, in care membrii Tattaglia mor, dar mai ramane doar Don Ttg care este cu /hurt si in cele din urma va fi omorat. (fiind filmat mai artistic) :))

6. La sfarsit vei merge pe alt impreuna cu 3 membri acestia fiind cu 2 pasi in spatele tau. Tu vei trage cu uzi in sus si in jos. pui tinta, iar camera sa fie in fata skinului si tragi.

Daca aveti alte idei sau sa adaugati ceva la acesta sa postati la Discutii.

Multumesc.

Duminica pe data de 20.01.2013 ora 20:00 voi face o sedinta unde voi alege liderii si membrii de grupare si voi pune la punct toata mafia, pana atunci am nevoie doar de arms dealeri pentru war-uri.

Edited by SHeReW

Sedinta s-a anulat din cauza ca serverul pica din 5 in 5 min.

Sedinta o voi tine Marti pe data de 22.01.2013 la ora 20:00, vreau sa fiti toti online pentru sedinta, este o sedinta foarte importanta.

Duminica pe data de 17.02.2013, se va tine prima sedinta a mea ca si lider. Va fii o sedinta importanta pentru cei intrat,i vom discuta si vom supune la vot cateva chestii.

#: Regulamentul a fost in totalitate schimbat, reguli noi, mai complexe.

Skinurile de asemenea au fost schimbate pe job-uri.

Regulamentul la demisii a fost schimbat, adaugand doua reguli noi.

Si alte lucruri minore ce tin de estetica.

Edited by Meghyy